- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.021
Evet krishazelin emin olana kadar kendisini umutlandırmaması beni de çok etkilemiştir..
ahh siz birde icime soracaksiniz onu:) umutlanmamak mumkunmu ama ne yapalim oylre olmak ve davranmak en dogrusu .yalanci hamilelik belirtileride cok yasadim aylarca. ama son ay gercekten cok metanetliydim .
sen amerikalıları kışkırtmışsın, şef neki? öpüldün..pamuğum sana katılıyom
krisim bizim moral meleğimiz oldu
seni seviyom sarı şekerim
ve bütün arkadaşlarımı
bu arada ben kaçar her gün işe gecikiyom
bizim salak şef takmış kafaya beni
neymiş efendim gözlerimden tırsıyomuş
gıcık gıcık laf sokarsa dikerim koca gozlerimi üzerine
ayyy valla koskoca amerikalılar tırstı oda tırssın
öpüyorum hepinizi bye
ah mericim hoşgeldin kader arkadaşım benim..bizde bu cuma test yaptırcaz yazarım sonucu, bakalım bizde bir değişme var mı?oh oh maşallah kızlar muhabbet almış başını gitmiş bi selamımızı alanda yok öle olsun:)))
tugok
melisela
meri
kadser
nasilsiniz kizlarrrrr?
tugok
melisela
meri
kadser
nasilsiniz kizlarrrrr?
tugok
melisela
meri
kadser
nasilsiniz kizlarrrrr?
krishazelim ogün sana arkadaşımı yazdım ya 6 yıllık evli kafasına taktığı için olmuyor dedim ya adeti gecikince beni aradı ya bu sefer hamileyim galiba dedi ilk test pozitif diğeri tek çizgi çıkmıştı kan tahliline gideceği zamana kadar hamile sandı kendini sonra aradım güzel haber ver dedim ağlaya ağlaya konuşamadı psikolojisi bozuldu onunda kolay bişey değil ya gerçekten 6 yıl dile kolay
Valla sorma canım..Ah keşkeeee:))
ayyy ben size ilk hamile olduğumu anlatayım :))) bundan 2 ay önce istanbul a ailemin yanına gittim sonra günüm gelmeden test yaptım testte 2 çizgi vardı ozamana kadar da tabi psikolojik mide bulantıları baş dönmeleri yaşıyorum :)))))))))))) sonra kardeşim abla yeterrrrrr sabah kalkıcam ve sana bir daha test alıcam dedi neyse ben banyoya gittim test yapmaya kapının önünde beni bekliyo kardeşim :))) neoldu abla suratım tabi asık :))) ay ne gündü hatta testin pozitif çıktığı an eşimi aradım bu nasıl oluyo diye akşamdı zavallım dakka başı arıyodu ya ben hastayım bu bir mucizemi demiştik şimdi bu halime gülüyorum birdahakine emin olmadan eşime de söylemem :))))
arkadaslar hepinizi opuyorum iyi geceler yarin gorusuruz
nasıl yani sen hamilemi kaldın daha önce ?????
:79::79::79:
....
arkadaslar hepinizi opuyorum iyi geceler yarin gorusuruz
pamukkkkk sen sorulamın cevabını vermden hiçbiyere gidemessin
burdayım cvpta verdim :))) sen neyaptın canım senin son durumların nedir
bizde devam ediyoruz işte kaan beye ve kürlere daha sperm testi vermedi ama fsh falan normal bitak bişey çok fazla çıkıyordu o çok yüksekmiş 900 küsür falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?