Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
butterfly son 10 günün maşallah....senin yazıları okuyunca yüzümde tebessüm oluyor mutluluğunu paylaşıyorum. normal doğumda karar vermende güzel olmuş. allah bir avazda kurtarırır inş. sonrası daha rahat, sancı kısmında zorluk olsada çekiyosun ve bitiyor.....

sezeryanın dikiş mikiş derdi, kendine dikkat etmenin verdiği sıkıntı.... ablamın dikişleri intihaplanmıştı bir de onun sancısını çekmişti sonra.

hayırlısıyla bebişin kucağına gelsin cnm..

masallah kızına yagmurum .. o streslerı azaltmaya bak artık kızın cok guzel bı sekılde dınlenıyo buyuyo annesının gobusunde .. senı kocaman yapacak sısko bı hatun olacaksın ınsallah yakında
inşallahh lorkeem sabırsızlıkla karnımın kocaman olmasını,şimdide çıktı zaten belli oluyor dışarıdan bakınca :))
rabbimden dilerimki sanaada yasatsn ,yasatacak da inşallah:))amin:)
maşallahhhhh
RABBİM tamamına erdirsin yağmurum.
o bal kızını yerim yerim bitiririmmm...

hep sen doktordan gelip haber verince aklıma eşinin gece yarısı iğne aradığı geliyor....
:)))))))))))))
ne geceydi dimi????
sen nasıl oldun???
rabbim sağlık versin inşallah:)
canim her sey yolundaymis cok sukur insallah hep boyle devam eder bende sabirsizlikla randevu gunumu bekliyorum
guzel haberler alacaksın gönlünü ferah tut:=)

merim kesin kabızlık kaynaklı
zorun fazlaysa o ilacı kullan,tuvaletini erteleme,
bendede aynı problem var duphalac kullandım hemen beni afedersiniz cırcır ediyor,öneririm
tekrardan geçmiş olsun canım arkadaşım:)

çok teşekkürler canım benim inşallah yakında seninde güzel haberlerini alırız ve takip edip mutlu oluruz. valla az kaldı ama bel ağrıları çok zorluyor. Sezeryen o an için iyi ama bazı kişiler sonrasında çok sıkıntı yaşıyor. Ben 2 yıl önce ameliyat olmuştum narkozun olumsuz etkisi çoktu bide ağrı kesici etkisi azalınca canım çok yanmıştı o zaman yatıp dinlenip atlattım ama şimdi bebeğim olacak onunla ilgilenmem lazım sütüm olsun diye sabırla emzirmem lazım bunu düşününce normal ağır basıyor. Benim kardeşiminde iltihaplanmıştı oda sıkıntı yaşadı. Beklemekte zor 9 ay 10 gün bekleyip gelmeme riskide var hayırlısı diyelim

kızlar bal kızım gayet iyi çok şükür,ama gidene kadar gözüme uyku girmedi sbAHTA STRESTEN HİÇ BİR ŞEY yiyemedim:)
rabbime binlerce hamd ve şükürler olsun:)

Canım hadi gözünaydın..Herşeyim yolunda olmasına çoook sevindim..
Senin o bal kızını severim ben :))
Yağmurum söylemesi kolay ama bu kadar stres yapma tatlım..Stres bebeğe giden kan damarlarını büzüp,bebeğin beslenmesini engellermiş..Rahat olmaya çalış bitanem..Rabb'imin izniyle bu sefer kuzucuğunu sağ salim kucağına alacaksın inşallah..Zaten muhtemelen senin korkuların 16.haftadan sonra azalacak hatta bebikinin hareketlerini hissetmeye başlayınca tamamen rahatlayacaksın canım..
Tatlım Kur'an okumayı biliyorsan ya da ben türkçesinden de okurum dersen sana bikaç dua yazayım..Ben hamileyken okur suya üfler yatana kadar da o suyu içerdim..Kuzunu Allah'a emanet et inşallah hiçbirşeycik olmaz :))

Ben çorbalarına tuz ve salça koymuyorum ama 1 tatlı kaşığı zeytinyağı katıyorum..Doktorumuz söyledi bağırsak düzeni bozulmasın diye..Zaten ilerde tavuk ve et suyu katacaksın o zaman yağa gerek kalmaz..
O zaman sende devam sütlerinden mayalarsın yoğurdunu..Çünkü inek sütü kesinlikle yasak dedi bize doktor..

