Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizin inşallah,şu an ezan okunuyor MEVLAM ezan okunurken o güzel ses semaya ulaşırken bizimde sesimizi duysun inşallahhhhhhhhhhhhhh

kalbi güzel arkadaşlarım

MEVLAM bizleri seviyorki bizi bu şekilde imtihan ediyor

inşallah günü geldiğinde bizede o güzel duyguyu tattıracak

şu an hamile olan yada bebeğini kucağına alan arkadaşlarımız ne sıkıntılardan geçtiler ve sonunda vuslata erdiler ALLAH cc izniyle

bizlerde ereceğiz inşaallah hayırlısıyla

MEVLAM bebeği kucağında ve göbüşünde olanların kendisine ve bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah

bizlerede sabır güç kuvvet ve tez zamanda içimizi kıpır kıpır ettirecek yavrularımızı bir an önce göndermesizini diliyorum MEVLAMDAN

ve ayakta daha sıkı ve kuvvetli durmamızı ,bizim birbirimizle tanışıp destek olmamızı sağlayan bilinçlenmemize yardımcı olan kk ya kuvvet

inanmiyorum cok az kalmis heyecanlandim insallah vakti zamani gelmistir canim yaa sende terfi edersin artik

canım hadi inşallah anneler günü hediyeni bebişin bu yıl vermiş olsun sana...
dua et canım bol bol dinlen ve dua etttt..
dualarımız seninle olsun inşallah...

Canım aşılaman hayırlı olsun,
Allah'ın izni ile bugün bebişlerine kavuşucaksın inşallah.
Ömrün boyunca alacağın en güzel hediyelerden biri olsun inşallah.

canlarım hepinize çokkkk teşekkür ederim.. dualarınız için allah razı olsun..

Canlarim topigimizin tum annelerinin ve anne olma yolunda yuruyenlerinin anneler gununu en icten dileklerimle kutluyorum. Rabbim annelerimize saglik versin. Evlatlarinin acisini yasatmasin insalllah.
Boncuk cok gecmis olsun yawruna sukurki ciddi bisi degilmis.
Gokcencim asilaman hayirli olsun tatlim nasil gecti nasilsin?

arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
bir anneler gününde kondu bebişlerim göbüşüme:)))
bugün aşılamam yapıldı, çok güçlü olan ben iki yıldır bu konuda gözünden damla yaş akmayan ben,
bugün gözyaşalrı içinde yaptırdım aşılamamı iki yılın birkmişini tutamadım içimde..
hayırlısını diliyorum rabbimden, çok ümitli olmamakla beraber rabbimin mucizesine inanıyorum sadece..
o ol derse olacak inşallah...
eşimin değerleri iyi çıkmadı maalesef yıkama sonrası 8 milyon sperm vardı ama ileri hızlımız sıfır çıktı
o yüzden çok bişi beklemiyorum diyorum
ama şunu da biliyorum rabbim istedikten sonra tek sperm bile yeterili:)))
biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime havale..
dualarınızda eksik etmeyin beni de..

azram sağolasın tatlım.. iyi diyelim iyi olsun inşalah.. rabbimden umutluyuz, ondan ümit kesilmez ki...

canım Rabbim bebişlerini inşallah bu güzel günde göbüşüne kondurmuştur..
sen inan sadece o yeter..
Rabbim büyük ...
ama ben umutluyum senden....

gecen sene bugun o kadar cok aglayıp yalvarmıstım kı anlatamam yüzüm gözüm sismisti aglamaktan........ama Rabbım oyle buyuk kı kızlar bu sene evladım kucagımda anneler gunu evlat kokusuyla gecıyor coooooooooooooooooooooook sukur Rabbıme. dılerım Rabbımden benım yasadıgım sevıncın aynısını sızlerde yasarsınız SU ANIN VE GELECEGIN ANNELERININ GUNUNU KUTLUYORUM

canım ne olacagı bılınmez ben hamıle kaldıgım ay(dogal yollarla) sayı 4 mılyon, morfolojı %1, ılerı hareketlı 0 dı dusun Rabbım ol desın yeter hakkımızda hayırlısı tatlım kalbını ferah tut bu ısler hıc bellı olmaz....

herkese selamlar, öncelikle hepimizin anneler günü kutlu olsun, Rabbim herkese hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin, evlat nasip ettiklerinin yavrularını bağışlasın
herkesler iyidir inşallah, biz iyi sayılırız, gazımız çok gazdan dolayı çok huzursuzuz geçeceği günü iple çekiyoruz, bide çok kakalıyız, kakadan dolayı pişik oldu oğlum ne kullandıysak geçmedi, cuma günü kusmuğunda kan vardı,midesini yıkadılar kuzumun hem midede hemde kakada kan bulundu, doktorlar senin gögüs çatlağındandır dediler ama benim gögüslerim artık kanamıyor dedim, pazartesi gastrocular görecek, dua edin hayırlı sonuçlar çıksın

rabbim yüzünü güldürsün gökçen...
seneye evladın kucağında olur inş. böyle bir günde.

gökçencim biz ne sıfırlar gördük...kendimde dahil..
Rabbim bilir vaktini....

teşekkür ederim kızlar destekleriniz için..

Gokcencim seninde dedigin gibi bize lazim olan tek sperm rabbimin izniyle o tek sperm yumosunu yakalicak ve mucizen gercek olucak insallah seninle birlikte bende geri sayicam insalah zaferini kutluycaz 14 gun sonra
amin canimmm guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum kendi adimaa

Paptya Maşallah kuzuna aman ne şeker öyle...Ama şuan gözüme çok minik geldi daha büyüyecek yavrum ayy kıyamam ben ona. Hiç merak etme kötü bişey çıkmaz. Rabbim onu kusursuz yaratmış neresinden ne çıkacak şuncacık bebişin?

gökcencim hakkında hayırlısı olsun, dilerim aşılaman ikiz bebiş olarak filizlensin göbüşünde.

midyecim çok beğendim "Şimdinin ve geleceğin anneleri" cümlesinde özellikle geleceğin anneleri sözcüklerini.

Bizler bebeklerimizi kucaklarımıza aldık ama kendi adıma yarım bir mutluluk ne zamanki burdaki arkadaşlarımın da haberlerini alıcam sanırım o zamana tamamlanacak mutluluğum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun başka kimimiz var ki sığınacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…