Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim sakin olmalisin, bebegin icin sakin kalmalisin boyle uzulursen ona daha cok zarar verirsin
insallah hicbirsey cikmayacaktir rahat ol nolur...

canim sakin olmalisin, bebegin icin sakin kalmalisin boyle uzulursen ona daha cok zarar verirsin
insallah hicbirsey cikmayacaktir rahat ol nolur...

yasemin çok şükür bir umut doğdu
inşallah bebeğine şifa olur:)

çok teşekkür ederim canım ya, onun etkilendiğinin farkındayım günlerdir hiç harekt etmiyodu ilk defa bu gün hareketlendi o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum, rabbim bebeğimin sağlığı ile sınamaz inşallah şifasını verir. Kris , yağmur dualarınızı eksik etmeyin

yasemin bu mubarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım belkide hiç öyle bişey yoktur tek dilegimiz bu annem bebegin için 1 tane yasin okudu canım allah kabul etsin.

canım naptınız aldınız mı ankaradan bir doktordan randevu?

herkese günaydın,herkese hayırlı kandiller...
bu mübarek gecede Rabbim dualarımızı kabul etsin....

ekintos mrb.yazılarının kısmen okudum.bana yardımcı ol lütfen.biz kaaan beyin hastasıyız.dna sonucumuz %96 hasarlı çıktı.%48 az hasarlı.kalan orta ve çok.
normal yolla kalabilirsin diyor kaan bey ama bilmiyorum.morfoloji sıfır.ileri hareket sıfır.
proxeed içiyoruz bu ay klomene ve e vitamine başladık.sen %84 ile mi hamile kaldın.ilaçla bu ordan düşünce mi hamile kaldın.düştü ise kaça düştü.
birde normal yolla kalmaya korkuyorum ya düşük olursa.sakat olursa hasarlı sperm döllerse (((

Merhaba kızlaaaaar ..
Herkesin kandili mübarek olsun ..
Rabbim bu güzel günün yüzüsuyu hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa hayırla nasip eylesin ..

Yasemin sana özelden yazdım ama özelden cevap atamıyormuşsun ..
Öncelikle üzüntünü paylaşıyorum çok üzüldüm bebeğin adına ..
Ama bu sendrom için umut verici şeylerde okudum ..
Ben Ankara'dayım .. Özgür Deren ve Eyüp Ekici çok bilindik dr'lar burada ..
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah ..

merhaba saybelll,o korkuları bende çok yaşadım.ama zaten hasarlı spermle döllenen yumurta devam ettiremiyor kendini.
sakat bir bebeğe gelirsekte ben zihinsel engelliler öğretmeniyim.nice sağlıklı insanların yada ilk yada ikinci çocuğu sağlıklı olupta sonra zihinsel yada fiziksel rahatsızlığı olan çocuklu aileler gördüm.bu kısmet işi...

canım çok geçmiş olsun ,eğer aldıracaksanda çok erteleme,en önemlisi senın sağlığın sen olmazsan bebeğinin hali ne olur((
rabbim sanada yasemının bebeğinede,boncuğun yiğnlerinede salık versin:)))

Bu konuda Resul-u Ekrem şöyle buyurmuştur:

"Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın. Ve o gecenin gündüzünde (kandilden sonraki gün)

oruç tutunuz. Çünkü o gece güneş batınca Allah Teâlâ o andan fecir oluncaya kadar: 'Benden mağfiret dileyen yok mu, onu

mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. (Bir belâ ile) müptelâ

olan yok mu, ona kurtuluş vereyim' buyurur." (İbn Mâce)

kandiliniz mubarek olsun kızlar ALLAHIM bugun kaderimize hayırlısıyla hamile kalmamızı yazar İNŞALLAH YÜCE MEVLAM bugun dualarımız kabul eyle yalvarırım geri cevirme

ALLAHIM hamile arkadaşlarımızada hayırlısyla saglıkla yavrularını kucagına almalarını nasib eyle

yasemin dün gece dua ederken aklıma geldin yavrun içinde dua ettim ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH bi yanlış anlama olmuştur ve yavrun sagsaglim dünyaya gelir ve sana cok hayırlı bi evlat olur İNŞALLAH

kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar.Allahım bu gecede dualarımızı kabul eylesin...herşeyi gönlümüze göre versin....