MERİ..
Canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim..Senin de demen gibi makattan gelmiştir o kan..
Ben de çok sıkıntı yaşadım kabızlıktan dolayı doktor osmolak diye bi ilaç vermişti,içinde ölçeği var günde bir sefer içiyorsun..Ama ben son zamanlarımda yaşadım bu sıkıntıyı senin ki daha başlarda,ilaç kullanmak ne kadar doğru olur bilemiyorum,doktoruna mutlaka danış canım..
Bi de doktor bana birkaç tavsiyede bulunmuştu onlarda bayağı işe yarıyor,yazayım da aklında bulunsun canım..
Sabahları aç karna 4-5 tane kuru kayısı ya da kuru erik yiyip üzerine büyük bir bardak ılık su içeceksin..
Beyaz ekmek yasak onun yerine kepek ya da yulaf ekmeği yiyeceksin..
Gün içinde bolca yulaflı bisküviler yiyebilirsin..
Tabii çokça su..
Hareket etmekte çok önemliymiş bu arada..
Allah'a emanet olun canım..

Canım Fatma'm nasılsın.
Hadi hayırlı olsun buda erkekmiş.
Rabbim sağlıkla gelip sağlıkla büyümesini nasip eylesin inşallah.
Canım duaları yazar mısın bende okurum.
Hergün kendime bende okuyorum.
Senin dediklerinide okurum.
Dualarımız olmasa ne ehemmiyetimiz var ki.

Hamile kadın hergün insan suresi okuyursa evladı çok hayırlı olurmuş.

mrb canım kısmen de olsa yazdıklarını okudum.allah gönlüne göre versin.biizmde sayı iyi olmasına rağmen 40 milyon sayı malesef dna %96 hasarlı.%48 i az hasarlı.kalan orta ve çok hasarlı.kaan bey klomen verdi.proxeed kullanıyorduk zaten.normal yolla hamile kalma şansım yok mu acaba.doktor bişi demedi.tüp bebek için mi hazırlıcak acaba bizi.ama ben normal yolla kalmayı çok istiyorum.sonucu aldığımızda beni mahvoluyorum

canım sağol ilacın ismi aklımda değil ama o tarz bişey doktorum önerdi zaten
dediklerinin hepsini yapıyorum zaten normalde sorunda yoktu ama son 3 gün kötü oldu
şimdilik sıkıntı yok ama sorun olursa ilacı kulanmayı düşünüyorum progestandan oluyomuş doktor öyle söyledi katlanıcaz artık

benimde günlük okuduğum dualarım var allaha emanet
seninkilerini de yazsan da baksak fena olmaz

tatlım içten yazmış oldugun mesajını okuyunca çok mutlu oldum
her şey maşallah çok iyi gidiyor,en başından itibaren
dok paylaştım dün sıkıntımı,tekrar aynı şeyi yaşamam çok küçük bir ihtimalmiş,bu tür kaygıların normalmiş,16 . haf geçene kadar sürer dedi sıkıntıların ,çok destek oldu kendinden örnekler verdi,zaten birşey olacaksada bizim elimizden bişey gelmez dedi,çokta haklı
ek tedbirler aldı,işimizi garantiye alakım dedi,15 günlük gün aşırı vurulmak için kan sulandırıcı iğne başlattı gene,gene diyorum çünki 15 gün önce kesmişti iğnemi
kendimi daha rahat hissediyorum o yüzden
bide biliyormusun ayağını ölçtü bal kızımın ,ne kadar biliyormusun 1cm ,o kadar küçük,onu verene kurban olurum ben,gözlerim doldu şu an:)
ben kuran okumayı biliyorum her akşam meryem suresi,yda yasin-fetih suresi okumaya dikkat ediyorum,namazlarıma özen gösteriyoum
gün her saati ne zaman aklıma gelirse dua ediyorum
mues insan suresini yazmış hayırlı ewlat için onuda okumaya çalışacağım
senın önerilerinide sabırsızlıkla bekliyorum:)

