Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Arkadaslar bugun cok mutluyum sevinc gozyaslari dokuyorum
cok sevdigim bir yakinim 15 sene den sonra bugun hamile oldugunu ogrendi tup bebek yoluyla . 4. denemesiydi. Buyuk Allahim herkese bu sevinci nasip etsin.

cok sevdigim bir yakinim 15 sene den sonra bugun hamile oldugunu ogrendi tup bebek yoluyla . 4. denemesiydi. Buyuk Allahim herkese bu sevinci nasip etsin.

Allah hayırlı evlat nasip etsin bende sevindim onun adına ben böyle uzun süreli bebek özlemi çekenlere çok üzülüyorum Allah muradına erdirmiş kucağınıda almayı nasip eder inşallah :)

canim hormon sonuclariniz gayet guzel

evet canim hemen mail yolla kaan hocaya ona gore yonlendirsin sizi

Teşekkür ederim Krishazelcim eşim de biraz bekle sperm testi de yaptıralım ikisini birden yollayalım diyor ama, benim hi umudum yok o testden üzülür diye eşime bişey diyemiyorum neyse hayırlısı bakalım.
Bu arada o ta ıdığın için çok sevindim inş sağlıklı bi şekilde kucağına da alır, darısı da bütün arkadaşlara en kısa zamanda inş.

çok sevındım yaa allahımö bizede nasip eder inş.

tugok
melisela
meri
kadser
nasilsiniz kizlarrrrr?

ben çok iyi değilim bugün kırmızıları gördüm maalesefff..... her seferinde çok moralim bozuluyo elimde değil..

canım benim farkettik tabi yokluğunu bende çok giremiyorum maalelesef işten güçten fırsat kalmıyo... ama girebildiğim kadarıyla da olsa iyi ki varsınız yaaa hepiniz valla bi parça rahatlıyorum...

canım benim hiç sıkma kendini inşallah çok iyi olacak herşey dualarımız seninle allah kolaylık versin inşallah hamillelik haberini verecksin bize buradan inananıyorum ben..

olsun hayatım herşeyimize yetişiyosun zatenn... çok seviyorum seni.. iyi ki varsın...

TUGOK bende bugün adet oldum perşembe günü doktordan randevu aldım
aşılamayı konuşcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

PAMUK canım bende öyle bir geçer zamanki dizisine bakıyom
ayyy adet oluyom acayip sinirliyim caroline tam dayaklı demi ne dersin

Hayirlisi olsun arkadasim
persembe benimde randevum varf bakalim insallah guzel haberlerle geliriz

canim bekleme hemen yolla
sperm testini yaptirinca onuda yollarsin
zaman kaybetme bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…