- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.841
sagol canım darısı senin bal kızına ismi BERRA olacak allah izin verirse
çok güzel bir isim,ismiyle yaşasın:))
bl kızım minikyawrum inşallah iyidir:)
Antalyacim saol canim hakkimizda hayirlisi herseyin
Sen nelrr yapiyorsun tatil yaptingeldin sanİrim
Boncugum umuttan ve kardesinden varmi haber her gece duamdalar ins
Ceylan hadi gozun aydin kiz senin minnak kizin kocaman olmus amasallah
umutbizimolsun sendemi bahcecide yaptiriyorsun tedavini insallah hayirli sonuclar alirsin canim ilk denemeniz olcakti değilmi?gunaydınnn kıslar
doğumlar yaklaştı ceylan ve bilgem
kolay ve hayırlı doğumlar dilerim:)artık bızım adlarımızı göbüşemı yazarsınız bılmıorm:))
tedavıde olan yok heralde,en yakın 5n1ke ve ben varız sanırım, aynı merkezde denıcez
dularınızı eksık etmeyeın ne olur bizim de evimiz bebek kokksun artık..aminn
arunacim baslagicina son adimin bu histereskopi basit bi operasyon zaten. Gelismeleri yaz olurmu merak ederim.cnm arkadaşım kuzuma Rabbim sağlık versin ben çarşamba günü histereskopi olucağım korkuyorum polipi alıp tedaviye başlayacağız e artık bir yerde başlamalıyım hamişlik nsl gidiyor
mericimbaşla arunacığım artık ,bence sonu çok güzel olucak hayırlısıyla
mübarek aylardayız önümüz ramazan bol bol dua ederiz daha iyi olur tedavin için
hamilelik iyi gidiyo canım çok şükür sıkıntılarım var ama orta derce diyelim zorlamıyo o yüzden havalarda serinleyince çok da iyi oldu
bu arada KIZLAR eşim test verdi
milimde 18 milyon total 117 milyon toplam motil %40 morfolojide %30 krugere göre % 1 oluyo sanırım
lorkem annem beyin kanamasi gecirdiginde buyuk sayilarda okumustuk.. Ben artik oyle bi hizlanmistim ki.. sen duayi yazinca hemen hatirladim cok güzel ve buyuk bir dua bune demek cok sevındım ıyı bıseylere vesıle olmak cok guzel bısey benım ıcın ...
burada hepımız yerı geldı sıkıntımızı yazdık yerı geldı mutlulugumuzu ve hep dınleyen vardı emın ol sıkılmadan dınlerız sen yaz rahatla yeter kı
yok kıız ılk kısım zaten bı sure sonra ezbere gırııyo az ugras ..
bıde bı gunde hemen hepsını okuyuo bıtırıocen dıe de kural yokkı aklına geldıkce oku kaldıgın yerden devam edersın sonra
masallah merıcım buyuttun bıle bebegını... hersey yolundaıdr ınsallahh .. sızın oralarda pek sıcaktı ..
esının degerlerı de fena degıl hakkaten ama sımdı doktora gıtsın sız tup bebege gecın der
sende dil cıkarırsın ona
dogurup gelmesın bu catlak
umutbizimolsun sendemi bahcecide yaptiriyorsun tedavini insallah hayirli sonuclar alirsin canim ilk denemeniz olcakti değilmi?
arunacim baslagicina son adimin bu histereskopi basit bi operasyon zaten. Gelismeleri yaz olurmu merak ederim.
mericimmasallah sayiniz baya bi yukselmis.. Demekki morfolojinin o kadarda cok onemi yok buna en iyi orneklerdensin
lorkem annem beyin kanamasi gecirdiginde buyuk sayilarda okumustuk.. Ben artik oyle bi hizlanmistim ki.. sen duayi yazinca hemen hatirladim cok güzel ve buyuk bir dua bu
5n1Ke canim merak ediyorum senide sorunlar yasadim yazmissin neler oldu anlatmak istermisin.
Ceylancim masallah bal kizina cok sukur hersey yoluna giriyor gordunmu sagliklada bi kucaklarsan bol bol resimlerini istiyorum. Gerci bi ultrason resmini hatirliyorum az cok kizinin yuzu gozumden canlaniyor benim
selam kızlar bır haftadır memleketteydım geldım gecmıse soyle bı baktım uzucu haberler var
yasemincimınsallah mınık yavrun ıyıdır dr yanılmıstır ınsallah saglıcakla kucagına alırsın yavrunu benım sana tavsıyem vakıt gecırmeden hemen perınatolojıye gıtmen zaten arastırmıssındır rısklı gebelıklere bakılıyor benım bıldıgım ankara ıcın sana hacettepeyı tavsıye ederım bıraz yorucu olur cunku arastırma hastane oldugu ıcın ınsallah sorun buyuk degıldır basıt bır cozumu vardır...
boncukcanım ınsallah bısey yoktur cocukta testlerı temız cıkar Rabbım yardımcınız olsun
ekıntoscanım sanada gecmıs olsun kıstın varmıs sanırım amelıyat olacaksın ınsallah bır an once ıyılesırsın sut konusunda okudugum kadarıyla verebılecekmıssın ıstersen sutunu sagıp donduruya at o surecte kasıkla ıcırırsınız sonra onsallah devam edersın tekrar
hayırlı geceler kızlaaaar.
lorkecim senin tedavini telden takip ettim sürekli.
