Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inan hep dualarımdasın boncukta öyle
inşallah güzel haberler verirsiz bizler hayırlısıyla
3 lünüm sonucunun çok kötü çıkmaması çok güzel bence bildiğim kadarıyla bu testler yanıltıcı oluyomuş

sağol midyecim,başa gelen çekiliyor Rabbim dermansız dert vermesin.kabullendim ameliyat işini oğluşda 1 gün emmeyiversin....:)patalojide güzel çıkarsa işte bitti gitti inşallah.zaten ameliyat olmadan birde ankarada bir doktora daha gitcez...

bu arada boncuk çok merak ediyorum seni.................güzel haberlerle gelirsin inşallahhh...

canım benim Rabbim işinizi rast getirsin...haftaya gidiyormuşsunuz ankaraya.tabi tatil ayları bu aylar..

Günaydın kızlar. Zorrrr günlerin ardından bahar geldi içime. Bugün tahlil sonuçlarının hepsi çıktı Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki diğer yeğenimde yokmuş hastalık, enfeksiyona bağlı şişkinlikler oluşmuş vücudunda. Nasıl hafifledim anlatamam.

Dua eden bütün gönüllerden Rabbim binlerce kez razı olsun.

keyifsiz uyandım ama bu haberden sonra keyfim yerine geldi çok şükür rabbime
en kısa zamanda abisibede böyle sevinmek nasip etsin rabbim

ceylanın dediği gibi topiğe güzel bir haber gelmiş...
çok sevindim boncuk....tez vakitte umud için de güzel haberler verirsin inşallah bize...

cok sukur boncugum cok sevındım valla.. Rabbım umuta da sıfaların en hızlısını nasıb etsın ınsallah

cok sukur cok sevindim
Rabbime binlerce sukur
insallah umut unda tertemiz sonuclarini alacagiz ve bu defteri kapatacagiz

nsılsın canım benım ne var ne yok kızın nasıl maşallah bu topikde herkes hamıle kalmısss

azracım inşallah güzelim basit bir işlem olur sen neler yapıyorsun cnm

cnm başın sağolsun mekanı cennet olsun

merhaba canım
bizde kaan beye gecen ay gittik.proxeed plus düzenli olmasada 5 6 aydır kullanıyoruz.son 2 aydır düzenli.1 haftadır klomene başladık.sonuçlarımız kötü
dna hasarı %4 sağlam
%48 az hasarlı
kalanı orta ve şeddetli hasarlı
morfoloji sıfır
ileri hız sıfır
kaan bey bekleyin normal yolla olur dedi beklicez ama burda olanları okudukça moralim bozuluyor.keçiboynuzuda yapıyoruz.normal yolla olmasını çok istiyorum.

kızlar meraba herkese. öncelikle inş Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin hayırla ve sağlıkla. ben pco hastasıyım. eşimde de varikosel var. değerleri şöyle : morfoloji %6, ileri hızlı hareketli % 20 civaı bişeydi, 1 cc deki sayı 21 milyon ,toplam sayı 63 milyon. doktor bize isterseniz doğal yollardan denemeye devam edin bir süre ama şansınız normale göre daha az dedi. eşim ameliyat olacak sanıırm bidahaki ay. inş değerler biraz daha yükselir de şansımız artar. eğer hemen istiyosanız da aşılama yapabliriz dedi. biz de biz normal yollardan denemek istiyoruz bir süre dedik. bakalım inş Rabbim hayırlısı ile nasip eder

cnm fındığım ismi çok güzel benim berra isimde gördüğüm tüm öğrenciler de çok da zekiydi
darısı bizim fındıgımıza o zaman aruna teyzesi
ceylan sen esranın akibetinden haberdar mısın????????????**
o biraz uzak kalmak istedi galiba canım zaten ismimi listeden çıkarın diyodu sürekli facede ama kendisi

darısı bizim fındıgımıza o zaman aruna teyzesi

o biraz uzak kalmak istedi galiba canım zaten ismimi listeden çıkarın diyodu sürekli facede ama kendisi

cnm çarşamba günü histereskopi ile polipim alınacak ağustostada tüp olacak gelir inşallah kuzum teyzelerinden bol bol dua istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…