- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 683
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.961
rabbim sağlıklan ewladını versin,maşallah:)))))))
ikinci çocuklarda mucize anınjda gerçekleşiyor..
Allah iki evladını da sana bağışlasın
evet kızlar ben cevremdede cok duydum ilk tupten sonra normal yolla hamile kalan cokmuş umudunuzu hiç yitirmeyin
ewet canım inşallah kızım olacak,inşallah sağlıklıdır mink yawrum:)rabbim sanada evladını saglıklı sıhhatli kucagına almanı nasip etsin sanırım kızın olacak benmde bi zillim var
kızlar gunaydın, ilk aşılama sonucumu bugun aldım. sonuç negatif. yani hamile değilmişim. malesef olumsuz sonuçlandı. zaten hiçbir belirtim olmamasından dolayı hiç umitlenemedim. bekliyordum bu sonucu ama yine de hüsrana uğramak üzüyor insanı. hayırlısı ne diyelim. ramazandan sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.vermiyorsa Mabud, neylesin mahmut. O vermeyince ne yapsak boş.
bu topikte son zamanlarda tedavi olan tüm arkadaşların(lorke, gökçen, karanfilce, ben...) benim de dahil sonuçları hep negatif oldu. Rabbim hepimize hayırlı sonuçları en kısa zamanda göstersin.
krishazel, senin durumun nasıl oldu? kanaman durdu mu? merak ediyorum seni.
karanfilce, ikimiz de aynı zamanda aşılama yaptırdık, ikimizde negatif sonuç aldık. kader ortağı olduk. sana da hayırlı umreler. biz de eşimle mayıs ayında umreye gittik geldik. benim de umre zamanı adetime denk geliyordu. adetten 3 gün önce primolut N başladım. bu hap ile yaklasık 10-14 gün geciktirebiliyorsun. ben de işe yaradı. tam döneceğimiz akşam orada geldi kırmızılar. ertesi sabah da döndük zaten.Çok şükür hap işimi gördü.
sevgiler
kızlar Allah izin verirse umrede hepimiz için dua etcem..
dileyen herkes konuştuğumuz konuşmadığımız farketmez özelden isimlerini yazabilirler.
ben aciz bir kulum ama dileğimiz müminin mümine duası kıymetli olur da Rabbim onun hürmetine kabul eder.
yanımda not defterim var mesaj atanı oraya yazıyorum Rabbim unutturmassa dua edicem inşallah.
bugün memlekete gitcem siz istediğiniz an atın. ben gelince bakarım.
melisdilek hayırlısı olsun pozitif olsa güzel olurdu ama yapacak bişey yok her şey Rabbimin ol demesine bağlı 1 buçuk yıldır çocuk istiyorum ve bu olumsuzluklar hayatta bana çok şey öğretti istediğinim şeyler sürekli verildi Rabbimden şükürler olsun bunu da verecek inanıyorum ama hemen olmaması beni çook olgunlaştırdı. böyle olması gerekiyordu demek ki.
ben doğum kontrol hapıyla adeti engelleyecektim ama doktorumu aradım ayenen senin uyguladığın yöntemi uygulayacak ben de vazgeçtim.
o ilacı kullandığın ay korundun mu canım?
melisdilek hayırlısı olsun pozitif olsa güzel olurdu ama yapacak bişey yok her şey Rabbimin ol demesine bağlı 1 buçuk yıldır çocuk istiyorum ve bu olumsuzluklar hayatta bana çok şey öğretti istediğinim şeyler sürekli verildi Rabbimden şükürler olsun bunu da verecek inanıyorum ama hemen olmaması beni çook olgunlaştırdı. böyle olması gerekiyordu demek ki.
ben doğum kontrol hapıyla adeti engelleyecektim ama doktorumu aradım ayenen senin uyguladığın yöntemi uygulayacak ben de vazgeçtim.
o ilacı kullandığın ay korundun mu canım?
canım kısmet..hayırlısı neyse o olsun.Rabbim tez vakitte gönlünün muradını versin..kızlar gunaydın, ilk aşılama sonucumu bugun aldım. sonuç negatif. yani hamile değilmişim. malesef olumsuz sonuçlandı. zaten hiçbir belirtim olmamasından dolayı hiç umitlenemedim. bekliyordum bu sonucu ama yine de hüsrana uğramak üzüyor insanı. hayırlısı ne diyelim. ramazandan sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.vermiyorsa Mabud, neylesin mahmut. O vermeyince ne yapsak boş.
