Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ahh gülümcüm bende pko hastasıyım çok yumurtam oluyor ama hiç biri büyümüyor
ben bu duruma çok bozuluyom ya
ben bir yimirta istiyom oda büyüsün ve çatlasın

Ama birşeyi unutuyorsun canım. Normal yoldan bir çocuk sahibisin..
Demekki bir yumurta gelişebiliyor ve çatlayabiliyor senin fücudundaa:)
Hiçte bozulma bencee..Gerine gerine gezdir yimirtalarınıı:)

ecrincim en azından için rahatlar hamişsen harika olur ama bişey yoksa da üzme kendini denemeye devammmmmm.... eninde sonunda olacakkkk...

ya bu tedavini bitmesini ve artık hamilelik için çalışacağım günleri öyle istiyorum ki :)[/QUOTE]

o günler de gelecekkkkk o da zor gerçi ama olsunnn kocaman bi adım ilerlemiş oluyoruzzzz....

ecrin adet günün geçtimi hayatım senin yarın test yapta bizede haber ver canım

ecrincim en azından için rahatlar hamişsen harika olur ama bişey yoksa da üzme kendini denemeye devammmmmm.... eninde sonunda olacakkkk...

yok kız bu ay 4aralıkda adet oldum 12-13 ovulasyonumdu ama dün kötü oldum diye kaynanm ısrar edıyor yap kan tetsı dıyere ama bılmıyorum yaprısammı diyee aman yaptıryam dıyorum yaa ne kaybederımkı dımı

Ama birşeyi unutuyorsun canım. Normal yoldan bir çocuk sahibisin..
Demekki bir yumurta gelişebiliyor ve çatlayabiliyor senin fücudundaa:)
Hiçte bozulma bencee..Gerine gerine gezdir yimirtalarınıı:)

ayyy valla gülümcüm onu nasıl yaptım şaşdım :111:
neyse kısmet dediğin gibi

herkse burda am aben cıkıyorummklzra hepiniiz çöok öpüyorum iyi geceler arlkkdaşalar görüşmek üzere

kızlar ya ben yarın eşim hastaneye gidecek diye seviniyorum onda tık yok ya acaba bu aralar umursamaz mı davransam çokmu havalara girdi hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…