- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.581
amin canım yüzük yüzdük kuyruğuna geldik Bende ultrason kağıdına baktım 33 hafta FL 62 mm miş 32 hafta ile uyumlu yazılmış biraz minyon olabilir ama ileride telafi edebilirde doğduktan sonra beslenme çok önemli inşallah sütümüz olurda bebeğimizi emzirebiliriz
Selam kızlaaaar ..
Dün evde temizlik vardı gelemedim herkes iyidir inşallah ..
Herkese hayırlı ve çok güzel günler...
Bugün kısmetse ayrıntılı ultrasonumuz var.
İnşallah çok güzel sonuçlar alırız.......
mues nasılsın annem:)))
cuma günü muayenem var,şimdiden korkusu aldı benı
elimde el doplerim vardı,onlan dinledim kalp atışlarını ama acaba diyorum rahim damarlarından birimi yoksa bebeğin kalp atışlarımı
ilk farklı ses duydum birisi vuuvvvuuuvv diye diğeride davul sesi gibi,şaştım kaldım:))???????????*
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım.
İyidir kuzum yuvarlanıp gidiyoruz işte,
Ya bende istiyordum ama ikizlerde sesler karışıyormuş dediler vazgeçtim bende.
Maşallah 14. hafta içerisindesin ilk trimester bitmiş.
Aminnn boncuğum inşallah........
güzel haberlerini alsam başka birşey istemen,kızmış oğlanmış hikaye
inşallah sağlıklıdır bebeğimmmm:))
senın kuzucuklarda tekmelemeye baslamıştır senı bırı yandan öteki diğer taraftan
muescim insallah çok güzel sonuclar alicaksiniz canim güzel haberlerle gel insallah
yagmurcum aldinmi sende o aletten harika biseydir kesin bende olsa alirdim eminimmues nasılsın annem:)))
cuma günü muayenem var,şimdiden korkusu aldı benı
elimde el doplerim vardı,onlan dinledim kalp atışlarını ama acaba diyorum rahim damarlarından birimi yoksa bebeğin kalp atışlarımı
ilk farklı ses duydum birisi vuuvvvuuuvv diye diğeride davul sesi gibi,şaştım kaldım:))???????????*
selam arkadaşalr nasılsınız bakalım..
yağmurum ve muescim inşalalh kontrolleriniz çok güzel geçer..
güzel haberlerle gelin bize emi..
ronyacımm çok çokkkk kolay gelsin inşallah..
lorkem eknitos belki de tatile çıkmıştır:)))
lorkem bi de aklıma ne geldi biz tatil dönüşü eşimle belgesele başalyacağız inşallah..
eşim çok çok seviyor o bakarken benim de her zaman ilgimi çekerdi ama çok düzenli baktığımız söylenemez.
tatil dönüşü national geography serisine başlayalım diyoruz
öğrenciyken almıştım cdlerini öyle süs gibi duruyor kitaplıkta..
belki bir değişiklik olsun diye belgesel de izleyebilirsiniz siz de eğer değişik şeyler ilginizi çekiyorsa:))
benım esımde cok sever belgesellerı haftaonu evdeysek cok ızlerız bızde tv de oluyo ya genelde ...
tefekkur edıyo ınsan bayagı ızlerken .. ufku acılıyor ...
ekıntosa mesaj attım bakalım cvp yazınca yazarım sıze...
sana da ıyı tatıller bızımde 3 senedır tatılımız cuma pazar arası ve aılelerle gecıyor ..
bu sene buna ek 5 gun falan daha yapıcaz ınsallah ekım bası 4 aıle arkadaslarla tatıle gıdıcez bakalım nasıbse ...
aılelerle gecırmek kesınlıkle lazım onlar beklıyo hakları var uzerrımızde hem ınsan ozluyo zaten ama tamamını orda gecırınce de zor oluyor ...
bızde bu sene bolmus olduk bakalım nası olacak
selam kizlar nasilsiniz
butterfly dogumuna az kalmis canim Rabbim kolay dogumlar nasip etsin, ceylan ve bilgeme de insallah,kizinin ismide cok guzelmis
karanfilce melisdilek arkadaslarimiz asilama yaptirmis hayirli sonuclar alirlar insallah
lorkecim ben house'i izliyorum surukleyici bir dizi her cocuk ozeldir i esimle izledik cok guzeldi aslinda izledigim bir cok dizi var ama eski diziler tvden izliyorum ingilizceme bayagi katkisi oldu
güzeller hepinizi kocaman öpüyorum.doğum zamanı azalan arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun.aşılama yaptıran arkadaşlar inşallah güzel haberlr alırsınız.bu arada lorkemm boncuğum ekintosum yağmurum beni özleyen canım arkadaşlarım sizi kocaman öpüyorum.benim günlerim çok yorucu geçiyor.yakında son olarak kullandığım yıllık iznimde bitiyor.umarım rapor alabilirim
Maşallah birşey kalmadı doğumuna buttercım,
Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.
Süt konusunda okadar dua ediyorumki.
İnşallah mamaya ihtiyaç duymazlar.
Biberon almadım ki ihtiyacım olmasın diye.
=)
teşekkürler canım valla bende çok istiyorum anne sütü verebilmeyi hem bebeğin sağlığı için hemde emzirmek harika bebekle anne arasında kutsal bişey. Ama canım senin 2 tane bebeğin olacağı için arada takviye alabilirsin. İkiz bebeklerle ilgili emzirme konusunda bişey duymuştum ilk andan itibaren 2 bebeğide aynı anda emzirirsen beyin onu algılar ve daha çok süt salgılamanı sağlarmış. İkiz bebekler için emzirme yastıkları varmış onu al ve ikisini birden emzirmeyi dene belki mamaya gerek kalmaz.
Slm arkadaşlar nasılsınız?
Bizim de bugün kontrolumüz vardı ikili test için gittik..Çok şükür ultrason ölçümleri gayet iyiydi,kan verdik o da iyi gelir inşallah..Bebeğimin gelişimi de iyiymiş çok şükür..
Cinsiyetini de gösterdi,Rabbim nasip ederse bidaha oğlumuz olacakmış..Bu sefer kıza heveslenmiştim ama Rabbim hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat nasip etsin yeter ki,bizler için kız,erkek farketmez tabi ki..
Bi sıkıntı olmadığı için 1 ay sonrasına randevu verdi..
Şimdilik bizden bu kadar..
gözün aydın canım herşeyin yolunda olduğuna sevindim. 2 erkek olması kardeşler açısından daha iyi nerdeyse ikiz gibi oluyorlar. İleride birbirlerine arkadaş olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?