- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.741
bu öyle zor bir kararki,şimdi eşinde sende çok çaresiz hissedersiniz kendinizi...ama bütün soğuk kanlılığınızla bir araya gelip konuşmalısınız...
bu kararı hiç kimse etkilememeli.sen ve eşin karar vermelisiniz.
Rabbim karşınıza bir doktor çıkarsın ve sizi rahatlatsın inşallahhh.
dualarımız seninle....
canim allah yardimciniz olsun.. dilerim allahtan rabbim sifasini versin meleginin cok zor bir sinav bu gercekten ne soylesem anlamsiz kaliyor su an... ankaradaki doktorlari hic bilmiyorum ama arastiacagim simdi bulursam bisey ozel msj atarim.Azra, Ekintos Arkadaşlar nasıl anlatayım bilmiyorum ki günler düşünmekten ağlamaktan uyuyamıyorum, hersey durdu sanki...
üçlü tarama için geçen hafta hastaneye gittim detaylı incelemede bebeğimin sol femur kemiğinin olmadığını yanı diz kapağından alt kısmınde kemik varken diz kapağından yukarıda kemiğin gelişmediğini genetik kaynaklı bir şey olabileceğini baska yerlerdede sorunlar çıkabileceğini beyinde olması gereken sıvının biraz fazla olduğunu öğrendim... bittim.
bir sürü doktora gittim sadece iki tanesi istemiyorsan hallederiz dedi, geri kalanları belki başka sorunu çıkmayacak tek bacaklada olsa onunda yaşamaya hakkı var dedi... herkes birşey söylüyo sakat çocuğu ne yapacaksın diyo ama 17 haftalık bebeğime nasıl kıyayım su kalbimi vicdanımı söküp alsalar tamam, vicdanımla mantığım birbirine girdi beynim durdu sanki.. bilmiyorum işte böyle ya
4 milyonda 4 çocukta gözükürmüş, rabbim benim günahsız bebeğime verdi...zamanla gelişme gösterip çok az bir fark kalan çocukda olmuş, gece gündüz dua ediyorum inşallah bu mübarek günlerin hürmetine rabbim şifasını verir o gelişme gösteren çocuklardan biri olur...
canim allah yardimciniz olsun.. dilerim allahtan rabbim sifasini versin meleginin cok zor bir sinav bu gercekten ne soylesem anlamsiz kaliyor su an... ankaradaki doktorlari hic bilmiyorum ama arastiacagim simdi bulursam bisey ozel msj atarim.
Azra, Ekintos Arkadaşlar nasıl anlatayım bilmiyorum ki günler düşünmekten ağlamaktan uyuyamıyorum, hersey durdu sanki...
üçlü tarama için geçen hafta hastaneye gittim detaylı incelemede bebeğimin sol femur kemiğinin olmadığını yanı diz kapağından alt kısmınde kemik varken diz kapağından yukarıda kemiğin gelişmediğini genetik kaynaklı bir şey olabileceğini baska yerlerdede sorunlar çıkabileceğini beyinde olması gereken sıvının biraz fazla olduğunu öğrendim... bittim.
bir sürü doktora gittim sadece iki tanesi istemiyorsan hallederiz dedi, geri kalanları belki başka sorunu çıkmayacak tek bacaklada olsa onunda yaşamaya hakkı var dedi... herkes birşey söylüyo sakat çocuğu ne yapacaksın diyo ama 17 haftalık bebeğime nasıl kıyayım su kalbimi vicdanımı söküp alsalar tamam, vicdanımla mantığım birbirine girdi beynim durdu sanki.. bilmiyorum işte böyle ya
4 milyonda 4 çocukta gözükürmüş, rabbim benim günahsız bebeğime verdi...zamanla gelişme gösterip çok az bir fark kalan çocukda olmuş, gece gündüz dua ediyorum inşallah bu mübarek günlerin hürmetine rabbim şifasını verir o gelişme gösteren çocuklardan biri olur...
Duygularımı anlatmak için kelime bulamıyorum, hayatın bir anda ters düz olacağı bir an...Umut'umun kardeşinde de aynı belirtiler ortaya çıkmış, kafasında kulak altlarında bezeler çıkmış dün yarın tahlil yapılacak aynı hastalık mı diye...
Dizlerimin bağı çözüldü, hayat durdu...Bir dua istiyorum okuyanlardan, bu zor imtihanı geçebilelim...
Duygularımı anlatmak için kelime bulamıyorum, hayatın bir anda ters düz olacağı bir an...Umut'umun kardeşinde de aynı belirtiler ortaya çıkmış, kafasında kulak altlarında bezeler çıkmış dün yarın tahlil yapılacak aynı hastalık mı diye...
Dizlerimin bağı çözüldü, hayat durdu...Bir dua istiyorum okuyanlardan, bu zor imtihanı geçebilelim...
arkadaşlar benim acil yardıma ihtiyacım var... bebeğimin sağlığı ile çok ciddi sorunlarımız var , Ankara da olan veya ankaradaki en iyi kadın doğumcu kimdir bileniniz varmı, prof. Fırat Ortaç'ı duyanınız varmı
ne olur yardım edin
yasemin, çok üzüldüm bebeğinin durumuna. allahtan ümit kesilmez canım, inşallah güzel bir haber alırsın için ferahlar. ben ankaradayım canım. bu durumla ilgili kadın doğumcu bilmiyorum ama radyolog Eyüp Ekici var. bebeğinin durumuyla ilgili en net ultrasonla o söyler. istersen telefonla ara gitmeden. belki o seni bir doktora yönlendirir.arkadaşlar benim acil yardıma ihtiyacım var... bebeğimin sağlığı ile çok ciddi sorunlarımız var , Ankara da olan veya ankaradaki en iyi kadın doğumcu kimdir bileniniz varmı, prof. Fırat Ortaç'ı duyanınız varmı
ne olur yardım edin
Canım Rabbim'den ümit kesilmez,bu bebek sakat doğar denilipte sapasağlam doğan ne bebecikler var..
