Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımm şimdii trt1de ızldeım haberlerde 17. hftasında aynen sızın gıbı
bı anne adayı cıktı amniyotık band sendromu denıomus dr dıokı bu cocuğun koluna denk gelırse kolu olmaz bacağına denk gelırse bacağı dıo..17 haftalıkken anne karnında amelıyat edılmıs coocuk ve sapasağlam doğmuss
ayy tam souna yetıstım alalım demısler kıyamamamıslar konya meram bılmem ne hastanesı dedı duyamadım
ayyy canım bı arastıralımm yaa nasıl denk geldıı tvmız yok kaç gundur kıslar bılıo sadece trt 1i cekıo canakları sökmulser mecburii izlıodumm cnmmm denk geldıı cok şükürrr

inşallah bi umut olur ya kıyamam çok üzüldük hepimiz
elimizden gelen dua etmek inşallah allah duyar sesimizi
netten proğramın tekrarını izler yasemin belki bi faydası olur inşalahh

yasemincim,
ankarada yaşıyorum demiştim ya canım şimdi tanırsın belki janines var eski üyelerden. o da çok geçmiş olsun dileklerini iletti sana.
janines, riskli gebelik uzmanı olarak Aydan Biri (koru hastanesinde çalışıyor)ni tavsiye etti.
ayrıca gazi üni. de ikiz kardeşler ahmet-mehmet erdem var diyor. ikisine tavsiye ediyoruz canım. inşallah derdine derman olurlar...

Son düzenleme:

aay canım arkadaşım ya Allah razı olsun, rabbim dualarımızı kabul eder inşallah, 10 gündür ilk defa yüzümü güldürdün umut oldun...
bebek hamile görmeye dayanamıyorum diye tv bakmıyodum o program hangisi adını yazabilirmisin konya da okumuştum biraz biliyorum eger öyle birsey varsa hemen yarın giderim..

inşallah bi umut olur ya kıyamam çok üzüldük hepimiz
elimizden gelen dua etmek inşallah allah duyar sesimizi
netten proğramın tekrarını izler yasemin belki bi faydası olur inşalahh

arkadaşım şimdi okudum hemen tekrarını izleyecem içime bi umut oldu ya.. Ne olur bu mübarek günlerde özellikle yarın oğlum için dua edin, emri vaki oldu biraz ama ona şifa dileyip yasin okursanız çok sevinirim umudum biraz daha artıyo..

burda takip ettiğim kadarıyla tanıyorum çok teşekkür ederim her ikinize de.. tavsiyeniz için çok çok sağolun derdi veren rabbim dermanını da verir inşallah, doktorlarında yardımı ile bu günleri atlatırım bebeğim ii olur

canıp okurumtabiki dularım minik oğlunla
inşallah bi ışık yanıcak bi ferahlık vericek rabbim
kandildede ederiz bol bol dua hepimiz inşallah

canım benım ınsallah derdı veren rabbım dermanını verecktır elbet
cnm işte trt1 de haberlerdi gun ortası fılandır sanırım 13.30 da hemen yazmıstım cunku.
işte o bandın bebeği nekadar etkılediği önemlymıs sonrasında baktım ben netten benım esımde doktor onunlada konustum.
kkda ıkı kısı yazmıs sadece..cok nadır gozulen bı durummus..drlar size hiç bu sendromdan bahsetmedılermı cnm
usgde gözuken bu durumlarda ılk akla gelen seydır dıo amnıotık band sendromu..amnıon zarı bısekılde yırtılıp bebeğin kol yada bacaklarına gelırse zarar verıp gelişimini yavaslatıomus...yarın gıttığın doktorlara lutfen soyle cnm bu olabılrımı die.. ve gelısım taammenmı durmus o bolgede yavaslamısmı..
işte o verılen zarar cok değilse amelıyat edılıomus cnm
ayyınsallah yasemıncım inşallah canımm rabbim şifa versın oğlusuna bende bi yasın okuyacam canım

cnm benim tüm kalbimle okuyacağım inşallah güzel haberler duyacaksın

canım çok çok geçmiş olsun yarın bende çok dua edeceğim allah çok çok çok büyük sen ona dua et o ol derse herley olur sen yaradandan ol demesini bekle
allaha emanet ol canım benim

yardımın için çok sağol canım ya, benim için çok büyük bir umut oldu eşime söyledim araştırdık o ameliyat konya merak tıp fak yapılmış galiba bizden farklıymış. arkadasım erzurumdayım ve kendi doktorum ilk defa böyle bir seyle karşılaştığını söyledi gittiğim prof. da genetikte olabilir suda olabilir buda olabilir 2 hafta düşün aldırmak istersen konusalım dedi. yani kesin olarak bişi söylemedikleri için önümüzdeki hafta ankaraya gidicez.. burda kesin bişey diyende yok yani.. üst kısımda gelişme yok alt kısımda gelişme var önce his yok hiç kullanamıcak kalça kemiği yok demişlerdi şimdi his var kalça kemiği var diyolar.. arkadaslarımız iki hocadan randevu almış bakalım onlar ne diyecek, çaresizlik çok kötü..

cnm benim tüm kalbimle okuyacağım inşallah güzel haberler duyacaksın

yasemin canim RABBIM melegine sifa versin ins bu mubarek aylarda feraha cikarsiniz...

canım çok çok geçmiş olsun yarın bende çok dua edeceğim allah çok çok çok büyük sen ona dua et o ol derse herley olur sen yaradandan ol demesini bekle
allaha emanet ol canım benim

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun, yarın kandil dualarınızda oğlumu unutmayın dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

rıca ederım cnm benım, ankarada netlesır hersey
allahtan gelene ne denırkı canımm
hepımız bı sekılde ımtıhan oluyoruz
rabbım dermanında sabrınıda vereck ınsallh okudum ben oğlusuna yasın allah kabul etsın aminnn

canim hayirli olsun
halit bey cok dogru bir secim ...

Allah korusun insallah oyle degildir

Bugun mubarek gun hepimiz yegenlerin ve yasemin in bebegi icin dua edecegiz insallah yavrularimiz atlatacak bu sikintilari ...

canim cok uzuldum insallah hersey yolunda gider
Rabbim yardimciniz olsun insallah

Istanbul da cok iyi bir doktor var bu konuda bizde ona gitmistik

Prof. dr Riza Madazli

istersen onada sonuclari mail olarak at veya telefonla sor belki farkli seyler soyler belki yardimci olur
sakin umitsizlige kapilmayin ama
insallah hersey duzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…