- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.261
sevgili meri bende arginmax women kullanıyorum ancak bugün araştırırken
yine gnc nin ultra mega women dikkatimi çekti içerik olarak diğerinden çok daha iyi
fazlada selenyum krom vs. var ben elimdeki bitsin bundan alıcam
şuan 31 aralığa kadar gnc de tüm ürünlerde süper indirim var
Canımmm pambığımmm iyiyim bitanemmm..
Özledim sizi bi bakayım pambığım ne kaynatıyor dedimmmm:)))
formen arginmax ne işe yarıyodu ronyam eşine veriyordun sanırım
Selam canlarım. Ahhhhh tam 1 hafta oldu sizlerden haber almayalı. Okulun yeni binasına taşındık, internet yoktu malum evde de yoktu. Sayfalar almış başını gitmiş. Artık internetim gelince tek tek okuycam.
gulum hamilemişsin. Rabbim tamamına erdirsin. krishazelcim bebiş kızmış, Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına al İnşallah.
canım ben eşime arginmax mens verdim yani 1 ay kadar içti değerleri baya yükseldi
ancak canım senin eşin proxeed plus kullanıyor buna hiç gerek yok
yani proxeedin içinde hepsi var
bana bak tatlı hamiş :) bol bol dinlen riskli dönemi atlat ama bizide senden mahrum etme özletme kendini ayyy nasıl sevindim ya hamile olduğuna Allah ım kucağına almayı nasip etsin babası ne alemde çıldırmıştır mutluluktan :)))
ronyam şuan çıldırmış halde eşimin spermleriyle uğraşma aşamasındayım ve ben doğal yoldan olana kadar uğraşıcam sinirlerimmi bozuldu ne
canım istemek başarmanın yarısıymış
bizler istedikçe daha çok çare arıyoruz ve inşallah karşılığını görcez
pamukcum proxeed plusun içinde l karnıtin varmı sperm yapımında çok etkiliymiş
birde bulgaristan tribullusu çok iyiymiş
bu arada ben eşime tribullus macunuda yedirdim onunda değerler üzerinde etkisi olduğunu düşünüyom
awe cemre diye bir marka var ordan almıştık
Ağlamaktan gözlerim yanıyor diyor:))Çok mutlu tabi.
Allahım isteyen herkesi mutluluktan ağlatsınn..
Canım pambığımmmmmmm dinleniyorum merak etme sen canım benim..
ronyam şuan çıldırmış halde eşimin spermleriyle uğraşma aşamasındayım ve ben doğal yoldan olana kadar uğraşıcam sinirlerimmi bozuldu ne
hayatım inşallah o da olur ama tüp bebek yapan da bi sürü insan var allah onun da kolaylığını verir hepimiz için bu ihtimal var sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın işi sonuçta hayatım sen gönlünü ferah tut... adamı hırpalamayasın kısss spermleri arttırcam derken....
CANIM DFI TESTI işte yanı dna hasar testı artık cok onem verılen bır test.mesela sebepsız ınfertılıtede bıle dna hasarı yuksekse cocuk olmayabılıyor.yanı erkekte degerler normal ama cocuk olmuyor oysa dna da hasar kırıklık var. bızım amelıyat sonrası 1 ccde 17 mılyon ılerı hareket % 20,yavas hareket % 32 ,normal morfolojı % 2 .ama dedıgım gıbı butun degerlerı normal olanlarda bıle dna hasarı yuksekse hamılelıge engel oluyor.bızımde degerler morfolojı harıc normale yaklastı amelıyat sonrası ama DFI bırdaha yaptrmadık .insallah dusmustur.yoksa mıkroda bıle sans yok gıbı.ocak sonu bır daha test yaptrcaz ozaman dfı testı de yaptrcaz.hormon testıde amelıyat oncesı fsh 2.4 ve testesteron 6.5 tu.amelıyat sonrası sadece testesteron ıstedı teoman 5.5 cıktı o da.ocakta bakıcaz artık 1 ay sonra mutlaka ılac kullandırtcam esıme .sımdı teomanı dınlıyor ılac almıyor.ben yınede E vıtamını evıcap ve cınko verıyorum bırde gınsengle kecıboynuzu kürü.
kızlar benim hayalimde hep eşime sürpriz yapmak var hani doğal yoldan olup ta bunun hayalini düşünüyorum da o yüzden uğraşlarım var tabi Allah büyük o isterse olur desteğin içinde sağol tatlım sen nasılsın buarada
allahallah yaa ben yeni duydum bunu krishazell kızlarrr sizyaptırdınızmı bunu yaaa dr.mu istiyor yoksa kendinizmi yaptırdınız ?bak korktum şimdi :26::26::26:
aynen canım yaa bnmde öyle hep bekarken bile onun hayalini kurardım eşime hamile olduğumu söyliyeceğim anın hayalini hatta ikiz diyip ağlayarak böyle nazlanarak güzel bi yemek abiyeyle ben süpriz demeyi bi bebeğimiz olacak hamileyim aşkım hamileyim bitanem...
nerden bilirdim bu kadar zor olduğunu :85::85::85::85::85::85:
canım biz çok istediğimiz için olmuyo
pamuk canım regli dönemin yakın mı?
ben genelde yaklaştığı zaman çok duygusal ve sinirli oluyorum
hele birde çocuk mevzusu çok etkiliyo geçen ay hasta olmadan bir hafta önce salya sümük ağlamaya başlamıştım ,daha önce hiç böyle şeyler yapmazdım,ne kadar güçlü ve inaçlı olmaya çalışsakta malesef yıpranıyoruz arkadaşlar
bizimde imtihanımız bu işte napalım başımızla beraber :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?