Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet kızlar ben cevremdede cok duydum ilk tupten sonra normal yolla hamile kalan cokmuş umudunuzu hiç yitirmeyin

sevgicim maşallah size canım....
bizdede sperm problemi var...
eşinin morfoloji ve hız değerleri nasıldı canım...
inan böyle güzel haberleri alınca çook seviniyorum..
bide yaşlarınız kaç...
darısı bizlere olsun inşallah....
benim eşim klomen proxseed kullanıyor bide keçi boynuzu kürü umut işte...

kızlar gunaydın, ilk aşılama sonucumu bugun aldım. sonuç negatif. yani hamile değilmişim. malesef olumsuz sonuçlandı. zaten hiçbir belirtim olmamasından dolayı hiç umitlenemedim. bekliyordum bu sonucu ama yine de hüsrana uğramak üzüyor insanı. hayırlısı ne diyelim. ramazandan sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.vermiyorsa Mabud, neylesin mahmut. O vermeyince ne yapsak boş.

bu topikte son zamanlarda tedavi olan tüm arkadaşların(lorke, gökçen, karanfilce, ben...) benim de dahil sonuçları hep negatif oldu. Rabbim hepimize hayırlı sonuçları en kısa zamanda göstersin.

krishazel, senin durumun nasıl oldu? kanaman durdu mu? merak ediyorum seni.

karanfilce, ikimiz de aynı zamanda aşılama yaptırdık, ikimizde negatif sonuç aldık. kader ortağı olduk. sana da hayırlı umreler. biz de eşimle mayıs ayında umreye gittik geldik. benim de umre zamanı adetime denk geliyordu. adetten 3 gün önce primolut N başladım. bu hap ile yaklasık 10-14 gün geciktirebiliyorsun. ben de işe yaradı. tam döneceğimiz akşam orada geldi kırmızılar. ertesi sabah da döndük zaten.Çok şükür hap işimi gördü.

sevgiler

rabbim sanada evladını saglıklı sıhhatli kucagına almanı nasip etsin sanırım kızın olacak benmde bi zillim var
ewet canım inşallah kızım olacak,inşallah sağlıklıdır mink yawrum:)

bende senı merak ediyordum,kısmet değilmiş ,inşallh başka aylara ne diyeyim,allaha emanet ol:)

melisdilek hayırlısı olsun pozitif olsa güzel olurdu ama yapacak bişey yok her şey Rabbimin ol demesine bağlı 1 buçuk yıldır çocuk istiyorum ve bu olumsuzluklar hayatta bana çok şey öğretti istediğinim şeyler sürekli verildi Rabbimden şükürler olsun bunu da verecek inanıyorum ama hemen olmaması beni çook olgunlaştırdı. böyle olması gerekiyordu demek ki.
ben doğum kontrol hapıyla adeti engelleyecektim ama doktorumu aradım ayenen senin uyguladığın yöntemi uygulayacak ben de vazgeçtim.
o ilacı kullandığın ay korundun mu canım?

kızlar Allah izin verirse umrede hepimiz için dua etcem..
dileyen herkes konuştuğumuz konuşmadığımız farketmez özelden isimlerini yazabilirler.
ben aciz bir kulum ama dileğimiz müminin mümine duası kıymetli olur da Rabbim onun hürmetine kabul eder.
yanımda not defterim var mesaj atanı oraya yazıyorum Rabbim unutturmassa dua edicem inşallah.
bugün memlekete gitcem siz istediğiniz an atın. ben gelince bakarım.

Arkadaşım bebeğim için dua edermisin, suan en cok duaya ihtiyacımız var...Rabbim dualarımızı kabul eder şifasını verir, gelişme gösterir inşallah...

evet canım dediklerine katılıyorum. biz evleneli 6 yıl bitti. 4 yıldır da bebeğimiz olsun istiyoruz. bu süreçte çok seyler yaşadım, neler denedik, neler yaptık ne testler, ne operasyonlar, aşılama vs. Rabbim ol demeyince olmuyor. yine nasip değilmiş.

ben umreye gittiğim ay ilaç kullanırken korunmadım. korunmaya gerek yok demişlerdi. olsaydı olurdu ama o zamanda olmadı.hatta umredeyken hamile olayım, bebebğim benimle olsun beraber tavaf edelim beraber Peygamberimizi ziyaret edelim, beraber namaz kılıp beraber dua edelim diye çok istedim ama dönüşümüze hemen hasta oldum. o ay benden beyaz pembe renkli et parçaları düştüadetimle beraber. ben sandım ki hamileydim bebek düşüyor. test yaptırmadığım için bilmiyorum. ama abartmıyorum içimden avuç dolusu et parçası koptu geldi. doktora söyledim rahim içi duvarı dökülmüştür dedi. artık bilmiyorum, başka zaman hiç öyle omuyor.