bu topikte son zamanlarda tedavi olan tüm arkadaşların(lorke, gökçen, karanfilce, ben...) benim de dahil sonuçları hep negatif oldu. Rabbim hepimize hayırlı sonuçları en kısa zamanda göstersin.
karanfilce, ikimiz de aynı zamanda aşılama yaptırdık, ikimizde negatif sonuç aldık. kader ortağı olduk. sana da hayırlı umreler. biz de eşimle mayıs ayında umreye gittik geldik. benim de umre zamanı adetime denk geliyordu. adetten 3 gün önce primolut N başladım. bu hap ile yaklasık 10-14 gün geciktirebiliyorsun. ben de işe yaradı. tam döneceğimiz akşam orada geldi kırmızılar. ertesi sabah da döndük zaten.Çok şükür hap işimi gördü.
sevgiler
kızlar Allah izin verirse umrede hepimiz için dua etcem..
dileyen herkes konuştuğumuz konuşmadığımız farketmez özelden isimlerini yazabilirler.
ben aciz bir kulum ama dileğimiz müminin mümine duası kıymetli olur da Rabbim onun hürmetine kabul eder.
yanımda not defterim var mesaj atanı oraya yazıyorum Rabbim unutturmassa dua edicem inşallah.
bugün memlekete gitcem siz istediğiniz an atın. ben gelince bakarım.
sevgicim maşallah size canım....
bizdede sperm problemi var...
eşinin morfoloji ve hız değerleri nasıldı canım...
inan böyle güzel haberleri alınca çook seviniyorum..
bide yaşlarınız kaç...
darısı bizlere olsun inşallah....
benim eşim klomen proxseed kullanıyor bide keçi boynuzu kürü umut işte...
arkadaşlar evlendik ve 2 yıl korunmasız gebelik olmadı doktorlara gittik bana bakıldı herşey temizdi eşime sperm tahlili yapıldı ve sayı 2 milyon cıktı derken tup bebek dediler tup bebek kliniginde yapılan tahlildede sayı 1 milyon temz sperm bulundu ve 2.tup bebek denememde evladıma kavuştum tabi dogum yapınca hiç korunmadık nasıl olsa mucize mumkun degil dediler bizde olsun cocugumuz yeter dedik derken birkaç ay sonra benm adetim gecikti eskiden olsa bırakın adet gecikmesini adetim olacagı gunler test yapardım ev idrar testi kaynardı her ay :) benm adet 5 yada 6 gun gecikince kardeşim ya neden olmasın allah vermiyormu olurmu olur tahlil yap dedi idrar testi yaptım net 2 cizgi cıkınca ben şok oldum cunku bize kac doktor mumkun degil demişti hemen kan tahlili yaptım 5 haftalık hamileymişim şimdi surpriz bebegimi bekliyorum yani diyecegim oki allah ol derse olmayacak şey yok ha şimdi eminim hepiniz acaba eşi ne yapıyordu diyceksiniz cunku bende boyle seyler gorunce hemen meraklanırdım :) ozel birşey yapmadı tek yapılan eşim bal cok fazla tuketirdi kahvaltıda onun dışındada herhangi birşey yoktu ama eşim sigara içmiyor bunuda ekleyeyim soru sormak isteyen olursa muhakkak cevap veririm bide ben kadın dogumcuma bunu soyleyince bana spermler artmamıştır belki ama guclenmiş olabilir dedi merakda etmiyor degilim hani sayımı yukseldi yoksa 1 milyonluk mucizemi oldu...ALLAHIM HEPİNİZE EVLAT VERSİN İNŞALLAH...dogumum sezeryanla olmuştu ameliyathanede hem korkudan titriyordum ama sadece birşeyi unutmadım sizlere dua ettim...
kızlar gunaydın, ilk aşılama sonucumu bugun aldım. sonuç negatif. yani hamile değilmişim. malesef olumsuz sonuçlandı. zaten hiçbir belirtim olmamasından dolayı hiç umitlenemedim. bekliyordum bu sonucu ama yine de hüsrana uğramak üzüyor insanı. hayırlısı ne diyelim. ramazandan sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.vermiyorsa Mabud, neylesin mahmut. O vermeyince ne yapsak boş.
sevgiler
Arkadaşım bebeğim için dua edermisin, suan en cok duaya ihtiyacımız var...Rabbim dualarımızı kabul eder şifasını verir, gelişme gösterir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?