Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
güzel arkadaşlarım
krisim pamuğum sizi unuturmuyum hiç
krisim bugün doktora gidiyoruz umarım güzel haberlerle döneriz
bebişine bak bol bol

Evet canım geçtiğimiz mayıs ayında doğal yolla hamile kalmıştım, eşimin değerleri o zaman mil'de 2 milyondan beslenme ve İbrahim Adnan Saraçoğlundan aldığımız sperm sayısı azlığı çayıyla birlikte 76 milyona çıkmıştı. Eşimin değerleri bi daha düşmez diye biz beslenmeye falan çok dikkat etmedik yazın bi de tahlil yaptırdık ki 7,5 milyona düşmüş daha da düşmez derken 2,5 milyona düştü. İşte en son tekrar yükselmeye başladığını gördük mil'de 3,5 milyon olmuş. Şu anda ilaç ve vitaminler kullanıyor eşim, beslenmesine de çok dikkat ediyorum, inşallah hepimiz hamile kalırız, topikce....

Kizlar eşim sonunda verdi kan testini akşama çıkar galiba ,yazarım bir işim oolmazsa.
canlarım ya bi dakka aklımdan çıkmıyorsunuz ,neler yazmışsınız çok merak ediyorum,ama tüm sayfaları okuyamıyorum malesef,ne çok şey yazmışsınız...(((((
Krisim bugün doktoramı gideceksin?
ronya kız çalışmalar tam hız gidiyo galiba:)))))))))
Pamuk bebğim sen nasılsın ?
boncuk canımmmmm neden benim gibi yoksun ?
Esra ,gülüm gülüm bi hamile kalmayın bakın size ne yapacağım(((((((
Ben deniz ise kanlar içinde hem kalbim ağlıyo hemde dahada aşşası,ne yazıkki..
Çok özledim walla kızlar burnumda tütüyorsunuz.

Haaa kızlar söylemeyi unuttum, dün internet bağlantısı abonelik başvuru yaptık veeeeeeee 10 güne kadar internetimiz bağlanıyo...Bende akşamcı olabilicem yaniiii.
yagmurun nereye kaybolduğunu biliyoruz ama esra ve gulumden hiç haber yok..Nerdeler acaba?

Arkadaşım inşallah tekrardan buraya ben hamileyim diye yazacaksın,aminnnn

Canım ohhhh. Şükür kavuşturana. Ben gündüzleri burdayım malum geceleri yokum...

Canımsınnnnnn,arkadaşım inşllah akşam o güzel ,samimi ve sıcak yazışmalrımız tam gaz dewam eder,siz olmayınca sanki bir tarafım eksik....

Canımsınnnnnn,arkadaşım inşllah akşam o güzel ,samimi ve sıcak yazışmalrımız tam gaz dewam eder,siz olmayınca sanki bir tarafım eksik....
Senis ne kadar tatlı olduğunu daha önce söylemişmiydim? Şu düğün işiniz hallolsada sen de gelsen sık sık diyorum. Burada eşinin tahlilleri umarım iyi çıkar. Sanırım hormonlarına baktırıyorsunuz tekrar değil mi? Benim eşimin de bence fshı yüksek olduğu için sperm sayısı az gibi geliyor.

Arkadaşım çıkmış sonuçlar ve de yükselmiş :))))))))
Fsh şimdi 5.46 önceki:3.47
testosteron şimdi550.00 önceki.386.00
Ne diyorsunuz kızlar sperm sayısıda çıkmışmıdır,ayyyyyy çok mutluyum:)))))))))
Hepinizi çok sewiyorummmmmmmmm

Ayyyy....Maşalahhhhh..İnşallah sayıda yükselmiştir canım, krishazel buna yakın bir fsh değeriyle hamile kalmıştı yanılmıyorsam. Amanda aman gelsin bebişler çifter çifter..Ohhhhhh...
Kaan Hocaya bi mail gönder bence hemen.

Son düzenleme:
yağmurum akşama güzel haberlerini bekliyorum inşallah sonuçlar güzel çıkar
boncuğum da artık net alemine giriyo sonunda bizlerle hayırlı olsun arkadaşım artık bizimlesin

ronyacım özlettin kendini ondan sana tatlı sitemlerde bulunuyoruz doktordan güzel sonuçlarla gel arkadaşım inşallah

ya kızlar kaan hoca bana belki kızacak ama mail attım dedimki
şuan ki tedavimizde testojel kullanmaya başladık doktorumuz mr için sadece bakmak amaçlı istiyor dedim öyle de demiş zaten sizinle tedaviye başlayabilirmiyiz artık dedim cvbı aslında olumsuz gelecek ama benim amacım hem endokrinoloji hemde kaan hocanın tedavisiyle kısa sürmesi kaan hoca mr çekilmeden fsh yükseltmeye çalışmaz herhalde ya inşallah yanıma gelin der de bende mutlu olurum
ne dersiniz ??????????

maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhh canım çok güzel sonuçlar bunlar çıktığına göre sperm sayısıda çıkmıştır yağmurum yağdırdın valla :)))))))))))))
sperm sayısı için vitamin kullandınızmı peki

yağmurcuğum canişkom hadi gözümüz aydın
çok sevindim canım artık çalışmalar hız ver
yakındır bebişin gelmesi

canim masallah ya nekadar cabuk aldiniz bu guzel sonucu . biz bu noktaya gelebilmek icin aylarca bekledik:) sperm olusumu 3 ayda oluyor yani bugun cikis olan spermler 3 ay once uretilmeye baslananlar bu yuzden vitaminlere tamgaz devam .
kaan hoca ya gonder bakalim sonuclari ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…