Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İyiler çok şükür =)
Oğlumuzun adını ben koyacağım Muhammed Mansur inşallah.
Kızı da eşim ama daha karar veremedi.
İkisinide bana bırakmadı bende bu ismi çok istediğim için ozaman kızı bana bırak dedi.
Bakalım ne düşünecek.
İnternettede var mı o battaniyelerden yoksa sadece mağazasında mı?

Son düzenleme:
ismi çok güzel oğlunun adıyla yaşasın:)))
intrenette yok mağazalarında var,ama ben çok sewdim,çok şıklar vede kaliteli:)

bu doktorları anlamıyorum bize de inek sütünden mayalanabilirsiniz dedi:)
bu arada fatmacım çok sağol,faydalanıyorum inan..

bu arada benim oğlan iki emip kalkıyor ve ben bugün süt ateşi oldum ateşim yok ama kırgınlık var...pazartesi hem bunun için hem kist için randevu aldım..

Biz hep inek sutunden mayaladik yogurtu
gunluk pastorize sutten ...

Canim evde degildik Izmir deydik yeni donduk
giremedim oradan

nasil bebisin iyi mi?

kızlar hepinize selamlar nasılsınız bakalım...
ben sıcaklardan muzdaribim biraz..evim güney ve batı cephe çoook sıcak oluyor....
yağmurun kızı, fatmanında oğluşu olacakmış maşaallahhh onlara maşaallahhhh...
butter az kaldı ne güzel mis kokulu kızın geliyorrrr yakında..
krisi merak ettim ne kadar oldu bebiş....
ekintos ek gıdaya başlamış maşallah oğluşa büyümüş de yemeklerde yermiş..
canım bebişim olmadığı için tecrübem yok ama yengem ikizlere yoğurtla başlamıştı inek sütünden..halada veriyor..
meyve püreleri tahıl maması ve tarhana çorbası..
mues senin ikizlerede maşallahhhh
GÖKÇEN nerelerde...

işte geldi buradaaaaa:)))))
herkese kucak dolusu sevgileeeerrr:))
gelbebeğim ben tatildeyim ya kuzucum:))
öyle bir gireyim dedim pek kimseler de yokmuş..
sıcak dedin de biz şuan kırşehirdeyiz burası buz gibi akşam yorganla yatıyoruz:)))
seni kıskandırmak gibi olmsın da:))))

amaaa buradan sonra izmire gidince orada bol bol ter dökeceğim şimdilik buranın tadını çıkarıyorum
birkaç ay sabredeceğiz canım benim.. sonra bitecek inşalalh..
öpüyorum herkesi.. iyi bakın kendinize...

Sağol canım iyiyim çok şükür..
Sizin ve bebişlerinizin iyi haberlerinizi aldıkça inanın çok daha iyi oluyorum..
Ben Emir'e hamileyken tam 8 tane hatim indirmiştim ayrıca bu duaları okumuştum,Rabbim kabul ederse tabii..
Rabbim senin de dualarını kabul,evlatlarını hayırlı,sağlıklı etsin inşallah..
Tamam canım yazayım duaları..

1 tane Yasin
1 tane Kadir
1 tane Kafirun
2 tane Nasr
1 tane Kevser
3 tane İhlas
1 tane Felak
1 tane Nas
Hergün sabahtan bir sürahi suya okuyup,üfleyip akşama kadar o suyu içiyordum canım..

Canım tabii sen yine doktorunun beslenme programını takip et..
Cihan için en iyi olanı o bilir..
Bizim doktorumuz da keçi sütü tavsiye etti..Hatta biz peynire başladık o da keçi peyniri,yumurtamız bıldırcın yumurtası :))

YAĞMURUM..
Senin o bal kızını inan ki ben de çok seviyorum..Onun o 1 cm'lik ayacığını ben de yerim..
Maşallah annesi ona :))

Canım duaları yazdım,bulamazsan tekrar yazarım..
Allah'a emanet olun..

Fatmacım Allah razı olsun senden. ben de senden öğrendiğimden beri hamileliğimin başından itibaren yapıyorum bu duaları.inşallah az kaldı benim de oğluşum olacak. darısı tüm bekleyenlere.
bu arada senin de 2. oğluşun hayırlısı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
çok sevindim. ben de bunu hayırlısıyla doğurayım, 2.yi düşünenlerdenim.

