- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.761
canımm şimdii trt1de ızldeım haberlerde 17. hftasında aynen sızın gıbı
bı anne adayı cıktı amniyotık band sendromu denıomus dr dıokı bu cocuğun koluna denk gelırse kolu olmaz bacağına denk gelırse bacağı dıo..17 haftalıkken anne karnında amelıyat edılmıs coocuk ve sapasağlam doğmuss
ayy tam souna yetıstım alalım demısler kıyamamamıslar konya meram bılmem ne hastanesı dedı duyamadım
ayyy canım bı arastıralımm yaa nasıl denk geldıı tvmız yok kaç gundur kıslar bılıo sadece trt 1i cekıo canakları sökmulser mecburii izlıodumm cnmmm denk geldıı cok şükürrr
canımm şimdii trt1de ızldeım haberlerde 17. hftasında aynen sızın gıbı
bı anne adayı cıktı amniyotık band sendromu denıomus dr dıokı bu cocuğun koluna denk gelırse kolu olmaz bacağına denk gelırse bacağı dıo..17 haftalıkken anne karnında amelıyat edılmıs coocuk ve sapasağlam doğmuss
ayy tam souna yetıstım alalım demısler kıyamamamıslar konya meram bılmem ne hastanesı dedı duyamadım
ayyy canım bı arastıralımm yaa nasıl denk geldıı tvmız yok kaç gundur kıslar bılıo sadece trt 1i cekıo canakları sökmulser mecburii izlıodumm cnmmm denk geldıı cok şükürrr
inşallah bi umut olur ya kıyamam çok üzüldük hepimiz
elimizden gelen dua etmek inşallah allah duyar sesimizi
netten proğramın tekrarını izler yasemin belki bi faydası olur inşalahh
yasemincim,
ankarada yaşıyorum demiştim ya canım şimdi tanırsın belki janines var eski üyelerden. o da çok geçmiş olsun dileklerini iletti sana.
janines, riskli gebelik uzmanı olarak Aydan Biri (koru hastanesinde çalışıyor)ni tavsiye etti.
ayrıca gazi üni. de ikiz kardeşler ahmet-mehmet erdem var diyor. ikisine tavsiye ediyoruz canım. inşallah derdine derman olurlar...
arkadaşım şimdi okudum hemen tekrarını izleyecem içime bi umut oldu ya.. Ne olur bu mübarek günlerde özellikle yarın oğlum için dua edin, emri vaki oldu biraz ama ona şifa dileyip yasin okursanız çok sevinirim umudum biraz daha artıyo..
aay canım arkadaşım ya Allah razı olsun, rabbim dualarımızı kabul eder inşallah, 10 gündür ilk defa yüzümü güldürdün umut oldun...
bebek hamile görmeye dayanamıyorum diye tv bakmıyodum o program hangisi adını yazabilirmisin konya da okumuştum biraz biliyorum eger öyle birsey varsa hemen yarın giderim..
arkadaşım şimdi okudum hemen tekrarını izleyecem içime bi umut oldu ya.. Ne olur bu mübarek günlerde özellikle yarın oğlum için dua edin, emri vaki oldu biraz ama ona şifa dileyip yasin okursanız çok sevinirim umudum biraz daha artıyo..
burda takip ettiğim kadarıyla tanıyorum çok teşekkür ederim her ikinize de.. tavsiyeniz için çok çok sağolun derdi veren rabbim dermanını da verir inşallah, doktorlarında yardımı ile bu günleri atlatırım bebeğim ii olur
canım benım ınsallah derdı veren rabbım dermanını verecktır elbet
cnm işte trt1 de haberlerdi gun ortası fılandır sanırım 13.30 da hemen yazmıstım cunku.
işte o bandın bebeği nekadar etkılediği önemlymıs sonrasında baktım ben netten benım esımde doktor onunlada konustum.
kkda ıkı kısı yazmıs sadece..cok nadır gozulen bı durummus..drlar size hiç bu sendromdan bahsetmedılermı cnm
usgde gözuken bu durumlarda ılk akla gelen seydır dıo amnıotık band sendromu..amnıon zarı bısekılde yırtılıp bebeğin kol yada bacaklarına gelırse zarar verıp gelişimini yavaslatıomus...yarın gıttığın doktorlara lutfen soyle cnm bu olabılrımı die.. ve gelısım taammenmı durmus o bolgede yavaslamısmı..
