- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.081
hayırlısı olsun canımmmmm ayyy o kadar cok duaya ıhtıyacım varkı anlatamam allh razı olsun transefrde vede yumurta toplamada hepınızın duasına ıhtıyacım varyok canım biz biraz daha doğaldan denemeyi düşünüyoruz
senin adına çok sevindim ay bide sana yasin okyup dua edicem inşşşşşş. böyle olursun
hazell iyi akşamlar canım :) gördünmü değerlerimizi nansıl sence?total testesteron okadar yüksek olması normalmi canım?
canını sıkma hersey olacagına varıor malesef rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınşşşcanım bizim durum vahim..tüm hareketler sıfır ve %100 hareketsiz yazıyor..umarım düzelir..ya işte sinir olduğum ankda 200 tl muayene parası veriyosun test yapılıyor ve baktıkları sayı ve hareket böle bişi olamaz yaa..en azından onlarda bi tanede olsa canlı var mı diye bakar insan..hoca diyor %50 %50 ya canlıdır ya cansız..onu bende biliyorum..önemli olan bakılmasıydı orda..bana dedi seni hazırlayacaz spermde canlı bulunmazsa eşini ameliyat ederiz..ya ne bilim aklım ermiyor artık..Allah'ın takdiri napim..olmuyorsa da artık elimden bişi gelmez..
allh razı olsun canım ınş gusel haberlerlen donerıminşallah esra seninde kısa zamanda güzel haberkerini alıcaz dualarımdasınız hepiniz
sagol tatlım bebek nasıllll nasıl gıdıor cınsıyet ne zamn belli oluoresra cim tedavin hayirli olsun canim insallah hersey istedigin gibi olur
gulumcum sen zoru atlattin ohhs olsan da korkma dondururlar embryolarini duzelince yerlerstirirler sen dusunme oralari doktorlarin isi o
yagmurcum seni anmazmiyiz sensiz bir yanim eksik benim
pamukcum ronyacim neredsiniz kuzucuklarim:)
meri cim ben gelmisim sen cikmissin canim konusamadik
kadser cim esinin testesteronu mu yuksek? e daha iyi degilmi:)
tugok canim aksam konusamadim senle icime dert oldu
melisesla canim sanki aylardir bu topiktesin:))
boncukcum karsilasamiyoruz hersey yolunda degil mi canim?
ecrin nerelersesin sen canim yaa ????
allh razı olsun canım ınş sorun yasamam kocaman bır pozıtıflen donerım aranıza ınşşşEsracım Allah yardımcın olsunn..İnşallah hiç bir sorun yaşamadan tedavin başarıyla sonuçlanır.
Sana dua ediyorum canım..
Ankara 1-2 Ankara 1-2...Transfere gidecek Ankara yolcusu kalmasınnn:)
Dualarınıza çok ihtiyacım var..İnşallah kalacağım yerde internet vardır..
Havadisleri veririm sizee..Emriyolar orta kalite dediler kafam karıştı.
Özellikle sordum. Başka bir merkezde buna iyi kalite derler ama bizim kriterlerimiz biraz katı o yüzden orta kalite diyoruz dedilerr..İyi durumdalar merak etmeyin dediler..İçim rahatlamış gibi yaptım:)İnşallah bir sıkıntı çıkmazz..
Ben ohss olma yolunda ilerliyor olamam değilmi kızlar..Opu işleminden sonra gaz sancısı, çok yemişimde sığınamıyormusum gibi şikayetlerim var..Çok rahatsız ediyorrr..Geçecek diye bekledim ama birazdan merkezi arayacağım. Kalbim sizlerleeee...Siz de benimle olun lütfennnnn...
günaydın arkladaşlarrr bizim nette sorun var gelemiyorum topiğe özledım sizi
benim dün kasıgımda agrı vardı bide beyaz akıntım oldu incir suyuna devam ediyorum ovulasyon testi yaptım akşam ilk çizgi çok koyu ikincide ilkinden birz daha acık yumurtluyorum galıbaa dün adetimin 10günüydü
İnşallah çifte sarılı olur:))))))))))[/QUOT]
Merhaba kızlar. Hepinizi kocaman öpüyorum...Keyifler yerinde okuduğum kadarıyla.
gulumcüm sona biraz daha yaklaşmışsınız, ohhhh. Rabbim bebişinle dönmeyi nasip etsin tedaviden.
esracım sende iğnelere başlamışsın, hadi bakalım, Rabbim sana da bebişini versin inşallah.
Bana gelince eşim cumartesi benim sabırsızlığımla sperm testi yaptı.Kullandığı hayıt tohumunda 2.ayını bitirdi çünkü,
Bir öncekinde
volüm:4 cc
sayı 2,5 milyon
toplam sayı:11 milyon,
toplam hareketlilik %40 iken,
yeni testte
volüm:6 cc
sayı:3,5 milyon,
toplam:21 milyon,
toplam hareketlilik: %48
morfoloji değişmemiş:%11 (2 testte de)
Ahhh beee, biraz daha artsaymış, moralim biraz daha iyi olacaktı ama, bunada şükür.
