- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.641
Canim gecmis olsun oncelikle sanirim fsh yuksekligi icin klomen aliyor esin. Keciboynuzu kurunu fsh yüksekliginde onermiyor saracoglunun kendisi aciklamisti aklinda bulunsun.. Fsh yukselticek kurler sakın kullanmayın
keçiboynuzu kürünü kullandık artık yapmam eşime.zaten biz o kürü 3 ay uyguladık hamile kalmıştım.şimdi ara ara kullanıyordu.incir yediriyorum bide zeytinyağında bekletilmiş.incirin de fshyi yükselticeğini yazmış bir arkadaş onuda mı bıraksak.başka hangi kürler fshyi yükseltiyor arkadaşar biliyorsanız söyler misiniz?
Çok şükür canım sağlığı da keyfi de gayet iyiydi :))
Senin bızdık da iyidir annesi hiç merak etme..Seni o kadar iyi anlıyorum ki Emir'e hamileyken kontrole gideceğim günleri saat saat,dakika dakika sayardım..Biran önce bebeğimi görsem diye sabırsızlanırdım..Yine merak ediyorum,kontrollerimi iple çekiyorum ama zaten Emir'le uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile..Sanırım bide ikinci bebek olunca insan biraz daha bilinçli ve tecrübeli oluyor :))
İnsallah hayırlı haberlerle gelirsin canım..
hayırlı cumalar bu arada dırek dalmısım konulara :))
yagmurum senınde kontrolun bugundu sanırım ınsallah guzel haberlerle geleceksın ...
gozyası sen napıyorsun ne zmn gıttın doktora varmı sıkıntın bulantı vs .. hıc anlatmıyorsun surec nası gecıyo
EKİNTOS..
Doktorunuz sizi daha iyi yönlendirir canım ama genelde meyve suyu ve yogurtla başlatıyorlar..
Elma,havuç ,şeftali suyuyla başlayabilirsiniz mesela..Yalnız 4 gün boyunca test edeceksin..Diyelim ki elma suyuyla başladın 1. gün 1 tatlı kasığı,2.gün 2,3.gün 3,4.gün 4 tatlı kasığı vereceksin..Bi de bişeyi tattırırken başka hiçbişey verme ki herhangi bi alerji olup olmadıgını tespit edebilesin..
Yoğurduda bize doktorumuz keçi sütünden mayala demişti..İnek sütü ve ürünleri 1 yaşına kadar yasakmış..
Kolay gelsin canım..
kızlar bal kızım gayet iyi çok şükür,ama gidene kadar gözüme uyku girmedi sbAHTA STRESTEN HİÇ BİR ŞEY yiyemedim:)
rabbime binlerce hamd ve şükürler olsun:)
canim benim cok bir sikintim yok cok sukur burda yalniz oldugumdan olmamasi benim icin cok iyi yemek falan yapabiliyorum koku hassasiyetim de yok o yuzden pek anlatmiyorum mide yanmalarim disinda hic bir belirtim yok onu da azaltmak icin yediklerime dikkat ediyorum ikinci kontrolum 9 temmuzda biran once gelse diye bekliyorumhayırlı cumalar bu arada dırek dalmısım konulara :))
yagmurum senınde kontrolun bugundu sanırım ınsallah guzel haberlerle geleceksın ...
gozyası sen napıyorsun ne zmn gıttın doktora varmı sıkıntın bulantı vs .. hıc anlatmıyorsun surec nası gecıyo
eşim ilaçlarını içtikten sonra kan vermiş.demin bir doktorun yazısını okudum.oligospermi yüzünden kullanılan ilaçlar etkilermiş fshyi.ilaç almadan kan veirlmeliymiş.belkide bununda etkisi vardır yüksek çıkmasında diyorum. sizin sperm sayısı yüksekmiş bayainşlh daha da iyi olur. klomeni doktorumuz verdi.4.5 aydır kullanıyoruz.
