- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.181
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yarından sonra ramzanın bereketı evınızde cebınızde olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kizlar nasilsiniz evime esime kavustuk sukur yarindan tibarende duzenim oturur insallah
Valla gelismeleri takiP ettim ama Pek yazamadim
Yasemincim Rabbim beterinden korusun bir kRar aldin ve onun arkasinda tum sabrinla durup devam edebilirsin insallah .. Ramazan hurmetine Rabbim icine ferahlik versin
Azracim haberrine cook sevindim pat die gelmesi cok guzel oluyo valla insallah kan testinde guzel cikacak
Ronyam bende sabah uyandigimda aklimda sen vardin gorunmuyorsun bikac zamandir calismaya basladiysan aramizdasin demek artik
Mericim oglun olacakmis hayirli evlat olsun insallah hersey yolunda demek sevindim senin adina
Arun senpolipi ne zamana aldiracaktin boyutunu solemismiydi doktorun
Ekintos nirelerdeeeee
Esra seninde tup kararin hayirli olsun insallah Rabbim tamamina erdirsin
Gamzelimseninde tup surecini bekliyoru burdan ayrintili olarak duaedelim ins
Butter bilgemm loneliness sizlerindeevlatlari hYirli olsun Rabbim hep guzel gunleri igostersin size
Herkesleri ozledim gelisme vs olanlara yazdim die unuttum sanmayin kimseyi
Telden yaziyorum zor oluyo insallah bugun bi bulusmam var sonra gezmelerime ramazan arasi verinxe hep siznleyim
günaydın kızlaaarrr...
amanda aman kimler gelmiş..
azram gelmiş, ronyam gelmiş, esram gelmişş, lorkem gelmiş...
herkeşler buraaymış..
azram, canım kardeşim çok sağo o güzel duaların için rabbim seninde güzel gönlüne göre verdi
ve daha verecek inşallah.. kan sonucunu bugün sabırsızlıkla bekliyorum herşey çok güzel olacak dualarımdasın inşallah..
lokecimmm hoşgeldinnnnn.. evine eşine)))
ronyam allahım kolaylıklar vesin canım inşallah geçecek hepsi
oturacak bir düzene, bu ara emme herkesin sıkıntısı sanırım..
esraaa, kırmızıla geldi demek hadi bakalım hayırlısı olsun son bir aya girdin..
merkez konusunda sıkma canını nasip neyse o olur bak bbilgemde devlette yapırdı
inşallah olacak bu kez gönlünü ferah tut canım..
ben heüz kırmızı beklemelerdeyim 57. günüm bakalım rekoru zorlayacak mı en geç 65i görmüştüm:))))
meri.. canım benim oğluşunn olackamış sağlıcakla büyüsün annesinin karnında da büyüsün kocaman adam olsun inşalalh:)))
taşınma işindede allah kolaylıklar versin canım...
melisdilekk.. sen de tüpçüsün demek byram sonrası bende tüp beek görüşmelerine gidiyorum inşallah
ama önce bu adetim gelecek sona br dahaki adetim derken benim adet geç olduğu için ekim kasımı bulur mu bilmem
aynı dönem tüpçüleri sayılırız yani...
inşallah her şey güzel olacak
senin merkezin çok güzel rabbim de yazdıysa olacak inşallah
ben de malatyada doğu fertilde yaptıracağım inşallah..
arunaaa sen ne alemlerdesin...
histereskopi oldu ne zaman başlıyor tüp süreci..
gamzelim iğnelre başladın mı kuzum
nasıl gidiyor
yumurtaların durumu falan nasıl bizi bilgilendir mutlaka emi...
merak ediyorum ve çok çokkk dua ediyorum..
herkesi çok çokkk öpüyorum kendinize dikkat ediiiiiiiiinnnnn...
günaydın kızlar, uzun süredir geziniyorum buralarda. Bizde de eşimde sıkıntı var kürler vs. düzelme var çok şükür. Aranıza katılmak sizinle hergün yazışmak istiyorum. Topiğinize beni de alır mısınız?
