- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.781
Arkadaşlar nefes alamıyorum, düşünemiyorum...günlerdir düşünüyoruz içinden çıkamadık yeni doktor arayışına girdik sizlerde yardım edin doktor konusunda fikir sahibi olan bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim
Kandil gecesi bebeğim için çok çok dua edin ne olur, rabbim şifasını verir inşallah...
canim sakin olmalisin, bebegin icin sakin kalmalisin boyle uzulursen ona daha cok zarar verirsin
insallah hicbirsey cikmayacaktir rahat ol nolur...
yasemin çok şükür bir umut doğdu
inşallah bebeğine şifa olur:)
canim cok uzuldum insallah hersey yolunda gider
Rabbim yardimciniz olsun insallah
Istanbul da cok iyi bir doktor var bu konuda bizde ona gitmistik
Prof. dr Riza Madazli
istersen onada sonuclari mail olarak at veya telefonla sor belki farkli seyler soyler belki yardimci olur
sakin umitsizlige kapilmayin ama
insallah hersey duzelecek
çok teşekkür ederim canım ya, onun etkilendiğinin farkındayım günlerdir hiç harekt etmiyodu ilk defa bu gün hareketlendi o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum, rabbim bebeğimin sağlığı ile sınamaz inşallah şifasını verir. Kris , yağmur dualarınızı eksik etmeyin
çok teşekkür ederim canım ya, onun etkilendiğinin farkındayım günlerdir hiç harekt etmiyodu ilk defa bu gün hareketlendi o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum, rabbim bebeğimin sağlığı ile sınamaz inşallah şifasını verir. Kris , yağmur dualarınızı eksik etmeyin
mericim nsln cnm
herkese günaydın,herkese hayırlı kandiller...
bu mübarek gecede Rabbim dualarımızı kabul etsin....
ekintos mrb.yazılarının kısmen okudum.bana yardımcı ol lütfen.biz kaaan beyin hastasıyız.dna sonucumuz %96 hasarlı çıktı.%48 az hasarlı.kalan orta ve çok.
normal yolla kalabilirsin diyor kaan bey ama bilmiyorum.morfoloji sıfır.ileri hareket sıfır.
proxeed içiyoruz bu ay klomene ve e vitamine başladık.sen %84 ile mi hamile kaldın.ilaçla bu ordan düşünce mi hamile kaldın.düştü ise kaça düştü.
birde normal yolla kalmaya korkuyorum ya düşük olursa.sakat olursa hasarlı sperm döllerse(((
yasemin bu mubarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım belkide hiç öyle bişey yoktur tek dilegimiz bu annem bebegin için 1 tane yasin okudu canım allah kabul etsin.
canım naptınız aldınız mı ankaradan bir doktordan randevu?
Merhaba kızlaaaaar ..
Herkesin kandili mübarek olsun ..
Rabbim bu güzel günün yüzüsuyu hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa hayırla nasip eylesin ..
Yasemin sana özelden yazdım ama özelden cevap atamıyormuşsun ..
Öncelikle üzüntünü paylaşıyorum çok üzüldüm bebeğin adına ..
Ama bu sendrom için umut verici şeylerde okudum ..
Ben Ankara'dayım .. Özgür Deren ve Eyüp Ekici çok bilindik dr'lar burada ..
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah ..
ekintos mrb.yazılarının kısmen okudum.bana yardımcı ol lütfen.biz kaaan beyin hastasıyız.dna sonucumuz %96 hasarlı çıktı.%48 az hasarlı.kalan orta ve çok.
normal yolla kalabilirsin diyor kaan bey ama bilmiyorum.morfoloji sıfır.ileri hareket sıfır.
proxeed içiyoruz bu ay klomene ve e vitamine başladık.sen %84 ile mi hamile kaldın.ilaçla bu ordan düşünce mi hamile kaldın.düştü ise kaça düştü.
birde normal yolla kalmaya korkuyorum ya düşük olursa.sakat olursa hasarlı sperm döllerse(((
canım çok geçmiş olsun ,eğer aldıracaksanda çok erteleme,en önemlisi senın sağlığın sen olmazsan bebeğinin hali ne olur((
rabbim sanada yasemının bebeğinede,boncuğun yiğnlerinede salık versin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?