- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.181
Hayır bana doktorum hamileliğimde sadece progesteron vermişti, düşükten sonra da hamile kalınca ya kadar suda eritilen aspirinden vermişti o kadar. Tabii şu anda hiç bişey kullanmıyorum ama akşam okuldan çıkışta hemen dediklerini alıyorum ve kullanmaya başlıyorum canım. Sana da çok soru soruyorum ama umarım bunaltmamışımdır.
ayyyy hamileyim haberine çok ihtiyacım var hadi kızlar ben kalamam şuanda neolur hamileyim deyin
hamileyim:))
esra ve gulumden duyacaksin canim yeni yil hediyeleri gelecek bize:))
sen en tatlı hamilesin zaten ele başı sensin :))))) yerim seni
inşallah duyarım canım kendim kadar sevinicem inşallah
sende benim tatli cadimsin:)
cidden ya cok cadisin:))
niye kimse yok bu gece
ya krishazel benim canım çook sıkıldı,bşir aydır eşim sabah akşam proxeed içiyo tok karnına ama yemeklerden önce içmek gerekiyomuş boşunamı gitti şimdi içtigi o kadar proxeed
nasıl yani bende kahvaltı sonrası ve akşam yemeği sonrası veriyorum yanlışmı bu :18:
ya krishazel benim canım çook sıkıldı,bşir aydır eşim sabah akşam proxeed içiyo tok karnına ama yemeklerden önce içmek gerekiyomuş boşunamı gitti şimdi içtigi o kadar proxeed
bizde yemeklerden sonra ictik hep
krishazel de yemeklerden sonra vermiş meri amannnnnnnnnnnn bunuda takmayayım kafaya gelsin 8090 milyonlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:))))))))
boyle ayrintilara takilip caninizi sikmayin arkadaslar
nerede okudunuz bilmiyorum ac karnina icildigini ama biz hic gormedik oyle birsey
doktorda soylemedi
genellikle vitaminler yemekten sonra icilir ama yaziyorsa ac icersiniz bundan sonra
ama ictikleriniz bosa gitmez merak etmeyin
gulumden ve esra dan haber yokmu arkadaslar cok merak ediyorum
:))))))))
boyle ayrintilara takilip caninizi sikmayin arkadaslar
nerede okudunuz bilmiyorum ac karnina icildigini ama biz hic gormedik oyle birsey
doktorda soylemedi
genellikle vitaminler yemekten sonra icilir ama yaziyorsa ac icersiniz bundan sonra
ama ictikleriniz bosa gitmez merak etmeyin
gulumden ve esra dan haber yokmu arkadaslar cok merak ediyorum
krishazel de yemeklerden sonra vermiş meri amannnnnnnnnnnn bunuda takmayayım kafaya gelsin 8090 milyonlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ronyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin sen iyice unuttun bizi valla heee
çalışmalara başlamışdır belki rahat bırakalım kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?