kızlar bal kızım gayet iyi çok şükür,ama gidene kadar gözüme uyku girmedi sbAHTA STRESTEN HİÇ BİR ŞEY yiyemedim:)
herkese hayırlı cumalar öncelikle
fatoş 2. erkek geliyomuş yolu açık olsun
yağmur bal kızına bin kere maşallah ,bende doktora gidicem zamanlar çok korkuyorum ama allah korkutmasın inşallah hepimizi
butter doğuma gidicek yakında sanırım allah kolaylıklar versin
ekintos sorunsuz bi şekilde kisten kurtulursun inşallah
aşılama yaptıran hatunlar sonuçlardan bizi haberdar etmeyi unutmayın
bana gelince salı günü bıdığı görmüştük çok iyiydi bi sorun yoktu
bu gün ne olduğunu anlayamadığım bi kırtik kan geldi tuvalat kağıdına tabi ben soluğu doktorda aldım
ayrıntılıda baktılar herşey çok normalmiş ,kanamalı bölgede yokmuş yumurtalıkla vs hepsi temizmiş bebişinde gelişimi gayet iyiymiş
rahatladım geldim kan görünce korktum açıkcası ,ama galiba arka taraftan geldi o kan çok azdı zaten tuvalet sorunu yaşıyorum bi kaç gündür
kayısı yememe ragmen doktor bi ilaç ismi verdi ama sizlere sormak istedim kabızlık sorunu yaşayıp ilaç kullanan varmı kızlar
progestan bende çok fena şişkinlik ve kabızlık yapıyo malesef çok afedersiniz bu arada
canim yazini okurken korktum buyuk ihtimal kabizliktandir bende de ayni sorun var malesef dr ilac verdi ama alip baslamadim bir turlu bana kayisi erik vs etki etmiyor
Ceylaaaaan nasılsın kuşum ?
Butter az kaldı doğuma oh maşallah , sen doğrurunca sıra ben ve ceylan'da ..
Ben ceylandan önce doğum yaparım gibime geliyor ..
Sıramız geldi çok şükür..
Bu hafta içini saymazsak 4 haftam kaldı benim ..
ben olsam hemen doktora gitmistim iyi dayanmissin benim cok sukur bulantim yok onun yerine fazlaca mide yanmasi var sebzeyle besleniyorum simdiden iki kilo verdim korkudan bisey yiyemiyorum gerci kilo vermem iyi oldu fazlam vardi biraz
sancım olunca bende korktum ama tekrarlamayınca rahatladım yani şiddeti azalmıştı eşimi aradım hemen geleyim doktora gidelim dedi bende gerek yok azaldı dedim son hafta sık sık doktora gidildiği için istemedim bunaldım biraz içimde çok rahat allahın izniyle en hayırlı zamanda doğurcam :)) hamileliğin ilk aylarında insan çok panik oluyor bende öyleydim.ama son zamanlarda rahatlıyorsun. Gerçi benim babamın üzüntüsüde hamilelliğimi ikinci plana atmama neden olmuştu. ilk aylar kilo vermen çok iyi bebek senden alıyor zaten hiç zorlama 16 hafta ekstra hiçbişeye ihtiyacı yokmuş. İleriki aylarda çok kilo alınıyor.
BUTTERFLY sağol canım..
Artık peş peşe iki erkek iyi mi anlaşırlar yoksa birbirlerine mi girerler,göreceğiz bakalım..
Sana da kolay gelsin,bu sıcaklarda hamileliğin bu haftaları çok zordur heralde..Ben o açıdan rahattım hem kışın doğum yaptım hem de bu haftaları göremedim :))
Hayırlı,kolay doğumlar diliyorum canım sana..
sağol canım evet hamileliğin son haftaları çok zor özellikle 2 haftadır zorlanıyorum belim kopuyor resmen. Sıcaklarda sıkıntıyı 2 kat arttırıyor ama olsun rabbim sabrınıda veriyor asıl maraton doğunca olacak bakalım naapcaz. 2 erkek bence iyi anlaşır. Arada yaramazlık ve çekişme olcak tabi. Şidiki zamanda erkek çocukları daha uysal.
eğer ameliyat olmam gerekirse kendimi öyle teselli ederim heralde...
ama bir hafta sonra üzüntümün sebini anlıyacaksın sende:)
bu arada hayırlı doğumlar....
sağol canım evet haklı olabilirsin uzaktan söylemesi kolay oluyor :))
Olsun uğraşıp deneriz artık.
Bende alırım bu yastıktan,
Doğumun hayırlı vakitte olsun inşallah
Benimde 37. haftaya kadar tutmaya çalışıcaz dedi doktorum.
Bir bakmışsın benimde 39. haftaya kadar durur.
Sağlıkla sihatle gelip sağlıcakla büyüsünler inşallah.
