- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.981
endol ile treantal vıtamınmı ne işe yarıor ve pahalımı
pzartesı alırım artık
of bu tedavı fazla uzun suremez vede ıse yarar ınşşşşşşş
krishazel bize ginko ginseng ve omega bitince l argineye başlayın demişti, o yüzden biz şu anda sadece proxeed ,l argine , evitamini,ve keçiboynuzu kürü ve incir kürü kullanıyoruz,klomene ara verdik kaan hocadan net cevap gelene kadar
klomen isini bir an once netlestir canim
endol ile treantal vıtamınmı ne işe yarıor ve pahalımı
pzartesı alırım artık
of bu tedavı fazla uzun suremez vede ıse yarar ınşşşşşşş
esra ikinci mailine hemen cevap geldimi kaan hocadan
tup yaotrmadan once söledı adam bana bugun bu ılacları yazmıs
kızlar sankı adam dogal yollan bebek dagıtıyor gıbıme geldı :)))))
rabbım herkesın yuzunu guldursun
krısssss canım bana ozleden yazdıgım sey ıcın bakıp haber verırsın demı en yakın zamnda.
ayrıca senın verdgın lıste ne olcek sımdı kalsnmı sadece bu lacımı ıcırım
klomen isini bir an once netlestir canim
zten 25 gün dolmuştu 5 gün ara vermemiz gerekiyodu klomene canım o süredede mutlaka cevap alırım ben kaan hocadan
krishazel ya bu kızların eşleri proxeed ,ginko ,gnseng ,evicap ,omega, l argine hepsini birden kullanıyolar kıskandım ben şimdi biz bıraktık sadece l argine proxeed birde evicap var menüde benim eşimin neyi eksik hımmmmmmmmmmmmmm:44::44:
meri sagol canim hamile kalan cokta iste tedavi yok diyince bozuldun yani
pamuk sagol canim nasip iste fazla kaptirdim bu ay kendimi galiba presed falanda gelince
insallah bu onumuzdeki ay olur
kizlar ben 5 kilonun ustunde dogmusum
zten 25 gün dolmuştu 5 gün ara vermemiz gerekiyodu klomene canım o süredede mutlaka cevap alırım ben kaan hocadan
krishazel ya bu kızların eşleri proxeed ,ginko ,gnseng ,evicap ,omega, l argine hepsini birden kullanıyolar kıskandım ben şimdi biz bıraktık sadece l argine proxeed birde evicap var menüde benim eşimin neyi eksik hımmmmmmmmmmmmmm:44::44:
kıskançlık yapacağına al kredi kartını eline başla siparişlere kıskanç
sende benim gibi doğmuşsun nerdeyse :)))))))) benim preseed çekmecemde duruyo beklesin bakalım :) kullanacağım günlerde gelecektir
bn daha alamadım presedı kartımız doluuu
sınır oldum
kesım tarıhı gecsede alsam hem
bn daha alamadım presedı kartımız doluuu
sınır oldum
kesım tarıhı gecsede alsam hem
bekle beni ozelden mesaj atacam ama 10 dakika bekleyin diyor
arkadaslar bu ne sacma sey yaa neden 10 dakika bekletiyolar ozel mesaj icin.
canim ginseng alabilirsin...
sonrada omega 3
merhaba:)))))nasılsınız fıstıklar
Önce eşiniz sabahları 1 adet Endol adlı tabletlerden, akşamları da yine 1 adet Trental 400 mg tabletlerden almaya başlasın. 1 ay aralıksız kullansın. Bitince bir labortuvara ya da hastaneye gidip kanda FSH ve Testosteron hormonlarına baktırsın. Sonucu da bana bu sayfanın üzrine yazarak gönderin.
kaan bey bana yazmıs.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?