Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam herkese

kizlar konu sahibinin esine hazirladigi bu beslenme programi sayesinde kaciniz iyi sonuc aldinizz?
bende denemek istiyorum Insallah faydasini görürüz

Rabbim herkesin yardimcisi olsun Insallah

benimde umudum tek o zaten .ileri tarihlere almak.
yumurtalıklarda bu kist büyüyüp yumurtaya zarar verebilirmiş.bilmiyorum haftaya öğreniriz.....

kız ceylan bayılıyorum sana:)

merhabalar arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum psikolojim iyi değildi.moralim çok bozukeşimin sperm sayısı en sonki testte 1.200.000 çıkmıştı.hatta ben bu sayıyla doğal yoldan hamile bile kalmıştım 2 ay önce.ama düşük yaptım.bugün hormon tahlili yapıldı eşime.ve fsh 45 çıktı.bu kadar yüksek bir fsh sperm üretimi yok demektir değil mien son hormon tahlilini 4 ay önce vermişti onda 13tü fsh.total testesteronda yükselmiş 12 olmuş.niye bukadar yükseldi anlamadım.keçiboynuzu kürü kullanmıştık.bide klomen kullanıyor eşim oyüzdenmi oldu anlamadım.napcam ben ya.yazın tüp bebek yapcaktım.doğal yoldan kalınca ertelemiştim.hem spermleri daha kaliteli yapalım ilaç tedavisiyle dedik daha fena oldu herşey.sperm tahlili yaptır demeye korkyorum eşime artık.akıl verin kızlar napayım ben şimdi

BUTTERFLY sağol canım..
Artık peş peşe iki erkek iyi mi anlaşırlar yoksa birbirlerine mi girerler,göreceğiz bakalım..
Sana da kolay gelsin,bu sıcaklarda hamileliğin bu haftaları çok zordur heralde..Ben o açıdan rahattım hem kışın doğum yaptım hem de bu haftaları göremedim :))
Hayırlı,kolay doğumlar diliyorum canım sana..

EKİNTOS geçmiş olsun canım..
Cihan'a da kolay gelsin,biz de 2 aydır dış bekliyoruz ama hala ortada bişey yok :))

fatmacığım sağlıklıymış bebişimiz gözümüz aydın:))
iki tane erkek offfff anam offff koyurda kaç:)))
şaka tatlım yaşları birbirine çok o yüzden çok iyi anlaşırlar,rabbim iki yawrunda uzun ömürler versin:)))
bende yarın bal kızımı görmeye gideceğim,inşallah sağlıklıdır yawrum:))

ben olsam hemen doktora gitmistim iyi dayanmissin benim cok sukur bulantim yok onun yerine fazlaca mide yanmasi var sebzeyle besleniyorum simdiden iki kilo verdim korkudan bisey yiyemiyorum gerci kilo vermem iyi oldu fazlam vardi biraz

canim hayirlisi olsun insallah ameliyata gerek yoktur ameliyat olman gerekiyorsa ne kadar sure sut veremeyeceksin eger cok uzun degilse onceden sagip derin dondurucuya biberonlarla koyabilirsin benim calisan arkadaslarim ozellikle krese o sekilde birakiyorlar sutlerini

fatmacim bebegin erkekmis hayirli olsun benimde benden 1,5 yas kucuk kiz kardedesim var kucukken hep birlikte oynardik iyi anlasirdik insallah seninkilerde oyle olurlar

muescim bebeklerin iyiyms cok mutlu oldum insallah hep boyle devam eder

Son düzenleme:
selam herkese

kizlar konu sahibinin esine hazirladigi bu beslenme programi sayesinde kaciniz iyi sonuc aldinizz?
bende denemek istiyorum Insallah faydasini görürüz

Rabbim herkesin yardimcisi olsun Insallah
o beslenme programini aynen uygulamadim ama uyguladigimiz yerleride oldu ama sperm sayisi dusukse once nedeni sonra varikoselse ameliyati baska nedenlerdense ilacla ve vitaminle tedavisi olmali yani tek basina beslenme programi yeterli olmaz.

fsh gercekten yuksekmis bizimde cok dusuktu doktor sperm uretimi olmaz demisti ama 7 milyon cikmisti klomeni doktor kontrolunde mi kullaniyorsunuz testesteron cok onemli degil sperm sayisini etkilemez

canım benim çok sağol.bu arada hayırlı olsun

bakalım gözyaşı doktorun söyleyecekleriyle bir yol çizeceğiz...

