Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kris benım adanada 3 deneme mı yaptığım drumda h. yaralıyı önermıstı bana 4. tedavi için
ınsanın aklına hersey gelıo..gunahları boyunlarına olsun...yatacak yerleri yok onların cnm..neysekı ortaya cıkmıs ama
henuz acığa cıkmayan, gizlı kapaklı nerelerde ınsanlar sömürüluo acaba..cok yazık..

evet canım kimin duası kabul olacak bilinmez hadi sende bize dua et 1 de doktora gidecem inşallah güzel haberlerle geliriz 2 hafta önce benide korkuttular biliyosun doktorlar gerilik var falan diye :26::26::26:
bende bilmiyordum böyle bi duayı kuranda varmı acaba bu dua
canım ayrıcada sorunlarını yazmaktan niye çekiniyosun yardımcı olabiliyosak ne güzel belki edilen duaların hürmetine sıkıntılarından kurtulursun biz asla sıkılmıyoruz böyle şeylerden artık zaten senin derdin benim derdim olmuş bi aile gibiyiz burda

hemen bi söz var cok sevdiğim onu pylaşayım ozaman

Duasız üşürmüş yürekler bil.
Sana bir dua eden olsun,senin de bir dua ettiğin.
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,sana ummadık kapılar açan.Bilmezsin kimin için ettiğin duadır,seni böyle ayakta tutan.

mevlanaa

amiinn canım inşallah rabbim hepinize nasip etsin saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar
rabbim hepimizin yuvasını o güzel kokudan mahrum etmesin
bi liste hazırlamak şart oldu o zaman

hiç sıkma canını sen birşeyciği yoktur bebeğinin. allahım yolunuzu açık etsin...

ya o başlangıçtaki dua kısmı var ya hani 1 kısmına kadar olan o bazı surelerin belli ayetleriymiş toplama bir dua yani anlıycağın...
ama anlamı çok güzel.

ya çekinmekten ziyade cidden yıldım problem yaşamaktan. böyle paylaşıp iyice yoğunlaşmak istemedim daha kolay oldu kabullenmemek konuşmamak. bir iki arkadaşla konuştum okadar..

dr.ların arada derede bırakması canımı sıktı ama hiçbirini dinlemiyorum allaha sığındım.hakkımda hayırlı olan neyse o olucak.

evet aile konusuna gelince,,,yeri geliyor onlardan daha iyi anlıyoruz birbirimizi.üzülüyoruz dertleşiyoruz daha yardımcı oluyoruz birbirimize...

amiinn canım inşallah rabbim hepinize nasip etsin saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar
rabbim hepimizin yuvasını o güzel kokudan mahrum etmesin
bi liste hazırlamak şart oldu o zaman

inşallah ceylan daha dun gıbı aklımda hamıle olduğunu öğrendiğimiz günler:)
gelısım konusunda usg yanılma payı vardır hep cnm bu kez hersey yolunda gözukcek ınsallh
hayıurlı doğumlar:)

duaya gelince tabiki ederim. seve seve...

günaydınlar ve hayırlı kandiller herkese

canım iyiyim çok şükür bi sıkıntımız yok,sen nasılsın başladınmı tedaviye ,geçen gün sana özel mesaj atmak istedim ama kutun doluydu

cnm arkadaşım kuzuma Rabbim sağlık versin ben çarşamba günü histereskopi olucağım korkuyorum polipi alıp tedaviye başlayacağız e artık bir yerde başlamalıyım hamişlik nsl gidiyor

cnm arkadaşım kuzuma Rabbim sağlık versin ben çarşamba günü histereskopi olucağım korkuyorum polipi alıp tedaviye başlayacağız e artık bir yerde başlamalıyım hamişlik nsl gidiyor

başla arunacığım artık ,bence sonu çok güzel olucak hayırlısıyla
mübarek aylardayız önümüz ramazan bol bol dua ederiz daha iyi olur tedavin için

hamilelik iyi gidiyo canım çok şükür sıkıntılarım var ama orta derce diyelim zorlamıyo o yüzden havalarda serinleyince çok da iyi oldu

bu arada KIZLAR eşim test verdi
milimde 18 milyon total 117 milyon toplam motil %40 morfolojide %30 krugere göre % 1 oluyo sanırım

kuzumun arkasından hemen kardeş gelecek gibimaşallahduaya çok ihtiyacağım var gerçekten

ne demek cok sevındım ıyı bıseylere vesıle olmak cok guzel bısey benım ıcın ...
burada hepımız yerı geldı sıkıntımızı yazdık yerı geldı mutlulugumuzu ve hep dınleyen vardı emın ol sıkılmadan dınlerız sen yaz rahatla yeter kı
yok kıız ılk kısım zaten bı sure sonra ezbere gırııyo az ugras ..
bıde bı gunde hemen hepsını okuyuo bıtırıocen dıe de kural yokkı aklına geldıkce oku kaldıgın yerden devam edersın sonra

masallah merıcım buyuttun bıle bebegını... hersey yolundaıdr ınsallahh .. sızın oralarda pek sıcaktı ..
esının degerlerı de fena degıl hakkaten ama sımdı doktora gıtsın sız tup bebege gecın der
sende dil cıkarırsın ona

ceylan!!

nerelerdesin kötü birşey yoktur umarım....:26:

dogurup gelmesın bu catlak

keşke büyütmüş olsam lorke daha yolun çokk başındayım
allahım sorunsuz atlatmamızı nasip eder inşallah
2 yılımız kaldı burda hayırlısıyla geçerse kuzey kutbuna gitsem yeridir:))

sizlerin de haberini alsak herşey daha güzel olucak

Selamınaleyküm kızlar nasılsınız ,kandilimiz mubarek olsun hepimize inşallah mevlam gönlümüze göre verir bu mubarek günlerde,dualarınızı bekliyorum sınav günü,en az 75 ...75 ...75 diye dua edin :)

ben yine doktor dönüşü hiç aklınıza gelmez yine annemdeydim bacak boyu 69 cm olmuş kilosu 2700 gr olmuş eliyle yüzünü kapatmış uyuyodu sonra uyandı bize baybay etti tekrar uyudu 35+2 çıkıyo cinsiyetini bu sefer kesin gösterdi kızmış herşey normal suyu eşi falan dedi çok şükür güzel haberlerle geldik darısı diger hamişlere inşallah hamiş olmayanlarada en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim

maşallah maşallah miniğine,ismi ne olacak kuşun:..????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…