Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sagol canim insallah dedigin gibidir

korkuyor insan

Ah Fatma cim beni cok iyi anlarsin kucagimdaki bebegemi bakayim karnimdakinimi dusuneyim cok zor
Rabbim yardim eder insallah

krisim okuyunca cok uzuldum ama hemen aklima kardesimin gebeligi geldi oda ilk aylar dusuk tehlikesi yasamisti. kanamasi vardi ama bebisinin kalp atislari vardi ayni seninki gibiydi yani cok sukur hamileligi sorunsuz sonlanmisti insallah seninkide oyle olcak canim dualarim seninle
boncuk yegeninin tahlilleri temiz cikmis cok sevindim
karanfilce atesin gayet guzel ilerliyor insallah bebisin bu sefer seninledir.
ceylancim senin bebis aceleci cikti hiii insallah nisan kanamasi degildir canim... daha erken ya az daha dursunnn :26:kabizlik varsa ondanda olabilir gibi geldi bana facede yazilanlari okuyunca. eger oyleysede dahada dikkatli olman lazim bizim bi arkadas son aylarinda afedersiniz basur oldu hep yatmak zorunda kaldi ilacta alamayinca zorlamisti kizi. yarin doktordan gelmeni bekliycem habersiz birakma olurmu

Son düzenleme:
karanfilce canım inşallah hamilesindir tablon çok güzel ama hatırladığım kadarıyla senin ateşin yüksek oluyordu sonra birden düşüyordu. İnşallah bu kez hiç düşmez ve bebiş gelir.
kris sende sakın korkma kanama olabilir dinlen rahat olmaya çalış allahın izniyle sorunsuz atlatacaksınız bu durumu sen ve bebişin.

ceylan sende endişelenme kritik zamanı atlattın birde öyle 1-2 damlayla bişey olmaz yoğun oluyormuş doğum kanaması.

kızlar ben doğum hazırlığı telaşından nete pek giremedim haber vereyim dedim gerçi merak edende yok ama hakkınızı helel edin ben yarın doğuma gidiyorum. Biliyorsunuz biraz riskte olsa normal doğum istemiştim ama 40 hafta bitti kızımın gelmeye niyeti yok bizde epudral sezeryen ile doğuma karar verdik 9 ay 6 gün sonra bebeğim bizim ısrarımızla da olsa geliyor tüm arkadaşlarım için dua edeceğim allah isteyen herkeze nasip etsin.

canım nişansa eger azda olabiliyomuş öyle diyolar:18:
canımm heyecan yaptım şimdi ben aslında seni dogurdun sandım haber veremedigini düşündüm hadi sag salim kucagına al gel eve gelincede bizi haberdar etmeyi unutma kaçta gireceksin doguma hangi hastanede olacak bu arada

sağolasın canım. Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

evet benim ateşim son anlarda düşüyordu ama dpo13 de düşüyordu ve dpo15 ile bir ilki yaşamış oldum..
ateşim kızlar
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
hayırlısı olsun..

Canim arkadaslarim
umarim hepiniz iyisinizdr

benim malesef cok yogun kanamam var 2 gundur durumum kotu Bana dua edin ne olur

yatiyorum kalkmadan
hepinizi cok opuyorum

canıum benımde olmustu kanamam ..kal atısından sonra korkma dıyorlar ınsallah sıkı sıkı tutunur sana cnım dualarımsenle bebısınle

saglıklı al kucagına butterfly

Canim arkadaslarim
umarim hepiniz iyisinizdr

benim malesef cok yogun kanamam var 2 gundur durumum kotu Bana dua edin ne olur

yatiyorum kalkmadan
hepinizi cok opuyorum

canımm çok geçmiş olsun.
içini ferah tut canım.bişey olmaz inşallah.
hbb yide öp benim için lütfen........

karanfilce hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.
olmazsada üzme kendini fazla lütfenn.

ceylancım butterfly den önce doğurursan hiç şaşmam...
bilgemm de girmemiş bir iki gündür yoksaaaa.:)))
butterfly canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

ronyaaaaaam canımm nasılsın hayırlı olsun yeni evin
güle güle oturun.:))

sumak canım nasılsın.
uzun zamandır görmüyordum.

Son düzenleme:
Kris canim bisy olmaz ins bebegin seninle merak etme dua edelim bizde

Karanfil canim atesini bugun gordum ama dusmus malesef insan son ana kadar yine umidini yitirmiyor bekleyelim bakalim

Butterfly Rabbim cok guzel kolay bi dogum nasib etsin sana ins

Ronyam nasilsin canim net baglatmayacakmisin eve zor oluyo boyle sensiz

Ceyo doguma gitmis olabilirrrrr

tabi bi burukluk oluyor olmuyor değil ama hayat devam ediyor ve hayat herşeye rağmen güzel. Allah elimdekileri kaybettirmesin sağlık huzur ve mutluluk.. inşallah bebişi de istediği vakitte gönderecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…