Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ahh siz birde icime soracaksiniz onu:) umutlanmamak mumkunmu ama ne yapalim oylre olmak ve davranmak en dogrusu .yalanci hamilelik belirtileride cok yasadim aylarca. ama son ay gercekten cok metanetliydim .

evet en güzeli aslında ama olmuyorki işte herşey ona endeksli sanki günü yaklaştıkça arabada bile yolculuk yapmaya korkuyorum ya bişey varsa ya bişey olursa :18::18::18:
gerçekten umutsuz vakayım ben heralde

sen amerikalıları kışkırtmışsın, şef neki? öpüldün..

oh oh maşallah kızlar muhabbet almış başını gitmiş bi selamımızı alanda yok öle olsun:)))
ah mericim hoşgeldin kader arkadaşım benim..bizde bu cuma test yaptırcaz yazarım sonucu, bakalım bizde bir değişme var mı?

bu arada herkese iyi geceler..bende kaçıyorum, yarın öğrencileri meteoroloji istasyonuna götüreceğim..ama bu hava durumuyla ertelenecek gibi..kar yağıyor ve ben yalnızım yaaaa..kocişim gel hayatım yaa..

öpüldünüz topiğin güzel hatunları..

krishazelim ogün sana arkadaşımı yazdım ya 6 yıllık evli kafasına taktığı için olmuyor dedim ya adeti gecikince beni aradı ya bu sefer hamileyim galiba dedi ilk test pozitif diğeri tek çizgi çıkmıştı kan tahliline gideceği zamana kadar hamile sandı kendini sonra aradım güzel haber ver dedim ağlaya ağlaya konuşamadı psikolojisi bozuldu onunda kolay bişey değil ya gerçekten 6 yıl dile kolay

nasıl yani hamilemiymiş değilmiymiş ?anlamadım ben değilse test neden pozitif çıkmış?hamileyse ikinci test neden negatif çıkmış? ben kimim nerdeyim

ayyy ben size ilk hamile olduğumu anlatayım :))) bundan 2 ay önce istanbul a ailemin yanına gittim sonra günüm gelmeden test yaptım testte 2 çizgi vardı ozamana kadar da tabi psikolojik mide bulantıları baş dönmeleri yaşıyorum :)))))))))))) sonra kardeşim abla yeterrrrrr sabah kalkıcam ve sana bir daha test alıcam dedi neyse ben banyoya gittim test yapmaya kapının önünde beni bekliyo kardeşim :))) neoldu abla suratım tabi asık :))) ay ne gündü hatta testin pozitif çıktığı an eşimi aradım bu nasıl oluyo diye akşamdı zavallım dakka başı arıyodu ya ben hastayım bu bir mucizemi demiştik şimdi bu halime gülüyorum birdahakine emin olmadan eşime de söylemem :))))

nasıl yani sen hamilemi kaldın daha önce ?????

burdayım cvpta verdim :))) sen neyaptın canım senin son durumların nedir

bizde devam ediyoruz işte kaan beye ve kürlere daha sperm testi vermedi ama fsh falan normal bitak bişey çok fazla çıkıyordu o çok yüksekmiş 900 küsür falan

bizde devam ediyoruz işte kaan beye ve kürlere daha sperm testi vermedi ama fsh falan normal bitak bişey çok fazla çıkıyordu o çok yüksekmiş 900 küsür falan

evet canım bizde kaan hocanın hastasıyız tabi hormon düşüklüğünden daha yanına gidemedik şimdilik ibn-sina hastanesinde uğraşıyos kürler artık zevk işi oldu bana göre su içmeyi unutuyorum ama vitaminlerini asla :) o bişey yüksek dediğin şey nedir tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…