sana da hayırlı umreler. gidince bizlerede bana da dua edersen sevinirim.

sevgiler

evet canım dediklerine katılıyorum. biz evleneli 6 yıl bitti. 4 yıldır da bebeğimiz olsun istiyoruz. bu süreçte çok seyler yaşadım, neler denedik, neler yaptık ne testler, ne operasyonlar, aşılama vs. Rabbim ol demeyince olmuyor. yine nasip değilmiş.

ben umreye gittiğim ay ilaç kullanırken korunmadım. korunmaya gerek yok demişlerdi. olsaydı olurdu ama o zamanda olmadı.hatta umredeyken hamile olayım, bebebğim benimle olsun beraber tavaf edelim beraber Peygamberimizi ziyaret edelim, beraber namaz kılıp beraber dua edelim diye çok istedim ama dönüşümüze hemen hasta oldum. o ay benden beyaz pembe renkli et parçaları düştüadetimle beraber. ben sandım ki hamileydim bebek düşüyor. test yaptırmadığım için bilmiyorum. ama abartmıyorum içimden avuç dolusu et parçası koptu geldi. doktora söyledim rahim içi duvarı dökülmüştür dedi. artık bilmiyorum, başka zaman hiç öyle omuyor.

sana da hayırlı umreler. gidince bizlerede bana da dua edersen sevinirim.

sevgiler

herkese merhaba şöyle baktım geçmişe...

kriscim merak etme buda geçer inşallahhh...Rabbime emanet onlar....

bizde bildiğiniz gibiyiz diş sıkıntısı uykusuzluk çekiyoruz bu aralar...

bilgem ve ceyo aklım sizde...Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah

canım kısmet..hayırlısı neyse o olsun.Rabbim tez vakitte gönlünün muradını versin..

canım benide oğlumuda unutma dualarında.dua kısmet işidir.
sizede iyi yolculuklar..

vallahi morfoloji felan hepsi cok kotuydu tam onları hatırlamıyorum ama dusunku ilk tahlilde doktor bile şaşırmıştı dediki cok karışık okadar kotuydu anlayacagın eşim şuan 32 bende 27 bide havuç suyunu içir oda guclendiriyormuş

allah iki yavrunu da size bağışlasın...
son cümlen bitirdi beni çok duygulandım,,Allah bin razı olsun....

melisdilek ve karanfilce rabbim inş son negatifi göstermiştir size..bize de lütfetse diye hep dua ediyorum. büyük lütfundan bizi de nasiplendirse..

krisi ben de çok meraka eidyorum umarım herşey yolundadır...

Arkadaşım bebeğim için dua edermisin, suan en cok duaya ihtiyacımız var...Rabbim dualarımızı kabul eder şifasını verir, gelişme gösterir inşallah...

yasemin lorkenin dediği şifa duasını sen de okuyup suya içsene bebeğin için..alahım inş şifa verir...

merhabalar
krisim canım benim yakında atlatıcaksın inşallah dularımdasın
melis karanfil bu topikte bi çok kişi aşılama yaptırdı hemde bi kaç kez ama henüz kimse pozitifi göremedi,bende dahil 2 kezde ben yaptırdım
dememkki vakti var sizinde gelicek melekleriniz inşallah
doğumu yaklaşan arkdaşlara allahtan kolaylıklar diliyorum

herkese merhaba, herkes iyidir inşAllah, geçmişi tam okuyamadım ama heralde azcık sıkıntılarımız varmış, Rabbim en kısa zamanda geçirir inşAllah..

herkese merhabalar...
sizleri çokkk özledim:))) gözüm kulağım sizlerde iki üç güne bir girip gelişmeleri okumaya çalıştım ama yazamadım..
üzücü haberler vardı o yüz<den elim varmadı yazmaya ama hep dua ettim...

kriscimmm bebişin korkuttu bizleri ama bişi yok turp gibi inşallah:)))
rabbim onu sana bağışlSIN..

yasemincim senin haberini okuduğum günden beri aklımdasınız hep..
o kadar üzüldüm ki..
ama inşallah sorunsuzca geçecek her şey rabbim büyük..
inşallah doktorlardan güzel güzel haberler alacaksınız ve senin minik mucizen hiç bırakmayacak seni
hem de çok sağlıklı olarak gelecek yanına..
her zaman dualarımsdasınız rabbim acil şifalar versin tez vakitte inşallah..

boncuk umudcuğun kardeşinden güzel haberler gelmiş inşalah aynı güzel haberleri
çok yakında umuddan da alacağız
rabbim korusun o minicik yavruları..

