Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar dün gece rüyamda doğum yaptım epudral sezeryen ile bebeğimi doğurdum kucağıma aldım hemen harikaydı. Sonra bir anda mekan değişti Rahmetli Babamı gördüm buyük güzel bir yemek masasındaydı masada herşey vardı çok şık bi yerdi üstündede benim düğünümde giydiği takım elbisesi vardı. Ben masaya oturttum ve yanından ayrıldım sonra geldim yemeğini yemiş ama suyu olmadığı için içememiş ben babama sordum su içmedinmi diye oda bardağım yoktu içemedim dedi. Bende hemen koşarak bardak getirdim su koydum babamda kana kana içti. Rüya yorumu yapabilen arkadaşlar varsa yorumluyabilirmi. Dün onu çok özlediğimi söyleyip durdum ve ağladım. Gecede rüyamda gördüm canım babamı.

Canım bizde kaan hocaya gittik bizde %96 dna hasarı var dedi sizin normal yolla çocuğunuz olmaz hatta tedavi edilmezse tüp bebek bile olmaz dedi. Biz ne üzülmüştük eşime klomen vermişti tam tedaviye başlıycaktık hamile olduğumu öğrendik. Ben bu dna hasarına pek inanmıyorum. Kafanı böyle şeylerle meşgul etme stresten sıkıntıdan başka bişeye faydası yok. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor

canım acıkcası benım aklıma hemen mutlaka okuyorsundur ama baban ıcın bıseyler okuman geldı ...
senın aglaman eger ıctense mesele yok ama aglarken ah vah edıyorsan bu da olmuslerımızı uzer sıkıntıya sokar dıye bılıyorum sen ıcın daraldıkca babana daha fazla oku bısyeler belkıde okunanlar az gelıyor olabılır daha cok ıhtıyacı olabılır susuzlugu benım aklıma dırek bunu getırdı

hepınıze hayırlı haftalar kızlar ..

bugun bıraz temızlık yapmam lazım hatta cam sılmem lazım ama hıc canım ıstemıyor tabıkı de..
bakalım bbaslayayım oldugu kadar artık ..

o kadar iyi anlıyorum ki seni.bu kadar çok isteyip olmaması çok acı.Bİz gecen ay kaan hocadaydık.sonuçlar çıkalı 1 hafta olcak ilaca yeni başladık. 4 5 aydır proxeed içiyorduk onun yanına kaan hoca klomen eklemiş.ama başka yorumlara baktığım zaman klomenin yanında başka şeyler de veriyor doktor evicap gibi.bize başka bir şey yazmamış.aslında bakarsan sonuçlarımız çok farklı sayılmaz.ha %98 ha %96.ben artık normal yolla denemeye de korkuyorum bu şekilde.Ama inan tüp bebek hiç istemiyorum.Normal yolla hamile kalıp eşime süpriz yapmak çok büyük hayalimdi.HErşeyi bırak abimin eşi benden 4 yaş küçük 2 aylık hamile.Asla kıskançlık değil bu ancak içim acıyor işte.Çünkü bir kız bebeğim olsun herşeyden çok istiyordum.Beslenmemize de dikkat edicez ama sonuç ne olcak bilmiyorrum.%96 değerinin kaça inmesi lazım ki normal yolla hamile kalayım biliyor musun.*

bunu okuduğuma ok adar sevindim ki.herşey gönlünce olur inşallah.günlerdir kendimi mahvediyorum ağlıyorum sonuç %96 çıktı diye.neler yaptını zpeki hamile kalmak için.beslenmeye dikkat ettiniz mi?klomenin dışında ne kullandın ilaç olarak.Norman yolla hamilesin hala şu an değil mi?kaç aylık peki_sağlık durumu nasıl.Kusura bakma çok sordum ama inan çok mutlu oldum. senin ve kendi adıma.ben bu hasarla normal yolla hamile kalmaya korkar oldum.Bizde ileri hareket problemi de var.%0 o da.onun olumsuz bir etkisi olur mu acaba dna az düzelcek bile olsa.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın sevinç çığlıkları atmak nasip etsin.Amin...

