- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.861
Allah razı olsun canım, bu mübarek günlerin hürmetine dularımız kabul olur, rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah..
çok ağladım çok üzüldüm, isyan etmek istemedim ama bebek gördüğümde hamile gördüğümde neden ben dedim hala diyorum ama Allah gelenede razı olup kabul ediyoruz işte...Şimdilik bacağının sakatlığı için doktorlar düzelmesini bekleme imkansız diyo ama Allahtan ümidimizi kesmedik, Allahın izniyle belki gelişme gösterir az bi fark kalır..Aslında daha kötü seyler sölemişlerdi ama bugün üçlü tarama sonuçları çıktı şükür bahsettikleri kadar ciddi sorunları yok,inşallah daha da çıkmaz. Dualarınızı eksik etmeyin
selam kızlar bır haftadır memleketteydım geldım gecmıse soyle bı baktım uzucu haberler var
yasemincimınsallah mınık yavrun ıyıdır dr yanılmıstır ınsallah saglıcakla kucagına alırsın yavrunu benım sana tavsıyem vakıt gecırmeden hemen perınatolojıye gıtmen zaten arastırmıssındır rısklı gebelıklere bakılıyor benım bıldıgım ankara ıcın sana hacettepeyı tavsıye ederım bıraz yorucu olur cunku arastırma hastane oldugu ıcın ınsallah sorun buyuk degıldır basıt bır cozumu vardır...
boncukcanım ınsallah bısey yoktur cocukta testlerı temız cıkar Rabbım yardımcınız olsun
ekıntoscanım sanada gecmıs olsun kıstın varmıs sanırım amelıyat olacaksın ınsallah bır an once ıyılesırsın sut konusunda okudugum kadarıyla verebılecekmıssın ıstersen sutunu sagıp donduruya at o surecte kasıkla ıcırırsınız sonra onsallah devam edersın tekrar
Allah razı olsun canım, bu mübarek günlerin hürmetine dularımız kabul olur, rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah..
çok ağladım çok üzüldüm, isyan etmek istemedim ama bebek gördüğümde hamile gördüğümde neden ben dedim hala diyorum ama Allah gelenede razı olup kabul ediyoruz işte...Şimdilik bacağının sakatlığı için doktorlar düzelmesini bekleme imkansız diyo ama Allahtan ümidimizi kesmedik, Allahın izniyle belki gelişme gösterir az bi fark kalır..Aslında daha kötü seyler sölemişlerdi ama bugün üçlü tarama sonuçları çıktı şükür bahsettikleri kadar ciddi sorunları yok,inşallah daha da çıkmaz. Dualarınızı eksik etmeyin
Günaydın kızlar. Zorrrr günlerin ardından bahar geldi içime. Bugün tahlil sonuçlarının hepsi çıktı Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki diğer yeğenimde yokmuş hastalık, enfeksiyona bağlı şişkinlikler oluşmuş vücudunda. Nasıl hafifledim anlatamam.
Dua eden bütün gönüllerden Rabbim binlerce kez razı olsun.
Günaydın kızlar. Zorrrr günlerin ardından bahar geldi içime. Bugün tahlil sonuçlarının hepsi çıktı Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki diğer yeğenimde yokmuş hastalık, enfeksiyona bağlı şişkinlikler oluşmuş vücudunda. Nasıl hafifledim anlatamam.
canım benim Rabbim işinizi rast getirsin...haftaya gidiyormuşsunuz ankaraya.tabi tatil ayları bu aylar..
umutbizimolsun sendemi bahcecide yaptiriyorsun tedavini insallah hayirli sonuclar alirsin canim ilk denemeniz olcakti değilmi?
arunacim baslagicina son adimin bu histereskopi basit bi operasyon zaten. Gelismeleri yaz olurmu merak ederim.
mericimmasallah sayiniz baya bi yukselmis.. Demekki morfolojinin o kadarda cok onemi yok buna en iyi orneklerdensin
lorkem annem beyin kanamasi gecirdiginde buyuk sayilarda okumustuk.. Ben artik oyle bi hizlanmistim ki.. sen duayi yazinca hemen hatirladim cok güzel ve buyuk bir dua bu
5n1Ke canim merak ediyorum senide sorunlar yasadim yazmissin neler oldu anlatmak istermisin.
Ceylancim masallah bal kizina cok sukur hersey yoluna giriyor gordunmu sagliklada bi kucaklarsan bol bol resimlerini istiyorum. Gerci bi ultrason resmini hatirliyorum az cok kizinin yuzu gozumden canlaniyor benim
canım hayat herşeyi insanın önüne getiriveriyor. sadece boyun eğip eyvallah demek kalıyor insana.
ailecek öle bir durum yaşadık...
babanem sapasağlamken bir düştü kalçayı kırdı. ameliyat filan derken ameliyat sonrası beynine pıhtı gitti felç geçirdi. anneme geldi hastane sonrası çok kötü günler yaşadık sonra yoğu bakıma girdi. 13 gün sonra vefat etti.
kardeşimin düğününden bir gün önce..............
evden hem gelin çıktı hem cenaze. yıprtaıyor insanı.
kimseye demediler annem babam amcam bizimde düğünde haberimiz yoktu. düğün gecesi söylediler.
babama hala içim acıyor nasıl kaldırabildi diye durumu.
kızı için hiç belli bile etmedi adamcağız.
kendimle de ilgili iki dr.a birden gidiyrum biri ayrı diyorrrrrr öbürü ayrı..
allaha sığınıp yoluma devam edicem.
o "ol" derse olur elbet....
olmazsa da şükredicem aynı şeyleri yaşamaktansa Allah'ım hayırlı değilse tutmasın diye dua ediyorum.
içim birazcık olsun sızlamıycak okadar sığındım rabbime.
herşeyin hayırlısı......
amiinn canım facedende yazıyorum yetişemiyorum o yüzden
iyidir merak etme
merhaba melis
bizde kaan hocanın hastasıyız eşimde varikosel yok ama değerler düşük
sayı 11 milyoh
ileri hız %0 toplam hız %18
morfoloji %1
dna hasarı %13
kaan hoca dna hasarının üst sınırda olduğunu söyledi onu düşürmek için klomen tablet önerdi sabahları yarım
bide fsh hormonu düşük çıktı onuda yükseltmek gerekiyormuş sabah akşam proxseed içiyor
bide beslenme desteği önerdi
bizede size söylediğinin aynısını söyledi önce aşılama sonra tüp bebek
ilaçları kullanmaya 8 gün önce başladı 1 aysonrada tahliller istedi bakalım bi değişiklik var mı diye....
darısı bizim fındıgımıza o zaman aruna teyzesicnm fındığım ismi çok güzel benim berra isimde gördüğüm tüm öğrenciler de çok da zekiydi
o biraz uzak kalmak istedi galiba canım zaten ismimi listeden çıkarın diyodu sürekli facede ama kendisiceylan sen esranın akibetinden haberdar mısın????????????**
darısı bizim fındıgımıza o zaman aruna teyzesi
o biraz uzak kalmak istedi galiba canım zaten ismimi listeden çıkarın diyodu sürekli facede ama kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?