Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şu carolinle ali yine bozdular sinirlerimi daa,katılıyorum ronya dayaklık bunlar

çifter çifter yazıyorum bu günşlerde neyse kızlar ben hayattayım sizde sağlam durun yıkılmayın dımammı zafer bizim olacak
bu yeşilçam dizileri anotomimi bozuyo benim
hadi kalın sağlıcakla

canim bekleme hemen yolla
sperm testini yaptirinca onuda yollarsin
zaman kaybetme bosuna

doğru söylüyosun tabi ama bu sefer korkuyorum, sanıyorum ki 'hormon değerleri düzgün yapılacak bişe yok' falan diyecek kaan hoca ya ne bileyim işte....
neyse bahsettiğiniz diziyi normalde izlemememe rağmen bugün eşim açmış ben de sinir oldum,üzülüyo insan boş yere kumandayı aldım değiştirdim kanalı:)

valla bende şu caroline i de adamı da öldürcem yani o kadar gıcığım.... :)
canım bizim şu enfeksiyon bitse bi hayırlısıyla eşim 23 ünde doktora gitçek teste göre bende bi bakçam bakalım olmazsa rahim filmi çektiricem bi daha ki ay yani bide boşuna uğraşıyo olmayalım diyorum ama eşim bekle biraz enfeksiyon geçsin diyo bakalım hayırlısı yani ben hala kendimden de şüpheleniyorum içim hiçrahat değil Ahmet bey prolaktinin de hiç üstünde durmadı başka bi doktora görüncem ama kime gitsem bilmiyorum yaaaaa....

Ben geldimmmmmm,geçmişi okudum biraz boncuk arkadaşımızın değerler çıkmış gene ,hadi hayırlısı...

iyi akşamlar güzeller.....
eşim kaç gündür yapamadı şu testi gitti,gıcık ne olacak,şimdi kızlar bizim en son fsh 3,43 dü şimdi fsh çıkınca sperm sayısıdamı çıkacak?en son 9 mil du.....

hosgeldin yavrukusum
ozletiyorsun artik kendini neden boyle yapiyorsun(

Düğün hazırlığimız var dedim ya tüm alışveriş merkezlerini gezdğim yetmedi bu akşamda şişlide abiyemin üstüne kürk baktım aldım çok şükür ,şimdilik herşeyim hazır ,cicilerim tamam:)))))))))
Ama aklım hep burda sizlerde aşkım ,kuzum nasıl tekmeliyomu annesini?

yok daha baslamadi tekmelemeye ama hicbirseyim olmuyor artik hamile kiyafetleri almaya basladim
aman su dugun olsada kavussak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…