- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.161
selam canım. Nasılsın?
evicap 400 mg
ginko globa
omega
korea gnseng
proxeed plus
klomen
Qenzim
canım largineyi almıştım bir aydır vermedim gerek yoksa onu değiştirip bitenlerden birini almayı düşünüyorum
evicap 400 mg
ginko globa
omega
korea gnseng
proxeed plus
klomen
Qenzim
canım largineyi almıştım bir aydır vermedim gerek yoksa onu değiştirip bitenlerden birini almayı düşünüyorum
Sağol canım. Az da olsa artmaya başlamış, bi an önce daha fazla artsa da bende annelik heyecanını yaşamaya başlasam diyorum ama sabırlı olmam lazım:)))))
yok yok geri verme l argininie direk sperm yapiminda etkili cok faydali
yurtdisi cok makale var l arginine in sperm yapimi hakkinda
ginseng ve ginko bitince ona basla canim
canim unuttum ben ama proxeed in icinde qenzym yokmuydu ona bir bak varsa extradan verme
qenzym ve omega dan sende ic mutlaka , ozellikle omegayi mutlaka ic yumurta kalitesini arttiriyor
son birşey daha sorucam kusura bakma senide sıkmak istemiyorum ama tecrübelisin sen bu konularda
canım ben birde geçen ay preseed almıştım ama kullanmadım bizim mil sayı 10 milyon top hareketlilik %50 civarı morfoloji %2 ben diyorumki preseed i bu ay da kullanmasam sayı biraz daha artınca kullansam daha mantıklı olur diye düşünüyorum sen ne dersin
Tabiki yazarım hele artış olmuşsa, seve seve yazarım. 1 ay sonra eşim tekrar tahlil yaptıracak, ozamanda yazarım.aynen öyle canım Allahtan hayırlısı ,bizde prodexs kullanıyoruz canım gelişmeleri ben prodeexs kullananlar topiğinde yazıcam tabi gelişme olursa inşallah ,sende gelişmeleri yazarsan sevinirim
son birşey daha sorucam kusura bakma senide sıkmak istemiyorum ama tecrübelisin sen bu konularda
canım ben birde geçen ay preseed almıştım ama kullanmadım bizim mil sayı 10 milyon top hareketlilik %50 civarı morfoloji %2 ben diyorumki preseed i bu ay da kullanmasam sayı biraz daha artınca kullansam daha mantıklı olur diye düşünüyorum sen ne dersin
yok yok geri verme l argininie direk sperm yapiminda etkili cok faydali
yurtdisi cok makale var l arginine in sperm yapimi hakkinda
ginseng ve ginko bitince ona basla canim
canim unuttum ben ama proxeed in icinde qenzym yokmuydu ona bir bak varsa extradan verme
qenzym ve omega dan sende ic mutlaka , ozellikle omegayi mutlaka ic yumurta kalitesini arttiriyor
krishazelcim, biz hep eşlerimiz üzerine araştırma yapıyoruz (en azından ben), peki biz bayanlar neler kullanmalıyız sence, yumurtalarımız daha kaliteli olsun, daha kolay hamile kalalım ya da gebelik öncesi vücudumuzu hazırlayalım?
Evet kullanmıyorum hiç birşey:18::18::18:aa sen kullanmiyormusun hicbirsey?
kadinlarin kullanacagi seyler sunlar bunlar mutlaka kullanilmali
1 elevit multuvitamin
2 omega 3 balik yagi hapi
3 Qenzym 10
extradan folik asite gerek yok cunki elevitin icinde var
zaten sayıdan çok önemli olan harektlilik ve morfoloji sizin bu değerle çok iyiymiş bence kullan preseedi ovulasyon günlerinde
bizimde tam tersi sayı 21 milyon falan olmuştu ama hareketlilik %5 ve morfolojide %1 .... ben kullanıyorum dün kullandım bugünde kullanıcam inş...
Evet kullanmıyorum hiç birşey:18::18::18:
Canım bende harıl harıl çalışıyorum, krishazeli soru bombardımanına tutuyorum, başka ne yapabiliriz diye. Eşimin sperm değeri mil.de 2,5 milyondan 3,5 milyona yükselmiş, burukta olsa bi sevinç var en azından yükselmeye başlamış tekrar. Kaan Hoca ilaç verdi onları kullanıyor şimdi eşim. Testojel, klomen, proxeed plus, bugün de omega 3 ve evicap e vitamine başlıycak. Onun dışında beslenmesine çok dikkat ediyorum. Bizde fsh yüksek olduğu için sperm sayısı düşük, Allahtan hareketlilik ve morfoloji iyi gibi.bugünlerde hep iyi oluyorum genelde çatlama günlerim olduğu için
bol preseed li günler yaniiiii
sen naıslsın hangi aşamadısnız siz şimdi eşinin spermleri falan yani ne durumda takip edemiyorum pek
bnm bilgisayar soğuk odada girmediğimiz için üşüyorum :2:
Hayır bana doktorum hamileliğimde sadece progesteron vermişti, düşükten sonra da hamile kalınca ya kadar suda eritilen aspirinden vermişti o kadar. Tabii şu anda hiç bişey kullanmıyorum ama akşam okuldan çıkışta hemen dediklerini alıyorum ve kullanmaya başlıyorum canım. Sana da çok soru soruyorum ama umarım bunaltmamışımdır.dr un vermedi miki sen kullaniyorsun saniyordum
hamileliginde de mi kullanmadin?
ben cocuk istiyorum dedigimde vermisti dr um
Canım bende harıl harıl çalışıyorum, krishazeli soru bombardımanına tutuyorum, başka ne yapabiliriz diye. Eşimin sperm değeri mil.de 2,5 milyondan 3,5 milyona yükselmiş, burukta olsa bi sevinç var en azından yükselmeye başlamış tekrar. Kaan Hoca ilaç verdi onları kullanıyor şimdi eşim. Testojel, klomen, proxeed plus, bugün de omega 3 ve evicap e vitamine başlıycak. Onun dışında beslenmesine çok dikkat ediyorum. Bizde fsh yüksek olduğu için sperm sayısı düşük, Allahtan hareketlilik ve morfoloji iyi gibi.
kızlar biliyorsunuzdur muharrem ayına girgik ,çarşamba perşembe cuma oruç tutmak çok sevapmış benim reglim bitmek üzere biterse sadece cuma günü tutabilicem oruç
haberiniz olsun bu mübarek aylarda edilen dualar geri çevrilmezmiş
inşallah banyomu yapabilirsem cumaya hepinize kendime bol bol dua edicem
sizlerde değerlendirmeye çalışın bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?