Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım karar vermek için düşünmek lazım onu yapamıyorum, eşim tek bacağıda olsa tıp ilerledi çaresine bakarız bir şey olur dünyaya gelsin istiyo.. bana sürekli karar verdinmi diyolar ama 4,5 aylık bebeğe insan nasıl kıyar, bir gece yatıyorum tamam diyorum sabahına ağlayarak uyanıp nasıl kıyarım diyorum, çaresizlik tüketti, kalbimi sökseler mantığımla tamam demek o kadar kolay ki..
bilmiyorum bir haftadır benim için hayat durdu...bir gün öncesi oğluma ayakkabı almak isterken bir gün sonra yürüyemeceğini öğrenmek... yok işte

canim allah yardimciniz olsun.. dilerim allahtan rabbim sifasini versin meleginin cok zor bir sinav bu gercekten ne soylesem anlamsiz kaliyor su an... ankaradaki doktorlari hic bilmiyorum ama arastiacagim simdi bulursam bisey ozel msj atarim.

canim allah yardimciniz olsun.. dilerim allahtan rabbim sifasini versin meleginin cok zor bir sinav bu gercekten ne soylesem anlamsiz kaliyor su an... ankaradaki doktorlari hic bilmiyorum ama arastiacagim simdi bulursam bisey ozel msj atarim.

şimdiden çok sağol canım, ben özelden mesaj atamıyorum ama herhangi birşey öğrenirseniz, doktorlar konusunda ne olur yardımcı olun.. şimdiden allah razı olsun

yasemn özelden msj attım bakarsın burdanda yazayım kaan hocaya sor o ankarada sana bi dr önerri mutlaka iyi haberlerini bekliyoruz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cnm kandilde ben ve eşim dua edeceğiz derdi verenMevlam dermanını da verir sağlıcakla doğar inşallah bebişin

cnm Allah sabırlar versin etmez olurmuyum inşallah kötü birşey çıkmayacak umut nsl cnm

Boncuk Rabbim senin yeğenlerinede şifa versin İNŞALLAHHHHHHHHH diğerinde yoktur.Söylenecek bişi yok dualarım miniklerimizle..

Boncuğum,Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah sizi..
İnan ki duyduğumdan beri Umut'a hergün şifa ayetleri okuyorum..Rabbim inşallah şifasını verecektir..
Minik kardeşine de Umut'a sağlıklı,mutlu,uzun uzun ömürler versin inşallah..

Canım Rabbim'den ümit kesilmez,bu bebek sakat doğar denilipte sapasağlam doğan ne bebecikler var..
İnşallah sizin için de bir mucize olur ve yavrunu sağlıcakla alırsın kucağına..
Sana Ankara'da tavsiye edebileceğim alanında gerçekten bir numara Nükleer tıp uzmanı var..Riskli ve anomalisi olan gebeliklerde tam tanı koyup,doğru bir şekilde yönlendiriyor..Bebeğini tekrar inceletmek istersen adresi atarım..
Rabbim meleğini korusun,şifasını versin inşallah..

yasemin, çok üzüldüm bebeğinin durumuna. allahtan ümit kesilmez canım, inşallah güzel bir haber alırsın için ferahlar. ben ankaradayım canım. bu durumla ilgili kadın doğumcu bilmiyorum ama radyolog Eyüp Ekici var. bebeğinin durumuyla ilgili en net ultrasonla o söyler. istersen telefonla ara gitmeden. belki o seni bir doktora yönlendirir.

boncuk, ne söylenir ki... inşallah aynı şeyler değildir. umut a da kardeşine de Allah şifa versin. dualarımız sizinle.

