- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.621
Ameliyat olman gerekirse ameliyat tarihini öteye atma şansın var mı?
Benim teyzem bndan bir kaç yıl evveldi,
40 yaşında hamile kaldı, hamileliğini 2. ayında öğrendi.
Menepoza girdi sandı, kontrol için gitti, adetleride düzensizleşmeye başlamıştı 1 yıldır.
Bir gitti hem kocaman çocuk kafası kadar miyom varmış rahim de hem de hamileymiş.
Zor bir hamilelik geçirdi ama çok şükür sağlıkla doğurdu,
Miyomuda doğumdan 9-10 ay sonra aldırdı sütten kesilmişti.
Yani baya tehlikeli bir miyomu bile erteleme şansı olmuştu.
Biraz uzun oldu ama içini rahatlatmıştır inşallah.
bilgem nasıl sancılar oluyoki bende aniden giren sancılar oluyo ama geçiyo sonra ben daha hiç girmedim nst ye ama belli olmaz bakarsın ben erkenden dogururum minik kuşu senin tosun agırdan agırdan ancak gelir
normalde benim kaç haftam kaldı bilgem :26:
kız ceylan bayılıyorum sana:)
BUTTERFLY sağol canım..
Artık peş peşe iki erkek iyi mi anlaşırlar yoksa birbirlerine mi girerler,göreceğiz bakalım..
Sana da kolay gelsin,bu sıcaklarda hamileliğin bu haftaları çok zordur heralde..Ben o açıdan rahattım hem kışın doğum yaptım hem de bu haftaları göremedim :))
Hayırlı,kolay doğumlar diliyorum canım sana..
EKİNTOS geçmiş olsun canım..
Cihan'a da kolay gelsin,biz de 2 aydır dış bekliyoruz ama hala ortada bişey yok :))
ben olsam hemen doktora gitmistim iyi dayanmissin benim cok sukur bulantim yok onun yerine fazlaca mide yanmasi var sebzeyle besleniyorum simdiden iki kilo verdim korkudan bisey yiyemiyorum gerci kilo vermem iyi oldu fazlam vardi biraziyi dileklerin için teşekkürler canım. Dun arkadaşımda oturuyordum bir sancı geldi anlatamam bi anda ter boşaldı karnım kasıklarım her yerim şiddetli ağırdı. Ayağa bile kalkamadım neyse 5 dak sonra azaldı sonrada geçti o kadar siddetliydiki doğum sancısı sandım akşam üstü doktora gittik baktı sancı yok açılmada yok dedi. Meğer kızım içimde jimnastik yaptığı için olmuş :) doktor yarın gel sezeryen yapalım dedi ama ben kabul etmedim ya haftaya olsa olmazmı dedim oda bekleme riske atmayalım dedi ama ben 1 hafta daha bekliycem. Kızımın ismini beğendiğine sevindim bizimde içimize çok sinen bir isim oldu. Sen nasılsın nasıl gidiyor bulantıların başaldımı herşey yolundamı?
merhaba ronya valla bende çok az girebiliyorum ama girince gözüm seni hep arıyor maşallah ne kadar güçlü bir kadınsın 2 çocuk biri bebek daha ve taşınma allah yardımcın olsun. Benimde son zamanlarım hatta doktor bugün yarın alalım bebeği dedi ama ben 1 hafta bekleyelim dedim. Bu sıcaklarda hamilelikte zor ama bebeğim birazdaha büyüsün derdindeyim :)
herkese merhaba.o kadar çokkk özledim ki sizleri...
geçmişe bir göz attım şöyleeee...
ben cihanla uğraşıyorum dişinin bir huzursuzluğu var bu günlerde ve tabiki misafirlerim vardı...
tatile falan çıkmadım bı yıl yaz tatiline gitmeyeceğiz belki ramazan sonrası bir kaç gün.
bende haftaya şu lohusayken tespit edilen dermoid kist için tekrar gitcem 3 ay sonra gel demişti.
eğer kist büyümüşse alalım derse cihan kesin sütten kesilir ..ona üzülüyorum bende bugünlerde.
birde tabi ankara bir doktora göstereceğiz...bende böyle işte...
o beslenme programini aynen uygulamadim ama uyguladigimiz yerleride oldu ama sperm sayisi dusukse once nedeni sonra varikoselse ameliyati baska nedenlerdense ilacla ve vitaminle tedavisi olmali yani tek basina beslenme programi yeterli olmaz.selam herkese
kizlar konu sahibinin esine hazirladigi bu beslenme programi sayesinde kaciniz iyi sonuc aldinizz?
