Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar kızlar nasılsınız?
Epeydir bakamıyorum baya kaynatmışsınız şöyle bi göz attım ama ronyanın amerikalılarla papaz olduğunu anladım ama olay nedir çözemedim:)

Eşim dün hormon testi yaptırdı değerlerini yazsam bilgisi olan arkadaşlardan yardım istesem olur mu?

fsh 4.73 normal 1.29-19.26
prolaktin 3.18 normal 2.64-13.13
tot.testesteron 3.62 normal 1.75-7.81
lh 3.77 normal 1.24-8.62
tsh 1.03 normal 0.34-5.6
işte böyle sonuçlar.aslında kaan hocaya gitmemiz lazım ama ne zaman bilemiyorum acaba maille bu sonuçları göndersem mi? Bu soru özellikle Krishazel'e çünkü kaan hocanın kendilerini sadece maille tedavi ettiğini söylemişti..

hayırlısı olsun canımmmmm ayyy o kadar cok duaya ıhtıyacım varkı anlatamam allh razı olsun transefrde vede yumurta toplamada hepınızın duasına ıhtıyacım var
canını sıkma hersey olacagına varıor malesef rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınşşş
inşallah esra seninde kısa zamanda güzel haberkerini alıcaz dualarımdasınız hepiniz
allh razı olsun canım ınş gusel haberlerlen donerım
sagol tatlım bebek nasıllll nasıl gıdıor cınsıyet ne zamn belli oluor
Esracım Allah yardımcın olsunn..İnşallah hiç bir sorun yaşamadan tedavin başarıyla sonuçlanır.
Sana dua ediyorum canım..
allh razı olsun canım ınş sorun yasamam kocaman bır pozıtıflen donerım aranıza ınşşş

dualarımızdasın tatlım allh herkesın ısını gucunu rast getırsın ınşşşşşş

günaydın arkladaşlarrr bizim nette sorun var gelemiyorum topiğe özledım sizi

benim dün kasıgımda agrı vardı bide beyaz akıntım oldu incir suyuna devam ediyorum ovulasyon testi yaptım akşam ilk çizgi çok koyu ikincide ilkinden birz daha acık yumurtluyorum galıbaa dün adetimin 10günüydü

Son düzenleme:
Kızçelerr merhaba nasılsınız .
Dünki randewuma gelemedim hiç adetim değildir ama yiğenimin düğün hazırlıklarıda girdi araya koşturmaca o biçim((((((((
KRİSHAZELİM canım sana bişey soracaktım,Kaan hocanın sana verdiği iğnenin adı neydi,yazarsan sewinirim kuşum.
Gülümgülüm yumoşların kaç tane oldu,inşallah transfffffferin hayırlı olur,inşallah.
esracım hayatım inşallah seninde güzel haberlerle gelirsin inşallah.

İnşallah çifte sarılı olur:))))))))))

selam kızlar....ben pko luyum...eşimin değerleri 3 milyon ve morfoloji%4 ...varikosel amliyatı dedi doktor sol taraftan...hormon testlerimizde
fsh:3,43
lh:3,4
total testesteron 263

testesteron 270 alt sınır görünüyor sonuç kağıdında...sizce nasıl değeler....

Bilmiyorum canım yaaaa. Keşke volüm yerine ml deki sayı artsaymış daha iyi olacaktı. 1 ay sonra tekrar yaptırıcaz, eşimin ilaçları bitmiş olur o zaman kadar. Umarım ozaman daha güzel bi sonuç yzarım buraya...

ınş canıms ınşşşşşşşş

tatlım benım nbrrrrrrrrr

canim hormon sonuclariniz gayet guzel

evet canim hemen mail yolla kaan hocaya ona gore yonlendirsin sizi

evet canim yumurtluyorsun
3 gece preseedle calis sonra bacaklar havaya:)
kolay gelsin hayatim

İyilik canım, tedaviye başladın kayboldun bizim topikten. Nerelerdesin kaçak? Nasıl gidiyo tedavin bitanem? Çok merak ettim seni....

yok kız öle deme okuyorum ınankı
buralardayım
tup bebeg daha cok gırıorum
suan ıcın hersey ıı gıdıor cok sukur
igne kullanıorum lucrın
4. gunum bugun
duanıza ıhtıyacım var

menagon 75 caniminici gunasiri gobekten.
ozletme kendini ihmal etme bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…