Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pamuk kız hoşgeldin tavan yapmış senin değerler ,ne kullanmıştın ve ne kaddar zaman hemen yaz bakimmmmmm:)))))))

şekerler bizim değer 93 milyon ama testte 93 milyon yazıyo kaan hoca ölü hücreler demiş ama bu 3 ay gibi zamanda tekrardan canlanacak ve biz bunu normal gebelik olarak değerlendirelim demiş anlayacağın herşey yolunda :))) sen nasılsın canım

PAMUK VE KRİSSSS
kızlar sizden bişey rica edicem benim için şu ginko bibola.l argine bu gibi vitaminlerin hangisini kullanıyorsanız bana linkleriyle verirmisniz (mümkünse ebaydan)şimdi alıcamda yanlış şeyler almak istemiyorum acil biraz kuzucuklar

canım benim morelinizi bozmayın Allah büyük bu ay olmaz diğer aylar olur bitanem evet ben hala mağdurum canım

kırmızılrı görünce önce üzülüyor sonra ha gayret yeni şeylere başlıyorum zaten

bu gün aylardır beklediğim zeytinyağım geldi manisadan ,hemen incirleri attım içine yarın yedirmeye başlıyorum eşime,kendimede yarından itibaren soğan kürü,Allah büyüktür verir bir gün emeklerimizin karşılığını

senin bu elektirik işde baya pahalıya mal olmuştur dimi çoğu eşyan zarar gördü galiba

canlarım geçmişi okuyamıyorum o kadar kaynatıyosunuzki güzel gelişmeler varmı

yagmurum galiba bizim askimiz bitti((

Krishazel sen hiç ilk aşk nedir nasıldır hiç duydun mu yada yaşdınmı?
Bizim aramızdaki öyle bir şey seneler geçsene ayrı kalsakda ,görüşmesekte kalpte bir iz bırakır ,herkes unutulur ama o unutulmazzzzzzzzzzzz.Sen benim ilk göz ağrım ,ilk aşkımsın unutmam istesemde unutamam:)))))

öyle canım hayırlısı hepimiz için inşallah,hoş geldin sende nasılsın

canım 2 kürü aynı anda vermemen gerekiyomuş keçi boynuzuna ara ver ozaman incir kürünü vereceksen öyle biliyorum çünkü ahhh beni hiç sormayın duyan herkes arıyo hepten mağdurum bilgisayarımın adaptörü yandı kombim yandı çamaşır makinam yandı buzdolabım yandı eşimin ses sistemi yandı daha ne olsun sevincim kursağımda kaldı anlayacağın canım

10 gün sonra bizde de test var ,heyecanı şimdiden sardı inşallah bizde senin gibi yüksek değerler görürüz ,inşallah:))))))

krishazelle yeni tanıştığım dönemlerde daha samimi değilken ileti yazdı
(kızlar çok mutluyum yağmurum yumurtladı diye ) bende yağmurum kim dedim :))) düşünnnn sizin aşkınız bitmez benimde size olan sevgim hiç bitmez

10 gün sonra bizde de test var ,heyecanı şimdiden sardı inşallah bizde senin gibi yüksek değerler görürüz ,inşallah:))))))

aynen bizdede var o heyecan inşallah bari şu testler güldürür yüzümüzü yağmurcum

yarın gidicek eşim test için bi 4 gün sonrada başka bi yerde yapılacak testler inşallah artmıştır değerler

öyle canım hayırlısı hepimiz için inşallah,hoş geldin sende nasılsın

h.b. canım çok şükür işte :)
pamuk bu arada incirler keçiboynuzunun aynı anda verilmesinin zaralı olduğunu bilimoyrdum :26:
sanırım havuçsuyu ile zararlıydı o

Canım hani eşin ilaçlarını kullanmıyo dedin ya bende eğer kullanmıyorsa ucuz tüp bebek yapan bi yer biliyorum kampanyada hiç kaçırma diye tavsiyede bulunmak istedim ,biliyorsun ilaçlarda dewmllık şart,yalnış anlamadın inşallah yardımcı olmak için yazmıştım:)))))))

h.b. canım çok şükür işte :)
pamuk bu arada incirler keçiboynuzunun aynı anda verilmesinin zaralı olduğunu bilimoyrdum :26:
sanırım havuçsuyu ile zararlıydı o

kadserim bacım ikisi birden olmuyo 2 kür aynı anda yapılmaz

aynen bizdede ama benim herüf bu ay iyice ipin ucunu koydu sadce proxeed klomen ve zinco aradada incir sabahları

Son düzenleme:
kadsercim ginseng i gnc den al canım ben ordan aldım gingko biloba 3 kutu 60 kapsüllü gittigidiyordan almıştım 78 liraya

peki tamam ozaman
sevindirik oldum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…