Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sagol canim evet aliyorum progesteron
7. haftadayim evet alp atisini duymustuk dun kontrole gittim kanamadan sonra dunde atiyordu kalbi

kalbı atıyorsa dur hemen umıdını kesme. bazen boyle seyler olabılıyor. sen rahatlamaya calıs. bol bol dınlen kalkma yerınden. durur ıns.benım tanıdığın 2 akrabam hamileyken 5 ay duzenlı adet gorduler. o yuzden hamılelıklerını bıle farketmemısler. bırısı safra kesesınden amelıyat olmak ıcın gıdıyor doktora. doktor dıyaor bır ultrasonla bakalım karın ıcı nasıl. sonra bır bakıyor kı kadın hamıle. hamıle oldugunu bılıyorsun değilmi dıyor, o da yoooo dıyor. kadın ınanmıyor. olamaz ben son aylarda duzenlı adet gordum hıç sasmdı dıyor. ıstersenız sız once bır jınekolga gıdındıyor genel cerrah.meger kadın hamıleymıs haberı yok. tam 5 ay adet gordum dıyor. ınanılacak gıbı degıl.

her kanamada cocuk dusecek dıye bısey yok. ıcını ferah tut. elemnesrahleke oku bol bol.
kendıne ıyı bak

Canim arkadaslarim
umarim hepiniz iyisinizdr

benim malesef cok yogun kanamam var 2 gundur durumum kotu Bana dua edin ne olur

yatiyorum kalkmadan
hepinizi cok opuyorum

Rabbim yardımcın olsun şifa versin inş canım. ama hamilelikte ara kanamalar görülebiliyor çeşitli sebeplerle. sakin ol ve bol bol dinlen.

karanfilce bir test yapsan canim.bende cok merkattim.ins bebegin seninleidr hayirli haber alirsin inss

sağolasın canım..
aklımdan geçmedi değil..
evde test yok.
nöbetçi eczaneye baktım bizim mahalledeki değil olması da çok az bi ihtimaldi zaten.
eşim de annesigilde onların ordaki de nöbetçi değil.
istesem almayabilir de zaten kesinleşsin der o..
hazırlanıp dolmuşa binip çarşıya gitmeyi de gözüm yemiyor.

Slm arkadaşlar,nasılsınız?
BONCUK diğer yiğeninin testlerinin temiz çıkmasına çook sevindim..
İnsallah sıra Umut'ta,ondan da güzel haberler almak nasip olur..

KRİS benimde kanamam vardı canım,hele bi 15 gün falan aynı regl kanaması gibi çok yoğundu..Sonra yavaş yavaş azaldı..Tamamen kesileli belki de 10 gün anca olmuştur..Yatıp dinlemedim bile,Emir daha çok minik,bana ihtiyacı vardı..Rabbim yardım etti ama çok şükür atlattım..Sen de korkma inşallah bebişin bırakmayacak seni..Zaten kalp atışını duymuşsunuz..Doktor bana kalp atışı duyulduktan sonra gebelikler %80 devam eder demişti..Siz de tedbirinizi almışsınızdır zaten..

Kızlar biz de çok zor geçen 3-4 günün ardından ilk dişimizi patlattık,çok şükür :))
Ayrıca oğlum dede,hade,del gibi sesler çıkarmaya başladı..
Rabbim bu güzellikleri hepimize tekrar tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah..

cnm krisim yatmadan dinlen Yüce Mevlam korur meleğini dualarım seninle

resmen şaşkınlıktan saçmalamışım yatarak dinlen demek istedim

ayy aruna hiç gülecegim yoktu bende başta okuyorum rahat olmu demek istiyor acaba diye düşünüyodum ikinci msjda patladı gitti tutamadım kendimi

selam arkadaşcanlarım

sayfaları okuyamadım ama yazılanlardan anladığım kadarıyla

kriscanım senin haberin üzdü beni ancak tatlım ALLAH cc izniyle bebeğin yiğencanımız tutunacak sana hiç korkma

topiş başkanım benim
birazdan yasi okuyacam yiğencanımıza

boncukboncuukk senin yiğenin haberinide yine başka arkadaşın cevabından gördüm iyi sonuçlar almışşınız çok sevindim

sayfaları okuyamıyorum çünkü internetim çokkk yavaş

bu yazımın dahi geleceği şüpheli

neysem bende dün kpss ye girdim

çok kazıktı sorular

açıkçası 75 alırım ben ama belki rüyamda

ALLAH cc emanet olun selametle

Son düzenleme:

ne mezunusun eğer hemşirelikse atanırsın korkma inşallah

arkadaşlar eşimde 1 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama test sonucunda morfoloji diye bişey yazmıyor ne demek oluyor normal anormal yapısımı demek oluyor öyleyse eger bizim normal yapılı yüzde 85 ....anormal yapılı yüzde 15 arkadaşlar.... yüzde 5 i baş kısmı... yüzde 5 i boyun kısmı .... yüzde 5 i kuyruk kısmı ...nasıl arkadaşlar anlamıyorumda ben

Sagol canim Allah razi olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…