LONE açıkçası bende seni merak ediyordum ama araştırmaya pek fırsatım olmadı canım..
Maşallah size de bitirmişsiniz gününüzü..
Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..Çook sevindim haberini aldığıma..
Rabbim dualarını kabul etsin canım..Doğuma giderken bana da dua et inşallah tatlım..Malum benim ikinci biraz riskli iki sezeryan arasının yakınlığından dolayı..
Normal doğum yapacaksan hiç korunma derim ben,hazır hormonlar tavan yapmışken olsun bidaha :))
Allah'a emanet olun..

Canım benim çok sağol..
Kris hep der,burada evlat sahibi olmayan kalmayacak diye..Ben çok inanıyorum buna..Er ya da geç ama tüp bebek ama doğal yolla hepimiz evlat sahibi olacağız inşallah..Hem de çifter çifter..
Oğluma her dokunduğunda inanın gönülden dua ediyorum hepimiz için..
Rabbim yardımcın olsun..

butterflycigim hayirdir insallah diyelim. Ruyani cok begendim. Bu mubarek aylarda olmuslarimizin rahat olduklarini soylerler hep senin babaciginda rahattir insallahh ki ruyan oyle gosteriyor.. Ben her babami gordugumde ruyamda mutlaka ona bisiler okurum.. Eskiler dua kuran isterler derler..

şu anlık normal bekliyoruz canım. kan sulandırıcı iğne kullanıyodum, cumartesi kestik onu da. sata göre aslında 13 temmuz günüm. doktorum şu an bekleyelim, normal görnüyor dedi. bu cumartesi tekrar kontrolüm var. bakalım inşallah herşey yolunda gider de normal olur. ben arkadaş listesinden girip eski mesajlarını okuyorum, ordan öğrendim hamile olduğunu. inşallah bu oğlunu da sağlıkla kucağına alırsın canım.

ruyan cok gusel butterfly
su hep ferahlıktır zaten..dmeemkkı baban iyi orda..
torununu da görecek ınsallh az kaldı
sen bol bol dua et babana..ne guzelkı özldim dediğin gün rabbim ruyalarına yollamıs babacığını..

saybelcim ınan kı bu gebelık işinse sayıların hiçbir önemi yok allah ol dediği an oluverıo işte..
ha sayılerın normalle uyumlu olması sadece sansı artıo olmasını sağlamıo..
soylekı bızım dna hasarımız %13..
sayımız normal sınrılardaydı ıkı ay once..sadece ılerı hızlımız %6..kii buda bişey ıfade etmıo %0la spontan gebelık elde eden arkadaslaermız var..
yani hiç sayılara takılma sayıyla olsa benım kocaman cocuğumun olması gerekıodu..amelıyttan sonrada bızım değerlerımız hiçbısey kullanmasdan duzelmıstı zaten..hız hariç..ve drumuz dedıkı bu iş sayıya bakmıo..gebelık basaracak sperm yapıo..ben 3-5 mılyonla berbat sperm paramertelerıyle 3 coocuklu hastamı bılıorum ama 100 mılyon ve super spermlerle olmayan hekım arkadasım tuple baba oldu dedi..yanii elbettew ki yapılanları faydası oluo olmazmı..ama bunlar seni gebe yapmaya yetmeyebılıo..haa nolur tüp bebekte daha kalıtelı embryoların olur:)bende oyle avutuorum kendımı..
bak iice kandını allaha teslım et dıe sunuda anlatayım
bızım varıkosel amelıyatımızı yapan druzun bı hastası 3 ccouktan sonra vastektomi yaptırmısyanı bızdekı tuplerın bağlanması gıbı....sonra kadın gelmıss yıne 4. hamıle..spermıyogram bakılmıs 1-2 sperm görülmüş adamın tuplerı baglandığı ıcın..yanıı o adam doğurtgan:))))))))bı tane bıle gıtse bulur ve yumurtayı döller..ve drumunuzun dediği bısey daha hamıle klamayan kadın yoktur(sorun yoksa eger) hamıle bıramayan erkek vardır..
cunku bız pasıfız ben her ay duzenlı yumurtaluorum ayda bı kez 11 12. gun gıdıp yumurta boyunu öğrenıorum 16 18 mm dıo hergun preseedle ılışkı..çatçadığınıda göruoz ama yok..drun yorumu sperm ya yetışemıo ya yetısıo dölleyemıo..yanıı kısacasıı alalh ol dediği ann hersey durur ve o sanıyede olurr.sen hiç rakamlara takılma ama elbet elınden egelenı yap..tevekkul odur zaten elınden gelenı yapıp gerısını yaradana bırakmaktır..bol sans:)

