Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
seni gidi senı,çizerge hırkızı:)))
senın minnaklan benıkı çizerge kardesiler:)
inşallah yarın hayır haberle gelirsin,bende cuma gidecedğim inşallah,sağlıklıdıdırlar inşallah:)

sanki azaldı lorkeem ama belli olmuyor,biranda hortlayabiliyorda:
benım bildiğim lorkee 15 gün sonra başlar yolculuğa,kaşif oldun kaşif:=)

lorke hoşgeldin
ben kışın prison break izlemiştim çok güzel izlemediysen tavsiye ederim 4 sezon
bu aralarda merlen izliyorum tv de oda güzel

karanfil melis aşılamalarınız hayırlı olsun inşallah güzel haberi verirsiniz yakında dualarım sizlerle

lorkem.. valla benim izlediğim diziler azıcık tuhaf..
ben bir ara kore dizilerine taktıydım azıcık bizim eski türk filmleri mantığıyla işliyor
eğer ki romantizmden hoşlanıyorsan kore dizilerine takıl derim.. aynı zamanda çok eğlencelide olabiliyor kültürleri bizimkine yakın..
eğerki öğrenmeye meraklı biriysen kore yaşantısı insanları hakkında da değişik çıkarımlar yapabiliyorsun hem öğreniyorsun hem eğleniyorsun:))
ben bayılıyordum eşim yokken saatlerce izliyordum bi de karşısına geçip salya sümük ağlıyordum:)))
tabi herkes ağlamıyor:)) ben azıcık sümüklü olduğumdan..
asyadizi sitesinden izleyebilirsin.. you are beatiful, boys over flowers, secret garden..
bunları izlemiştim güzeldi..
hani bazen trtde de çıkıyordu ya saraydaki mücevher tacir, falan.. işte onlar da çok güzel..

bi deeeeee arkadaşlar ben şimdi de hint filmlerine kafayı taktım:))
sullumdog millionaire filmini bilirsiniz birçok oscar ödülü almıştı..
benim favori filmlerimdendir..
ama onlardan daha güzel filmler keşfettim bu ara..
lorkem fırsatın oldukça izleyebilirsin..
başrol oyuncusu Amir Khan çok iyi ve mmikleri hareketleri çok benziyor bizimkilere ben bayılıyorum ona..
onun oynadığı filmler şunlar ve kesinlikle tavsiye ediyorum..
özellikle eğitimci arkadaşalrım kesinlikle izlemeliler komedi dram hepsi iç içe..
3 idiots(Üç Aptal)
Benim Adım Khan
Her Çocuk Özeldir

hosbulduk merimmm...

kız prıson break benım ılk fanatıklıgımdı ne dıyorsun gecede 8-9 bolum ızleyıp hıc uyumadıgımız olurdu yurtta ...
heyy gıdı gunler..
ozaman bıde baglantı kotalı ve cok yavastı resmen ızlemek ıcın ne cıleler cekerdık ..
cok guzeldı gercekten de ...

yenı mentalıstı bıtırdık esımle sezonu acılmadı daha o yuzden bıseyler arıyoruz bakalım merlın de tv de denk geldıkce bakıyoruz ama cok fazla fantastık seyler sevmıom daha zıyade akılcı mantıklı seyler ılgımı cekıyo genelde

gokcencım asya dızılerıne korelılere asık bı arkadasım var benımde o da cok bahsettı hıc denemedım ama bı bakayım olmazsa ...
bı de hınt fılmlerınden cok duyum almıslıgım var
slumdog ıle her cocuk ozeldırı ızledım bı tek hatta blogumda yazmıstım (herteLden: Taare Zameen Par-Yerdeki Yıldızlar-Her Çocuk Özeldir-Stars On Earth)
benımde ders verdıgım bı ogrencım dısleksıydı bu fılmı ızleyınce kendıme cok kızmsıtım bayagı faydası olmsutu benım ıcın ...

3 ıdıots supermıs onu duydum bı aksam esımle sınema gecesı yapıp onu ızlerız artık ..
ben gencken cok fılm ızlerdım evlendım esım bozdu benı hemen uykusu gelıyo benımde cnım sıkılıyo ole olunca

o sehır dısına falan gıttgınde guzel fılm ızlıom ya kendı basıma yada arkadasları cagırıyorum evde sınema gecesı yapıyoruz guzel oluyo

canım biz de eşimle tam tersiz o tam bir film ve dizi delisi. ben de uykucu kedi filmin başına oturunca otomatikman uykum geliyo..
biz geçen yıl dexter izledik kalbin kaldırırsa tavsiye ederim. ben toplamda 1 sezon bile izlememişimdir eşim hepsini bitirdi. bu yıl kpss ye hazırlandığından film ve dizi sevdasına ara verdik. sınavdan sonra deli gibi film indirir eminim.
eşimin prison break sevdası çok komikti. önce diziyi izlemeye başladı ardından sırasıyla x1, x2, x3 hızlarında izlemeye başladı sözleri dinlemiyor zaten ingilizceydi alt yazıyı okuyordu. bi gün bi baktım açmış wordpad dosyasını filmin alt yazılarını okuyor ee yuh yani dedim

