- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #6.121
canim inan cok sevindim
bak sonuc almaya basladiniz bu kadar zamanda ki fsh dusurmek daha zordur
insallah hersey cok guzel olacak
pamukkkkkkkkkkkkkkkkkk
nerdeydin ya senn
pamuk kız hoşgeldin tavan yapmış senin değerler ,ne kullanmıştın ve ne kaddar zaman hemen yaz bakimmmmmm:)))))))
canım benim morelinizi bozmayın Allah büyük bu ay olmaz diğer aylar olur bitanem evet ben hala mağdurum canım
yagmurum galiba bizim askimiz bitti((
evet canım insan alışıyor tabi bi süre sonra :)dualarımız seninle canım inş hayırlı haberlerle geleceksin...
canım tam anlamayadım konuya ben ya :26:hayırlısı hayatım ya üzülme elbette zamanı gelecek inş. çalışmaya devammmm
hoşgeldinnnnn
yerim ben onu yaaaaa
kırmızılrı görünce önce üzülüyor sonra ha gayret yeni şeylere başlıyorum zaten
bu gün aylardır beklediğim zeytinyağım geldi manisadan ,hemen incirleri attım içine yarın yedirmeye başlıyorum eşime,kendimede yarından itibaren soğan kürü,Allah büyüktür verir bir gün emeklerimizin karşılığını
senin bu elektirik işde baya pahalıya mal olmuştur dimi çoğu eşyan zarar gördü galiba
şekerler bizim değer 93 milyon ama testte 93 milyon yazıyo kaan hoca ölü hücreler demiş ama bu 3 ay gibi zamanda tekrardan canlanacak ve biz bunu normal gebelik olarak değerlendirelim demiş anlayacağın herşey yolunda :))) sen nasılsın canım
Krishazel sen hiç ilk aşk nedir nasıldır hiç duydun mu yada yaşdınmı?
Bizim aramızdaki öyle bir şey seneler geçsene ayrı kalsakda ,görüşmesekte kalpte bir iz bırakır ,herkes unutulur ama o unutulmazzzzzzzzzzzz.Sen benim ilk göz ağrım ,ilk aşkımsın unutmam istesemde unutamam:)))))
10 gün sonra bizde de test var ,heyecanı şimdiden sardı inşallah bizde senin gibi yüksek değerler görürüz ,inşallah:))))))
öyle canım hayırlısı hepimiz için inşallah,hoş geldin sende nasılsın
10 gün sonra bizde de test var ,heyecanı şimdiden sardı inşallah bizde senin gibi yüksek değerler görürüz ,inşallah:))))))
PAMUK VE KRİSSSS
kızlar sizden bişey rica edicem benim için şu ginko bibola.l argine bu gibi vitaminlerin hangisini kullanıyorsanız bana linkleriyle verirmisniz (mümkünse ebaydan)şimdi alıcamda yanlış şeyler almak istemiyorum acil biraz kuzucuklar
h.b. canım çok şükür işte :)
pamuk bu arada incirler keçiboynuzunun aynı anda verilmesinin zaralı olduğunu bilimoyrdum :26:
sanırım havuçsuyu ile zararlıydı o
aynen bizdede var o heyecan inşallah bari şu testler güldürür yüzümüzü yağmurcum
yarın gidicek eşim test için bi 4 gün sonrada başka bi yerde yapılacak testler inşallah artmıştır değerler
aynen bizdede ama benim herüf bu ay iyice ipin ucunu koydu sadce proxeed klomen ve zinco aradada incir sabahları10 gün sonra bizde de test var ,heyecanı şimdiden sardı inşallah bizde senin gibi yüksek değerler görürüz ,inşallah:))))))
h.b. canım çok şükür işte :)
pamuk bu arada incirler keçiboynuzunun aynı anda verilmesinin zaralı olduğunu bilimoyrdum :26:
sanırım havuçsuyu ile zararlıydı o
Krishazel sen hiç ilk aşk nedir nasıldır hiç duydun mu yada yaşdınmı?
Bizim aramızdaki öyle bir şey seneler geçsene ayrı kalsakda ,görüşmesekte kalpte bir iz bırakır ,herkes unutulur ama o unutulmazzzzzzzzzzzz.Sen benim ilk göz ağrım ,ilk aşkımsın unutmam istesemde unutamam:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?