- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.941
Kris canim bisy olmaz ins bebegin seninle merak etme dua edelim bizde
Karanfil canim atesini bugun gordum ama dusmus malesef insan son ana kadar yine umidini yitirmiyor bekleyelim bakalim
Butterfly Rabbim cok guzel kolay bi dogum nasib etsin sana ins
Ronyam nasilsin canim net baglatmayacakmisin eve zor oluyo boyle sensiz
Ceyo doguma gitmis olabilirrrrr
canımm çok geçmiş olsun.
içini ferah tut canım.bişey olmaz inşallah.
hbb yide öp benim için lütfen........
karanfilce hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.
olmazsada üzme kendini fazla lütfenn.
ceylancım butterfly den önce doğurursan hiç şaşmam...
bilgemm de girmemiş bir iki gündür yoksaaaa.:)))
butterfly canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
ronyaaaaaam canımm nasılsın hayırlı olsun yeni evin
güle güle oturun.:))
sumak canım nasılsın.
uzun zamandır görmüyordum.
kızlar ben doğum hazırlığı telaşından nete pek giremedim haber vereyim dedim gerçi merak edende yok amahakkınızı helel edin ben yarın doğuma gidiyorum. Biliyorsunuz biraz riskte olsa normal doğum istemiştim ama 40 hafta bitti kızımın gelmeye niyeti yok bizde epudral sezeryen ile doğuma karar verdik 9 ay 6 gün sonra bebeğim bizim ısrarımızla da olsa geliyor tüm arkadaşlarım için dua edeceğim allah isteyen herkeze nasip etsin.
sağolasın canım benim.. hayırlısı böyleymiş demek ki.. bu ay umreye gidicem inşallah belki de böylesi daha iyi olacak. bu adetimle doğum kontrol hapına başlıycam adetimi uzatmak için hemşire arkadaşlarım bunu önerdi daha iyi bi fikri olan var mı??
Ronyaya mesaj atmıştım haftaya işe başlıyormuş daha rahat girebilecekmiş canım.
kızlar ben doğum hazırlığı telaşından nete pek giremedim haber vereyim dedim gerçi merak edende yok amahakkınızı helel edin ben yarın doğuma gidiyorum. Biliyorsunuz biraz riskte olsa normal doğum istemiştim ama 40 hafta bitti kızımın gelmeye niyeti yok bizde epudral sezeryen ile doğuma karar verdik 9 ay 6 gün sonra bebeğim bizim ısrarımızla da olsa geliyor tüm arkadaşlarım için dua edeceğim allah isteyen herkeze nasip etsin.
karanfilce sen test yaptırmadın mı hala?
kris canım çok geçmiş olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin
krisim okuyunca cok uzuldum ama hemen aklima kardesimin gebeligi geldi oda ilk aylar dusuk tehlikesi yasamisti. kanamasi vardi ama bebisinin kalp atislari vardi ayni seninki gibiydi yani cok sukur hamileligi sorunsuz sonlanmisti insallah seninkide oyle olcak canim dualarim seninle
boncuk yegeninin tahlilleri temiz cikmis cok sevindim
karanfilce atesin gayet guzel ilerliyor insallah bebisin bu sefer seninledir.
ceylancim senin bebis aceleci cikti hiiiinsallah nisan kanamasi degildir canim... daha erken ya az daha dursunnn :26:kabizlik varsa ondanda olabilir gibi geldi bana facede yazilanlari okuyunca. eger oyleysede dahada dikkatli olman lazim bizim bi arkadas son aylarinda afedersiniz basur oldu hep yatmak zorunda kaldi ilacta alamayinca zorlamisti kizi. yarin doktordan gelmeni bekliycem habersiz birakma olurmu
canıum benımde olmustu kanamam ..kal atısından sonra korkma dıyorlar ınsallah sıkı sıkı tutunur sana cnım dualarımsenle bebısınle
saglıklı al kucagına butterfly
canımm çok geçmiş olsun.
içini ferah tut canım.bişey olmaz inşallah.
hbb yide öp benim için lütfen........
karanfilce hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.
olmazsada üzme kendini fazla lütfenn.
ceylancım butterfly den önce doğurursan hiç şaşmam...
bilgemm de girmemiş bir iki gündür yoksaaaa.:)))
butterfly canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
ronyaaaaaam canımm nasılsın hayırlı olsun yeni evin
güle güle oturun.:))
sumak canım nasılsın.
uzun zamandır görmüyordum.
