Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sizlerinde aşılamanız hayırlı olsun inşallah bebişler gelir. Negatif olursada hiç üzülmeyin benim 2 negatif aşılamam var ama 2. aşılamadan 2 ay sonra normal yolla gebe kaldım.

dün doğuruyorum sandım canım o kadar yandıki anlatamam normal doğum diyordum ama dün gözüm çok korktu o kadar şiddetli sancı olduki bu acının saatlerce çekilcek olması çok korkutucu :))

dün doğuruyorum sandım canım o kadar yandıki anlatamam normal doğum diyordum ama dün gözüm çok korktu o kadar şiddetli sancı olduki bu acının saatlerce çekilcek olması çok korkutucu :))

kızz bende heyecan yaptım okuyunca hemen tıckerina baktım senin vaktin gelmiş artık 40 haftayı dolduruyum derken sancın gelip bebiş yollara düşmesin doktorun sana direk sezeryan demiş daha yasaklanmadı galiba sezeryan 30 da yasaklanıyo diyolardı haftayı beklersen bu sefer normal yapacaksın derlerse bide bende korkuyorum normalden ya açıkçası artık rüyalarıma bile giriyo hangi hastane sana sezeryan yapalım yarın dedi bu arada

Ekintosum 4 gundur ugramanis hic bu ksr acmazdi arayi
:26:

herkese merhaba.o kadar çokkk özledim ki sizleri...
geçmişe bir göz attım şöyleeee...
ben cihanla uğraşıyorum dişinin bir huzursuzluğu var bu günlerde ve tabiki misafirlerim vardı...

tatile falan çıkmadım bı yıl yaz tatiline gitmeyeceğiz belki ramazan sonrası bir kaç gün.

bende haftaya şu lohusayken tespit edilen dermoid kist için tekrar gitcem 3 ay sonra gel demişti.
eğer kist büyümüşse alalım derse cihan kesin sütten kesilir ..ona üzülüyorum bende bugünlerde.
birde tabi ankara bir doktora göstereceğiz...bende böyle işte...

Herkese hayırlı akşamlar,
Biz kontrolden geldik.
Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun,
Herşey yolundaymış.
Baya uzun sürdü ultrasonumuz.
İltihabım varmış, antibiyotik yazdı.
Erken doğuma neden olabilirmiş.
Gerekirse ilerleyen haftalarda rahimde açıklık olursa dikiş atılabilirmiş:18::18::18:
Bizden böyle, eve gelince hemen şükür namazı kıldım.
Tüm arkadaşlarıma dua ettim.
Rabbim hamile arkadaşlarımın hayırlısıyla sağlıkla doğum yapmalarını,
Evlat isteyen arkadaşlarımın da hayırlısıyla en yakın zamanda bu güzel duyguyu tatmalarını nasip eylesin inşallah................
Güzel dilekleriniz ve moralleriniz için hepinize çok teşekkür ederim canlarım...........

Son düzenleme:

Benim rahimde incelme olduğu için yırtılma riski var o yüzden doktor riske atmayalım doğum sancısı kasılma başlarsa yırtılma riski fazla olur alalım dedi ama ben hazır hissetmedim haftaya dedim sezeryene olmaz derlerse normal doğururuz gerçi çok zor gibi ama boşver ya onca insan doğurmuş bizmi doğuramıycaz onların bizden ne ayrıcalığı var :) Batıkentteki bilgi hastanesi doktoru sezeryen dedi. Bugün nst için beklerken karşımda ameliyathane vardı bi baktım yeni doğmuş bi bebek ameliyathanedeki beze sarılmış sadece bacaklarını oynatışını gördüm o kadar küçüktüki çok duygulandım gözyaşlarımı tutamadım. Nasıl garip bi duygu başkasının bebeği bukadar duygulandırdı kendi bebeğim nasıl duygular hissettircek kim bilir.

Şimdi sen deyince netten baktım canım bahsettiğin bu galiba bayıldım.
İnşallah bulup alabilirim.
İşe de yarar inşallah.
Olmadı Bilgem'in dediği gibi süt mama karışık birşeyler yaparız.

geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider kendini üzme herşey olacağına varır sütten kesmek zorunda kalırsanda en azından bukadar zaman emzirdiğin için şükredersin bebeğine bir damla anne sütü veremeyen anneler var sakın üzülme

hadi gözün aydın canım çok sevindim bebişler iyiymiş korkma bence dikişlik falan olmazsın sadece dikkat et yarında biz gidiyoruz bakalım özele inşallah özel güzel şeyler söyler dua edin bize:18::18::18::18:
hayırlısı olsun canım insan bi an bebegin gelecegini düşününce ne yapacagını şaşırıyo demi hadi inşallah bekler bi hafta daha
bende şahsen hayal edemiyorum bebişle geçen günlerimizi ya sanki hep karnımda kalacak gibi geliyo

evet canım benimde ikiz bebek bekleyen doktor arkadaşım var o araştırmış almış deniycem dedi sende sabırla dene inşallah faydası olur arada mamada verirsin hiç sorun olmaz. Bebeklerin sağlıklıymış gözün aydın. Doktorların korkutmalarınada çok takılma banada neler demişlerdi rahim ağzı yetmezliğin olabilir diye yerimden kalkmaya korkuyordum. Babamın hastalığıyla herşeyi göze alıp çırpındım çok şükür bişey olmadı. Hatta 39. haftadayım rahim ağzı hiç açılmadı hatta açılsa diye bekliyorum :))

evet öyle oldu sanki 39. haftamda değililmde erken doğum oluyor panikliyorum. Garip bir duygu hem doğum yapmak bebeğine kavuşmak istiyorsun hemde hamilelik çok güzel (sıkıntıları olmasına rağmen) içinde kıpırtılarını özlüyceksin senin daha zamanın var doyasıya tadını çıkar

canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim....

