Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
EKİNTOS..
Doktorunuz sizi daha iyi yönlendirir canım ama genelde meyve suyu ve yogurtla başlatıyorlar..
Elma,havuç ,şeftali suyuyla başlayabilirsiniz mesela..Yalnız 4 gün boyunca test edeceksin..Diyelim ki elma suyuyla başladın 1. gün 1 tatlı kasığı,2.gün 2,3.gün 3,4.gün 4 tatlı kasığı vereceksin..Bi de bişeyi tattırırken başka hiçbişey verme ki herhangi bi alerji olup olmadıgını tespit edebilesin..
Yoğurduda bize doktorumuz keçi sütünden mayala demişti..İnek sütü ve ürünleri 1 yaşına kadar yasakmış..
Kolay gelsin canım..

Canim gecmis olsun oncelikle sanirim fsh yuksekligi icin klomen aliyor esin. Keciboynuzu kurunu fsh yüksekliginde onermiyor saracoglunun kendisi aciklamisti aklinda bulunsun.. Fsh yukselticek kurler sakın kullanmayın

keçiboynuzu kürünü kullandık artık yapmam eşime.zaten biz o kürü 3 ay uyguladık hamile kalmıştım.şimdi ara ara kullanıyordu.incir yediriyorum bide zeytinyağında bekletilmiş.incirin de fshyi yükselticeğini yazmış bir arkadaş onuda mı bıraksak.başka hangi kürler fshyi yükseltiyor arkadaşar biliyorsanız söyler misiniz?

teşekkür ederim canım.evet klomende kullanıyor eşim.klomen de fshyi arttırıyormuş galiba.aksi gibi doktorumuzda yurtdışındaymış konuşamadık bir türlü

Son düzenleme:

incir ve keciboynuzunu saracoglu fsh si yuksek beyler kullanmasin diye belirtmis sitesindede yaziyor ben roportajindada dinledim canim bence bi muddet kullanmayin

kızlar bal kızım gayet iyi çok şükür,ama gidene kadar gözüme uyku girmedi sbAHTA STRESTEN HİÇ BİR ŞEY yiyemedim:)
rabbime binlerce hamd ve şükürler olsun:)

doktorda birşeyler söyledi fatmacım ama soruyum dedim yine de...
çorbaları yağsız tuzsuz salçasız yapıyorsunuz dimi?içirmeden önce içine biraz zeytinyağı ekleyenler varmış siz nasıl yaptınız...

keçi sütü bulamam heralde fatma...

kızlar bal kızım gayet iyi çok şükür,ama gidene kadar gözüme uyku girmedi sbAHTA STRESTEN HİÇ BİR ŞEY yiyemedim:)

maşallahhhhh
RABBİM tamamına erdirsin yağmurum.
o bal kızını yerim yerim bitiririmmm...

hep sen doktordan gelip haber verince aklıma eşinin gece yarısı iğne aradığı geliyor....

canim benim cok bir sikintim yok cok sukur burda yalniz oldugumdan olmamasi benim icin cok iyi yemek falan yapabiliyorum koku hassasiyetim de yok o yuzden pek anlatmiyorum mide yanmalarim disinda hic bir belirtim yok onu da azaltmak icin yediklerime dikkat ediyorum ikinci kontrolum 9 temmuzda biran once gelse diye bekliyorum

ilaclarin cok etki edecegini sanmiyorum yani o kadar yuksek gostermez cunku esim de klomen kullandi 5 ay ve kan vermeden once aynen ilaclarini aldi doktor kontrolundeyse zaten doktorunuz gerekeni yapar

herkese hayırlı cumalar öncelikle
fatoş 2. erkek geliyomuş yolu açık olsun
yağmur bal kızına bin kere maşallah ,bende doktora gidicem zamanlar çok korkuyorum ama allah korkutmasın inşallah hepimizi
butter doğuma gidicek yakında sanırım allah kolaylıklar versin
ekintos sorunsuz bi şekilde kisten kurtulursun inşallah
aşılama yaptıran hatunlar sonuçlardan bizi haberdar etmeyi unutmayın
bana gelince salı günü bıdığı görmüştük çok iyiydi bi sorun yoktu
bu gün ne olduğunu anlayamadığım bi kırtik kan geldi tuvalat kağıdına tabi ben soluğu doktorda aldım
ayrıntılıda baktılar herşey çok normalmiş ,kanamalı bölgede yokmuş yumurtalıkla vs hepsi temizmiş bebişinde gelişimi gayet iyiymiş
rahatladım geldim kan görünce korktum açıkcası ,ama galiba arka taraftan geldi o kan çok azdı zaten tuvalet sorunu yaşıyorum bi kaç gündür
kayısı yememe ragmen doktor bi ilaç ismi verdi ama sizlere sormak istedim kabızlık sorunu yaşayıp ilaç kullanan varmı kızlar
progestan bende çok fena şişkinlik ve kabızlık yapıyo malesef çok afedersiniz bu arada

Son düzenleme:

canim yazini okurken korktum buyuk ihtimal kabizliktandir bende de ayni sorun var malesef dr ilac verdi ama alip baslamadim bir turlu bana kayisi erik vs etki etmiyor

masallah kızına yagmurum .. o streslerı azaltmaya bak artık kızın cok guzel bı sekılde dınlenıyo buyuyo annesının gobusunde .. senı kocaman yapacak sısko bı hatun olacaksın ınsallah yakında

canim yazini okurken korktum buyuk ihtimal kabizliktandir bende de ayni sorun var malesef dr ilac verdi ama alip baslamadim bir turlu bana kayisi erik vs etki etmiyor

o bi damla beni de çok korkuttu gözyaşı sorma
allaha çok şükür bi sorumuz yokmuş
kabızlıktan oldu bencede doktorda ona yordu
aslında kayısı işe yarıyodu ama son günlerde etkisi azladı harekette kısıtlı oluca
sıkıntı oluyo ama napalım bulucaz bi çözümünü
senin randevuya az kalmış hadi hayırlısı

evet canım az kaldı ben temmuza kadar doğururum diye düşünüyordum ama valla kızımın gelmeye niyeti yok daha. Bende 36. haftadan sonra sancı başladı. Bazı haftalar NST sancı 100 üstü oluyor ertesi hafta ise en fazla 40-50 hatta bu hafta yok denecek kadar az çıktı sancı. Ben normal doğum bekliycem bi aksilik çıkmazsa o yüzden yürüyüş yapıyorum faydası olur diye sen sezeryen düşünüyorsan 38 bitince olur. Aramızda pek bir fark olmaz. Benim tahmini doğum 9 Temmuz 12 temmuza kadar beklenir belkide. Sen biraz endişe yapıyorsun sancın olunca korkma bende sık sık sancı çektim ama korkma bişey olmuyor kendini boşu boşuna yıpratma acillerde

teşekkürler canım inşallah hayırlı rahat doğum yaparız hepimiz. Benim sezeryen olsaydı günüm geçti bile ama normal düşünüyorum (aklımı kaçırdım galiba)

evet canım benim çok az kaldı sezeryen şart derse doktor 4-5 gün sonra doğum olcak normale ok çıkarsa 12 temmuza kadar beklenir herhalde. Progesteron bendede acayip şişkinlik yapmıştı banada önlem amaçlı vermişti 5 gün içtim şişkinlik yapınca bıraktım :) doktora söylemedim bile. Kabızlığk için bol su iç ve meyve ye kıraz kayısı ye arkasından su iç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…