Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim mutlaka kullan o dediklerimi , hamile kaldiktan sonrada devam edeceksin zaten onlara.
bende hamile kalinca doktorum asprin verdi birde progesteron . 3. ay bitince progesteronu kesti. asprini son aya kadar kullanacakmisim sanirim.

askolsun canim benim ya bunalirmiyim hic insallah faydam olur . ben seve seve yaziyorum sizler icin giriyorum . ozluyorum hepinizi

ya krishazel benim canım çook sıkıldı,bşir aydır eşim sabah akşam proxeed içiyo tok karnına ama yemeklerden önce içmek gerekiyomuş boşunamı gitti şimdi içtigi o kadar proxeed

nasıl yani bende kahvaltı sonrası ve akşam yemeği sonrası veriyorum yanlışmı bu :18:

canim vitamin o yemekten sonrada icilir caninizi sikmayin
bundan sonra yemeklerden once icersiniz olur biter
biz aylarca hep yemek sonrasi ictik ise yaradi

krishazel de yemeklerden sonra vermiş meri amannnnnnnnnnnn bunuda takmayayım kafaya gelsin 80 90 milyonlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:))))))))

boyle ayrintilara takilip caninizi sikmayin arkadaslar
nerede okudunuz bilmiyorum ac karnina icildigini ama biz hic gormedik oyle birsey
doktorda soylemedi
genellikle vitaminler yemekten sonra icilir ama yaziyorsa ac icersiniz bundan sonra
ama ictikleriniz bosa gitmez merak etmeyin

gulumden ve esra dan haber yokmu arkadaslar cok merak ediyorum

evet canım bende öyle düşünerek yemeklerden sonra vermiştim vitamin olduğu için aç karnına verilmez diye düşünmüştüm

canım kutunun arkasında yazıyor,

krishazel de yemeklerden sonra vermiş meri amannnnnnnnnnnn bunuda takmayayım kafaya gelsin 80 90 milyonlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tamam galiba boşuna heyecan yaptık ama napalım sorunlu insanş
larız biz ve sorunlarımızı aşmaya çalışıyoz arada olur böyle pamukcun
bende o kadar desteği gittim tek kalemde gnc den aldım şimdi ebaydan bakıyom fiyatlar gnc ye göre baya düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…