Kris canim bisy olmaz ins bebegin seninle merak etme dua edelim bizde
Karanfil canim atesini bugun gordum ama dusmus malesef insan son ana kadar yine umidini yitirmiyor bekleyelim bakalim
Butterfly Rabbim cok guzel kolay bi dogum nasib etsin sana ins
Ronyam nasilsin canim net baglatmayacakmisin eve zor oluyo boyle sensiz
Ceyo doguma gitmis olabilirrrrr
Merhaba kızlar ..
Hetkes iyidir inşallah ..
Kris'im inşallah kanaman bir an önce biterde yavrun sağlıcakla gelir ..
Dualarımdasın ..
Kızlar havalar çok sıcak , gece uykularım artık yok gibi..
Bugünümüze hamd olsun maksadım şikayet değil ama zorlanıyoruz tabi..
Yarın hastaneye gideceğim , inşallah sezeryan için bana gün verir diye tahmin ediyorum dr'cuğum ..
Az kaldı , bayağı ağırlaştım ..
İnşallah yakında kavuşacağız oğlumla..
Darısı isteyen dileyen herkesin başına olsun ..
Bu arada Butter doğum yapmıştır sanırım ..
Öyle bişeyler yazmış..
Sağlıcakla gelsin prensesi..
Çok şükür sıra Ceylan ve bana geldi..
merhaba arkadaşlar..
bizdede sperm problemi var...
ama sizler sayesinde üstesinden geleceğimize inanıyorum..
KRİSHAZEL çok geçmiş olsun canım ama bebeğinin sana sımsıkı tutunacağına eminim sen moralini yüksek tut...
BUTTER inşallah iyi bir doğum gerçekleşmiştir ...
BİLGE ve CEYLAN Allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip eylesin inşallah....
KARANFİL seninde verdiğin mücadelenin mutlulukla sonuçlanacağına eminim....
bizde temmuz ayınıda değerlendireceğiz olmaz ise ağustosta aşılama yapacağız....
eşim kaan hocanın hastası klomen ve proxeed kullanıyor...
11 milyon sperm
%1 morfoloji
ileri hız sıfır toplam hız %18
varikosel yok...
DFO %13
Buradaki arkadaşlıklar çok güzel Allah nazarlardan korusun...
......................BU TOPİĞİN UĞURUNA İNANIYORUM KUCAĞI BOŞ KİMSE KALMAYACAK İNŞALLAH..........................
merhaba kızlar, benim tedavim başladı. ilk defa gonal f kullanmıyorum. menogonla başladık. kalçadan iğne zormuş yaa. neyse sonu güzel olsun da katlanıyoruz herşeye.
boncuk, yeğeninin daha iyidir inşallah.
krishazel,geçmiş olsun çok. bebişin seni bırakmayacak inanıyorum.
butterfly, sağlıcakla kavuş bebişine inşallah. ben seni doğum yaptın ve uğramıyorsun diye düşünmüştüm:)) darısı başımıza inşallah. dualarımız seninle.
Canlarim hepinizden Allah bin kere razi olsun
hepinizi cok seviyorum
yok canım adet oldum az önce.
tahmin etmiştim ateşten zaten.
kızlar ben doğum kontrol hapına başlıyorum aşılama sonrası bişey olmaz zannedersem değil mi..
kızlar biliyorum bana kızacaksınız ama ben eşime uyguladığım bütün kürleri proxeed dahil bırakmayı düşünüyorum. çünkü yaptığım kürler ilaçlar sayıyı arttırdı da arttırdı hızı düşürdü.
anasının evinde nasıl besleniyorsa öyle besleyecem adamı et, patates kızartması, pirinç pilavı...
benim yaptığım sebze çeşitleri meyveler bulgur pilavları kısaca sağlıklı beslenme adına olan herşey evlendiğimizin 3. ayında yapılan spermiyogramı 115 milyon sayı %13 ileri toplam %80 hız ve %6 morfoloji yi işte en sonki gördüğünüz duruma getirdi.
