Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Alıntı pamuk58 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
krishazelim ogün sana arkadaşımı yazdım ya 6 yıllık evli kafasına taktığı için olmuyor dedim ya adeti gecikince beni aradı ya bu sefer hamileyim galiba dedi ilk test pozitif diğeri tek çizgi çıkmıştı kan tahliline gideceği zamana kadar hamile sandı kendini sonra aradım güzel haber ver dedim ağlaya ağlaya konuşamadı psikolojisi bozuldu onunda kolay bişey değil ya gerçekten 6 yıl dile kolay
nasıl yani hamilemiymiş değilmiymiş ?anlamadım ben değilse test neden pozitif çıkmış?hamileyse ikinci test neden negatif çıkmış? ben kimim nerdeyim buna cevap vermdin
bizim değerler
> > kanda baktıdığımız değerler;
> > total testesteron:963,9
> > fsh;3,92
> > LH;10,5
> > Estradiol(E2);62 işte böyle canım... sizinki ne durumda ?

pamuuk aşk olsun niye kaçtın kız makyaz topiğine süslü
neyse bi sürü şey yazdım nasıl sence değerlerimiz oku cevapla olarmı
hadi hayırlı gecelerrr :80:

kızlar nasılsınız nasıl gıdıor?
ben ıgnelerıme basladım 3. gunum bugun
duanızı eksık etmeyın
cok optum sızı

selam can canlar..nasılsınız? herkese güzel bir hafta diliyorum..esracım güzel haberlerini bekliyos tatlım :))) Allah yardımcınız olsun..çok öpüyoırum sizleri..kızlar bu hafta sizden dua bekliyorum, öenmli işlerimiz var da mesleki konularda..hakkımızda hayırlısı olur inşAllah..akşam görüşürüz byee..beni ösleyin anacım

Kızlar kaç günür rahatsızdım giremedim,yokluğum farkedildimi?
Hepinz varya gözümde tüttünüz ,özledim sizi ççokkkk ya....Nasıl bir gelişme varmı ,Krishazelim ,ronya ,tugok,pamuk ,esra gülümgülüm nasılsınızzz?
bugün itibariyle gene kırmızılar başladı ,eşme git hormon testlerini yap ddim eğer yaaptıysa yazarım akşam.
Canlarım öpüyorum hepinizii

Yoklugun farkedilmez mi canımmm..Çok geçmiş olsun..
Dikkat et kendinee..

Ankara 1-2 Ankara 1-2...Transfere gidecek Ankara yolcusu kalmasınnn:)
Dualarınıza çok ihtiyacım var..İnşallah kalacağım yerde internet vardır..
Havadisleri veririm sizee..Emriyolar orta kalite dediler kafam karıştı.
Özellikle sordum. Başka bir merkezde buna iyi kalite derler ama bizim kriterlerimiz biraz katı o yüzden orta kalite diyoruz dedilerr..İyi durumdalar merak etmeyin dediler..İçim rahatlamış gibi yaptım:)İnşallah bir sıkıntı çıkmazz..
Ben ohss olma yolunda ilerliyor olamam değilmi kızlar..Opu işleminden sonra gaz sancısı, çok yemişimde sığınamıyormusum gibi şikayetlerim var..Çok rahatsız ediyorrr..Geçecek diye bekledim ama birazdan merkezi arayacağım. Kalbim sizlerleeee...Siz de benimle olun lütfennnnn...

canım benim dualarım seninle inallah güzel haberlerini alıcaz yakında

buraya yazıcaktıp sorry,geçmiş olsun yağmurcum dikkat et ve sıcak tut kendini

esra cim tedavin hayirli olsun canim insallah hersey istedigin gibi olur

gulumcum sen zoru atlattin ohhs olsan da korkma dondururlar embryolarini duzelince yerlerstirirler sen dusunme oralari doktorlarin isi o

yagmurcum seni anmazmiyiz sensiz bir yanim eksik benim

pamukcum ronyacim neredsiniz kuzucuklarim:)

meri cim ben gelmisim sen cikmissin canim konusamadik

kadser cim esinin testesteronu mu yuksek? e daha iyi degilmi:)
tugok canim aksam konusamadim senle icime dert oldu

melisesla canim sanki aylardir bu topiktesin:))

boncukcum karsilasamiyoruz hersey yolunda degil mi canim?

ecrin nerelersesin sen canim yaa ????

selam kızlar,dün ablam beni rüyasında görmüş ve uyanır uyanmaz beni aradı söylediği ilk şey :'ne için dua ediyosan dua etmeye devam et ' oldu,rüyasında çok tatlı bi erkek çocuk görmüş ve biz adak kurbanı kesiyomuşuz,dondum kaldım resmen ve hiç birşey diyemedim bizim yaşadığımız sıkıntılardan hiç kimsenin haberi yoktu ablama malum olmuş ve anladı sanırım
güzel rüyalar pek anlatılmaz dedi ama yinede anlattı hayır olur inşallah dedim bende

Hayirlar olsun guzel arkadasim insallah Allah dualarini kabul etmistir ve dileklerini yerine getirir.

yokluğun tabiki belliydi canımcım geçmiş olsun şuan iyisin değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…