DONDUM ISTE TATLIM :=)
BEN KARARSIZIM MERKEZ KONUSUNDA
ZATEN SIKINTIM VAR BU KONUDA ERKEK INFERTILESI BAKIMINDAN IYI BIR YERDE DEILIM
ILK DENEMEMI ADANA SEYHAN BASKENTTE YAPTIRDIM OLMAMISTI
SIMDIDE ADANA CUKUROVA UNIVERSIYESINDE DEVLETTEKI HAKKIMI KULLANMAK ISTIYORUM
BILMIORUM RABBM NASIBIMDE MEMNUN KALACAGIM YER NERESIYSE BENIM AYAKLARIMI O
MERKEZE GOTURSUN..
INSALLAH AYNI ZAMANDA HAMILE KALIRIZ
TSK EDERIM CNM NASILSIN IYIMISIN MERICIGIM
HERSEY YOLUNDA DEMI ?
SANKI KENDI COK AKILLI
SEN YETMIORMUSSUN GIBI
BIR DELI KIZ DAHA DOGURACAKSIN
PRENSES KIZIN NASIL YAGMUR KOCA KIZ OLMUSTURRRR
TEKMELER NE ALEMDE
canım benim inşallah güzel sonuçlarla gel aklında kalmasın madem ki öyle yaptır o zaman ama eminim herşey gayet iyi çıkacak..sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
LORKEM sağol canım ,evine dönmene sevindim eksikliğiniz baya hissediliyo
GÖKÇEN teşekkür edrim canım inşallah sende bizim gibi olursun tüpe başlıycan ay süpriz yapar meleğin ve bu meşakkatli yoldan kurtulursun
GAMZELİMDE tedavideymiş inşallah bu aylar patlama olurda listede kimsecikler kalmaz güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar
ben bu gün ikili test için gidicem hakkımızda hayırlısı yaptırmak içimden gelmiyo ama aklım kalıcak sonra inşallah yüzümüz güler
canım hoşgeldin aramıza.. br gün bende böle senin gibi beni de aranıza alır mısınız dedim ve nerdeyse bir yıldır buralardayımgünaydın kızlar, uzun süredir geziniyorum buralarda. Bizde de eşimde sıkıntı var kürler vs. düzelme var çok şükür. Aranıza katılmak sizinle hergün yazışmak istiyorum. Topiğinize beni de alır mısınız?
bende seni cok opuyorum canim ya donmedinmi sen daha tatildenn..
ozletiyosun kendini...
senin bu adet sorunun ne zman duzelicek canim ya.ins bu zefer ki uzamn olumlu yondedirde bir sprizde senden gelir canim.
canım benim inşallah güzel sonuçlarla gel aklında kalmasın madem ki öyle yaptır o zaman ama eminim herşey gayet iyi çıkacak..
canım hoşgeldin aramıza.. br gün bende böle senin gibi beni de aranıza alır mısınız dedim ve nerdeyse bir yıldır buralardayım
belki henüz mutlu sona ulaşamadım ama çok şeyy öğrendim ben burda.. en gzelide çok güzel arkadaşlıklar gördüm
bence buradan hiç ayrılma derim çok şey öğrenirsin ve inşllah ilk günlerden hamiş olusun:)))
ayrıntılı olarak sorunununz neydi canım yaşlarınız nasıl neelr yaptınız ne kadar ilerlediniz ne kadardır uğraşıyosunuz..
