- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.041
iğnelerime başladım derken?yoksa sendemi tüp bebeğe başlıyorsunkızlar nasılsınız nasıl gıdıor?
ben ıgnelerıme basladım 3. gunum bugun
duanızı eksık etmeyın
cok optum sızı
Kızlar kaç günür rahatsızdım giremedim,yokluğum farkedildimi?
Hepinz varya gözümde tüttünüz ,özledim sizi ççokkkk ya....Nasıl bir gelişme varmı ,Krishazelim ,ronya ,tugok,pamuk ,esra gülümgülüm nasılsınızzz?
bugün itibariyle gene kırmızılar başladı ,eşme git hormon testlerini yap ddim eğer yaaptıysa yazarım akşam.
Canlarım öpüyorum hepinizii
ıı dıleklerınız ıcın sagolun canlarrrrr
evet kadser tup bebek tedavısındeyım ben sendemı tedavıdesın yoksa?
Ankara 1-2 Ankara 1-2...Transfere gidecek Ankara yolcusu kalmasınnn:)
Dualarınıza çok ihtiyacım var..İnşallah kalacağım yerde internet vardır..
Havadisleri veririm sizee..Emriyolar orta kalite dediler kafam karıştı.
Özellikle sordum. Başka bir merkezde buna iyi kalite derler ama bizim kriterlerimiz biraz katı o yüzden orta kalite diyoruz dedilerr..İyi durumdalar merak etmeyin dediler..İçim rahatlamış gibi yaptım:)İnşallah bir sıkıntı çıkmazz..
Ben ohss olma yolunda ilerliyor olamam değilmi kızlar..Opu işleminden sonra gaz sancısı, çok yemişimde sığınamıyormusum gibi şikayetlerim var..Çok rahatsız ediyorrr..Geçecek diye bekledim ama birazdan merkezi arayacağım. Kalbim sizlerleeee...Siz de benimle olun lütfennnnn...
Yoklugun farkedilmez mi canımmm..Çok geçmiş olsun..
Dikkat et kendinee..
Hepinz varya gözümde tüttünüz ,özledim sizi ççokkkk ya....Nasıl bir gelişme varmı ,Krishazelim ,ronya ,tugok,pamuk ,esra gülümgülüm nasılsınızzz?
bugün itibariyle gene kırmızılar başladı ,eşme git hormon testlerini yap ddim eğer yaaptıysa yazarım akşam.
iğnelerime başladım derken?yoksa sendemi tüp bebeğe başlıyorsun
inşallah esra seninde kısa zamanda güzel haberkerini alıcaz dualarımdasınız hepiniz
selam kızlar,dün ablam beni rüyasında görmüş ve uyanır uyanmaz beni aradı söylediği ilk şey :'ne için dua ediyosan dua etmeye devam et ' oldu,rüyasında çok tatlı bi erkek çocuk görmüş ve biz adak kurbanı kesiyomuşuz,dondum kaldım resmen ve hiç birşey diyemedim bizim yaşadığımız sıkıntılardan hiç kimsenin haberi yoktu ablama malum olmuş ve anladı sanırım
güzel rüyalar pek anlatılmaz dedi ama yinede anlattı hayır olur inşallah dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?