karNFİLCE ve melis dilek aşılama sonucnuzu almışsınız hayırlısı diyelim inşalşlah..
maalesef aşılama şansı çok düşük aynı zamanda da stresli yani normal ilşki kadar şansı varken o stresle bu şans da yarıya düşüyor diye düşünüyorum..
o yüzden ben de bir kere denemiş bir olarak maddi ve manevi yıpratıcı bir süreç olark düşümnüyorum aşılamayı..
bizim doktorumuzda üç dört kere aşılama yapalım dedi:))) üç dört aşılama bize bir tüp kadar tutacak nerdeyse
ben artık kesinlikle aşılama düşünmüyorum..
tabi büyük konuşmayayım rabbim ne gösterir bilemem ama..
bu topiktede henüz aşılama ile hamile kalan yok..
ilklerden olmanızı öyle isterdim ki:)
ama nasip değilmiş demek ki..
ama tabiki durmak yok tam gaz devam ediyoruz inşalah..

karanfilce umren şimdiden hayırlı olsun inşallah..
inşallah bebiş getirsin sana:)) güle güle git güle güle gel dualarında unutma bizi....

bitteeerrrrr artık bebişin kollarındadır canım.. nazlı bebeğimiz 40. haftada sizin yoğun isteğinizle geliyor demek:))
maaşalah fııstığa..
fırdsat bulunca hemen gir ve haber ver bize emi..
resimlerini de ilk fırsatta istiyouz
ben şimdiden iyi dileklerimi ileteyim:))
rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..
analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin:))
inşalalh ikincisi de hemen arkasından yola çıkacak:)))

ceyo korkuttun kız bizi..
kanama falan..
çok şükür önemli bişi değilmiş
bence senin kız içeride sıkıldı artık gelmek istiyor:))
inşallah vakti zamanında sağlıcakla gelsin..

bilgem canım iyice ağırlaşmışsın bu soğuklarda nasıl zor oluyordur..
rabbimm yardımcınız olsun inşallah vakti zamanında sağlıcakla gelsin..
artık gözümüz kulağımız sizde..

mavikız ve edanurlu sınavlarınıza girmişsiniz inşallah güzel bir puan
alır ve emeklerinizin karşılığını alırsınız
rabbim hayırlısıyla atanmak nasip etsin..

lorke... nasıslın neler yapıyorsun bakalım..

ronyaaaa.. yoksun uzaklardasın yokluğun çok belli..
kendine ve minşlerine çokkk iyiy bakkk..

ekintos nasılsın iyisin inşalalh.. cihan nasıl:)))

yağmurum mericim ve gözyaşı.. nasılsınız taze hamişler... her şey yolunda çok şükür iyi bakın kuzucuklarınıza..

gamzelim.. tedavin başlamış bir yandan da gözümüz kulağımız sende
inşallah güzel haberlerle geleceksiz bize..

azra nasılsın tatlım iş güçç yoğunsun galiba..
yoksam tüp bebek topiklrinde araştırma halindemisin hala..
bak bende tüp bebek yaptıracağım ama hiç araştırmıyorum:))
sanırsam senden otlanacağım:))

ekin, esra ve lena.. nerlerdesiniz hiç yoksunuz özlüyoruz szii...

aruna canım tedavi sürecin başlamış sanırım histereskopi falan artık mutlu sona doğru gidyorsun..
güzel haberlerle gel bize ve ayağını iyi sürü ki senden sonraki tüpçüler biziz:)))

başka başka..
unutuuğum yada atladığım arkadaşalrım varsa özür diliyorum ve hepinizi çokk çokkk öpüyorum
allaha emanet olun inşalah kendinize çokk çookkk iyi bakın..

kendimi unutmuşum yav:)))
ben de çok şükür iyiyim kızlar memlekettteyim ama
çok sıcak izmir durulmutyor
eşimle gezmeye çalışıyoruz ama resmen perişan oluyoruz:))
ailemle vakit geçiriyorum
arkadaşlarla takılıyorum eşimle gez dolaş drken yoğun geçiyor ama güzel gçiyor çok şükür
yalnız size bişi itiraf eeceğim ((
10 gündür falan eşime bişi vermiyorum biraz ihmal ettim o da canınıa minnet.
kendimde içmiyorum vitaminlerimi..
hayırlısı bakalım..
kendinize iyi bakın:)))

bilgem bu soğuklarda demişm nasıl hasret kaldıysam soğuklara:))
bu sıcaklarda demek istemiştim canım:))
alaah kolaylıklar versin bu sıcaklarda size:))

bende gokcenim nerde diyorum bizim kiz tatile cikmiiss:)))

iyi gezmeler canim bol bol stres at gel.

iyi dileklerin icinde cok tst ederim arkadasim sagol.

cok opuyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…