Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok daha baslamadi tekmelemeye ama hicbirseyim olmuyor artik hamile kiyafetleri almaya basladim
aman su dugun olsada kavussak

Canım düğün bu hafta değil ,birde hazırlık saffası var önümüzdeki hafta boş bulduğum vakit girerimde ,çok zor gibi görünüyor((((((((((
Özledim ama ben sizi ,özlücemde...........

Bi yapsada bilsemki artıyomu artmıyomu ,ne sabırlı adammış vesselam,ben olsam çatlamıştım,bu erkek milleti bir acayip sanki başka bi tür,dünyalı değil de uzaylı((((((((

krisim menegon iğne ne kadardı bende kullandım ondan tüp denememde de ucuzumu pahalısımı hatırlıyamadım ?

canlarım yakalayamadım sizi ( ya şu testojel 1.5 ay kullanacak 17 şubat mr sonrasında inşallah kaan hocaya geçebiliriz kaan hocanın tedavi sürecide 4 veya 5 ay sürse kardeşimin düğünü var haziran veya temmuzda hani 1 aylık hamile olarak gitsem neolur sanki :)))) Allah büyük evet evet

slm arkadaşlar akşam yine kaynatmıssınız yine yakalayamadık sizlerri nasılsınız iyisiniz inş.

Selam canlarım. Krishazelcim nasıl ama nasıl sevindim anlatamam. Rabbim bebişi anne ve babasına bağışlasın, sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin(Sana da bitanem.)
esracım ve gulumgulumcüm akşam tedaviniz hayırlı bir şekilde sonuçlansın, bebişlerinizi kucaklarınıza alabilesiniz diye yasin okudum, Rabbim kabul etsin inşallah.
yagmurcum hiç yoksun, hakkaten şu düğün olsa da gelsen artık aramıza. Ben akşamları olamıyorum ama gündüz burdayım çok şükür. Dediğin gibi değerler artmaya başlamış ama daha da artması lazımmmm....

canim volum den dolayi cok sanslisiniz farkindasin degilmi
yani sizin illa ml de 20 milyon olmasine gerek yok:) 10 milyon olsa yeter

KRİSHAZEL canımdün akşam da yazdım ama galiba görmedin bi konuda fikrini almak istiyorum
eşimde fsh düşükdü hatırlarsan ve elimizde referans aralıkları farklı olan iki test sonucu var birinde 3 lerde diğerinin fererans aralıüğı daha geniş ondada 5 lerde
geçen ay ilaç ve vitaminleri alırken larginine de almıştım ama fsh düşük olduğu için vermiyorum eşime
sence vermeye başlasammı

esin suan ne kullaniyor hepsini yazarmisin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…