Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sizin değerleriniz cok ıyı. doğal yolla olabılır. bu arada sen kendıne dıkkat et. pco var yazmıssın. sen duzenlı adet goruyor musun?ıstersen yumurtlama takıbı ıle yumurtlama duzenını oğrenır sonra doğal yolla olma ıhtımalını arttırabılırsın

sızın bu face dıye sureklı bahsettığınız kadınlar kulubunun face sayfası değılmı? ben oraya baktım hıc bırınızı goremedım. sız nerede konusuyorsunuz? orada kendı ısımlerınız mı gorunuyor?

canım demek vakit geldi..
benim 12. günümde adet olmuştum
senin 14 gün olduysa eğer inşallah güzel haber yakın demektir:)))
bir idrar testi yapsana canım ya...

hayır canım kendimiz face kurduk ordan görüşüyoruz burdaki nicklerimizle hesap açtık çogumuz

canım demek vakit geldi..
benim 12. günümde adet olmuştum
senin 14 gün olduysa eğer inşallah güzel haber yakın demektir:)))
bir idrar testi yapsana canım ya...

benim dpo 13 de düşer 15 de adet olurum. senin normalde de mi 12 gün luteal fazın ve progestan kullanmış mıydın??
bugün herşeyi yaşıyorum ümit ve korku..

Canim arkadaslarim
umarim hepiniz iyisinizdr

benim malesef cok yogun kanamam var 2 gundur durumum kotu Bana dua edin ne olur

yatiyorum kalkmadan
hepinizi cok opuyorum

Canim arkadaslarim

yatiyorum kalkmadan
hepinizi cok opuyorum

canım arkadasım, çok uzuldum. progestan alıyor musun? doktorunu arasaydın hemen. ıns. kanaman durur. kacıncı haftadaydın?kalp atısını duymusmuydunuz?

Adetim düzdenli değildi benim. ben ocak ayı gibi bebek düşünmeye başladım. ve pco olduğumu bildiğim için doktora gittim. klomen verdi bana, 4 ay kullan olmazsa gel dedi. o zaman bu işlerde yeni olduğum için ve bilmediğim için yumurta takibi çatlama büyüme vs hiçbişey bilmiyodum. neyse 4 ay sonra gittim bana 5. kutuyu vermeye kalktı ve bu da olmazsa tüp bebek dedi. ben şok oldum ve bütün gece ağladım. hemen ank daki doktorumdan randevu aldım 2 gün sonra koşa koşa gittim. bu arada eşime sperm testi yaptıralım dedik sonuçlarını doktor ister diye, işte değerler böyle çıktı. ürolog normal değerlere göre biraz düşük ama takviyelerle belki düzeleblir dedi. keçiboynuzu kürüne başladık , 1 ay sonra testi tekrarlattık bi değişme olmadı. ben kendi doktoruma gittim. ne tüp bebeği daha sen kaç aylık evlisin ne kadarlık denedinki ,ayrıca şimdilik hiç öyle bi durum gözükmüyo dedi. hemen rahim filmi istedi benden çektirdim ve temiz çıktı çok şükür. sonra serephone verdi, ve 8 gün önce pregnly çatlatma iğnesini vuruldum.şimdi bekliyorum pek umudum yok ama Allah büyük. eğer bu ay olmazsa bidahaki aya kararı siz kendiniz verin dedi. isterseniz eşin ameliyat olsun normal yollardan denemeye devam edin dedi, isterseniz biz çok istiyoruz hemen olsun diyosanız aşılamaya geçelim dedi. biz aşılama istemiyoruz şimdilik.Allah büyük. eğer nasip ettiyse her şekilde olacak. ben biraz kendi haline bırakmak istiyorum açıkçası. RABBİM HEPİMİİZN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ EN KISA ZAMANDA. ŞİFAMIZI VERSİN HEPİMİİZN

Canim arkadaslarim

yatiyorum kalkmadan
hepinizi cok opuyorum
canım ya Allah şifa versin ,yawrunu sana bğışlasın(((
vahh vahh bol bol dinlen inşallah bişey olmayacak((
darısı bizim fındıgımıza o zaman aruna teyzesi

o biraz uzak kalmak istedi galiba canım zaten ismimi listeden çıkarın diyodu sürekli facede ama kendisi

deli esra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…