iyi olmana sewindim merim:))))))

yağmur demek sendede var aynı sıkıntı
napalım katlanıcaz yeterki iyi olsunlarda
progestan kullanıyomusun sen

ewet canım kademeli olrak kesti doktorum
önceleri günde 9
sonra 6
şimdide 3 tane alttan kullanıyırum
ne zaman keseceğimde belli değil
kabızlık her hamilelikte olurmuş, o yüzden ben ona hiç yormadım,ama kuruluk yapıyor bana(hiç akıntım yok mesala)
allah hepimize kolaylık versin ,önümüz rmazan,saatler zaten çok uzun bide bu fitiller olursa orucumuz iptal(
onu düşünmek üzüyor beni, rabbim gönsün halimizi affetsin inşallah:)

yağmurum demek kızın olacak maşallah.Rabbim her ana babaya hayırlı bir kız evlat nasip etsin pek bir tatlı oluyorlar. Merim geçmiş olsun duphalac zararsız bir ilaç içebilirsin.ekintosum dermoid kisti bendede vardı tek çaresi ameliyat ama ikinci sezeryanda alınabilir gebe kalmaya hiç zararı yok benimkide doğumda alınmıştı. Butterfly canım günün azalmış Allah kolaylık versin.kızlar herkesi çok özledim bu arada öpüyorum herkesi

şimdiden sewer oldum bal kızımı,acaba sarışınmı olacak babası gibi yada onun abileri gibi esmer ,halamız sarışın çok güzel ona benzer belki
yada benım gibi kumral olur ,rabbim sağlık versin canıma:)))
özledim seni((
sarı kedi kris de hiç uğramaz oldu zaten(((((((((

iyi olmana sewindim merim:))))))

tüpte ben alttan kullanmıştım hiç sıkıntı olmamıştı
doktora aryıp sorucam alttan alsam omazmı diycem
200ml lik günde 3 tane oldukca sıkıntı yaratıyo ama olsun katlanırım bu günlerimize çok şükür
oruç olayını bende düşünüyorum acaba tutabilirmiyiz
allah kısmet ederse ramazanda 3. ayım dolmuş olucak
doktora sormak lazım

canım sağol
sende baya koşturuyosun sanırım
allah kolaylıklar versin

zaman çok uzun olduğu için ve sıcaklardan dolayı (ben ist oturuyorum 9da açacağız),normalde dok izin vermez benimki hiç vermez((
3. ayında bulantıların geçmezki senın eziyet olur sana,ben hala kusuyorum vede rahatsızım ,senın tutman zor gibi((

muess nsılsın ,kızınlan oğlun nasıl
isim düşündünüzmü???
bu arada kervan mağazalarında bir bebek battabiyeleri ,nevresim ve pikeleri varki tam kokoş işi,kerm rengi dantelli,boncuklu taşlı,bayıldım:)))

Canım yağmur'um Rabbim bağışlasın kızın olucak demekki ne güzel maşallah
Gelinim mi desem =) hemen erkek annesi moduna girdim.
Bende erken doğum önleyici proluton vuruluyorum her hafta.
Zaten çok yakıcı bir iğne.
Beze oldu heryerim.
Evlatlarımız sağlıkla sihatle gelsinlerde dünyaya inşallah.
Annemin kıymetini daha çok anlamaya başladım.
Çarşamba ayrıntılı ultrasonda her saniye saat gibi geldi.
Yüreğim ağzımda doktoru dinledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…