- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.681
ama ben çok gönüllü duruyorum buda sinir bozucuuuuuuuuuuuuuu
gönüllü değil miyiz zaten....boşverrr sonra gerekirse havasını alırsınnnnn... yazıkkk kısss azcıkta havaya sok adamcağızı...
canlarımmm yarın iş var ben kaçıyorummmm... iyi gecelerrr....
bide hasta olmuş nazı bir dünya Allah ım babamda böyleydi arardı beni kızım bana cips al derdi adam hayatında cips yemezdi babamımı kınadım ne :))) bebek gbi konuşuyo su verirmisin ilacımı verirmisn yok şunu getirirmisin uzansa alacak nerdeyse offf şu nazlı erkekler
sabret hayatım hamile kalınca acısını çıkartıcaazzz.... aşerersin bol bollll sende bu günlerin acısını çıkartırsınn...
krishazelim sen 2.5 aylık oldun değilmi hayatım nerdeyse 3 aylık oldunokulda merak ediyorum hee öğrenciler bişey diyomu :))) meraklılar ya
bide hasta olmuş nazı bir dünya Allah ım babamda böyleydi arardı beni kızım bana cips al derdi adam hayatında cips yemezdi babamımı kınadım ne :))) bebek gbi konuşuyo su verirmisin ilacımı verirmisn yok şunu getirirmisin uzansa alacak nerdeyse offf şu nazlı erkekler
cipsmi:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
4. ayimdayim tatlim
anliyor ogrenciler fisir fisir hissediyorum:)
bide dedikodu yaparlar aralarında :))) çok fenalar çok 4. ayında olduğuna göre bizim tatlışımız ne burcu olacak ozaman
inşallah test pozitif çıkar canım hadi hayırlısı yarın güzel haberle gel inş iyi geceler
ikizler burcu olacak:))))))))
baska neler yiyorsunuz siz ? sen agzinin tadini biliyorsun
kızlar ya ben yarın eşim hastaneye gidecek diye seviniyorum onda tık yok ya acaba bu aralar umursamaz mı davransam çokmu havalara girdi hee
hiç sanmıyorum ama inş.canım kayınvalıdecıım cpok ısrar etti bende bu sabah kan verdım yaa ogleneden son-ra cıkarmıs yada yarın bakalım hayırlısı
Ay canım hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhh..
bizde yemeklerden sonra ictik hep
kızlar bugün kaan hoca yoktu ya herkes benim huyumu biliyo aksilik çıkıyo :)))))))))
cuma iki elim kanda olsa kesin gidicem ne güzelde izin almıştım :)
sıkma canını pamuğum geç olsun güç olmasın,iki gün sonra gidersin güzel haberlerlede dönersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?