Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hangi ilcedesin canim?
elevit 11 tl zaten pahali degil

canım krishazel 11 tl dedi yani yazdırmana gerek yok

krish canım sana bısı soylıycektım.sımdı bızım spermde dna hasarı ılerı dereceydı yaa.dna hasarının nedenlerı sıgara,kımyasal maddelere maruz kalmak,redaktif oxidasyon eksıklıgı yanı bazı proteinler eksıkse,olgunlasmamıs sperm hucrelerınden.asırı ısya maruz kalınan ıste calısanlarda falan demıs.ama esım ne kımyasallara ne ısıya maruz kalıyor.ne sıgara ıcıyor.belkı proteın eksıklıgı olabılır e vıtamını ve cınko kullanıyor 2 aydır.folık asıte yenı basladı.ama benım aklıma su geldı.arastrdıgıma gore fsh sperm hucrelerını olgunlastıran bır hormonmus.ee esımde fsh dusuklugu varsa sperm hucrelerı olgunlasamıyor olabılır ve dna hasarı ılerı duzeyde olabılırmı.boyle bır mantık yuruttum canım sen ne dersın.bırde kaan hocaya msj attım bununla ılgılı

tabiki oyle canim o yuzden diyorum ya tedavi sart ilac gerekiyor
fsh dusukse yukseltilmesi gerekiyor
ama teoman kadioglu bekletiyor sizi insallah bir bildigi vardir
nezaman gideceksiniz ona? zaman azaldi degil mi?

canim siz ne taraftasiniz istanbulun hangi ilcesi?

kaan hocaya gecen hafta bır maıl daha attım.sperm sayı hareket morfolojısını ve dna hasar derecesını ,fsh ve testesteron sonucunu yazdım.ve dedımkı dr.umuz nolvadex D 20 mg dıye bır hap verdı.dnada da hasar ılerı duzeydeymıs.bu ılacı kullanmak faydalı olurmu.sıze sormadan kullanmak ıstemedık dedım.
sanırım ılacı kullandıgımızı sanmıs.demıskı.nolvadex kullandıktan sonra fsh degerı yukseldıyse dna hasarını da tedavı etmıs olabılır.ıstersenız fsh testı yaptırp gelın.burda goruselım.
ama kaan beyden baska hıc bır yerde dna hasarının tedavı edılebıldıgını okumadım.ama o lınkını de vermıstı ordada okudum.dna hasarına fsh tedavısı yazıyordu.yanı bu dna hasarı fsh eksıklıgınden kaynaklanabılırmı canım.yada bu sekılde tedavı olabılırmıyız acaba

Kaan Aydos guvendigim tek urolog
ne diyorsa dogrudur canim

en son kacti sizin fsh?

canım ben sılıvrı tarafındayım.hem merkeze uzak hemde köyde((aslında teoman bey ocakta dedı.2 ocaktada bızım 6. ay doldu amelıyat sonrası.ama ben esıme ekım sonunda basladım ya evıcap ve cınko vermeye ozyuden 3 ay tam dolsun oyle gıdelım dıyorum.yanı 29 ocakta gıdelım dıyorum.test yaptralım .bende gıdeyım okullar tatıldeyken.bırlıkte konusalım.hem su dna hasarını ıyıce sorayım konusayım dıyorum canım.oyuzden 15 tatılı beklıyorum.zaten 3 hafta falan kaldı.fsh testıde yaptrsın esım tekrardan.hepsını15 tatılde rahat rahat halledeyım dıyorum canım.merkeze uzagız nısantasına gıtmem ıcın rapor almam gerek.ee ek dersımde gıtmesın dıyorum.bılıyorsun bırgunde bayagı kesılıyor.e bıryandan tupbebek parası bırıktırmeye calısıyorum.bıryandan ev taksıdı oduyoruz.oyuzden bu koyde duruyoruz.fdalan fılan.yanı en uygun 15 tatıl ozaman gıdıcez ınsallah canım

kizlar hangi diziye bakiyorsunuz
muhtesem yuzyilmi
suphemi?

gecen yaz okumustum hurrem sulatni
moscof cariye , Demet Altinyeleklioglunun kitabi
bir solukta okumustum kitaba uygun gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…