- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.101
bana kimse cevap yazmamış
Yazarım tabikiiiii.canim o karisimi verme lutfen
suan esin ne kullaniyor hepsini yazarmisin
Sabahları yarım klomen, 1 tane testojel, proxeed plus(aç karnına), zeytinyağında bekletilmiş incir( 1 tane)
Akşamları mutlaka 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu, 1 adet proxeed plus
Her gün 1 tane
Okula giderken de ceviz, fındık, badem, incir ve kuru kayısı koyuyorum.
Ha bide 2 aydır Saraçoğlu Hocamdan ldığımız hayıt tohumunu içiyor sabah-akşam yemeklerden önce.
Yazarım tabikiiiii.
Sabahları yarım klomen, 1 tane testojel, proxeed plus(aç karnına), zeytinyağında bekletilmiş incir( 1 tane)
Akşamları mutlaka 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu, 1 adet proxeed plus
Her gün 1 tane
Okula giderken de ceviz, fındık, badem, incir ve kuru kayısı koyuyorum.
Ha bide 2 aydır Saraçoğlu Hocamdan ldığımız hayıt tohumunu içiyor sabah-akşam yemeklerden önce.
canim cok guzel ... gayet guzel
baska birsey verme yeterli bunlar
ama o karisimi verme ne oldugu belli degil belki digerlerinin etkisini azaltan birsey vardir icinde
sadece evicap ekleyebilirsin cunki proxeed in icinde malesef e vitamini koymamislar bizde extradan aldik onu hep
bunun haricinde baska birsey verme
saglikli besleniyorsunuz zaten
bol bol izgara balik yesin
sigara alkol asla
boxer giysin
yuruyus yapin hergun
sicak banyo yasak
Canım çok sağol. Ne zaman şaşırsam sağ duyu gibi imdadıma koşuyorsun.Yerim ben seni.....canim cok guzel ... gayet guzel
baska birsey verme yeterli bunlar
ama o karisimi verme ne oldugu belli degil belki digerlerinin etkisini azaltan birsey vardir icinde
sadece evicap ekleyebilirsin cunki proxeed in icinde malesef e vitamini koymamislar bizde extradan aldik onu hep
bunun haricinde baska birsey verme
saglikli besleniyorsunuz zaten
bol bol izgara balik yesin
sigara alkol asla
boxer giysin
yuruyus yapin hergun
sicak banyo yasak
Canım çok sağol. Ne zaman şaşırsam sağ duyu gibi imdadıma koşuyorsun.Yerim ben seni.....
Canim benim
sizde bir avantaj daha farkettim bugun hemde cok buyuk bir avantaj
volum cok yuksek:)) dolayisiyle ufak bir artis buyuk etkiye sebep olacak:) cok sanslisiniz
Arkadaslar bugun cok mutluyum sevinc gozyaslari dokuyorum
cok sevdigim bir yakinim 15 sene den sonra bugun hamile oldugunu ogrendi tup bebek yoluyla . 4. denemesiydi. Buyuk Allahim herkese bu sevinci nasip etsin.
canim hormon sonuclariniz gayet guzel
evet canim hemen mail yolla kaan hocaya ona gore yonlendirsin sizi
evet canim yumurtluyorsun
3 gece preseedle calis sonra bacaklar havaya:)
kolay gelsin hayatim
cok sevdigim bir yakinim 15 sene den sonra bugun hamile oldugunu ogrendi tup bebek yoluyla . 4. denemesiydi. Buyuk Allahim herkese bu sevinci nasip etsin.
tugok
melisela
meri
kadser
nasilsiniz kizlarrrrr?
Kızlar kaç günür rahatsızdım giremedim,yokluğum farkedildimi?
Hepinz varya gözümde tüttünüz ,özledim sizi ççokkkk ya....Nasıl bir gelişme varmı ,Krishazelim ,ronya ,tugok,pamuk ,esra gülümgülüm nasılsınızzz?
bugün itibariyle gene kırmızılar başladı ,eşme git hormon testlerini yap ddim eğer yaaptıysa yazarım akşam.
Canlarım öpüyorum hepinizii
Ankara 1-2 Ankara 1-2...Transfere gidecek Ankara yolcusu kalmasınnn:)
Dualarınıza çok ihtiyacım var..İnşallah kalacağım yerde internet vardır..
Havadisleri veririm sizee..Emriyolar orta kalite dediler kafam karıştı.
Özellikle sordum. Başka bir merkezde buna iyi kalite derler ama bizim kriterlerimiz biraz katı o yüzden orta kalite diyoruz dedilerr..İyi durumdalar merak etmeyin dediler..İçim rahatlamış gibi yaptım:)İnşallah bir sıkıntı çıkmazz..
Ben ohss olma yolunda ilerliyor olamam değilmi kızlar..Opu işleminden sonra gaz sancısı, çok yemişimde sığınamıyormusum gibi şikayetlerim var..Çok rahatsız ediyorrr..Geçecek diye bekledim ama birazdan merkezi arayacağım. Kalbim sizlerleeee...Siz de benimle olun lütfennnnn...
esra cim tedavin hayirli olsun canim insallah hersey istedigin gibi olur
gulumcum sen zoru atlattin ohhs olsan da korkma dondururlar embryolarini duzelince yerlerstirirler sen dusunme oralari doktorlarin isi o
yagmurcum seni anmazmiyiz sensiz bir yanim eksik benim
pamukcum ronyacim neredsiniz kuzucuklarim:)
meri cim ben gelmisim sen cikmissin canim konusamadik
kadser cim esinin testesteronu mu yuksek? e daha iyi degilmi:)
tugok canim aksam konusamadim senle icime dert oldu
melisesla canim sanki aylardir bu topiktesin:))
boncukcum karsilasamiyoruz hersey yolunda degil mi canim?
ecrin nerelersesin sen canim yaa ????
TUGOK bende bugün adet oldum perşembe günü doktordan randevu aldım
aşılamayı konuşcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
PAMUK canım bende öyle bir geçer zamanki dizisine bakıyom
ayyy adet oluyom acayip sinirliyim caroline tam dayaklı demi ne dersin
Teşekkür ederim Krishazelcim eşim de biraz bekle sperm testi de yaptıralım ikisini birden yollayalım diyor ama, benim hi umudum yok o testden üzülür diye eşime bişey diyemiyorumneyse hayırlısı bakalım.
Bu arada o ta ıdığın için çok sevindim inş sağlıklı bi şekilde kucağına da alır, darısı da bütün arkadaşlara en kısa zamanda inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?