- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.921
kalbı atıyorsa dur hemen umıdını kesme. bazen boyle seyler olabılıyor. sen rahatlamaya calıs. bol bol dınlen kalkma yerınden. durur ıns.benım tanıdığın 2 akrabam hamileyken 5 ay duzenlı adet gorduler. o yuzden hamılelıklerını bıle farketmemısler. bırısı safra kesesınden amelıyat olmak ıcın gıdıyor doktora. doktor dıyaor bır ultrasonla bakalım karın ıcı nasıl. sonra bır bakıyor kı kadın hamıle. hamıle oldugunu bılıyorsun değilmi dıyor, o da yoooo dıyor. kadın ınanmıyor. olamaz ben son aylarda duzenlı adet gordum hıç sasmdı dıyor. ıstersenız sız once bır jınekolga gıdındıyor genel cerrah.meger kadın hamıleymıs haberı yok. tam 5 ay adet gordum dıyor. ınanılacak gıbı degıl.
her kanamada cocuk dusecek dıye bısey yok. ıcını ferah tut. elemnesrahleke oku bol bol.
kendıne ıyı bak
kriz cok gecmis olsun canim ya.ALLAH yavrunuzu size bagislasin isn kesilir kanaman.
Rabbim yardımcın olsun şifa versin inş canım. ama hamilelikte ara kanamalar görülebiliyor çeşitli sebeplerle. sakin ol ve bol bol dinlen.
cnm krisim yatmadan dinlen Yüce Mevlam korur meleğini dualarım seninle
resmen şaşkınlıktan saçmalamışım yatarak dinlen demek istedim
Slm arkadaşlar,nasılsınız?
BONCUK diğer yiğeninin testlerinin temiz çıkmasına çook sevindim..
İnsallah sıra Umut'ta,ondan da güzel haberler almak nasip olur..
KRİS benimde kanamam vardı canım,hele bi 15 gün falan aynı regl kanaması gibi çok yoğundu..Sonra yavaş yavaş azaldı..Tamamen kesileli belki de 10 gün anca olmuştur..Yatıp dinlemedim bile,Emir daha çok minik,bana ihtiyacı vardı..Rabbim yardım etti ama çok şükür atlattım..Sen de korkma inşallah bebişin bırakmayacak seni..Zaten kalp atışını duymuşsunuz..Doktor bana kalp atışı duyulduktan sonra gebelikler %80 devam eder demişti..Siz de tedbirinizi almışsınızdır zaten..
Kızlar biz de çok zor geçen 3-4 günün ardından ilk dişimizi patlattık,çok şükür :))
Ayrıca oğlum dede,hade,del gibi sesler çıkarmaya başladı..
Rabbim bu güzellikleri hepimize tekrar tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah..
kris nasılsın canımm
biraz evvel yasin okudum inşallah bebişine
Ronyam bunu senin için ekliyorum
Eki Görüntüle 459903
karanfilce canımm
okul öncesi öğretmenliği benim
canım nişansa eger azda olabiliyomuş öyle diyolar:18:karanfilce canım inşallah hamilesindir tablon çok güzel ama hatırladığım kadarıyla senin ateşin yüksek oluyordu sonra birden düşüyordu. İnşallah bu kez hiç düşmez ve bebiş gelir.
kris sende sakın korkma kanama olabilir dinlen rahat olmaya çalış allahın izniyle sorunsuz atlatacaksınız bu durumu sen ve bebişin.
ceylan sende endişelenme kritik zamanı atlattın birde öyle 1-2 damlayla bişey olmaz yoğun oluyormuş doğum kanaması.
canımm heyecan yaptım şimdi ben aslında seni dogurdun sandım haber veremedigini düşündüm hadi sag salim kucagına al gel eve gelincede bizi haberdar etmeyi unutma kaçta gireceksin doguma hangi hastanede olacak bu aradakızlar ben doğum hazırlığı telaşından nete pek giremedim haber vereyim dedim gerçi merak edende yok amahakkınızı helel edin ben yarın doğuma gidiyorum. Biliyorsunuz biraz riskte olsa normal doğum istemiştim ama 40 hafta bitti kızımın gelmeye niyeti yok bizde epudral sezeryen ile doğuma karar verdik 9 ay 6 gün sonra bebeğim bizim ısrarımızla da olsa geliyor tüm arkadaşlarım için dua edeceğim allah isteyen herkeze nasip etsin.
karanfilce canım inşallah hamilesindir tablon çok güzel ama hatırladığım kadarıyla senin ateşin yüksek oluyordu sonra birden düşüyordu. İnşallah bu kez hiç düşmez ve bebiş gelir.
kris sende sakın korkma kanama olabilir dinlen rahat olmaya çalış allahın izniyle sorunsuz atlatacaksınız bu durumu sen ve bebişin.
ceylan sende endişelenme kritik zamanı atlattın birde öyle 1-2 damlayla bişey olmaz yoğun oluyormuş doğum kanaması.
Canim arkadaslarim
umarim hepiniz iyisinizdr
benim malesef cok yogun kanamam var 2 gundur durumum kotuBana dua edin ne olur
yatiyorum kalkmadan
hepinizi cok opuyorum
saglıklı al kucagına butterflykızlar ben doğum hazırlığı telaşından nete pek giremedim haber vereyim dedim gerçi merak edende yok amahakkınızı helel edin ben yarın doğuma gidiyorum. Biliyorsunuz biraz riskte olsa normal doğum istemiştim ama 40 hafta bitti kızımın gelmeye niyeti yok bizde epudral sezeryen ile doğuma karar verdik 9 ay 6 gün sonra bebeğim bizim ısrarımızla da olsa geliyor tüm arkadaşlarım için dua edeceğim allah isteyen herkeze nasip etsin.
Canim arkadaslarim
umarim hepiniz iyisinizdr
benim malesef cok yogun kanamam var 2 gundur durumum kotuBana dua edin ne olur
yatiyorum kalkmadan
hepinizi cok opuyorum
canımm çok geçmiş olsun.
içini ferah tut canım.bişey olmaz inşallah.
hbb yide öp benim için lütfen........
karanfilce hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.
olmazsada üzme kendini fazla lütfenn.
ceylancım butterfly den önce doğurursan hiç şaşmam...
bilgemm de girmemiş bir iki gündür yoksaaaa.:)))
butterfly canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
ronyaaaaaam canımm nasılsın hayırlı olsun yeni evin
güle güle oturun.:))
sumak canım nasılsın.
uzun zamandır görmüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?