- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.881
nsılsın canım benım ne var ne yok kızın nasıl maşallah bu topikde herkes hamıle kalmısss
kızlar meraba herkese. öncelikle inş Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin hayırla ve sağlıkla. ben pco hastasıyım. eşimde de varikosel var. değerleri şöyle : morfoloji %6, ileri hızlı hareketli % 20 civaı bişeydi, 1 cc deki sayı 21 milyon ,toplam sayı 63 milyon. doktor bize isterseniz doğal yollardan denemeye devam edin bir süre ama şansınız normale göre daha az dedi. eşim ameliyat olacak sanıırm bidahaki ay. inş değerler biraz daha yükselir de şansımız artar. eğer hemen istiyosanız da aşılama yapabliriz dedi. biz de biz normal yollardan denemek istiyoruz bir süre dedik. bakalım inş Rabbim hayırlısı ile nasip eder
esranın hesabı niye dondurukdu ki????????????????
merhaba kızlar biliyorsunuz aşılama yaptırmıştım.
bugün test günüm ama tatil olduğundan yaptıramıycam..
ateşim böyle;
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
progestan ateşi yüksek tutmuş olabilir mi:44:
genelde dpo13 de düşer ateşim.
sızın bu face dıye sureklı bahsettığınız kadınlar kulubunun face sayfası değılmı? ben oraya baktım hıc bırınızı goremedım. sız nerede konusuyorsunuz? orada kendı ısımlerınız mı gorunuyor?
mahsuru yoksa face ınızı banada soyler mısınız
canım demek vakit geldi..
benim 12. günümde adet olmuştum
senin 14 gün olduysa eğer inşallah güzel haber yakın demektir:)))
bir idrar testi yapsana canım ya...
benim dpo 13 de düşer 15 de adet olurum. senin normalde de mi 12 gün luteal fazın ve progestan kullanmış mıydın??
bugün herşeyi yaşıyorum ümit ve korku..
idrar testi yapsan belki ipucu veriri bize olmazmı
Canim arkadaslarim
umarim hepiniz iyisinizdr
benim malesef cok yogun kanamam var 2 gundur durumum kotuBana dua edin ne olur
yatiyorum kalkmadan
hepinizi cok opuyorum
Canim arkadaslarim
yatiyorum kalkmadan
hepinizi cok opuyorum
sizin değerleriniz cok ıyı. doğal yolla olabılır. bu arada sen kendıne dıkkat et. pco var yazmıssın. sen duzenlı adet goruyor musun?ıstersen yumurtlama takıbı ıle yumurtlama duzenını oğrenır sonra doğal yolla olma ıhtımalını arttırabılırsın
canım ya Allah şifa versin ,yawrunu sana bğışlasınCanim arkadaslarim
yatiyorum kalkmadan
hepinizi cok opuyorum
darısı bizim fındıgımıza o zaman aruna teyzesi
o biraz uzak kalmak istedi galiba canım zaten ismimi listeden çıkarın diyodu sürekli facede ama kendisi
canım arkadasım, çok uzuldum. progestan alıyor musun? doktorunu arasaydın hemen. ıns. kanaman durur. kacıncı haftadaydın?kalp atısını duymusmuydunuz?
çok geçmiş olsun
düşük mü yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?