eğer ameliyat olmam gerekirse kendimi öyle teselli ederim heralde...
ama bir hafta sonra üzüntümün sebini anlıyacaksın sende:)
bu arada hayırlı doğumlar....

benide güldürdü zaten erken dogum yapıyomuşsun gibi itiraz etmişsinya
ben bekliyorum zaten:26::26::26:

Sağol Ceylan'ım Allah razı olsun,
Benim kendi doktorum öyle korkutmuyor da beni,
Haliyle bu doktor bütün riskleri söylüyor.
Yarın darısı başına, inşallah çok güzel haberlerle dönüceksin,

Olsun uğraşıp deneriz artık.
Bende alırım bu yastıktan,
Doğumun hayırlı vakitte olsun inşallah
Benimde 37. haftaya kadar tutmaya çalışıcaz dedi doktorum.
Bir bakmışsın benimde 39. haftaya kadar durur.
Sağlıkla sihatle gelip sağlıcakla büyüsünler inşallah.
Hepimizin evlatları........

Sağol ekintoşum,
Sana da çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz..........

Son düzenleme:

inşallah mues.umarım doktor yanılmıştır.bu kistten kurtulmanın tek yolu ameliyat.
ronyanın da varmış doğum esnasında almış doktoru..

16. haf kaybettiğim yawrumdan dolayı,biraz kaygılıyım ,acabalarla geçiriyorum günlerimi(
inşallah atlatacağız tatlım
ultrasonun iyi geçmiş maşallah kuzucuklara:)))
rabbim dileyen her arkadasıma nasip etsin,amin:)

inşallah mues.umarım doktor yanılmıştır.bu kistten kurtulmanın tek yolu ameliyat.
ronyanın da varmış doğum esnasında almış doktoru..

Ameliyat olman gerekirse ameliyat tarihini öteye atma şansın var mı?
Benim teyzem bndan bir kaç yıl evveldi,
40 yaşında hamile kaldı, hamileliğini 2. ayında öğrendi.
Menepoza girdi sandı, kontrol için gitti, adetleride düzensizleşmeye başlamıştı 1 yıldır.
Bir gitti hem kocaman çocuk kafası kadar miyom varmış rahim de hem de hamileymiş.
Zor bir hamilelik geçirdi ama çok şükür sağlıkla doğurdu,
Miyomuda doğumdan 9-10 ay sonra aldırdı sütten kesilmişti.
Yani baya tehlikeli bir miyomu bile erteleme şansı olmuştu.
Biraz uzun oldu ama içini rahatlatmıştır inşallah.

Selam kızlaaaaar .. İyi geceler herkese..
Kızlar dün evde temizlik var dedim ya , ablamlar gelmişti biri duvar silmeye biride mutfağı temizlemeye ..
Duvar silen sevgili ablam tv ünitesini çekecem derken yüzü koyun devirdi .. Şangur şungur herşey devrildi ..Tv de dahil..
Bugün eşime kırılan bacaklarını taktı , neyseki tv'de çalışıyor ..Ünitede de kırık çıkık yok başka ..
Ev kazalarıyla başım dertte :)

Fatma tekrar bşr oğluşun oluyormuş , sağlıcakla gelsin .. Abisine arkadaş olsun ..

Mues'im ayrıntılınız güzel geçmiş çok sevindim ..Herşey yolunda çok şükür..

Ekintos'um hoşgeldin , Cihan diş çıkartıyormuş çok geçmiş olsun .. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız bugünleri..

Gökçen sağol kuzum , oğlumla temiz temiz oturmak nasip olur insallah evimizde..

Ronya'm gelmiş gitmiş ev telaşesinde oda , Rabbim kolaylık versin ..

Yağmurişkom sen nasılsın güzel anneeee ?

Kızlar dün akşam biraz sancım oldu , ablamları evine bıracaktık bir acile gidelim yolumuzun üstü dedik ..
Neyse gittik dr'a biraz vajinada batma var dedim .. Bakalım dedi..
Oğlum iyiymiş çok şükür .. Kilosuda 1 hafta önde gidiuor koca göbüşlümün ..
Çatı muayenesi yapıtı açılma yok , rahim ağzı uzunluğumda 3 cm çıktı çoooook şükür..
İdrardada bişey çıkmadı derken nst'ye girdim tam 1,5 saat kaldım ..
Yatak resmen taş gibi , belim bıkınım koptu ..
Eve geldim belimin ağrısından uyuyamadım .. Vajinal ağrım daha azdı
Neyseki nst'de de sancı çıkmadıda teselli oldu bu bana ..

Son düzenleme:
Ceylaaaaan nasılsın kuşum ?
Butter az kaldı doğuma oh maşallah , sen doğrurunca sıra ben ve ceylan'da ..
Ben ceylandan önce doğum yaparım gibime geliyor ..
Sıramız geldi çok şükür..
Bu hafta içini saymazsak 4 haftam kaldı benim ..

Son düzenleme:

bilgem nasıl sancılar oluyoki bende aniden giren sancılar oluyo ama geçiyo sonra ben daha hiç girmedim nst ye ama belli olmaz bakarsın ben erkenden dogururum minik kuşu senin tosun agırdan agırdan ancak gelir
normalde benim kaç haftam kaldı bilgem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…