şu an en sonki kararım bu sonra karar değiştirebilirim bilmiyorum.
sakın mücadeleyi bıraktığımı düşünmeyin benim adam 0 kan grubu etçil yani. artık adama her gün et yapcam bi de bunu deniycem nasılsa bişey olmuyor. bi de sağlıksız beslensin bakalım adam rahat batıyor düğün zamanı ve sonrasında ne stresli zamanlar geçirdik harika bi sperm değeri vardı.
arkadaşlar evlendik ve 2 yıl korunmasız gebelik olmadı doktorlara gittik bana bakıldı herşey temizdi eşime sperm tahlili yapıldı ve sayı 2 milyon cıktı derken tup bebek dediler tup bebek kliniginde yapılan tahlildede sayı 1 milyon temz sperm bulundu ve 2.tup bebek denememde evladıma kavuştum tabi dogum yapınca hiç korunmadık nasıl olsa mucize mumkun degil dediler bizde olsun cocugumuz yeter dedik derken birkaç ay sonra benm adetim gecikti eskiden olsa bırakın adet gecikmesini adetim olacagı gunler test yapardım ev idrar testi kaynardı her ay :) benm adet 5 yada 6 gun gecikince kardeşim ya neden olmasın allah vermiyormu olurmu olur tahlil yap dedi idrar testi yaptım net 2 cizgi cıkınca ben şok oldum cunku bize kac doktor mumkun degil demişti hemen kan tahlili yaptım 5 haftalık hamileymişim şimdi surpriz bebegimi bekliyorum yani diyecegim oki allah ol derse olmayacak şey yok ha şimdi eminim hepiniz acaba eşi ne yapıyordu diyceksiniz cunku bende boyle seyler gorunce hemen meraklanırdım :) ozel birşey yapmadı tek yapılan eşim bal cok fazla tuketirdi kahvaltıda onun dışındada herhangi birşey yoktu ama eşim sigara içmiyor bunuda ekleyeyim soru sormak isteyen olursa muhakkak cevap veririm bide ben kadın dogumcuma bunu soyleyince bana spermler artmamıştır belki ama guclenmiş olabilir dedi merakda etmiyor degilim hani sayımı yukseldi yoksa 1 milyonluk mucizemi oldu...ALLAHIM HEPİNİZE EVLAT VERSİN İNŞALLAH...dogumum sezeryanla olmuştu ameliyathanede hem korkudan titriyordum ama sadece birşeyi unutmadım sizlere dua ettim...
arkadaşlar evlendik ve 2 yıl korunmasız gebelik olmadı doktorlara gittik bana bakıldı herşey temizdi eşime sperm tahlili yapıldı ve sayı 2 milyon cıktı derken tup bebek dediler tup bebek kliniginde yapılan tahlildede sayı 1 milyon temz sperm bulundu ve 2.tup bebek denememde evladıma kavuştum tabi dogum yapınca hiç korunmadık nasıl olsa mucize mumkun degil dediler bizde olsun cocugumuz yeter dedik derken birkaç ay sonra benm adetim gecikti eskiden olsa bırakın adet gecikmesini adetim olacagı gunler test yapardım ev idrar testi kaynardı her ay :) benm adet 5 yada 6 gun gecikince kardeşim ya neden olmasın allah vermiyormu olurmu olur tahlil yap dedi idrar testi yaptım net 2 cizgi cıkınca ben şok oldum cunku bize kac doktor mumkun degil demişti hemen kan tahlili yaptım 5 haftalık hamileymişim şimdi surpriz bebegimi bekliyorum yani diyecegim oki allah ol derse olmayacak şey yok ha şimdi eminim hepiniz acaba eşi ne yapıyordu diyceksiniz cunku bende boyle seyler gorunce hemen meraklanırdım :) ozel birşey yapmadı tek yapılan eşim bal cok fazla tuketirdi kahvaltıda onun dışındada herhangi birşey yoktu ama eşim sigara içmiyor bunuda ekleyeyim soru sormak isteyen olursa muhakkak cevap veririm bide ben kadın dogumcuma bunu soyleyince bana spermler artmamıştır belki ama guclenmiş olabilir dedi merakda etmiyor degilim hani sayımı yukseldi yoksa 1 milyonluk mucizemi oldu...ALLAHIM HEPİNİZE EVLAT VERSİN İNŞALLAH...dogumum sezeryanla olmuştu ameliyathanede hem korkudan titriyordum ama sadece birşeyi unutmadım sizlere dua ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?