Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yarından sonra ramzanın bereketı evınızde cebınızde olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yarından sonra ramzanın bereketı evınızde cebınızde olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

LORKEM sağol canım ,evine dönmene sevindim eksikliğiniz baya hissediliyo
GÖKÇEN teşekkür edrim canım inşallah sende bizim gibi olursun tüpe başlıycan ay süpriz yapar meleğin ve bu meşakkatli yoldan kurtulursun
GAMZELİMDE tedavideymiş inşallah bu aylar patlama olurda listede kimsecikler kalmaz güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar

ben bu gün ikili test için gidicem hakkımızda hayırlısı yaptırmak içimden gelmiyo ama aklım kalıcak sonra inşallah yüzümüz güler

günaydın kızlar, uzun süredir geziniyorum buralarda. Bizde de eşimde sıkıntı var kürler vs. düzelme var çok şükür. Aranıza katılmak sizinle hergün yazışmak istiyorum. Topiğinize beni de alır mısınız?

evetttt ben geldimm..

ben ignelerime basladim bu gun 4.gunum kontrolum vardi yumurtalrrim durumu cok iyi cok sukur.
en buyugu 10mm olmus bile hepsi ayni seviyede hemen hemen.
doktor cok iyi dedir.cumartesi tekrar kontrolum var.sanirim pazartesi yada sali gunu toplama islemim olucak.
su an iyi gidiyor cok sukur kizlar..

ilginiz icin de cok tst ederim.:38

cok seviyorum sizi bennnnnnn

lorkemm bir daah uzaklara gitmeee...
dondunmu evien canim..

bende seni cok opuyorum canim ya donmedinmi sen daha tatildenn..

ozletiyosun kendini...
senin bu adet sorunun ne zman duzelicek canim ya.ins bu zefer ki uzamn olumlu yondedirde bir sprizde senden gelir canim.

hosgeldin canim.ins gelisince hamile kalisin bir olsun..bu topik cok ugurlu cok sukur..

hadi ordan,asıl delü kim tüm topik biliyor
attın üzerindeki neğatif enerjiyi
bal kızım büyüyor teyzesi,tekmelerde ufak ufak başladı çok şükür
bende yeni bir havadis yok ,senın güzel haberlerini dört gözle bekliyorum:=)

canım benim inşallah güzel sonuçlarla gel aklında kalmasın madem ki öyle yaptır o zaman ama eminim herşey gayet iyi çıkacak..

canım hoşgeldin aramıza.. br gün bende böle senin gibi beni de aranıza alır mısınız dedim ve nerdeyse bir yıldır buralardayım
belki henüz mutlu sona ulaşamadım ama çok şeyy öğrendim ben burda.. en gzelide çok güzel arkadaşlıklar gördüm
bence buradan hiç ayrılma derim çok şey öğrenirsin ve inşllah ilk günlerden hamiş olusun:)))
ayrıntılı olarak sorunununz neydi canım yaşlarınız nasıl neelr yaptınız ne kadar ilerlediniz ne kadardır uğraşıyosunuz..
çok soru sordum ama paylaş bizlerle...

bende seni cok opuyorum canim ya donmedinmi sen daha tatildenn..

ozletiyosun kendini...
senin bu adet sorunun ne zman duzelicek canim ya.ins bu zefer ki uzamn olumlu yondedirde bir sprizde senden gelir canim.

canımmmm..
benim tatil bitti kuzucum eşimi yolladım anacımlan kaldık baş başa:)))
yani ben hala izmideyim ama eşimden ayrı..
sanırım iki hafta daha kalacağım aslında aklım hep evimde eşimde ama senede iki kez geleiliyorum sadece
bir şubat tatilinde br de yaz tatilinde
bu sene nasip olurda tüp bebek olumlu sonuçlanırsa şubatta da gelemeyeceğim
yaza doğum olur yazada gelemem :)))
annemde gelemyor o yüzden durabildiğim kadar durmak istiyorum annemle vakit geçrmek istiyorum
hemen senaryoyu da yazdım bakar mısın

canım adına çok sevindim herşey güzel gidiyormuş
yumoşların gayet iyi maaallah onlara.
allahım emeklerini zayi etmesin karşılığını versin inşallah..
dört gözle sabırsızlıkla bekliyorum güzel heberini..

