- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.661
inşallahh lorkeem sabırsızlıkla karnımın kocaman olmasını,şimdide çıktı zaten belli oluyor dışarıdan bakınca :))masallah kızına yagmurum .. o streslerı azaltmaya bak artık kızın cok guzel bı sekılde dınlenıyo buyuyo annesının gobusunde .. senı kocaman yapacak sısko bı hatun olacaksın ınsallah yakında
:)))))))))))))maşallahhhhh
RABBİM tamamına erdirsin yağmurum.
o bal kızını yerim yerim bitiririmmm...
hep sen doktordan gelip haber verince aklıma eşinin gece yarısı iğne aradığı geliyor....
guzel haberler alacaksın gönlünü ferah tut:=)canim her sey yolundaymis cok sukur insallah hep boyle devam eder bende sabirsizlikla randevu gunumu bekliyorum
herkese hayırlı cumalar öncelikle
fatoş 2. erkek geliyomuş yolu açık olsun
yağmur bal kızına bin kere maşallah ,bende doktora gidicem zamanlar çok korkuyorum ama allah korkutmasın inşallah hepimizi
butter doğuma gidicek yakında sanırım allah kolaylıklar versin
ekintos sorunsuz bi şekilde kisten kurtulursun inşallah
aşılama yaptıran hatunlar sonuçlardan bizi haberdar etmeyi unutmayın
bana gelince salı günü bıdığı görmüştük çok iyiydi bi sorun yoktu
bu gün ne olduğunu anlayamadığım bi kırtik kan geldi tuvalat kağıdına tabi ben soluğu doktorda aldım
ayrıntılıda baktılar herşey çok normalmiş ,kanamalı bölgede yokmuş yumurtalıkla vs hepsi temizmiş bebişinde gelişimi gayet iyiymiş
rahatladım geldim kan görünce korktum açıkcası ,ama galiba arka taraftan geldi o kan çok azdı zaten tuvalet sorunu yaşıyorum bi kaç gündür
kayısı yememe ragmen doktor bi ilaç ismi verdi ama sizlere sormak istedim kabızlık sorunu yaşayıp ilaç kullanan varmı kızlar
progestan bende çok fena şişkinlik ve kabızlık yapıyo malesef çok afedersiniz bu arada
butterfly son 10 günün maşallah....senin yazıları okuyunca yüzümde tebessüm oluyor mutluluğunu paylaşıyorum. normal doğumda karar vermende güzel olmuş. allah bir avazda kurtarırır inş. sonrası daha rahat, sancı kısmında zorluk olsada çekiyosun ve bitiyor.....
sezeryanın dikiş mikiş derdi, kendine dikkat etmenin verdiği sıkıntı.... ablamın dikişleri intihaplanmıştı bir de onun sancısını çekmişti sonra.
hayırlısıyla bebişin kucağına gelsin cnm..
kızlar bal kızım gayet iyi çok şükür,ama gidene kadar gözüme uyku girmedi sbAHTA STRESTEN HİÇ BİR ŞEY yiyemedim:)
rabbime binlerce hamd ve şükürler olsun:)
doktorda birşeyler söyledi fatmacım ama soruyum dedim yine de...
çorbaları yağsız tuzsuz salçasız yapıyorsunuz dimi?içirmeden önce içine biraz zeytinyağı ekleyenler varmış siz nasıl yaptınız...
keçi sütü bulamam heralde fatma...
Canım hadi gözünaydın..Herşeyim yolunda olmasına çoook sevindim..
Senin o bal kızını severim ben :))
Yağmurum söylemesi kolay ama bu kadar stres yapma tatlım..Stres bebeğe giden kan damarlarını büzüp,bebeğin beslenmesini engellermiş..Rahat olmaya çalış bitanem..Rabb'imin izniyle bu sefer kuzucuğunu sağ salim kucağına alacaksın inşallah..Zaten muhtemelen senin korkuların 16.haftadan sonra azalacak hatta bebikinin hareketlerini hissetmeye başlayınca tamamen rahatlayacaksın canım..
