Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gönüllü değil miyiz zaten.... boşverrr sonra gerekirse havasını alırsınnnnn... yazıkkk kısss azcıkta havaya sok adamcağızı...

bide hasta olmuş nazı bir dünya Allah ım babamda böyleydi arardı beni kızım bana cips al derdi adam hayatında cips yemezdi babamımı kınadım ne :))) bebek gbi konuşuyo su verirmisin ilacımı verirmisn yok şunu getirirmisin uzansa alacak nerdeyse offf şu nazlı erkekler

sabret hayatım hamile kalınca acısını çıkartıcaazzz.... aşerersin bol bollll sende bu günlerin acısını çıkartırsınn...

sabret hayatım hamile kalınca acısını çıkartıcaazzz.... aşerersin bol bollll sende bu günlerin acısını çıkartırsınn...

ozaman 9 ay benden çekeceği var oda biliyo zaten temizliği bile kendi yapacakmış :)))) elinde bez düşünemiyorum

cipsmi:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

inşallah test pozitif çıkar canım hadi hayırlısı yarın güzel haberle gel inş iyi geceler

hiç sanmıyorum ama inş.canım kayınvalıdecıım cpok ısrar etti bende bu sabah kan verdım yaa ogleneden son-ra cıkarmıs yada yarın bakalım hayırlısı

ikizler burcu olacak:))))))))

baska neler yiyorsunuz siz ? sen agzinin tadini biliyorsun

ikizlermii süperr :)

kızlar ya ben yarın eşim hastaneye gidecek diye seviniyorum onda tık yok ya acaba bu aralar umursamaz mı davransam çokmu havalara girdi hee

hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inş. bugün
pamukcuk sen zaten ankara da yaşıyorsun galiba :26: neden mail atıyosunki kaan beye direk git aynı şehirdesiniz nasıl olsa biz bile konyada olduğumuz halde önce geldik ankaraya direk yüzyüze görüştük neyse inş. bidaha ankaraya yolumuz bu konuda düşmez güzel bişey için düşerde görürşürüz
hazel4 aylık oldumu yaa maşaallah canım tehlikeli zamanlar nerdeyse geçmiş :81: hadi bide cinsiyerini öğren ayy sanki ben hamileyimmm
nunsiz hangi dr.a gidiyorsunuz?bak seninle görüşme şansımız daha yüksek bellimi olur belki hamileyken aynı kadın doğuma gideriz bide tekrar hatırlatayım bence biaran önce nil hnmdan randevu al önümüzdeki aya detin :44: ne zaman bu arada ilk 10 gün içinde çekilmesi lazımmış filmin ilişki olmuyacak tabi bu arada

bizde yemeklerden sonra ictik hep

krishazel hayırlı olsun senin eşinde sorun varmıydı sayfayı okudum göremedim tedaviylemi hamile kaldın sen herhangi bir tedavi falan uyguladınmı biz nasip olursa bu ay rapor alıp nasip olursa ocakta tedaviye başlıyacaz kusura bakma sorularım fazla oldu iyi günler

kadser benim iş biraz karışık canım zaten biz ilk kaan hocanın yanına gittik oda hormon eksikliği var diyerek ibn-sina hastanesine endokrinoloji bölümüne gidin işinizi halledin sonra yanıma gelin dedi ve biz hala endokrinoloji bölümündeyiz oradaki tedavinin sürecini kaan hocaya mail atıyodum tatlım oda bana MR de çektirin gelin dedi yani bu durumda kaan hocanın yanına 3 ay sonra gidecektik sonra geçen hafta ben mail attım artık tedaviye başlayalım hocam lütfen dedim oda salı ve cuma günleri hastaneye yanıma gelin dedi bugünde kaan hocanın işi vardı ve gidemedik ben zaten bir şeyi çok isteyeyim illaki bir sorun çıkar :) cuma kesin kaan hocann yanındayım kimse tutamaz beniiiiiiiiii

Son düzenleme:
kızlar bugün kaan hoca yoktu ya herkes benim huyumu biliyo aksilik çıkıyo :)))))))))
cuma iki elim kanda olsa kesin gidicem ne güzelde izin almıştım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…