bu arada benden kıdemli olan anneler ek gıdaya geçiyoruz yavaştan.biraz tiyoya ihtyacım var....

butterfly ceylan bılgemm dogum muhabbetlerı basladı hadı hayırlısı bakalım saglıkla annelerını fazla uzmeden gelır ınsallah mınıkler ...

fatmacım bebegın erkekmıs hayırlı olsun saglıklı olsun .. benım abılerımın arası 17 ay cok ıyı anlasıyolar masallah sızınkılerde ole olur umarım ...

muesım kontrolun ne guzel gecmıs cok sukur .. ılerıde olabılecek sıkıntıları sımdıden dusunup kendıne stres yapma ok ıkızlerde ıllakı farklılıklar olacak sen kendını ıyı tutmaya bak bıde ıkız yegen sahıbı olarak benden tavsıye tuz kullanıyorsan sımdıden bırak doguma kadar kullanma ... yengem odemden cok cektı sıkıntı oldu tuzu kesın cıkarman ve cok su ıcmen lazım

lorkecim bu arada döncem ben sana
ekıntosum canım ınsallah amelıyatın ertelenebılır bıseydır bı kontrole gıt bakalım gıdene kdr kafanda sorular olacak cunku ...
hemen gıt kı kesınlessın bıseyler ıcın rahatlasın ona gore plan yaparsın .. bebegını sutten erken kesmek cok zor bı surecmıs haklısın muhakkak anlayamasam da ama Rabbım ınsallah bı kolaylık verır sana da ...

hayırlı cumalar bu arada dırek dalmısım konulara :))

yagmurum senınde kontrolun bugundu sanırım ınsallah guzel haberlerle geleceksın ...

gozyası sen napıyorsun ne zmn gıttın doktora varmı sıkıntın bulantı vs .. hıc anlatmıyorsun surec nası gecıyo

Çok şükür canım sağlığı da keyfi de gayet iyiydi :))
Senin bızdık da iyidir annesi hiç merak etme..Seni o kadar iyi anlıyorum ki Emir'e hamileyken kontrole gideceğim günleri saat saat,dakika dakika sayardım..Biran önce bebeğimi görsem diye sabırsızlanırdım..Yine merak ediyorum,kontrollerimi iple çekiyorum ama zaten Emir'le uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile..Sanırım bide ikinci bebek olunca insan biraz daha bilinçli ve tecrübeli oluyor :))
İnsallah hayırlı haberlerle gelirsin canım..

fatmacim bebegin erkekmis hayirli olsun benimde benden 1,5 yas kucuk kiz kardedesim var kucukken hep birlikte oynardik iyi anlasirdik insallah seninkilerde oyle olurlar

muescim bebeklerin iyiyms cok mutlu oldum insallah hep boyle devam eder

Sağol canım..
Bana da hep öyle diyorlar,yaş araları fazla olmadığı için kıskanmayı falan bilmezlermiş..
Sağlıkları,keyifleri yerinde olsun da ne yapalım yaramazlıkları tuzu biberi olur :))

LORKE annen yine iyi ayarlamış canım :))
Benimkilerin arasında Allah nasip ederse eğer 12 ay olacak..O da minnak sabrederse malum doktorumuz Emir'i içerde tutabilmek için çok çaba sarfetmişti :))
Bazen ben bile kendime şaşıyorum,nerelerden nereye geldim..

eşim ilaçlarını içtikten sonra kan vermiş.demin bir doktorun yazısını okudum.oligospermi yüzünden kullanılan ilaçlar etkilermiş fshyi.ilaç almadan kan veirlmeliymiş.belkide bununda etkisi vardır yüksek çıkmasında diyorum. sizin sperm sayısı yüksekmiş baya inşlh daha da iyi olur. klomeni doktorumuz verdi.4.5 aydır kullanıyoruz.

Canim gecmis olsun oncelikle sanirim fsh yuksekligi icin klomen aliyor esin. Keciboynuzu kurunu fsh yüksekliginde onermiyor saracoglunun kendisi aciklamisti aklinda bulunsun.. Fsh yukselticek kurler sakın kullanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…