Tatlım Kur'an okumayı biliyorsan ya da ben türkçesinden de okurum dersen sana bikaç dua yazayım..Ben hamileyken okur suya üfler yatana kadar da o suyu içerdim..Kuzunu Allah'a emanet et inşallah hiçbirşeycik olmaz :))
evet canım, benim aşılamam dün oldu. amin duana katılıyorum. inş hayırlı sonuçlar alırız. aşılama sonrası kasıklarım çok ağrıdı. bugün daha iyiyim. hafifte bir lekelenmem oldu. doktor bana progestan verdi. günde 3 ad. fitil gibi kullanacakmışım. dün akşam başladım.
dün doktor yumurtalarıma bakmadan yaptı aşılamayı, ben de merak ediyordum kaç tanesi büyümüş, kaç tanesi çatlamış diye. sordum doktora, bunları kafana takma dedi.bakmadı ki, baksaydı bilirdi. neyse bakalım nasip kısmet artık.
sizin sperm sonuçlarınız gerçekten iyi çıkmış. bizimkiler yıkanınca 16 milyon çıktı. doktor buna da iyi dedi ama bizimkinde de düşüş var. önceleri 20milyon ve üzeri çıkıyordu hep.
beta tarihimiz 10 temmuz denildi. sizinki ne zaman?
MERİ..
Canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim..Senin de demen gibi makattan gelmiştir o kan..
Ben de çok sıkıntı yaşadım kabızlıktan dolayı doktor osmolak diye bi ilaç vermişti,içinde ölçeği var günde bir sefer içiyorsun..Ama ben son zamanlarımda yaşadım bu sıkıntıyı senin ki daha başlarda,ilaç kullanmak ne kadar doğru olur bilemiyorum,doktoruna mutlaka danış canım..
Bi de doktor bana birkaç tavsiyede bulunmuştu onlarda bayağı işe yarıyor,yazayım da aklında bulunsun canım..
Sabahları aç karna 4-5 tane kuru kayısı ya da kuru erik yiyip üzerine büyük bir bardak ılık su içeceksin..
Beyaz ekmek yasak onun yerine kepek ya da yulaf ekmeği yiyeceksin..
Gün içinde bolca yulaflı bisküviler yiyebilirsin..
Tabii çokça su..
Hareket etmekte çok önemliymiş bu arada..
Allah'a emanet olun canım..
MERİ..
Canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim..Senin de demen gibi makattan gelmiştir o kan..
Ben de çok sıkıntı yaşadım kabızlıktan dolayı doktor osmolak diye bi ilaç vermişti,içinde ölçeği var günde bir sefer içiyorsun..Ama ben son zamanlarımda yaşadım bu sıkıntıyı senin ki daha başlarda,ilaç kullanmak ne kadar doğru olur bilemiyorum,doktoruna mutlaka danış canım..
Bi de doktor bana birkaç tavsiyede bulunmuştu onlarda bayağı işe yarıyor,yazayım da aklında bulunsun canım..
Sabahları aç karna 4-5 tane kuru kayısı ya da kuru erik yiyip üzerine büyük bir bardak ılık su içeceksin..
Beyaz ekmek yasak onun yerine kepek ya da yulaf ekmeği yiyeceksin..
Gün içinde bolca yulaflı bisküviler yiyebilirsin..
Tabii çokça su..
Hareket etmekte çok önemliymiş bu arada..
Allah'a emanet olun canım..
Canım hadi gözünaydın..Herşeyim yolunda olmasına çoook sevindim..
Senin o bal kızını severim ben :))
Yağmurum söylemesi kolay ama bu kadar stres yapma tatlım..Stres bebeğe giden kan damarlarını büzüp,bebeğin beslenmesini engellermiş..Rahat olmaya çalış bitanem..Rabb'imin izniyle bu sefer kuzucuğunu sağ salim kucağına alacaksın inşallah..Zaten muhtemelen senin korkuların 16.haftadan sonra azalacak hatta bebikinin hareketlerini hissetmeye başlayınca tamamen rahatlayacaksın canım..
