2 öğünle zayiflama yolculuğum

Neden. Liste kabarık diyemi

Benim eşim tam tersi ne uğraşıyorsun diyet vs der :)

Benim eşim tam tersi ne uğraşıyorsun diyet vs der :)
Canım 2010 da evlendım 53 kilo bır kadındım..tam 20 kilo almısım cidden görenlerde sana ne oldu diyorlar.ama 3 çocuk tabiki ne yapayım gitmiyor..birde iştah açıldıkça açıldı..
Eşime birşey demiyorum o yuzden..insan kendini beğenmez sevmezken karsındakıne aaa benı niye beğenmiyor diyemiyorum..eminim benım hıssettıklerımı hıssedıyor

Benim de şuan totalde 20 kg fazlam var ve bende tek çocuk var .sizin maşallah 3 çocuğunuz olmuş hiç kolay değil .hatta diyete karar vermeniz bile çok büyük birşey bence .aama eşinizden böyle şeyler duymak sizi strese sokar bence ,stres de hormonlarınızı olumsuz etkileyebilir .benim eş de tam aksi amannn ne takıyorsun sen annesin ,zamanla geçer diyor .

Valla hıc stres yapmadım hatta o söyleyince guluyorum..Ben o istediği ıcın değil kendım ıstedıgom ıcın zayıflıyorum..istediği kadar konuşsunlar :)))

Birde ikinci üçüncüde kilo almadım bunlar ilk doğumdan kalanlar

Sen iki parca deyince ben bugün baya yedim tavuk ya ben çok mu yiyorum . ama pazartesi ye kadar bakacağım pazartesi tartılacagım eğer kilo veremedıysem tabiki kendımce farklılıklar düşünüyorum..

Bir tabak fazla sayılmaz bence canım ama hangi et türünü yersen tavuk, et, hindi, balık vs. 3 köfteye göre hesapla miktarını.
Yanında da mutlaka bolca salata yemek gerekir. Hem vitamin hem doygunluk hem de hazım bakımından.

Merhaba, ben aslında dietime başlayalı çok ay oldu. Başladığımda kilom 56 civarıydım bu belki normal görünüyor ama ince yapılı olduğum, boyum 163cm olduğu için ve kilom da yalnızca göbekte toplandığı için benim için çok sıkıntı yaratıyordu. Sonra If'i duydum aslında kulağıma çalınan her öğün arası 6 saatlik açlıkla ilgili bir şeyler ararken buldum If'i. Kişi zaten kendini gözlemleyince ne iyi geliyor, neyi eksik neyi yanlış yapıyor kısa zamanda öğreniyor. Ben ara ara kahvaltıyı atlıyordum çünkü kahvaltı sonrası kendime gelemiyordum kendimi çok rahatsız hissediyordum. Neyse sonuçta genellikle 16 aralarda 18 saat açlık penceresi olan If'e başladım ve bırakamadım. Bazen kendime izin verip sonra yeniden toparlıyorum. Kilom 52,5'da sabitlendi. 1 hafta önce gluteni kestim aradan geçen bir kaç gündn sonra da laktozu kestim. Bu sabah 51,4 olarak gördüm kilomu. Peyniri çok özledim, gözümün önünden pişiler gitmiyor ama hedefim 50 kg. Zayıf olduğum için kilo vermem çok kolay değil bu yüzden 1-2 kiloyu dert etmem şaşırtıcı gelebilir size. Spor yapma şansım yok ama işe yürüyerek gidip geliyorum 20'şer dk oluyor günde işyerinde de merdivenleri sık sık kullanmaya bahane uyduruyorum.

Bugün yediklerimi yazayım;
12:00- 2 yumurta, 4 cherry domates, 7-8 siyah zeytin.
Öğleden sonra 17:30 - salata ve küçük porsiyon pırasa
Akşam sahanda yumurta, 4 cherry domates 3 kaşık zeytinyağlı taze fasülye.
Günlük kalori ihtiyacım 1300 olarak görünüyor uygulamada ama 700 civarında bırakıyorum kaloriyi.

öyle kuru kuru diyet yapilacak saniyordu

Canım neden peynir yemıyorsun birde çok az yemıyormusun gözüme pek az geldi ..MasaAllah berakAllah sana ıstedıgın kiloya ulasırsın umarım

Canım neden peynir yemıyorsun birde çok az yemıyormusun gözüme pek az geldi ..MasaAllah berakAllah sana ıstedıgın kiloya ulasırsın umarım
benim laktoz intoleransım da var ne yazık ki, bu yüzden süt ve süt ürünlerini kesmem gerekiyordu ama yapamıyordum. Dayanabildiğim kadar almayacağım bakalım sonuçları merak ediyorum.

benim laktoz intoleransım da var ne yazık ki, bu yüzden süt ve süt ürünlerini kesmem gerekiyordu ama yapamıyordum. Dayanabildiğim kadar almayacağım bakalım sonuçları merak ediyorum.
Dayanabilirsin inş..çünkü sağlığın kilo vermendende önemli ama biraz daha fazla ye..calısıyırmussun birde ayakta kalman lazım ...

Oncelikle hosgeldin aramiza canım. Aslinda vermen gereken pek birsey yokmus evet hele ki bizlerin yaninda :)
Sen kendini hangi kiloda nasil mutlu hissedersen umarim o kiloya kavusursun
Nacizane tavsiyem zayiflamak yerine yürüyüş yapip bolca mekik çeksen
Cunku bir kac kilo fazlan var sanirim gobek bolgende toplanmis. Onlari sporla eritebilirisn
Zayiflayama calisarak kastan kaybetmeni istemem yada diger normal kiloda olan kolun bacagin elim yuzun daha cok zayiflamasin.

Senin yerinde olsam mekik + yürüyüş yaparim

Istersen konuya seni de ekliyim 51.4 kilodamisin suan

Bugün ki menüm
Sabah
4 dilim ile tost kaşarlı tam buğday ekmeği
Limonlu su
Ara
Limonlu pulbıberlı cevızlı yoğurt
Öğlen
Ispanak
Aksam
5 köfte
Ayran
İki dilim tam buğday ekmeği
3 litre su
Bugünü böyle tamamlamayı niyet ettim kendime sözümdür ..inşaAllah dışına cıkmam

Insallah canim daaa tok oturdum ac kalktimm neydi kiz guldurdun benii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…