- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #6.101
kizlar merhaba.....banada yardimci olursaniz sevinirim cok..aslinda daha oncede yazdim ama cevp alamadim..topiginizi uzun suredir takip ediyorum..esimde yapilan sperm testlerinde 64 bin ve 5 ay sonrada 1 milyon sperme rastlandi...sonra saracoglundan cay aldik ve test yaptirdik..dayi sifir cikti..bir kac merkezde testi tekrarldik ama yine sifir...bu arada sperm sayisi 1 milyon iken tup bebek denedik ama malesef sonuc sifir....sonra esimde cift tarafli varikosel cikti ve ameliyat oldu ehemn..dr sayinin sifirlanmasini varikoselden olabilecegini soyledi..ve bende alternatifim olmadigi icin inanmak istedim..simdi ameliyat olali 3 ay doldu ..esim su an il disinda onumuzdeki ay test yapacaz...ve tedavimden vazgecmisken yeniden dr a gidip tup bebek denemeyi dusunuyoruz.,aranizda benim gibi olan varmi..sperm sayisi sifirken ameliyattan sonra duzelen...krisahazelin yazilarini takip ediyorum ve hamisss ..Rabbim tamamina erdirsin..isteyen herkesede nasipe tsin insallah.....
Aşkım ya çok özzledim seni :))))))Hoşgeldin aramıza:))))))
ben kötü haberlerle geldim kızlar bu sabah kırmızılar geldi,2 gün geçince baya ümitlenmiştik ama malesef sonuç negatif,hayırlısı olsun zamanı gelmedi demekki
benim hiç günüm geçmezdi ama bu ay 30. günde adet oldum ve sanırım bendede bi problem var
kendime soğan kürü yapıcam ama adet dönemine 10 gün kala başlanması gerekiyordu sanırım
Hoşbulduk yagmurum. Bende sizleri çok ama çokkk özledim...
mericim milidekinde 76 milyon yazıyo morfoloji diye bişey yazmıyo molite diye birşey var %10 yazıyohormon testi fsh bunlara hiç bakılmadı zaten
mericim ben şimdi oldunmu kız diye soracaktım yazını okudum ,üzülme ünümüzdeki ay inşallah:))))))))
malesef canım ilk kez günüm geçince ümitlenmiştim ama hayırlısı diyorum
:))))))Ay nasıl bişeyseee:))İçinde oynayan bişeyy:)
İnsan bilmese korkar heralde. İnşallahhhhh bitanemmm...
malesef canım ilk kez günüm geçince ümitlenmiştim ama hayırlısı diyorum
Sen mi ben mi bitanem. Nasıl özledim silzeri anlatamam. Senin bebiş iyi çok şükür.Eve geldim ay bide baktım internet gelmiş, ardından da eşimin hormon tahlili sonuçlarını görünce çocuklar gibi mutlu oldum.Bitanem akşam kaan hocaya mail attım, hangi ilaçları kullansın eşim diye. Çünkü 1 aydır klomen yarım, testojel kullanıyordu. Şimdilik proxeed plusa devam ediyo. Hocanın mailine göre bakalım tedavini süreci belli olacak.
canlarım özledim sizi giremedim bugün mericim adetmi oldun hayatım okuyamadım geçmişi
pamukcum degerlerınız hayırlı olsun,umarım en kısa zamanda bebısınız olur. darısı sayı açısından benım ve herkesın başına :87:
canlarım özledim sizi giremedim bugün mericim adetmi oldun hayatım okuyamadım geçmişi
evet kuşum yaaaa
geldi kırmızılar ,bende eşimde hiç niye olmadı diye hiç konuşmamıştık ama oda ümitlenmişdi ve çook mutluydu taki hastalanana kadar
sanada çooook geçmiş olsun canım büyük kaza atlatmışsın teknoloji madurumu oldun sennnnnn
Bitanem ben burdayım:)Özledin heralde beni:)
dualarımız seninle canım inş hayırlı haberlerle geleceksin...1 tane transfer edıldı
canım tam anlamayadım konuya ben ya :26:Canım yakasını sakın bırakma ,ben dün bir arkadaşıma eşi düzenli ilaçlarını almıyo dedimki siz bu işin altından çıkamıyacaksınız ,ialç için düzenli kullanım şart cider bana msj göndermişti 3,250 tüp bebek diye numarasını verdim en azından bunu kaçırma dedim ,ilaçta dahil bu fiyata,ayın 8 ne kadar üye olması lazım çünkü,eğer düşünürsen sanada tel verebilirim:))))))
hayırlısı hayatım ya üzülme elbette zamanı gelecek inş. çalışmaya devammmmben kötü haberlerle geldim kızlar bu sabah kırmızılar geldi,2 gün geçince baya ümitlenmiştik ama malesef sonuç negatif,hayırlısı olsun zamanı gelmedi demekki
benim hiç günüm geçmezdi ama bu ay 30. günde adet oldum ve sanırım bendede bi problem var
kendime soğan kürü yapıcam ama adet dönemine 10 gün kala başlanması gerekiyordu sanırım
hoşgeldinnnnnSelam kızlar. Şükür kavuşturuna diyorum önce. Çok şükür eve internet geldi bugün. Ay aranıza döndüm yaniiii tekrardan.
Ayyy çok heyecanlıyım, internetin gelmesine bu kadar sevineceğimi tahmin edemezdim.
yerim ben onu yaaaaavalla ya aslinda korkulacak birsey dedigin gibi
ama cok mutlu etti beni:))
o oynadikca ben oynadim:))))))))))
esimde zavallim eliyle kulagiyla hissetmeye calisiyo delircek adam aklini yitirmese iyidir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?