- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.561
seni gidi senı,çizerge hırkızı:)))İyiyim Lorkem çok şükür..Yalnız küçük bir bebek ve sıcaklarda hamilelik biraz zor geçiyor ama olsun bugünüme binlerce şükürler olsun..Kanamalarım bitti,Emir deki kadarda mide bulantım olmadı çok şükür..Rabbim gerçekten dagına göre kar veriyormuş,öyle olmasaydı isim çok zordu gercekten..Çarşamba gunü kontrolum var,inşallah hersey yolundadir..
Emir'in çizelgesini kaldırmaya kıyamam canım,o benim ilk göz ağrım..Zaten minnaka çizelge yapmaya gerek yok,Yagmur'unkinin tıpkısının aynısı..Ben bile günleri şaşırdığımda Yagmur'dan takip ediyorum :))
hosbuldum yagmurum
nasılsın bulantıların azaldımı
havalar cok sıcak helekı ıstanbul yapıs yapıs dun yolda ızmıte gırınce yapısmaya basladık valla eve geldıgımızde kabus gıbıydı ..
eskte aksamları usudugumuz yelek gıydıgımız oluyordu ne guzeldı
valla suan ramazan bayramına kdr ıstanbuldayım hatta evden cıkmayı da pek dusunmuyorum
desem yalan olabılır
hosbulduk merimmm...lorke hoşgeldin
ben kışın prison break izlemiştim çok güzel izlemediysen tavsiye ederim 4 sezon
bu aralarda merlen izliyorum tv de oda güzel
karanfil melis aşılamalarınız hayırlı olsun inşallah güzel haberi verirsiniz yakında dualarım sizlerle
lorkem.. valla benim izlediğim diziler azıcık tuhaf..
ben bir ara kore dizilerine taktıydım azıcık bizim eski türk filmleri mantığıyla işliyor
eğer ki romantizmden hoşlanıyorsan kore dizilerine takıl derim.. aynı zamanda çok eğlencelide olabiliyor kültürleri bizimkine yakın..
eğerki öğrenmeye meraklı biriysen kore yaşantısı insanları hakkında da değişik çıkarımlar yapabiliyorsun hem öğreniyorsun hem eğleniyorsun:))
ben bayılıyordum eşim yokken saatlerce izliyordum bi de karşısına geçip salya sümük ağlıyordum:)))
tabi herkes ağlamıyor:)) ben azıcık sümüklü olduğumdan..
asyadizi sitesinden izleyebilirsin.. you are beatiful, boys over flowers, secret garden..
bunları izlemiştim güzeldi..
hani bazen trtde de çıkıyordu ya saraydaki mücevher tacir, falan.. işte onlar da çok güzel..
bi deeeeee arkadaşlar ben şimdi de hint filmlerine kafayı taktım:))
sullumdog millionaire filmini bilirsiniz birçok oscar ödülü almıştı..
benim favori filmlerimdendir..
ama onlardan daha güzel filmler keşfettim bu ara..
lorkem fırsatın oldukça izleyebilirsin..
başrol oyuncusu Amir Khan çok iyi ve mmikleri hareketleri çok benziyor bizimkilere ben bayılıyorum ona..
onun oynadığı filmler şunlar ve kesinlikle tavsiye ediyorum..
özellikle eğitimci arkadaşalrım kesinlikle izlemeliler komedi dram hepsi iç içe..
3 idiots(Üç Aptal)
Benim Adım Khan
Her Çocuk Özeldir
hosbulduk merimmm...
kız prıson break benım ılk fanatıklıgımdı ne dıyorsun gecede 8-9 bolum ızleyıp hıc uyumadıgımız olurdu yurtta ...
heyy gıdı gunler..
ozaman bıde baglantı kotalı ve cok yavastı resmen ızlemek ıcın ne cıleler cekerdık ..
cok guzeldı gercekten de ...
yenı mentalıstı bıtırdık esımle sezonu acılmadı daha o yuzden bıseyler arıyoruz bakalım merlın de tv de denk geldıkce bakıyoruz ama cok fazla fantastık seyler sevmıom daha zıyade akılcı mantıklı seyler ılgımı cekıyo genelde
gokcencım asya dızılerıne korelılere asık bı arkadasım var benımde o da cok bahsettı hıc denemedım ama bı bakayım olmazsa ...
bı de hınt fılmlerınden cok duyum almıslıgım var
slumdog ıle her cocuk ozeldırı ızledım bı tek hatta blogumda yazmıstım (herteLden: Taare Zameen Par-Yerdeki Yıldızlar-Her Çocuk Özeldir-Stars On Earth)
benımde ders verdıgım bı ogrencım dısleksıydı bu fılmı ızleyınce kendıme cok kızmsıtım bayagı faydası olmsutu benım ıcın ...
3 ıdıots supermıs onu duydum bı aksam esımle sınema gecesı yapıp onu ızlerız artık ..
ben genckencok fılm ızlerdım evlendım esım bozdu benı hemen uykusu gelıyo benımde cnım sıkılıyo ole olunca
o sehır dısına falan gıttgınde guzel fılm ızlıom ya kendı basıma yada arkadasları cagırıyorum evde sınema gecesı yapıyoruz guzel oluyo
lorke hoşgeldin
karanfil melis aşılamalarınız hayırlı olsun inşallah güzel haberi verirsiniz yakında dualarım sizlerle
tesekkur ederizgözyaşı bebegin kocaman olmuş,maşallahhh:=)
tesekkur ederiz
senin daha kocaman olmus annesi cinsiyeti belli olur bir daha ki randevuda:)
önce sağlıklı olsun yawrum,bu cumada kesinleşir belki cinsiyeti:))
canım biz de eşimle tam tersiz o tam bir film ve dizi delisi. ben de uykucu kedi filmin başına oturunca otomatikman uykum geliyo..
biz geçen yıl dexter izledik kalbin kaldırırsa tavsiye ederim. ben toplamda 1 sezon bile izlememişimdir eşim hepsini bitirdi. bu yıl kpss ye hazırlandığından film ve dizi sevdasına ara verdik. sınavdan sonra deli gibi film indirir eminim.
eşimin prison break sevdası çok komikti. önce diziyi izlemeye başladı ardından sırasıyla x1, x2, x3 hızlarında izlemeye başladı sözleri dinlemiyor zaten ingilizceydi alt yazıyı okuyordu. bi gün bi baktım açmış wordpad dosyasını filmin alt yazılarını okuyor ee yuh yani dedim
sağol canım amin inşallah
lorkee bende yabancı dizi hastasyım
digitürk var bizde
medyum,hause,crımınal mınds gibi diziler,greys anatomy,frınge benım favorilerim
tavsiye ederim
:))))))))))))))
selam kizlar nasilsiniz
butterfly dogumuna az kalmis canim Rabbim kolay dogumlar nasip etsin, ceylan ve bilgeme de insallah,kizinin ismide cok guzelmis
karanfilce melisdilek arkadaslarimiz asilama yaptirmis hayirli sonuclar alirlar insallah
lorkecim ben house'i izliyorum surukleyici bir dizi her cocuk ozeldir i esimle izledik cok guzeldi aslinda izledigim bir cok dizi var ama eski diziler tvden izliyorum ingilizceme bayagi katkisi oldu
lorke hoşgeldin
melisdilek aşılaman bugündü değil mi.. Allahım sonucunu hayreylesin sağlıklı bebek eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?