aminn canımm inaşallah,doğal olsun dıye cok bekledık 14 aydır yemediği içmediği kalmadı
adamın, kaan hocaya gıtmıstık..harfıyen uyguladık ama olmayınca olmuo demekki
ama dediğin gibi hiç farketmez sağlıcakla bı gelsınde cok saol allah razı olsun cnm:)))aminnn

YAĞMURUM..
Senin o bal kızını inan ki ben de çok seviyorum..Onun o 1 cm'lik ayacığını ben de yerim..
Maşallah annesi ona :))

Canım duaları yazdım,bulamazsan tekrar yazarım..
Allah'a emanet olun..

canım çok saol:)))
yazdığın duaları okuyacağım ,sende yawrularınla beraber Allaha emanet ol:)

çok sağol.alıştıramadım kendimi henüz probleme o yüzden çok geliriyorum.değerleriniz çok kötü çıkınca ümitsizliğe kapıldım ya hiç olmazsa korkusu oldu.teselllin için sonusz tşkler canım benimmm

Kızlar selam hepinize.

Canım ek gıdalara başlıyorsunuz hayırlı uğurlu olsun. Bende yaptıklarımı paylaşayım senle. Benim dr şuanda kadar yeme kısmında ölçü vermedi. Kullandığı tabir "yiyebildiği kadar" oldu. Sen ilk meyve suyuyla başlayacaksın. Tam güzel mevsim, şeftaliye başlayabilirsin, şeftaliye cam rendeyle rendele, ince bir tülbenten de geçir rendesini suyu içir Cihan'a. 2 gün verdim şeftaliyi baktın alıştı bu sefer başka bir mevyeyi aynı yukardaki yöntemle ver. 1 hafta sonra yine rendeyip tülbenten geçir ama bu sefer suyun azar azar pütürlü kısmından koy, zamanda pütürlü yemeye alışacak ya o zaman sadece rendeleyip yedireceksin 2-3 haftada alışır zaten. Meyveyi öğlen öğününde verdin diyelim. İkinndi öğününde de yoğurt vermeye başla. Benim bıdık yoğurdu çok zor yedi, çok çok tatlı olması gerekiyordu ki yesin. Ama son 1 aydır sütaşın ilk yoğurdum diye bir yoğurdu var, 1 su bardağına 1 çay kaşığı ölçüsünde katıyorsun, maya farklı herhalde ki bunu severek yemeye başladı. Sende bu yoğurttan mayala Cihana yoğurdu, kıvamı labne penirin akışkan hali gibi endişelenme öyle tutuyor zaten, mayalrarken ne kadar sıcak tutarsan sararsan daha da güzel tutuyo yoğurt.

İnek sütüyle ilgili olarakta oğluşun dru Amerikada katıldığı son kongreden dönüşünde (oğluş 8.aylıktı), kahvaltısına bile azar azar inek sütü koyabilirsin demişti. Keçi sütüne hiç gerek yok inek sütüyle mayala demişti yoğurdu yeterki ev yoğurdu olsun diye.

KRİS..
MERİ..

Janines diye bir arkadaş vardı,hatırlarsınız..
K.K'dan bazı sebeplerden dolayı ayrılmış ama takip ediyormuş..Sizin haberlerinize çok sevinmiş..
Çokca selamı var,hayırlı olsun diyor..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız...
işten gel yemek yap ye topla yıka ancak oturabildim...
sizler nasılsınız...
gerçi çoğu arkadaş öğretmen tatildesiniz ohhh keyfini çıkarın

canim benim
umitsizlige kapilma sakin mutlaka olacak

mucadeleyi ve tedaviyi asla birakmayin ve proxeed i birakin arginmax e gecin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…