sağol canım amin inşallah

lorkee bende yabancı dizi hastasyım
digitürk var bizde
medyum,hause,crımınal mınds gibi diziler,greys anatomy,frınge benım favorilerim
tavsiye ederim
:))))))))))))))

selam kizlar nasilsiniz
butterfly dogumuna az kalmis canim Rabbim kolay dogumlar nasip etsin, ceylan ve bilgeme de insallah,kizinin ismide cok guzelmis
karanfilce melisdilek arkadaslarimiz asilama yaptirmis hayirli sonuclar alirlar insallah
lorkecim ben house'i izliyorum surukleyici bir dizi her cocuk ozeldir i esimle izledik cok guzeldi aslinda izledigim bir cok dizi var ama eski diziler tvden izliyorum ingilizceme bayagi katkisi oldu

Son düzenleme:

dexter ızledık ama vazgectık sonra ben korku vs gerılım hepsını ızlerım severım de esım hassas bır ınsan senoryosundan dolayı ızlemek ıstemedı bende hak verdım cunku ızledıgımız hersey bı yerlerde etkı bırakıyo ben zaten hafıften sadıstım :))) bıde dexter ızlersem dıe kokrtu sanırım

lorkee bende yabancı dizi hastasyım
digitürk var bizde
medyum,hause,crımınal mınds gibi diziler,greys anatomy,frınge benım favorilerim
tavsiye ederim
:))))))))))))))

medyum dedıgın mentalıst sanırım o bıttı zaten bosta kaldık yenı sezonu beklıyoruz ..
house un baglayaıcı konu ve bolumler yok cok fazla o yuzden sıkıldıkca ona bkıyoruz zaten
frınge ben 3 bolum ızledım asırı abartılı geldı bana bıraz daha mantıki akılcı olması lazım
crımınal csı tarzı dıye dusunup bakmadım
csı da da 3 sezon falan baktık ama sonrasında cınayteler hep ahlakı ıcerıklı vs olunca goruntuler de cok bozulmaya basladı onu da bıraktık ..

bana dızı bulmak zor neyse sız bosverın ..
ıster ıstemez esımle ızleyecekleırmde daha hassas davranıyorum ..
benden once o zaten ızlemıyor masallah kendısı bu konuda benden daha dıkkatlı ..

en son dun aksam chuck ızlemeye basladık hem geyık hem hareketlı sımdılık sevdık gıbı bakalım

kesınlıkle ıngılızceye cok faydası oluyor bencede ...
sızın ıcın ozellıkle bırebır ...

teşekkür ederim mericim, inş hayırlı bir sonuç alırız.

melisdilek aşılaman bugündü değil mi.. Allahım sonucunu hayreylesin sağlıklı bebek eylesin

evet canım, benim aşılamam dün oldu. amin duana katılıyorum. inş hayırlı sonuçlar alırız. aşılama sonrası kasıklarım çok ağrıdı. bugün daha iyiyim. hafifte bir lekelenmem oldu. doktor bana progestan verdi. günde 3 ad. fitil gibi kullanacakmışım. dün akşam başladım.

dün doktor yumurtalarıma bakmadan yaptı aşılamayı, ben de merak ediyordum kaç tanesi büyümüş, kaç tanesi çatlamış diye. sordum doktora, bunları kafana takma dedi.bakmadı ki, baksaydı bilirdi. neyse bakalım nasip kısmet artık.

sizin sperm sonuçlarınız gerçekten iyi çıkmış. bizimkiler yıkanınca 16 milyon çıktı. doktor buna da iyi dedi ama bizimkinde de düşüş var. önceleri 20milyon ve üzeri çıkıyordu hep.

beta tarihimiz 10 temmuz denildi. sizinki ne zaman?

güzeller hepinizi kocaman öpüyorum.doğum zamanı azalan arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun.aşılama yaptıran arkadaşlar inşallah güzel haberlr alırsınız.bu arada lorkemm boncuğum ekintosum yağmurum beni özleyen canım arkadaşlarım sizi kocaman öpüyorum.benim günlerim çok yorucu geçiyor.yakında son olarak kullandığım yıllık iznimde bitiyor.umarım rapor alabilirim

Herkesler nerelerde acaba
melisdilek asilaman olmus; insallah güzel haberlerini aliriz
ronyacigim tasindinizmi? Gunlerin yorucu geciyormus allah yardimcin olsun iki cocuklusun birde:26:
Krishazel nerelerde bilen varmi insallah iyidir. Hic gormuyorum son bi haftadir benmi yaniliyorum kacirdimmi acaba:26:
Lorkecigim memleketten donmussun hosgeldin tatlim. Benim adim khan i izledigim de cok duygulanmistim bende aglamistim hatta :))) idiotta cok gülmustum o artistin butun filmlerini izledik esimle :)) birde kör bir kiza egitim verdigi film vardi ondanda cok etkilenmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…