- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.061
esra cim tedavin hayirli olsun canim insallah hersey istedigin gibi olur
gulumcum sen zoru atlattin ohhs olsan da korkma dondururlar embryolarini duzelince yerlerstirirler sen dusunme oralari doktorlarin isi o
yagmurcum seni anmazmiyiz sensiz bir yanim eksik benim
pamukcum ronyacim neredsiniz kuzucuklarim:)
meri cim ben gelmisim sen cikmissin canim konusamadik
kadser cim esinin testesteronu mu yuksek? e daha iyi degilmi:)
tugok canim aksam konusamadim senle icime dert oldu
melisesla canim sanki aylardir bu topiktesin:))
boncukcum karsilasamiyoruz hersey yolunda degil mi canim?
ecrin nerelersesin sen canim yaa ????
selam kızlar,dün ablam beni rüyasında görmüş ve uyanır uyanmaz beni aradı söylediği ilk şey :'ne için dua ediyosan dua etmeye devam et ' oldu,rüyasında çok tatlı bi erkek çocuk görmüş ve biz adak kurbanı kesiyomuşuz,dondum kaldım resmen ve hiç birşey diyemedim bizim yaşadığımız sıkıntılardan hiç kimsenin haberi yoktu ablama malum olmuş ve anladı sanırım
güzel rüyalar pek anlatılmaz dedi ama yinede anlattı hayır olur inşallah dedim bende
inanmıyorum canım benim kız kardeşimde aynen böyle bir rüya görmüş ben demişim ki bak işte Allah ın imkansızı yoktur mükafatını verdi demişim sonra oğlum olmuş onu gösteriyomuşum hatta kardeşim diyoki sana her gece dua ediyorum ablacım der ikimizin rüyasıda hayıra yorulsun inşallah canım çok güzel bir rüya bence :)
selam nasılsınız kızlar? ben iyi olmaya çalışıyorum aslında..moralim bozuk bugün yaa..arkadaşın birisi sayı olsada hareket olmazsa ölüdür demiş..canım çok sıkıldı yaa..şimdi o kadar spermin hepsi mi ölü? en son testte 8 milyon çıktı ama yine hiçbir harekette değer yoktu..çok moralim bozuk kızlar yaa.. inş şu proxeed ile klomen işe yarar..üroloğun birine de soru sormuştum oda demiş onların etkisi kesin kanıtlanmamış, oda ayrı canımı sıktı zaten..hiç mi güzel bişey söylenmez yaa..hiç mi umut yok yani bizde? tüp bebekle dahimi olmaz, ayy valla kafayı sıyırcam yakında..
her duydugunla canını sıkma derim bence bu ilaçlar tedaviler işe yarıycak hiç olmadı tüpte deniycez şansımızı ama inan işe yarıycak bu kadar çaba
bişey sorucam sizde tüm hareketlilermi sıfır yoksa sadece ileri hareketli mi sıfır
sevgili melisela Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
canım benim aklıma takılan sperm hareketsizliği varsa tüp bebek yapıyorlar
eğer ölüyse yani hiç bir işlevi yoksa nasıl yumurtayı döllüyor
bu tedavi edlebilir bir durumdur diye düşünmek istiyorum
yani ilaçlarla umarım düzelir
ıı dıleklerınız ıcın sagolun canlarrrrr
evet kadser tup bebek tedavısındeyım ben sendemı tedavıdesın yoksa?
inş canım artık bu saatten sonra diyecek birşeyimiz yok..markette satılmıyorki hemen gideyim alayım..Allah'ım verirse olacak yoksa yok, ne denir ne yapılır bu durumda bilmiyorum ama sabretcem..ilaçları 3 ay bir kullanalım, testte ne çıkıyor bakalım,bazı arkadaşlar dedi tüp bebekte hareketin önemi yok fazla, zaten kendileri döllenmesine yönelik onu ayarlıyorlar falan dediler, yada boya ile canlılığına bakacaklar..bazen spermler hareketsiz durarak ölü numarasıda yapıyorlarmış şaka gibi yaa..ama işte bide ona bakılacak, yoksa ameliyat falan..ne bileyim işte son imkanlara kadar gideceğiz pes etmek yok ama işte bazen yorgun düşüyorum, yenildiğimi hissediyorum bu yolda..bebeğime mektup yazıyorum bana gelsin diye..ya ne bileyim işte, çok duygusal oldum kusura bakma..
yok canım biz biraz daha doğaldan denemeyi düşünüyoruz
senin adına çok sevindim ay bide sana yasin okyup dua edicem inşşşşşş. böyle olursun
hazell iyi akşamlar canım :) gördünmü değerlerimizi nansıl sence?total testesteron okadar yüksek olması normalmi canım?
tatlim yazarmisin degerleri tekrar
> > kanda baktıdığımız değerler;
> > total testesteron:963,9
> > fsh;3,92
> > LH;10,5
> > Estradiol(E2);62 işte böyle canım...
yaşayacakmı doktor
canim fsh iniz dusuk biraz onu yukseltir sanirim doktor
testesteron yuksekliginin zarari olmaz sanirim . ve testte referans degerleri neydi yani hangi araliklarda olmali .cunki bakan yerin referans degerleri degisik oluyor
kesinlikle yasayacak:))
canim tup bebekte hareket gerekmiyor cunki mikroenjeksiyon ile zaten yumurtanin icine gonderiyorlar :) bosuna canini sikmissin. mesela tese ile alinan spermlerin tamami hareketsizdir
hareket in amaci spermin yumurtaya ulasmasini saglamaktir ve hareketi veren kuyruktur , sperm yumurtaya girerken kuyruk kopar ve sperm hareketsiz kalir yumurtanin icinde olay budur . tup bebekte hareketin onemi yoktur
sen tedavinden sasma boyle seylerlede kafani bulandirma en iyi doktora tedavi oluyorsunuz kendinizi ona teslim edin doktorunuza guvenin.
tedaviyle hareket artiyor canim bizim artti olmazsa tup bebege gecersiniz yine olur ;
opuyorum seni o guzel yanaklarindan
ablacım sen meleksin yaa..seni çok seviyorum yemin ederim..dün gece ve bu akşam yine çok ağladım..yanaklarım falan kıpkırmızı şuanda..çok garip oldum bugünlerde niyeyse..inş artar ablacım dediğin gibi..çok saol verdiğin moral için..
elektrikler gitti kızlar yeni geldi ama sizde pek burda olmamışsınız :)
:))
baktik sen yoktun bizde ciktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?