Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım bizimde varikoselden sfır olmuştu,ama şimdilerde 9 mil,10 gün sonra gene test var asıl sonucu o söyleyecek ,tek değilsin üzülme ,istediğini sorabilirsin:)))))

mericim ben şimdi oldunmu kız diye soracaktım yazını okudum ,üzülme ünümüzdeki ay inşallah:))))))))

boncuğummmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin hayatımmmmm sonunda buluştuk :))))))))) nasılsın tatlım

ayyy nasıl kaynatmışsınız geçmişi nasıl okucam şimdi :)

Son düzenleme:
esilanur canım sizin sayı süper ötesi, anladığım kadarıyla hareket sorununuz var onuda kısa zamanda doğru tedaviyle aşarsınız ve bence senin hamile kalman yakındır ,krishazel bu konularda çok daha bilgili canım sanırım oda yönlendirdi seni dediklerini harfiyen uygula faydasını mutlaka görürsün biz hepimiz onun yolundan gidiyoruz
morfolojiye gelince bence önemli ama sayı ve hareket iyi olursa morfoloji %1 bile olsa gebelik oluşabiliyo galiba ve sizin testte morfolojiye bakılmamış

canim inan cok sevindim
bak sonuc almaya basladiniz bu kadar zamanda ki fsh dusurmek daha zordur
insallah hersey cok guzel olacak

canlarım özledim sizi giremedim bugün mericim adetmi oldun hayatım okuyamadım geçmişi

evet kuşum yaaaa

geldi kırmızılar ,bende eşimde hiç niye olmadı diye hiç konuşmamıştık ama oda ümitlenmişdi ve çook mutluydu taki hastalanana kadar

sanada çooook geçmiş olsun canım büyük kaza atlatmışsın teknoloji madurumu oldun sennnnnn

canım benim morelinizi bozmayın Allah büyük bu ay olmaz diğer aylar olur bitanem evet ben hala mağdurum canım

Bitanem ben burdayım:)Özledin heralde beni:)

evet canım insan alışıyor tabi bi süre sonra :)
1 tane transfer edıldı
dualarımız seninle canım inş hayırlı haberlerle geleceksin... canım tam anlamayadım konuya ben ya :26: hayırlısı hayatım ya üzülme elbette zamanı gelecek inş. çalışmaya devammmm
hoşgeldinnnnn
valla ya aslinda korkulacak birsey dedigin gibi
ama cok mutlu etti beni:))
o oynadikca ben oynadim:))))))))))
esimde zavallim eliyle kulagiyla hissetmeye calisiyo delircek adam aklini yitirmese iyidir:)
yerim ben onu yaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…