Allah razı olsun canım, Rabbim dularımı kabul eder inşallah evladımın sağlığı ile sınamaz ona kıyamıyorum dayanamıyorum. (

canım naptınız aldınız mı ankaradan bir doktordan randevu?

doktorların hepsi tatilde olduğu için ayın 15- 16 sına ancak randevu alabildik önce özgür derene gidicez, arkadaşlarda Fırat ortaçtan almış birde ona gidicez inşallah burda birşeyler yanlış çıkmıştır bebeğimin birşeyi yoktur yada gelişme göstermeye başlamıştır.. sürekli bu düşüncelerle yatıp kalkıyorum uyuyamıyorum.. Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine rabbim dualarımızı kabul eder bebeğimin şifasını verir inşallah.

canım sendromla ilgili seyler okuyunca bende cok umutlanmıştım ama galiba bizimki ondan farklı bir durummuş. Özgür Dereni araştırdık ona gidicez hayırlısı bakalım.. Allahtan umut kesilmez benimde tek dileğim bebeğimin şifası inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur..

kızlar herkese selam cepten girdiğim için geçmişi çok detaylı okuyamıyorum.son okuduğuum sayfalar pek iç açıcı değil.yasemin canım yaşadığın zorlu günlerde Rabbim öncelikle sana güç kuvvet versin yavrunada şifa versin.boncuğum canım arkadaşım yeğenlerinin durumuna nasıl üzüldüm anlatamam güzel Allahım bu mübarek günlerin hatırına şifa versin.ekintosum sanırım kistini aldırcan çok geçmiş olsun. Arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum

canım oğlum uyandığı için cevab yarım oldu..

değerlere sayılara çok takılma.bizde klomen menegon faydalı olmadı sanırım çünkü çok az bir süre kullandık...
vitaminlere ve kürlere çok özen gösterdi eşim ama...
birde kaan hocanın babacan tavrı bizim moralimizi yükseltti.
bu işte rahatlık ve moral önemli canım.
bizim morfoloji hep sıfırdı...

kaan hoca olur diyorsa olur sen içini ferah tut.ama elinizden geleni yap.
başka yardım edebileceğim şeyler olursa yaz cevaplarım

KANDILINIZ MUBAREK OLSUN KIZLARRR...RABBIM BU MUBAREK GECENIN HURMETINE GUNAHLARINIZI AF DUALARINIZI KABUL EYLESIN...DUALARDA BULUSMAK DILEGIYLE...

gecmisi okudum uzuntulu haberler var ve inanin ne yazacagimi bilmiyorum
BONCUK RABBIM yigenlerine sifa versin canim RABBIM korktugunuzla sinamasin..
YASEMIN canim INSALLAH sonuclar beklediginiz umdugumuz kadar guzel cikar RABBIM minik melegini sagsalim saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH...
EKINTOSS canim kucuk bir operasyon gecircekmissin sakin erteleme canim unutma cihana anne sutu kadar anneside gerekli canim gecmis olsun simdiden...

YAGMURUM YAGMUR YUREKLIM kokos bir kizin olcakmis RABBIM saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin...
bu gecenin hurmetine RABBIM anne olmak isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin gebe olanlara hayirli dogumlar anne olanlarada evlatlariyla gecirecekleri hayirli saglikli gunler nasip etsin INSALLAH...

geçmişi okudum üzücü haberlerden dolayı çok üzüldüm allahım yardımcınız olsun arkadaşlar. bu mübarek günlerde yaradan yüreklerinize, yüreklerimize serinlikler nasip etsin...

berat kandiliniz mübarek olsun. allah dualarımızı kabul eylesin.

hepımıze hayırlı kandıller kızlar ınsallah bu beraat hakıkı beraat olur hepımız ıcın ...

yengem ıcın her sabah namaz sonrası okudugum sıfa duası var bu sabah umut kardesı ve yasemın senın bebegın ıcın de dua ettım
Rabbım korktuklarımızla ımtıhan etmesn hıcbırımızı ..

cok sukur bız bugun yengemın sonuclarının temız haberını aldık ıcımıze ferahlık geldı sızlerde ınsallah guzel haberler alırsınız ..

bu gece de ısmen duanızı beklıyorum ben ınsallah lısteme bakıp hepınıze dua etmeye calıscagım ...

bugun cok onemlı ınsallah blloguma da bıseyler karalayacagım beraat hakkında ugrarsanız memnun olurum lınk yapıstırırım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…