benim adet düzelmez artık kuzum ya
bir aydır hayıt kapsülü içiyorum ve artık sıkıldım bıraktım
maalesef devam edemedim sanki fayda etmiyor gibi
üç ay devam etmek lazımmış ama nerde bende o sabır..
bir ay içitim bari adetim 10 gün öne atsaydı bir gün bile kıpırdamıyor geldik yine 57 lere..
hayırlısı canım artık tüpe odaklandım
sein güzel habeini alayım iyice gaza gelecceğim...

senaryo degilki canim ya ins hepsi gercek olucak
ALLAH izne ile sendeki bu guzel sevgi dolu yuregin bebinede kavusucak ben inaniyorum..
olsun canim esin biraz ozlesin seni bazen iyi geliyor kiymetleniyosun ben oyle oluyorum sahsen:))
bende esimden ayriyim annemlerdeyim ve daha da 1 ay yada daha fazal gunum var evime donmeme.
tum tedavimi kendim yurutuyorum cok sukur ALLAH yardim ediyor esimin izni olmadigi icin.
2 hafat geldi hastaneyi ayarladik testleri yaptrdik sonra esim gerek olan seyi dondurduk gitti.
oyle yani ins pozitif sonus alirsam bir sekilde ayarliyarak soylucez haftalari.olsunda hic bir seyi dusunmuyorum
zaten benim oraya gitmemle pozitif sonuc almam yakin oluyor nerdeyse.
oyel yani canim hayirlisi bakalim.

Meri ne çabuk belli olmuş cinsiyeti biz 4 ya da 5. Ayda öğreneceğiz inşallah hayırlı olsun oglusun bu arada ben ikili testi yaptırmadım öyle karar verdik esimle inşallah iyi çıkar sizin sonuc

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım inşallah rabbim evlatlarımıza ve bize hayırlı ömürler bağışlar. Darısı sana olsun

teşekkürler canım sende inşallah huzursuz gecelerden en kısa zamanda kurtulursun minik kızın rahat olur böylece sende rahat olursun. Emmeme sorununu iyi bilirim doğduğu günden beri mücadele içindeyim ve hala aşamadım arasıra alıyor memeyi o emdikçe sütüm artıyor ama inatçı kızım direniyor emmemek için inşallah bu sorunuda atlatırız. Kızında enfeksiyon yoktur umarım rabbim meleğini korusun

tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim tedavi sonrası anne olmayı nasip ederecek

gözyaşıımmm...
güzel duaların için çok sağol canım benim.. eksik etme dualarını emi...
seninde herşey çok güzel gidiyor maaşalalh..
kiloyu biraz sorun etmişsin ama sen değil miyidn akıllım kilo vermem gerekior diyip duran..
şimdi verki birkaç ay sonra alınca arayı kaparsın..

gamzelim canım aslına bakaran hemen şimdi gitmek istiyorum:)) kendimi zor tutuyorum inan bir an önce tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum
çünkü biliyorsun benim için her ay boşa giden bir ay.
ama eşim iki aydır ilaç tedavisi görüyordu klomen trental vs..
ürolog kesinlikle bekelyin dedi tüpe gitmek istediğimizi duyunca kendileri pek umutlu da bizden
ama tabiki maalesef bendeki sıkıntıyı bilmiyor
yumurlama problemi olduğunu
kadın doğmcum zaten tedavidsiz olma önce aşılamalar sonra tüp diyor o çokk umutsuz:))
ameliyattan 6. ayımızı doldurduk en azından hem ramazan geçsin hemde iki ay daha geçsin ki 8 ay olsun tüp için spemler daha iyi olsun diye bekliyorum
kullandığı ilaçlar belki etkisini göösterir
o yüzden bayram sonrası eşim test verecek bende eylül başında görüşmelere giderim
test sonucuna göre bakalım ne diyecekler..
yani ekim adetimi bulur diye tahmin ediyorum
tabi o ay adet olursam:)))
gerçi bana uzun protokol uygulayabilirler
aşılamada da ohss adayı olduğumu söylemişlerdi
nasip bakalım..
bir yandan bir an evvel gidip başlamak istiyorum bir yandan azıcık daha dur diyor içim.. çookk kararsızım
biranda olacak ne olacaksa..

canım eşini gönderdin demek bak bunu bilmiyordum hadi hayırlısı inşallah.
izin sıkıntısı olunca mecburen ne yaparsın
inşalalh bu kadar sıkıntıya değecek gamzelim
her şey çokkk güzel olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…