yazamasamda...
hayırlısı böyleymiş demekki.inşallah çok beklemessin......
ceylan
bilgem doğumlarınız yaklaşmış.
sağlıkla kucağınızada alırsınız inşallah.
doğumda lütfen antalya2011 demeyide unutmayın olur mu?
okuduğum kadarıyla gamzelim sende tedaviye başlamışsın.
hayırlı olsun canım.
yasemin arkadaşında haberini okudum.ve de dua ettim.
inşallah hiç birşeyi yoktur bebişinin.....
canım bu üçlü tarama testini başka b ir yerde de yaptırdı nız mı hiç?
evet canım araştırdık ankarada doktorların büyük kısmı tatildeymiş mecburen bekliyoruz bir hafta daha beklemedeyiz, elimizdende birşey gelmiyo bilmiyoruz öyle işte ya...şimdilik iki doktordan randevu aldık bakalım..
krisim hayırlı olsun.
ikinciye hamileymişsin.
ne güzel.Allah tamamına erdirsin:)
ekin canım sen neler yapıyorsun.?
aşılama denedin mi?
enes ve esilanurdan haber var mı?
birde esra ya ne oldu.kapanmış.?
ya namazdan sonra uykum kactı 1 saat dolandım buralardaloekee çok erkencisin kuşum:)
umutbizimolsun sendemi bahcecide yaptiriyorsun tedavini insallah hayirli sonuclar alirsin canim ilk denemeniz olcakti değilmi?
arunacim baslagicina son adimin bu histereskopi basit bi operasyon zaten. Gelismeleri yaz olurmu merak ederim.
mericimmasallah sayiniz baya bi yukselmis.. Demekki morfolojinin o kadarda cok onemi yok buna en iyi orneklerdensin
lorkem annem beyin kanamasi gecirdiginde buyuk sayilarda okumustuk.. Ben artik oyle bi hizlanmistim ki.. sen duayi yazinca hemen hatirladim cok güzel ve buyuk bir dua bu
5n1Ke canim merak ediyorum senide sorunlar yasadim yazmissin neler oldu anlatmak istermisin.
Ceylancim masallah bal kizina cok sukur hersey yoluna giriyor gordunmu sagliklada bi kucaklarsan bol bol resimlerini istiyorum. Gerci bi ultrason resmini hatirliyorum az cok kizinin yuzu gozumden canlaniyor benim
canım hayat herşeyi insanın önüne getiriveriyor. sadece boyun eğip eyvallah demek kalıyor insana.
ailecek öle bir durum yaşadık...
babanem sapasağlamken bir düştü kalçayı kırdı. ameliyat filan derken ameliyat sonrası beynine pıhtı gitti felç geçirdi. anneme geldi hastane sonrası çok kötü günler yaşadık sonra yoğu bakıma girdi. 13 gün sonra vefat etti.
kardeşimin düğününden bir gün önce..............
evden hem gelin çıktı hem cenaze. yıprtaıyor insanı.
kimseye demediler annem babam amcam bizimde düğünde haberimiz yoktu. düğün gecesi söylediler.
babama hala içim acıyor nasıl kaldırabildi diye durumu.
kızı için hiç belli bile etmedi adamcağız.
kendimle de ilgili iki dr.a birden gidiyrum biri ayrı diyorrrrrr öbürü ayrı..
allaha sığınıp yoluma devam edicem.
o "ol" derse olur elbet....
olmazsa da şükredicem aynı şeyleri yaşamaktansa Allah'ım hayırlı değilse tutmasın diye dua ediyorum.
içim birazcık olsun sızlamıycak okadar sığındım rabbime.
herşeyin hayırlısı......
ya namazdan sonra uykum kactı 1 saat dolandım buralarda
evet canım bızde babamın amelıyat tedavı zamanı 500 tane okumustuk benımde o zaman hızlanmıstı .. gecen sene abımın cılt kanserı suphesı vardı o zaman okudum bu senede yengem derken Rabbım unutturmuyor ama cok sukur guzel sonuclar aldırdı hepsınden ...
canım cok zor bıu surec olmus dedıgın gıbı de en zoru baban ıcın ...
benım kardesımım kına gunu de babam yogun bakımdan cıkmıstı dugunu sakın ıptal etmeyındı ılk lafı da .. kına yapmadık ama babam hastanden doktor kontrolunda geldı kardesımın nıkahına 15 dk hemen gerı gtııt kardesımın gelın olup gıdısınden cok babama agladık hepımızı .ç.
bole gunlerı ınsan unutamıyo ..
Rabbım beterınden korusun .. kardesıne mutluluklar..
canım sana yürekten şifalar diliyorum. allahım yardımcın olsun.
dualarımda hep aklımdasınız.....
benim kaybettiğim bebeğimde de birsürü şey dediler sonra testlerle aaaa öle değilmiş durumları yaşadık. canımızdan canımızın gitmesiyle kaldık. ben çok üzüldüm o vakit. rubella ıgm pozitif çıkmıştı. sakat olur eğer hamilelikte kazandıysan virusü...
iki ağladım kahrımdan sonra kanamam çoğaldı....
ileri tetkikte bir baktık ki hamilelik dönemine ait değil...
demem o ki ne kadar yapabilirsin bilmiyrum ama bebeğini düşün onun için kendini yıpratmamaya çalış. inşallah herşey tesine döner....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?