bende denemek istiyorum Insallah faydasini görürüz
Rabbim herkesin yardimcisi olsun Insallah
merhabalar arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum psikolojim iyi değildi.moralim çok bozukeşimin sperm sayısı en sonki testte 1.200.000 çıkmıştı.hatta ben bu sayıyla doğal yoldan hamile bile kalmıştım 2 ay önce.ama düşük yaptım.bugün hormon tahlili yapıldı eşime.ve fsh 45 çıktı.bu kadar yüksek bir fsh sperm üretimi yok demektir değil mi en son hormon tahlilini 4 ay önce vermişti onda 13tü fsh.total testesteronda yükselmiş 12 olmuş.niye bukadar yükseldi anlamadım.keçiboynuzu kürü kullanmıştık.bide klomen kullanıyor eşim oyüzdenmi oldu anlamadım.napcam ben ya.yazın tüp bebek yapcaktım.doğal yoldan kalınca ertelemiştim.hem spermleri daha kaliteli yapalım ilaç tedavisiyle dedik daha fena oldu herşey.sperm tahlili yaptır demeye korkyorum eşime artık.akıl verin kızlar napayım ben şimdi
canım benim çok sağol.bu arada hayırlı olsunBUTTERFLY sağol canım..
Artık peş peşe iki erkek iyi mi anlaşırlar yoksa birbirlerine mi girerler,göreceğiz bakalım..
Sana da kolay gelsin,bu sıcaklarda hamileliğin bu haftaları çok zordur heralde..Ben o açıdan rahattım hem kışın doğum yaptım hem de bu haftaları göremedim :))
Hayırlı,kolay doğumlar diliyorum canım sana..
EKİNTOS geçmiş olsun canım..
Cihan'a da kolay gelsin,biz de 2 aydır dış bekliyoruz ama hala ortada bişey yok :))
ben olsam hemen doktora gitmistim iyi dayanmissin benim cok sukur bulantim yok onun yerine fazlaca mide yanmasi var sebzeyle besleniyorum simdiden iki kilo verdim korkudan bisey yiyemiyorum gerci kilo vermem iyi oldu fazlam vardi biraz
canim hayirlisi olsun insallah ameliyata gerek yoktur ameliyat olman gerekiyorsa ne kadar sure sut veremeyeceksin eger cok uzun degilse onceden sagip derin dondurucuya biberonlarla koyabilirsin benim calisan arkadaslarim ozellikle krese o sekilde birakiyorlar sutlerini
ekıntosum canım ınsallah amelıyatın ertelenebılır bıseydır bı kontrole gıt bakalım gıdene kdr kafanda sorular olacak cunku ...lorkecim bu arada döncem ben sana
fatmacığım sağlıklıymış bebişimiz gözümüz aydın:))
iki tane erkek offfff anam offff koyurda kaç:)))
şaka tatlım yaşları birbirine çok o yüzden çok iyi anlaşırlar,rabbim iki yawrunda uzun ömürler versin:)))
bende yarın bal kızımı görmeye gideceğim,inşallah sağlıklıdır yawrum:))
fatmacim bebegin erkekmis hayirli olsun benimde benden 1,5 yas kucuk kiz kardedesim var kucukken hep birlikte oynardik iyi anlasirdik insallah seninkilerde oyle olurlar
muescim bebeklerin iyiyms cok mutlu oldum insallah hep boyle devam eder
o beslenme programini aynen uygulamadim ama uyguladigimiz yerleride oldu ama sperm sayisi dusukse once nedeni sonra varikoselse ameliyati baska nedenlerdense ilacla ve vitaminle tedavisi olmali yani tek basina beslenme programi yeterli olmaz.
fsh gercekten yuksekmis bizimde cok dusuktu doktor sperm uretimi olmaz demisti ama 7 milyon cikmisti klomeni doktor kontrolunde mi kullaniyorsunuz testesteron cok onemli degil sperm sayisini etkilemez
Canim gecmis olsun oncelikle sanirim fsh yuksekligi icin klomen aliyor esin. Keciboynuzu kurunu fsh yüksekliginde onermiyor saracoglunun kendisi aciklamisti aklinda bulunsun.. Fsh yukselticek kurler sakın kullanmayınmerhabalar arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum psikolojim iyi değildi.moralim çok bozukeşimin sperm sayısı en sonki testte 1.200.000 çıkmıştı.hatta ben bu sayıyla doğal yoldan hamile bile kalmıştım 2 ay önce.ama düşük yaptım.bugün hormon tahlili yapıldı eşime.ve fsh 45 çıktı.bu kadar yüksek bir fsh sperm üretimi yok demektir değil mi en son hormon tahlilini 4 ay önce vermişti onda 13tü fsh.total testesteronda yükselmiş 12 olmuş.niye bukadar yükseldi anlamadım.keçiboynuzu kürü kullanmıştık.bide klomen kullanıyor eşim oyüzdenmi oldu anlamadım.napcam ben ya.yazın tüp bebek yapcaktım.doğal yoldan kalınca ertelemiştim.hem spermleri daha kaliteli yapalım ilaç tedavisiyle dedik daha fena oldu herşey.sperm tahlili yaptır demeye korkyorum eşime artık.akıl verin kızlar napayım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?