İnşallah çifte sarılı olur:))))))))))
Merhaba kızlar. Hepinizi kocaman öpüyorum...Keyifler yerinde okuduğum kadarıyla.
gulumcüm sona biraz daha yaklaşmışsınız, ohhhh. Rabbim bebişinle dönmeyi nasip etsin tedaviden.
esracım sende iğnelere başlamışsın, hadi bakalım, Rabbim sana da bebişini versin inşallah.
Bana gelince eşim cumartesi benim sabırsızlığımla sperm testi yaptı.Kullandığı hayıt tohumunda 2.ayını bitirdi çünkü,
Bir öncekinde
sayı 2,5 milyon
yeni testte
Ahhh beee, biraz daha artsaymış, moralim biraz daha iyi olacaktı ama, bunada şükür.
canım bence iyi
ml deki sayı az ama volüm fazla olduğundan toplamda kötü sayılmaz
moralini yüksek tut
hareketlilikte çok güzel
bir sürpriz bile olabilir yani
ınş canıms ınşşşşşşşşKızçelerr merhaba nasılsınız .
Dünki randewuma gelemedim hiç adetim değildir ama yiğenimin düğün hazırlıklarıda girdi araya koşturmaca o biçim((((((((
KRİSHAZELİM canım sana bişey soracaktım,Kaan hocanın sana verdiği iğnenin adı neydi,yazarsan sewinirim kuşum.
Gülümgülüm yumoşların kaç tane oldu,inşallah transfffffferin hayırlı olur,inşallah.
esracım hayatım inşallah seninde güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Bilmiyorum canım yaaaa. Keşke volüm yerine ml deki sayı artsaymış daha iyi olacaktı. 1 ay sonra tekrar yaptırıcaz, eşimin ilaçları bitmiş olur o zaman kadar. Umarım ozaman daha güzel bi sonuç yzarım buraya...
ınş canıms ınşşşşşşşş
tatlım benım nbrrrrrrrrr
Merhabalar kızlar nasılsınız?
Epeydir bakamıyorum baya kaynatmışsınız şöyle bi göz attım ama ronyanın amerikalılarla papaz olduğunu anladım ama olay nedir çözemedim:)
Eşim dün hormon testi yaptırdı değerlerini yazsam bilgisi olan arkadaşlardan yardım istesem olur mu?
fsh 4.73 normal 1.29-19.26
prolaktin 3.18 normal 2.64-13.13
tot.testesteron 3.62 normal 1.75-7.81
lh 3.77 normal 1.24-8.62
tsh 1.03 normal 0.34-5.6
işte böyle sonuçlar.aslında kaan hocaya gitmemiz lazım ama ne zaman bilemiyorum acaba maille bu sonuçları göndersem mi? Bu soru özellikle Krishazel'e çünkü kaan hocanın kendilerini sadece maille tedavi ettiğini söylemişti..
günaydın arkladaşlarrr bizim nette sorun var gelemiyorum topiğe özledım sizi
benim dün kasıgımda agrı vardı bide beyaz akıntım oldu incir suyuna devam ediyorum ovulasyon testi yaptım akşam ilk çizgi çok koyu ikincide ilkinden birz daha acık yumurtluyorum galıbaa dün adetimin 10günüydü
İyilik canım, tedaviye başladın kayboldun bizim topikten. Nerelerdesin kaçak? Nasıl gidiyo tedavin bitanem? Çok merak ettim seni....
Kızçelerr merhaba nasılsınız .
Dünki randewuma gelemedim hiç adetim değildir ama yiğenimin düğün hazırlıklarıda girdi araya koşturmaca o biçim((((((((
KRİSHAZELİM canım sana bişey soracaktım,Kaan hocanın sana verdiği iğnenin adı neydi,yazarsan sewinirim kuşum.
Gülümgülüm yumoşların kaç tane oldu,inşallah transfffffferin hayırlı olur,inşallah.
esracım hayatım inşallah seninde güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Bir öncekinde
sayı 2,5 milyon
yeni testte
canim ya cok guzel ilerleme bu
tek sorununuz sayi insallah yakin zamanda o sorunda ortadan kalkacak
ha gayrettttt
Öyle mi diyorsun? Artış var evet ama, sanki daha da fazla olmalıymış gibi me geldi? Ne dersin bende şu balık yağı, gingo biloba, ginseng ve evicaptan alayım mı eşime? Bi de mısır çarşında bi sürü tohum, kök olan ballı bi karışım yaptırmıştık onu vermesem mi canım yaaaa?canim ya cok guzel ilerleme bu
tek sorununuz sayi insallah yakin zamanda o sorunda ortadan kalkacak
ha gayrettttt
Öyle mi diyorsun? Artış var evet ama, sanki daha da fazla olmalıymış gibi me geldi? Ne dersin bende şu balık yağı, gingo biloba, ginseng ve evicaptan alayım mı eşime? Bi de mısır çarşında bi sürü tohum, kök olan ballı bi karışım yaptırmıştık onu vermesem mi canım yaaaa?
canim o karisimi verme lutfen
suan esin ne kullaniyor hepsini yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?