işte o verılen zarar cok değilse amelıyat edılıomus cnm
ayyınsallah yasemıncım inşallah canımm rabbim şifa versın oğlusuna bende bi yasın okuyacam canım
cnm benim tüm kalbimle okuyacağım inşallah güzel haberler duyacaksın
yasemin canim RABBIM melegine sifa versin ins bu mubarek aylarda feraha cikarsiniz...
canım çok çok geçmiş olsun yarın bende çok dua edeceğim allah çok çok çok büyük sen ona dua et o ol derse herley olur sen yaradandan ol demesini bekle
allaha emanet ol canım benim
yardımın için çok sağol canım ya, benim için çok büyük bir umut oldu eşime söyledim araştırdık o ameliyat konya merak tıp fak yapılmış galiba bizden farklıymış. arkadasım erzurumdayım ve kendi doktorum ilk defa böyle bir seyle karşılaştığını söyledi gittiğim prof. da genetikte olabilir suda olabilir buda olabilir 2 hafta düşün aldırmak istersen konusalım dedi. yani kesin olarak bişi söylemedikleri için önümüzdeki hafta ankaraya gidicez.. burda kesin bişey diyende yok yani.. üst kısımda gelişme yok alt kısımda gelişme var önce his yok hiç kullanamıcak kalça kemiği yok demişlerdi şimdi his var kalça kemiği var diyolar.. arkadaslarımız iki hocadan randevu almış bakalım onlar ne diyecek, çaresizlik çok kötü..
saol canım ınanıyorum bu kez olacak ınsalllah
senın doktorunla başlıyoruz mustafa hoca ramazanda ızınlı oluomus
halıt beye karar verdık hayırlısı bakalım:)
yasemıncım ne desm bılmıorum kıı cok zor cok rabbım ıcıne ferahlık versınn
bebeğine güç kuvvet versın arayı kapatsın ınsallah
dularım senınle cnm cok uzuldum okuduğumdan beri..
işte dıoya hadıste bu dunyaya rahat etmeye gelemdık ımtıhan olmaya geldik
hepsi bir ımtıhan canım sabırlı ol ınsallh bunca ınsan bebeğin ıcın dua edıo
gececek bu gunlerde allahın ıznıyle..
boncuk cnm yegenın umutmus adıda cok uzuldum ama bılıorum kı tedavısı var iyileşecek
ınsan acının sıcaklığından bunu göremıo hiç bıtmeycekmıs gıbı gelıo ama bitip gıdecek
hiç ysanmamıs gıbı olacak ınsallah dularımız umutla..
Duygularımı anlatmak için kelime bulamıyorum, hayatın bir anda ters düz olacağı bir an...Umut'umun kardeşinde de aynı belirtiler ortaya çıkmış, kafasında kulak altlarında bezeler çıkmış dün yarın tahlil yapılacak aynı hastalık mı diye...
Dizlerimin bağı çözüldü, hayat durdu...Bir dua istiyorum okuyanlardan, bu zor imtihanı geçebilelim...
Azra, Ekintos Arkadaşlar nasıl anlatayım bilmiyorum ki günler düşünmekten ağlamaktan uyuyamıyorum, hersey durdu sanki...
üçlü tarama için geçen hafta hastaneye gittim detaylı incelemede bebeğimin sol femur kemiğinin olmadığını yanı diz kapağından alt kısmınde kemik varken diz kapağından yukarıda kemiğin gelişmediğini genetik kaynaklı bir şey olabileceğini baska yerlerdede sorunlar çıkabileceğini beyinde olması gereken sıvının biraz fazla olduğunu öğrendim... bittim.
bir sürü doktora gittim sadece iki tanesi istemiyorsan hallederiz dedi, geri kalanları belki başka sorunu çıkmayacak tek bacaklada olsa onunda yaşamaya hakkı var dedi... herkes birşey söylüyo sakat çocuğu ne yapacaksın diyo ama 17 haftalık bebeğime nasıl kıyayım su kalbimi vicdanımı söküp alsalar tamam, vicdanımla mantığım birbirine girdi beynim durdu sanki.. bilmiyorum işte böyle ya
4 milyonda 4 çocukta gözükürmüş, rabbim benim günahsız bebeğime verdi...zamanla gelişme gösterip çok az bir fark kalan çocukda olmuş, gece gündüz dua ediyorum inşallah bu mübarek günlerin hürmetine rabbim şifasını verir o gelişme gösteren çocuklardan biri olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?