- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.141
evet canim fsh ile birlikte spermlerde artiyor
ama zaman aliyor hemen degil
yok daha baslamadi tekmelemeye ama hicbirseyim olmuyor artik hamile kiyafetleri almaya basladim
aman su dugun olsada kavussak
Bi yapsada bilsemki artıyomu artmıyomu ,ne sabırlı adammış vesselam,ben olsam çatlamıştım,bu erkek milleti bir acayip sanki başka bi tür,dünyalı değil de uzaylı((((((((
krisim menegon iğne ne kadardı bende kullandım ondan tüp denememde de ucuzumu pahalısımı hatırlıyamadım ?
slm arkadaşlar akşam yine kaynatmıssınız yine yakalayamadık sizlerrinasılsınız iyisiniz inş.
Selam canlarım. Krishazelcim nasıl ama nasıl sevindim anlatamam. Rabbim bebişi anne ve babasına bağışlasın, sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin(Sana da bitanem.)
esracım ve gulumgulumcüm akşam tedaviniz hayırlı bir şekilde sonuçlansın, bebişlerinizi kucaklarınıza alabilesiniz diye yasin okudum, Rabbim kabul etsin inşallah.
yagmurcum hiç yoksun, hakkaten şu düğün olsa da gelsen artık aramıza. Ben akşamları olamıyorum ama gündüz burdayım çok şükür. Dediğin gibi değerler artmaya başlamış ama daha da artması lazımmmm....
Haklısın canım. Çalışıyorum artsın diye bakalım. Bugün eczaneden evicap 400 mg ve omega3 hapı aldım, günde 1 tane de bunlardan vericem eşime.canim volum den dolayi cok sanslisiniz farkindasin degilmi
yani sizin illa ml de 20 milyon olmasine gerek yok:) 10 milyon olsa yeter
KRİSHAZEL canımdün akşam da yazdım ama galiba görmedin bi konuda fikrini almak istiyorum
eşimde fsh düşükdü hatırlarsan ve elimizde referans aralıkları farklı olan iki test sonucu var birinde 3 lerde diğerinin fererans aralıüğı daha geniş ondada 5 lerde
geçen ay ilaç ve vitaminleri alırken larginine de almıştım ama fsh düşük olduğu için vermiyorum eşime
sence vermeye başlasammı
Haklısın canım. Çalışıyorum artsın diye bakalım. Bugün eczaneden evicap 400 mg ve omega3 hapı aldım, günde 1 tane de bunlardan vericem eşime.
Haklısın canım. Çalışıyorum artsın diye bakalım. Bugün eczaneden evicap 400 mg ve omega3 hapı aldım, günde 1 tane de bunlardan vericem eşime.
esin suan ne kullaniyor hepsini yazarmisin tatlim
günaydın kızlarrrr
selam canım. Nasılsın?günaydın kızlarrrr
günaydın canım nasılsın
Sağol canım. Az da olsa artmaya başlamış, bi an önce daha fazla artsa da bende annelik heyecanını yaşamaya başlasam diyorum ama sabırlı olmam lazım:)))))boncuk canım değerlerinizin artmasına çok sevindim inşallah daha da artıcak hepimiz faydasını görürüz inşallah proxeed in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?