kızlar üst üste çok üzücü haberlerle sarsıldık. allahım dualarımızı duysun inşallah.
Biraz havayı değiştireyim, içimiz ferahlasın diye yazayım dedim. yoksa sonuç alana kadar beklemek taraftarıydım. ben ankarada 5 deneme yapmıştım daha önceleri de paylaşmıştım burada. malesef hiç pozitifi göremedim.
geçen yaz en denemeden sonra istanbula gitmeye karar vermiştik eşimle. hatta bu mayıs ayında mustafa bahçeci ile görüşmeye gittik. ne eşimin değerlerinde ne de bende bilinen bir sıkıntı yok. sebepsiz denilen illet yani. neyle savaştığımızı bilmiyoruz yıllardır. mustafa hoca yüksek doz omega3 başlatmıştı. 3-5 ay sonrası için tedaviye başlamayı planlıyorduk eşimle. sonra benim gibi sebepsiz 4 denemesi olan bir arkadaşım timur gürgan a gitti burda. arkadaşıma normal tüp denemesinin yanı sıra gebelik aşısı da uyguladı timur hoca. şimdi maşallah ikizlerine hamile. onun olumlu sonucunu görünce bende soluğu gürgan klinikte aldım tabi.evime de çok yakın oluşu nedeniyle istanbulu, mustafa hocayı sigortam olarak düşünüp(allah korusun bir daha deneme yapmak zorunda kalırsam gideceğim tek adres) bir de burada deneyelim dedik. konuştuk hocamla, tüp+gebelik aşısı+imsi uygulanacak. adetimi bekliyorum. birkaç gün içerisinde başlayacağım hayırlısıyla. bu gebelik aşısı benim gibi çok denemesi olmasına rağmen pozitif sonuç alamayanlarda başarı oranını ciddi şekilde yükseltiyormuş. kişinin kendi kanından yapılan özel bir serum transfer günü rahme veriliyor, sonra transfer işlemi yapılıyor.

Son düzenleme:

sağol canım gece gündüz dua ediyorum inşallah gelişme gösterir bebeğim iyileşir, rabbim dualarımızı kabul eder şifasını verir...kendimden geçtim, bebeğimin üzüleceğini bilmek beni tüketiyor...Şayet bildiğin bir doktor varsa adını verirsen çok sevinirim, belki yapılabilecek birşey vardır diye eşim arayış içerisinde, dua ediyorum rabbim sağlıklı bişekilde, aklı başında eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin.. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin

YASEMİN canım inan çok üzüldüm allah yardımcınız olsun
inşallah hayırlısıyla bi çıkar yol gösterecekdir rabbim size
bebeğin inşallah sağlıcakla gelişir

allah kolaylıklar versin
inşallah bu son olur ve bebeğine hayırlısıyla sağlıcakla kavuşursun

janines sağol sacım
selam getirende gönderende sağolsun
biz senden haber alamıyoruz umarım iyisindir

canim benim
umitsizlige kapilma sakin mutlaka olacak

mucadeleyi ve tedaviyi asla birakmayin ve proxeed i birakin arginmax e gecin...
saol canım ınanıyorum bu kez olacak ınsalllah
senın doktorunla başlıyoruz mustafa hoca ramazanda ızınlı oluomus
halıt beye karar verdık hayırlısı bakalım:)

yasemıncım ne desm bılmıorum kıı cok zor cok rabbım ıcıne ferahlık versınn
bebeğine güç kuvvet versın arayı kapatsın ınsallah
dularım senınle cnm cok uzuldum okuduğumdan beri..
işte dıoya hadıste bu dunyaya rahat etmeye gelemdık ımtıhan olmaya geldik
hepsi bir ımtıhan canım sabırlı ol ınsallh bunca ınsan bebeğin ıcın dua edıo
gececek bu gunlerde allahın ıznıyle..

boncuk cnm yegenın umutmus adıda cok uzuldum ama bılıorum kı tedavısı var iyileşecek
ınsan acının sıcaklığından bunu göremıo hiç bıtmeycekmıs gıbı gelıo ama bitip gıdecek
hiç ysanmamıs gıbı olacak ınsallah dularımız umutla..

yasemın güzel arkadaşım rabbim bebeğine sağlık versin öncelikle
dua etmeymiyiz minişine
endişe etme,arkadaşların dediği gibi sakat deyip de nice sağlıklı çocuk doğduğunu gördük biz
benım yiğenime kalbinden problemi var diye,28 haf alalım dediler her doktor
doğduktan 2 ay sonra ameliyat oldu
şu an 4 yaşında
rabbimdiyoruz bize bu teklifle gelenler delimiydi?????
koşuyor oynuyor bize kök söktürüyor:)
üzülme tıp çok ilerledi,doğum sonrası tıp halledebiliyor herşeyi
sende metanetli ol canım arkadaşım dua edeceğim sanada yawrunada:)

Canım benim dualarımız meleğinle..
Arkadaşın biri daha yazmış bak canım Dr.Eyüp Ekici..Gerçekten bu tür durumlarda çok yardımcı oluyor..
Buradan adres ve telefon vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama cepten girdiğim için özel mesaj atamadım..
Adres;Bayındır sokak.Selçuk 2 İş merkezi No:20/12(Kat 4)Kızılay/ANKARA
Tel;(0312)433 55 52
Rabbim yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…