Bende hatime başladım hiç olmazsa iki tane okumak istiyorum.
Her evladım içim bir tane.
Verdiğin bilgiler içi teşekkür ederim Fatma'm okuyacağım inşallah.

Canim evde degildik Izmir deydik yeni donduk
giremedim oradan

nasil bebisin iyi mi?

krishazel
tebrik ederim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsın beklıodum bu haberi:))
okudum yaptıklarınızı,emın ol aynılarını hatta daha uzun zamandır yapıyoruz..
3.5 aydır menogon kullanıyoruz..kaan hbocanın soyledıklerıni aynen uyguluyoruz.. amelıyatımıza da 14 ay oldu..
değerlermız 2 ay once 1 mlde 33 mılyondu. sonra baktırmadık..bazen ne yaparsan yap olmuyo orda da sanırım takdiri ilahi oluyor..
menogonla değerlermız artığında cok umutlanmıstım bende, preseedle denedık hep tık yok:) bende bı sıkıntı yok hıstereskopı bıle yaptırdım..fazla calısan savunma mekanızmam da doğal gebeliğe bı engel değilmiş.. bu ayki reglımle tüpe başlıyoruz..3 yıl oldu bebek planlamaya başlayalı..14 ay da varıkosel amelıyatına oldu..olcak olsa olurdu sanırım..sanırım rabbım bana ikiz verecek cok ıstıorum dıe onun ıcın spontan olmadı dıorum:))))inşallah sağlıcakla gelsın de yavrularım tüpçü amca yoluyla olsun razıyım..tekrar tebrik ederim

YAĞMURUM..
Senin o bal kızını inan ki ben de çok seviyorum..Onun o 1 cm'lik ayacığını ben de yerim..
Maşallah annesi ona :))

Canım duaları yazdım,bulamazsan tekrar yazarım..
Allah'a emanet olun..

fatmacımm senıde cok cok tebrık ederım canım
hepınız bıze umut oluosuuz enınde sonunda bı sekılde olduğunu göruyoruz
allah ıkıncı oğlusunuda sağlıcakla kucağın aalmayı nasıp etsın dua edermısın benım ıcınde.bu ay 4. denemeye başlıyourz allahın ıznıyle..

merhaba canım,
maalesef bu tedaviler uzun zaman alıcı ve sabır gerektiriyor. siz ne kadar zamandır kaan hocada tedavidesiniz? bizim 8 ay bitti 9. aydayız.
ayrıca sizin değerler bizimkinden iyi. bizde haasar %98 çıktı.kaan hoca her test sonrasında bize hep ümit verici konuştu.iyiye gidiyor dedi. ama süreç uzadığı için ve benim yasım 34 olduğu için aşılamayı denemek istedik. tedavi olduktan sonra ya doğal yoldan olur olmazsa da tüp bebek tedavisinde başarı sansınız artmış olur dedi kaan hoca. çok mantıklı, çünkü bir sürü başarısız tğp bebek tedavilerini duyuyoruz hep. bunun sebebi dna sı bozuk spermler.Allah ın izniyle bizimde birgün evladımız olur. doğalla yada yardımcı üreme teknikleriyle. istemekten vazgeçmeyelim. biz 6 yıllık evliyiz. 4 yıldır bebek istiyoruz. ama henüz nasip olmadı.bakalım bu ay nasip olacak mı? test tarihim 10 temmuz. Rabbim nolur sonucumuzu hayr eyle ve hayıra çevir. bizi de boynu bükük kalbi huzunlu bırakma. dualarımzı eksik etmeyelim.

karanfilce nerelerdesim? ne durumdasın? arada girip durumları anlatırsan sevinirim. nasılsın neler hissediyorsun? ikimizin aynı dönemde aşılama yaptırmamız nasıl da denk geldi. umarım ikimizin sonucu da olumlu yani pozitif olur.

evet canım güzel kızım bugün yarın gelir artık :) 40. haftaya girdim yarın kontrole gideceğim bakalım ne diycek doktor NST ye girerim birde açılma varmı diye bakarlar şimdilik hiç açılmam olmadı. Bugün belim koptu ama yinede gezdim dolaştım ama sonrasında çok yorgun hissediyorum ve sancım var kızım kıpırdayıp duruyor oda canımı çok yakıyor. Ama bu günleride özlüycem herşeye rağmen tadını çıkarmak gerek. Öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…