Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

formen arginmax ne işe yarıyodu ronyam eşine veriyordun sanırım

sevgili arkadaşlar gitti gidiyorda bir satıcı var yurtdışından istediğiniz vitamini getiriyor
hemde çok büyük bir fiyat farkı olmuyor
isteyenlere satıcının linki verebilirim

Canımmm pambığımmm iyiyim bitanemmm..
Özledim sizi bi bakayım pambığım ne kaynatıyor dedimmmm:)))

bana bak tatlı hamiş :) bol bol dinlen riskli dönemi atlat ama bizide senden mahrum etme özletme kendini ayyy nasıl sevindim ya hamile olduğuna Allah ım kucağına almayı nasip etsin babası ne alemde çıldırmıştır mutluluktan :)))

Boncuğum nerelerdesin canımm.. Özlettin kendini.
Sağol boncugum..En kısa zamanda darısı sizlere olacak inşallahh canım benim.

canım ben eşime arginmax mens verdim yani 1 ay kadar içti değerleri baya yükseldi
ancak canım senin eşin proxeed plus kullanıyor buna hiç gerek yok
yani proxeedin içinde hepsi var

ronyam şuan çıldırmış halde eşimin spermleriyle uğraşma aşamasındayım ve ben doğal yoldan olana kadar uğraşıcam sinirlerimmi bozuldu ne

Ağlamaktan gözlerim yanıyor diyor:))Çok mutlu tabi.
Allahım isteyen herkesi mutluluktan ağlatsınn..
Canım pambığımmmmmmm dinleniyorum merak etme sen canım benim..

ronyam şuan çıldırmış halde eşimin spermleriyle uğraşma aşamasındayım ve ben doğal yoldan olana kadar uğraşıcam sinirlerimmi bozuldu ne

canım istemek başarmanın yarısıymış
bizler istedikçe daha çok çare arıyoruz ve inşallah karşılığını görcez
pamukcum proxeed plusun içinde l karnıtin varmı sperm yapımında çok etkiliymiş
birde bulgaristan tribullusu çok iyiymiş
bu arada ben eşime tribullus macunuda yedirdim onunda değerler üzerinde etkisi olduğunu düşünüyom
awe cemre diye bir marka var ordan almıştık

l karnitini duydum canım hemen bakıyorum varmı diye
l carnitine 1 gr varmış proxeed in içinde canım

Ağlamaktan gözlerim yanıyor diyor:))Çok mutlu tabi.
Allahım isteyen herkesi mutluluktan ağlatsınn..
Canım pambığımmmmmmm dinleniyorum merak etme sen canım benim..

oyy oyyy ya ağlamazmı Allah herkese mutluluk gözyaşları versin benim eşimde çok duygusaldır hiç düşünemiyorum :))))) maşallah bitanem ya

hayatım inşallah o da olur ama tüp bebek yapan da bi sürü insan var allah onun da kolaylığını verir hepimiz için bu ihtimal var sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın işi sonuçta hayatım sen gönlünü ferah tut... adamı hırpalamayasın kısss spermleri arttırcam derken....

kızlar benim hayalimde hep eşime sürpriz yapmak var hani doğal yoldan olup ta bunun hayalini düşünüyorum da o yüzden uğraşlarım var tabi Allah büyük o isterse olur desteğin içinde sağol tatlım sen nasılsın buarada

allahallah yaa ben yeni duydum bunu krishazell kızlarrr sizyaptırdınızmı bunu yaaa dr.mu istiyor yoksa kendinizmi yaptırdınız ?bak korktum şimdi :26::26::26:

aynen canım yaa bnmde öyle hep bekarken bile onun hayalini kurardım eşime hamile olduğumu söyliyeceğim anın hayalini hatta ikiz diyip ağlayarak böyle nazlanarak güzel bi yemek abiyeyle ben süpriz demeyi bi bebeğimiz olacak hamileyim aşkım hamileyim bitanem...
nerden bilirdim bu kadar zor olduğunu :85::85::85::85::85::85:

allahallah yaa ben yeni duydum bunu krishazell kızlarrr sizyaptırdınızmı bunu yaaa dr.mu istiyor yoksa kendinizmi yaptırdınız ?bak korktum şimdi :26::26::26:

bende daha önce konu başlıklarında okumuştum ,acaba bu testi sperm değerlerinde sorun olan her erkeğin yaptıması gerekiyormu? yani bizden daha önce bu testi isteyen olmadı

canım biz çok istediğimiz için olmuyo

pamuk canım regli dönemin yakın mı?
ben genelde yaklaştığı zaman çok duygusal ve sinirli oluyorum
hele birde çocuk mevzusu çok etkiliyo geçen ay hasta olmadan bir hafta önce salya sümük ağlamaya başlamıştım ,daha önce hiç böyle şeyler yapmazdım,ne kadar güçlü ve inaçlı olmaya çalışsakta malesef yıpranıyoruz arkadaşlar

canımcım şuan regl 3. günümdeyim genelde olmadan önce duygusal olurum ama ben şuanda da duygusalım anlamadım

bizimde imtihanımız bu işte napalım başımızla beraber :)))))

evet canım buna şükür bana bekarken ne derlerdi biliyomusun sen çocukları çok sevdiğin için senin çocuğun ya olmaz yada zor olur diyolardı çok isteyince bişeyi böyle olur ya ama Allah büyük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…