- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.241
kaan hoca hormon testi kan testi sperm testi istedi bugün artık tedaviye başlıyoruz dedi ve evden getireceğimizi söyleyerek kap aldık oradan neyse dediki 6 ay sonra tüp bebek yapılacak size dedi bende dedimki hocam bu değerle tüp bebekmi gerekir ben normal yoldan hamile olmak istiyorum dedim yani hep tüpbebek olacak dedi bize proxeed i kullanın cuma günü testleri getirin size 6 ay boyunca kullanacağınız ilaç yazıcam dedi 6 ay sonraya bakıcaz sonrada tüp bebek yaparız size dedi
krishazelim ağzından iğne lafı çıktı progeron diye bişey tam duyamadım ama işte böyle canlarım eşiminde motivasyonu düşmesin diye herzaman yanındayım dedim seninle herşeye varım dedim oda tüp bebekte olsa baba olacağım çok mutluyum dedi kızlar nebiliyim daha bir umutluydum tabi mutsuz değilim Allah ıma sonsuz şükürler olsun ama duygusallaştım ya nebiliyim
eninde sonunda hepimizin çok tatlı bebişleri olcak gayet de güzel bi haber buuu üzülmee nolurr......
ronyacım bızde durum cok vahım canım yaa.hıc umudum kalmadı benım.ozlem nasıl goremıyorum onu artık.
kızlar Men’s Arginmax 90 ne işe yarıyo ya
GNC 31 aralık a kadar % 22 indirimli kampanya yapmış
bende gördüm canım multivitamin kendim için arginmax bakıyorum ama galiba bayanlar için olanı yok
var canım ben sana linkini yollayayım
rnler > Multivitaminler > Womens Arginmax 90 tablet | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri Arginmax 90 tablet
merhaba kızlar topıgınız cok guzel moral verıyorsunuz bırbırınıze.bazılarınız benı bılır esımde varıkosel vardı amelıyat oldu 2 temmuzda.bende sorun cıkmadı.ama amelıyat oncesı bırde dna hasar testı yaptrmıstık ve % 42 hasar cıktı.sınır da % 15.off bu benı cok uzuyor.hasar ıcın tedavı ılacta yok.ınternette arastrdıgıma gore sperm dnasında hasar % 35ten coksa mıkroenjeksıyonla bıle zormus.cok uzuluyorum.hıc cocugum olmıycak dusuncesı benı mahvedıyor.ne yapıcam bılmıyorum
krıshazelım canım ne guzel kızın oluyormus Allah bagıslasın masallah.
gulum senınde bebegın hayırlı olsun.saglıkla kucagına almayı nasıp etsın Rabbim.
Canım hiç moralini bozma ..
Bu işler Allahın takdiri..Allahın işine kimse karışamazz..
Bol bol dua et canım benim..
Sen elinden geleni yap. Gerisi Allaha kalmışş.
Hiç çocugun olmaz denilen kişilerin hep çocukları oldu gördük yaşadık.
Allahtan umut kesilmez..En doğru tedavi yöntemini araştır canım hemen..
Mutlaka bir yolu vardır..
taze hamişimiz nasılsın aman kendine dikkat et iyi dinlen
aaayyyyyyy gülüüümmmmm harika bi haber bu yaaaaaa........canım benim nası sevindim nası sevindim yaaaa... bende kaç gündür giremiyorum evde misafir var diye amannınnn bi girdim ki gulum hamişşşşşş valla süperrr yaa çok çok çok sevindimmm canımmmm...
gözün aydın gülüm ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH ck sevindim canım darısı bziz isteyenlarin başına olsun İNŞALLAH AMİN
İNŞALLAH KRİSHAZELCİM İNŞALLAH
CANIM YA BENDE SENİ COKMERAK ETTİM DEMEK YEGENEİMİZ KIZ AY NASIL GÜZEL Bİ DUYGUDUR ALLAHIM KORUSUN SİZİ DARISI BİZİM BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH AMİN
YOK CANIM PRESED ALALIM DEDİK EŞİMLE SEN PAMUGUN BANA VERDİYİ LİNKTEKİNDEN Mİ ALDIN BİDE BUNLARIN KUTUSU DÜZ OLANLAR VARDA SEN HANGİSİNİ ALDIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?