Tatlım Kur'an okumayı biliyorsan ya da ben türkçesinden de okurum dersen sana bikaç dua yazayım..Ben hamileyken okur suya üfler yatana kadar da o suyu içerdim..Kuzunu Allah'a emanet et inşallah hiçbirşeycik olmaz :))
canım sağol ilacın ismi aklımda değil ama o tarz bişey doktorum önerdi zaten
dediklerinin hepsini yapıyorum zaten normalde sorunda yoktu ama son 3 gün kötü oldu
şimdilik sıkıntı yok ama sorun olursa ilacı kulanmayı düşünüyorum progestandan oluyomuş doktor öyle söyledi katlanıcaz artık
benimde günlük okuduğum dualarım var allaha emanet
seninkilerini de yazsan da baksak fena olmaz
yağmur demek sendede var aynı sıkıntı
napalım katlanıcaz yeterki iyi olsunlarda
progestan kullanıyomusun sen
yağmurum demek kızın olacak maşallah.Rabbim her ana babaya hayırlı bir kız evlat nasip etsin pek bir tatlı oluyorlar. Merim geçmiş olsun duphalac zararsız bir ilaç içebilirsin.ekintosum dermoid kisti bendede vardı tek çaresi ameliyat ama ikinci sezeryanda alınabilir gebe kalmaya hiç zararı yok benimkide doğumda alınmıştı. Butterfly canım günün azalmış Allah kolaylık versin.kızlar herkesi çok özledim bu arada öpüyorum herkesi
ewet canım kademeli olrak kesti doktorum
önceleri günde 9
sonra 6
şimdide 3 tane alttan kullanıyırum
ne zaman keseceğimde belli değil
kabızlık her hamilelikte olurmuş, o yüzden ben ona hiç yormadım,ama kuruluk yapıyor bana(hiç akıntım yok mesala)
allah hepimize kolaylık versin ,önümüz rmazan,saatler zaten çok uzun bide bu fitiller olursa orucumuz iptal(
onu düşünmek üzüyor beni, rabbim gönsün halimizi affetsin inşallah:)
iyi olmana sewindim merim:))))))
yağmurum demek kızın olacak maşallah.Rabbim her ana babaya hayırlı bir kız evlat nasip etsin pek bir tatlı oluyorlar. Merim geçmiş olsun duphalac zararsız bir ilaç içebilirsin.ekintosum dermoid kisti bendede vardı tek çaresi ameliyat ama ikinci sezeryanda alınabilir gebe kalmaya hiç zararı yok benimkide doğumda alınmıştı. Butterfly canım günün azalmış Allah kolaylık versin.kızlar herkesi çok özledim bu arada öpüyorum herkesi
tüpte ben alttan kullanmıştım hiç sıkıntı olmamıştı
doktora aryıp sorucam alttan alsam omazmı diycem
200ml lik günde 3 tane oldukca sıkıntı yaratıyo ama olsun katlanırım bu günlerimize çok şükür
oruç olayını bende düşünüyorum acaba tutabilirmiyiz
allah kısmet ederse ramazanda 3. ayım dolmuş olucak
doktora sormak lazım
canım sağol
sende baya koşturuyosun sanırım
allah kolaylıklar versin
tatlım içten yazmış oldugun mesajını okuyunca çok mutlu oldum
her şey maşallah çok iyi gidiyor,en başından itibaren
dok paylaştım dün sıkıntımı,tekrar aynı şeyi yaşamam çok küçük bir ihtimalmiş,bu tür kaygıların normalmiş,16 . haf geçene kadar sürer dedi sıkıntıların ,çok destek oldu kendinden örnekler verdi,zaten birşey olacaksada bizim elimizden bişey gelmez dedi,çokta haklı
ek tedbirler aldı,işimizi garantiye alakım dedi,15 günlük gün aşırı vurulmak için kan sulandırıcı iğne başlattı gene,gene diyorum çünki 15 gün önce kesmişti iğnemi
kendimi daha rahat hissediyorum o yüzden
bide biliyormusun ayağını ölçtü bal kızımın ,ne kadar biliyormusun 1cm ,o kadar küçük,onu verene kurban olurum ben,gözlerim doldu şu an:)
ben kuran okumayı biliyorum her akşam meryem suresi,yda yasin-fetih suresi okumaya dikkat ediyorum,namazlarıma özen gösteriyoum
gün her saati ne zaman aklıma gelirse dua ediyorum
mues insan suresini yazmış hayırlı ewlat için onuda okumaya çalışacağım
senın önerilerinide sabırsızlıkla bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?