İnşallah sizin için de bir mucize olur ve yavrunu sağlıcakla alırsın kucağına..
Sana Ankara'da tavsiye edebileceğim alanında gerçekten bir numara Nükleer tıp uzmanı var..Riskli ve anomalisi olan gebeliklerde tam tanı koyup,doğru bir şekilde yönlendiriyor..Bebeğini tekrar inceletmek istersen adresi atarım..
Rabbim meleğini korusun,şifasını versin inşallah..
kızlar üst üste çok üzücü haberlerle sarsıldık. allahım dualarımızı duysun inşallah.
Biraz havayı değiştireyim, içimiz ferahlasın diye yazayım dedim. yoksa sonuç alana kadar beklemek taraftarıydım. ben ankarada 5 deneme yapmıştım daha önceleri de paylaşmıştım burada. malesef hiç pozitifi göremedim.
geçen yaz en denemeden sonra istanbula gitmeye karar vermiştik eşimle. hatta bu mayıs ayında mustafa bahçeci ile görüşmeye gittik. ne eşimin değerlerinde ne de bende bilinen bir sıkıntı yok. sebepsiz denilen illet yani. neyle savaştığımızı bilmiyoruz yıllardır. mustafa hoca yüksek doz omega3 başlatmıştı. 3-5 ay sonrası için tedaviye başlamayı planlıyorduk eşimle. sonra benim gibi sebepsiz 4 denemesi olan bir arkadaşım timur gürgan a gitti burda. arkadaşıma normal tüp denemesinin yanı sıra gebelik aşısı da uyguladı timur hoca. şimdi maşallah ikizlerine hamile. onun olumlu sonucunu görünce bende soluğu gürgan klinikte aldım tabi.evime de çok yakın oluşu nedeniyle istanbulu, mustafa hocayı sigortam olarak düşünüp(allah korusun bir daha deneme yapmak zorunda kalırsam gideceğim tek adres) bir de burada deneyelim dedik. konuştuk hocamla, tüp+gebelik aşısı+imsi uygulanacak. adetimi bekliyorum. birkaç gün içerisinde başlayacağım hayırlısıyla. bu gebelik aşısı benim gibi çok denemesi olmasına rağmen pozitif sonuç alamayanlarda başarı oranını ciddi şekilde yükseltiyormuş. kişinin kendi kanından yapılan özel bir serum transfer günü rahme veriliyor, sonra transfer işlemi yapılıyor.
KRİS..
MERİ..
Janines diye bir arkadaş vardı,hatırlarsınız..
K.K'dan bazı sebeplerden dolayı ayrılmış ama takip ediyormuş..Sizin haberlerinize çok sevinmiş..
Çokca selamı var,hayırlı olsun diyor..
allah kolaylıklar versin
inşallah bu son olur ve bebeğine hayırlısıyla sağlıcakla kavuşursun
saol canım ınanıyorum bu kez olacak ınsalllahcanim benim
umitsizlige kapilma sakin mutlaka olacak
mucadeleyi ve tedaviyi asla birakmayin ve proxeed i birakin arginmax e gecin...
sağol canım gece gündüz dua ediyorum inşallah gelişme gösterir bebeğim iyileşir, rabbim dualarımızı kabul eder şifasını verir...kendimden geçtim, bebeğimin üzüleceğini bilmek beni tüketiyor...Şayet bildiğin bir doktor varsa adını verirsen çok sevinirim, belki yapılabilecek birşey vardır diye eşim arayış içerisinde, dua ediyorum rabbim sağlıklı bişekilde, aklı başında eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin.. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Arkadaşlar nefes alamıyorum, düşünemiyorum...günlerdir düşünüyoruz içinden çıkamadık yeni doktor arayışına girdik sizlerde yardım edin doktor konusunda fikir sahibi olan bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim
Kandil gecesi bebeğim için çok çok dua edin ne olur, rabbim şifasını verir inşallah...
arkadaşlar benim acil yardıma ihtiyacım var... bebeğimin sağlığı ile çok ciddi sorunlarımız var , Ankara da olan veya ankaradaki en iyi kadın doğumcu kimdir bileniniz varmı, prof. Fırat Ortaç'ı duyanınız varmı
ne olur yardım edin
Sağol arkadaşım, hiç hayır değil, ben çok kötüyüm kendimde değilim ama Allahtan ümidimi kesmedim inşallah dualarımızın hürmetine şifasını verir...Anlatmayı sizlerle paylaşmayı çok isterim ama yeni hamile olan arkadasların etkilenmesini üzülmesini istemem, bilmiyorum aslında bazı seyleri telaffuz bile etmek zor geliyo garibim kötüyüm....
Aslında değişen bir şey olacağına inanmıyorum çünkü bütün doktorlar aynı seyi söyledi ama eşim belki ii bişeyler söyler diye araştırıyo Fırat Ortaç'ın adını duymuş bende sizlerden fikir almak istedim
sağol canım gece gündüz dua ediyorum inşallah gelişme gösterir bebeğim iyileşir, rabbim dualarımızı kabul eder şifasını verir...kendimden geçtim, bebeğimin üzüleceğini bilmek beni tüketiyor...Şayet bildiğin bir doktor varsa adını verirsen çok sevinirim, belki yapılabilecek birşey vardır diye eşim arayış içerisinde, dua ediyorum rabbim sağlıklı bişekilde, aklı başında eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin.. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?