Hepimizin evlatları........
inşallah canım gelişmeleri iyi olsunda önemli olan o amin inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
butterfly ceylan bılgemm dogum muhabbetlerı basladı hadı hayırlısı bakalım saglıkla annelerını fazla uzmeden gelır ınsallah mınıkler ...
fatmacım bebegın erkekmıs hayırlı olsun saglıklı olsun .. benım abılerımın arası 17 ay cok ıyı anlasıyolar masallah sızınkılerde ole olur umarım ...
muesım kontrolun ne guzel gecmıs cok sukur .. ılerıde olabılecek sıkıntıları sımdıden dusunup kendıne stres yapma okıkızlerde ıllakı farklılıklar olacak sen kendını ıyı tutmaya bak bıde ıkız yegen sahıbı olarak benden tavsıye tuz kullanıyorsan sımdıden bırak doguma kadar kullanma ... yengem odemden cok cektı sıkıntı oldu tuzu kesın cıkarman ve cok su ıcmen lazım
ekıntosum canım ınsallah amelıyatın ertelenebılır bıseydır bı kontrole gıt bakalım gıdene kdr kafanda sorular olacak cunku ...
hemen gıt kı kesınlessın bıseyler ıcın rahatlasın ona gore plan yaparsın .. bebegını sutten erken kesmek cok zor bı surecmıs haklısın muhakkak anlayamasam da ama Rabbım ınsallah bı kolaylık verır sana da ...
ben olsam hemen doktora gitmistim iyi dayanmissin benim cok sukur bulantim yok onun yerine fazlaca mide yanmasi var sebzeyle besleniyorum simdiden iki kilo verdim korkudan bisey yiyemiyorum gerci kilo vermem iyi oldu fazlam vardi biraz
sancım olunca bende korktum ama tekrarlamayınca rahatladım yani şiddeti azalmıştı eşimi aradım hemen geleyim doktora gidelim dedi bende gerek yok azaldı dedim son hafta sık sık doktora gidildiği için istemedim bunaldım biraz içimde çok rahat allahın izniyle en hayırlı zamanda doğurcam :)) hamileliğin ilk aylarında insan çok panik oluyor bende öyleydim.ama son zamanlarda rahatlıyorsun. Gerçi benim babamın üzüntüsüde hamilelliğimi ikinci plana atmama neden olmuştu. ilk aylar kilo vermen çok iyi bebek senden alıyor zaten hiç zorlama 16 hafta ekstra hiçbişeye ihtiyacı yokmuş. İleriki aylarda çok kilo alınıyor.
hayirli zamanda gelsin bebisin insallah normal dogumu secmekle iyi yapmissin daha cabuk toparlanirsin
herkese hayırlı cumalar öncelikle
fatoş 2. erkek geliyomuş yolu açık olsun
yağmur bal kızına bin kere maşallah ,bende doktora gidicem zamanlar çok korkuyorum ama allah korkutmasın inşallah hepimizi
butter doğuma gidicek yakında sanırım allah kolaylıklar versin
ekintos sorunsuz bi şekilde kisten kurtulursun inşallah
aşılama yaptıran hatunlar sonuçlardan bizi haberdar etmeyi unutmayın
bana gelince salı günü bıdığı görmüştük çok iyiydi bi sorun yoktu
bu gün ne olduğunu anlayamadığım bi kırtik kan geldi tuvalat kağıdına tabi ben soluğu doktorda aldım
ayrıntılıda baktılar herşey çok normalmiş ,kanamalı bölgede yokmuş yumurtalıkla vs hepsi temizmiş bebişinde gelişimi gayet iyiymiş
rahatladım geldim kan görünce korktum açıkcası ,ama galiba arka taraftan geldi o kan çok azdı zaten tuvalet sorunu yaşıyorum bi kaç gündür
kayısı yememe ragmen doktor bi ilaç ismi verdi ama sizlere sormak istedim kabızlık sorunu yaşayıp ilaç kullanan varmı kızlar
progestan bende çok fena şişkinlik ve kabızlık yapıyo malesef çok afedersiniz bu arada
hayirli zamanda gelsin bebisin insallah normal dogumu secmekle iyi yapmissin daha cabuk toparlanirsin
kardeşim normal yap diye ısrar ediyor o sezeryen oldu ve sıkıntısı çok oldu bebeğine rahat bakamadı 1 hafta normal olunca hemen ayağa kalkıyorsun rahat rahat bakarsın bebeğine diyor. Bende gaza geldim :) ama geçen sancım oldu çok kötüydü dayanmak zor valla rabbim yardımcımız olsun hangisi hayırlıysa o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?