çok soru sordum ama paylaş bizlerle...
canımmmm..
benim tatil bitti kuzucum eşimi yolladım anacımlan kaldık baş başa:)))
yani ben hala izmideyim ama eşimden ayrı..
sanırım iki hafta daha kalacağım aslında aklım hep evimde eşimde ama senede iki kez geleiliyorum sadece
bir şubat tatilinde br de yaz tatilinde
bu sene nasip olurda tüp bebek olumlu sonuçlanırsa şubatta da gelemeyeceğim
yaza doğum olur yazada gelemem :)))
annemde gelemyor o yüzden durabildiğim kadar durmak istiyorum annemle vakit geçrmek istiyorum
hemen senaryoyu da yazdım bakar mısın
canım adına çok sevindim herşey güzel gidiyormuş
yumoşların gayet iyi maaallah onlara.
allahım emeklerini zayi etmesin karşılığını versin inşallah..
dört gözle sabırsızlıkla bekliyorum güzel heberini..
benim adet düzelmez artık kuzum ya
bir aydır hayıt kapsülü içiyorum ve artık sıkıldım bıraktım
maalesef devam edemedim sanki fayda etmiyor gibi
üç ay devam etmek lazımmış ama nerde bende o sabır..
bir ay içitim bari adetim 10 gün öne atsaydı bir gün bile kıpırdamıyor geldik yine 57 lere..
hayırlısı canım artık tüpe odaklandım
sein güzel habeini alayım iyice gaza gelecceğim...
Gökçen gamzelim öpüyorum sizi inşallah hamile kalırsınız en kısa zamanda
Kizlar nasilsiniz evime esime kavustuk sukur yarindan tibarende duzenim oturur insallah
Valla gelismeleri takiP ettim ama Pek yazamadim
Yasemincim Rabbim beterinden korusun bir kRar aldin ve onun arkasinda tum sabrinla durup devam edebilirsin insallah .. Ramazan hurmetine Rabbim icine ferahlik versin
Azracim haberrine cook sevindim pat die gelmesi cok guzel oluyo valla insallah kan testinde guzel cikacak
Ronyam bende sabah uyandigimda aklimda sen vardin gorunmuyorsun bikac zamandir calismaya basladiysan aramizdasin demek artik
Mericim oglun olacakmis hayirli evlat olsun insallah hersey yolunda demek sevindim senin adina
Arun senpolipi ne zamana aldiracaktin boyutunu solemismiydi doktorun
Ekintos nirelerdeeeee
Esra seninde tup kararin hayirli olsun insallah Rabbim tamamina erdirsin
Gamzelimseninde tup surecini bekliyoru burdan ayrintili olarak duaedelim ins
Butter bilgemm loneliness sizlerindeevlatlari hYirli olsun Rabbim hep guzel gunleri igostersin size
Herkesleri ozledim gelisme vs olanlara yazdim die unuttum sanmayin kimseyi
Telden yaziyorum zor oluyo insallah bugun bi bulusmam var sonra gezmelerime ramazan arasi verinxe hep siznleyim
güzel arkadaşlarım herkese selam hepinizi çok özledimm
ben işe başladım kız çok huzursuz emmek istemiyor geceleri vızır vızır uyumuyor
tekrar idrar kültürü bakılcak umarım enfeksiyon yoktur
bilgemmm kuzum kavuşmuşsun yavruna gözün aydın sağlıkla büyüt
yasemin hep dualarımdasın
azraa nasıl sevindim sana anlatamamm
lorkemmmm boncuğummm ekintosumm yağmurumm antalyammm çok özledimm ben sizi yawwww
karanfilimm durumun nasıl ?
ecrin tablonu bulamadım bir ara atsana bakalım
butterly tekrar gözün aydın olsun sağlıkla büyüt
ceylan darısı başına olsun son günlerin bol bol dinlen
evetttt ben geldimm..
ben ignelerime basladim bu gun 4.gunum kontrolum vardi yumurtalrrim durumu cok iyi cok sukur.
en buyugu 10mm olmus bile hepsi ayni seviyede hemen hemen.
doktor cok iyi dedir.cumartesi tekrar kontrolum var.sanirim pazartesi yada sali gunu toplama islemim olucak.
su an iyi gidiyor cok sukur kizlar..
ilginiz icin de cok tst ederim.:38
cok seviyorum sizi bennnnnnn
tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim tedavi sonrası anne olmayı nasip ederecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?