- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.201
merhaba
canım iyi geceler
Evet canım geçtiğimiz mayıs ayında doğal yolla hamile kalmıştım, eşimin değerleri o zaman mil'de 2 milyondan beslenme ve İbrahim Adnan Saraçoğlundan aldığımız sperm sayısı azlığı çayıyla birlikte 76 milyona çıkmıştı. Eşimin değerleri bi daha düşmez diye biz beslenmeye falan çok dikkat etmedik yazın bi de tahlil yaptırdık ki 7,5 milyona düşmüş daha da düşmez derken 2,5 milyona düştü. İşte en son tekrar yükselmeye başladığını gördük mil'de 3,5 milyon olmuş. Şu anda ilaç ve vitaminler kullanıyor eşim, beslenmesine de çok dikkat ediyorum, inşallah hepimiz hamile kalırız, topikce....canım k. bakma dedim ya ben takip etmedim seni sen hamilemi kaldın?anladığım kadarı ile düşük olmuş doğla yollamı oldu,eşinin değerleri tekara neden düştü zahmet olamssa bana baştan sona bi yazarmısın :26:
Evet canım geçtiğimiz mayıs ayında doğal yolla hamile kalmıştım, eşimin değerleri o zaman mil'de 2 milyondan beslenme ve İbrahim Adnan Saraçoğlundan aldığımız sperm sayısı azlığı çayıyla birlikte 76 milyona çıkmıştı. Eşimin değerleri bi daha düşmez diye biz beslenmeye falan çok dikkat etmedik yazın bi de tahlil yaptırdık ki 7,5 milyona düşmüş daha da düşmez derken 2,5 milyona düştü. İşte en son tekrar yükselmeye başladığını gördük mil'de 3,5 milyon olmuş. Şu anda ilaç ve vitaminler kullanıyor eşim, beslenmesine de çok dikkat ediyorum, inşallah hepimiz hamile kalırız, topikce....
Canım ohhhh. Şükür kavuşturana. Ben gündüzleri burdayım malum geceleri yokum...Kizlar eşim sonunda verdi kan testini akşama çıkar galiba ,yazarım bir işim oolmazsa.
canlarım ya bi dakka aklımdan çıkmıyorsunuz ,neler yazmışsınız çok merak ediyorum,ama tüm sayfaları okuyamıyorum malesef,ne çok şey yazmışsınız...(((((
Krisim bugün doktoramı gideceksin?
ronya kız çalışmalar tam hız gidiyo galiba:)))))))))
Pamuk bebğim sen nasılsın ?
boncuk canımmmmm neden benim gibi yoksun ?
Esra ,gülüm gülüm bi hamile kalmayın bakın size ne yapacağım(((((((
Ben deniz ise kanlar içinde hem kalbim ağlıyo hemde dahada aşşası,ne yazıkki..
Çok özledim walla kızlar burnumda tütüyorsunuz.
Haaa kızlar söylemeyi unuttum, dün internet bağlantısı abonelik başvuru yaptık veeeeeeee 10 güne kadar internetimiz bağlanıyo...Bende akşamcı olabilicem yaniiii.
yagmurun nereye kaybolduğunu biliyoruz ama esra ve gulumden hiç haber yok..Nerdeler acaba?
Senis ne kadar tatlı olduğunu daha önce söylemişmiydim? Şu düğün işiniz hallolsada sen de gelsen sık sık diyorum. Burada eşinin tahlilleri umarım iyi çıkar. Sanırım hormonlarına baktırıyorsunuz tekrar değil mi? Benim eşimin de bence fshı yüksek olduğu için sperm sayısı az gibi geliyor.Canımsınnnnnn,arkadaşım inşllah akşam o güzel ,samimi ve sıcak yazışmalrımız tam gaz dewam eder,siz olmayınca sanki bir tarafım eksik....
Senis ne kadar tatlı olduğunu daha önce söylemişmiydim? Şu düğün işiniz hallolsada sen de gelsen sık sık diyorum. Burada eşinin tahlilleri umarım iyi çıkar. Sanırım hormonlarına baktırıyorsunuz tekrar değil mi? Benim eşimin de bence fshı yüksek olduğu için sperm sayısı az gibi geliyor.
Ayyyy....Maşalahhhhh..Arkadaşım çıkmış sonuçlar ve de yükselmiş :))))))))
Fsh şimdi 5.46 önceki:3.47
testosteron şimdi550.00 önceki.386.00
Ne diyorsunuz kızlar sperm sayısıda çıkmışmıdır,ayyyyyy çok mutluyum:)))))))))
Hepinizi çok sewiyorummmmmmmmm
Evet canım bende bu anlamda oldukçaaaa mutluyuuuummm.yağmurum akşama güzel haberlerini bekliyorum inşallah sonuçlar güzel çıkar
boncuğum da artık net alemine giriyo sonunda bizlerlehayırlı olsun arkadaşım artık bizimlesin
Arkadaşım çıkmış sonuçlar ve de yükselmiş :))))))))
canım sen nerelere koyboldun? Alışverişemi daldın?yağmurcuğum canişkom hadi gözümüz aydın
çok sevindim canım artık çalışmalar hız ver
yakındır bebişin gelmesi
Arkadaşım çıkmış sonuçlar ve de yükselmiş :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?