2 öğünle zayiflama yolculuğum

Hoş bulduk canım :) Sen benim ulaşmak istediğim kilodasın yine de ağlıyorsun dermişim ama şaka tabii. Herkesin bünyesi farklı. Sen önceki topikte de anlatmıştın biliyorum biraz daha yolun var.

Sana desem ki diyette olduğunu düşünme rahat ol ama işe yaramayacak yine diyet psikolojisine gireceksin. Bence bir beslenme sistemine girdiğinde düşünmesen de seni bilinçaltından rahatsız eden bir şey var. Belki aç kalma korkusu, belki sütüm kesilir, belki sıkıntılarını yiyerek giderme vs. Bazı insanlar aç olmasalar da yediklerinde mutlu olurlar sonra da pişmanlık. Yemeden önce dur düşün gerçekten aç mıyım yoksa duygusal açlık mı?

Anladığım kadarıyla sana uzun açlık gerektiren sistemler uygun değil. Bence acıktığında azar azar yesen ve karbonhidratı azaltsan yeter sana.

Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce incir, kayısı, hurma, erik bunlardan birini değiştirerek yemek ve 2 bardak ılık su içmek iyi gelebilir. Veya bunlardan şekersiz komposto yapabilirsin. Bir de günde yarım saat bile olsa spor.

Arkdslar bugunu de kzasız belasız atlttım
2 kayısı yarım avuc kuruyemiş
Klasik az öz khvltı
Ara da da macho mcho yazmıslar diyet lıstelerınde merak ettim bu neymıs hastanede denk gelince ıceyım dedım uzüldum Bos yere kalorı.. beğenmedim
Aksam
Mercimek çorbası yarım patates
Bir kasık makarna

Bugün de Boyle
Yarın mısafırım var yarını da atlattın mı tamam benden ıyısı yok ..
Pazar günü neler yaptınız..

Canım bence 500 gram vermen bile muthus birşey. Bu arada hos geldin canım..ben arkdaslara hep bunu anlatmak ıstıyorum yolumuz uzun zaten bırde kacamaklarla uzatırsak ..çok cabuk sıkılır ve bırakırız .hepımız ınsanz hepımızın yemek ıstedıklerı seyler var....o yüzden bırn önce yolumuzu yrılammız lazım yada tartıda mutlu olmamız ..herseyı çok güzel ozetlemıssın...ayran deteksunu denemenı tvsıye edeeım canım tarıf verebılırım istersen.

Hoş bulduk canım :) Evet 500gr. bile önemli bizim için ve mutlu oldum.
Demin topikte biraz geriye doğru baktım da iradene direnişine hayran kaldım maşallah İnşallah hep böyle gidersin ve fazlalıklardan kısa sürede kurtulursun. Yiyerek mutlu olacağımıza ve sonra pişman olacağımıza dediğin gibi tartıda mutlu olalım Ben sevdiğim ama yememem gereken bir şeyde diyorum ki ''ağızda 3dk. midede 3 saat vücutta ömür boyu'' değer mi? Değmezzzzzz. Hedefe kadar sabredelim ulaşınca kendimize arada bir izin vereceğiz mutlaka.

Ben de ayran detoksuna başladım canım. Sen şimdi hazırlık yaparsın misafire yazamazsın ama yarın akşam vs fırsatın olunca yazsan seninki nasıldı aynı mı acaba? Ben ilk kez yaptım tadı hoşuma gitti ve doyurucu geldi.
Benimki sabah normal kahvaltı, öğle sadece sebze yemeği veya yoğurt, ara meyve, akşam 2 bardak ayran, 2 ceviz, 1 salatalık, maydanoz, dereotu, 3 kaşık buğday, pulbiber karışımı sıvı hale getirip içiyorum. 3 bardak oluyor. 5 gün boyunca et ve türevleri yok.

Bende iki öğün yiyerek dun sabah 69.800 gördüm bakalim bu cuma kaci gorecem ))

Iyi aksamlar kizlar
Sabah marul ve 5 zeytin
Ikindi 1 kase corba 5_6 tane parmak kalinliginda yagsiz peynirli börek ve 6_7 kasik agiz ( inegin ilk sutunden yapilan bisi sekerlenip yenio :)
Butun gun yine tarla takka yeterli sporu yaptim sanirim :)
Sabah tartida hayir gele :)

BinbirRenk bende aynı senin gibi düşünüyorum..zevk bir dkka ama krsılıgında cok uzulecegım..benı yıpratacak...
6Eki Görüntüle 2238922

Teşekkürler canım. Ben de aynı diyetisyenin farklı detoksunu uyguluyorum.
Yağ yakan göbek eriten diye eklemişler :) Detokslar arındırmadır tek başına yağ yakmaz ödem varsa fazla suyu atar.
Uygularken spor da yaparsak yağ yakılabilir evet.

Haklısın ama aksm yemek yemeyip bu karısımdn ıcecegin için hafıf yemıs oluyorsun bu da daha az kalori dha kaliteli besin yapıyor..uc gun uygulayınca kıloda verılebılır.yanı yag da yakılabılir

Teşekkürler

merhaba;

unutmadan kilo bilgimi gireyim 51,400 anlamlı bir değişiklik olmamış görünüyor ki geçen hafta biraz fazla yedim zaten. bir de çu mate çayını merak ediyorum kullanan oldu mu acaba hiç?

Kızlar ben hedefime ulaştım cok sukur 67 kılo yum..bu haftaki kendıme hedefim 65 .inşaAllah.
Azıcık kusuratı var ama olsun zaten adet döneminde olduğum için ellerimde şişlik hissediyorum..
Bugün mısfırım var ayrıyeten kv geliyor bakalım neler olacak ..
Ara ara gırerım merak ediyorum sizleri

merhaba;

unutmadan kilo bilgimi gireyim 51,400 anlamlı bir değişiklik olmamış görünüyor ki geçen hafta biraz fazla yedim zaten. bir de çu mate çayını merak ediyorum kullanan oldu mu acaba hiç?
Canım cok zayıfsın yg kalmamıştır
Ben kullnmdım

Sepyatik kesınlıkle cok cok zayıfsın ıdeal kilonun bıle altındasın...bence senin zayıflamaya degıl karın kaslarını calıstırmaya ıhtıyacın var ...artık zayıflamak ıcın de cok cok düşük kalorılı beslenmen gerekiyor nıye kendine bu ezıyetı yapasın ki..
Normalde 70 kılı bir kadını n kalori ıhtıyacı 2000 ken 60 kılo bir bayanın 1400 1500 cıvarı oluyor..zayıfldıkca kalori ıhtıyacıda dusuyor zayıflamak daha da zorlaşıyor..

Haklısın ama aksm yemek yemeyip bu karısımdn ıcecegin için hafıf yemıs oluyorsun bu da daha az kalori dha kaliteli besin yapıyor..uc gun uygulayınca kıloda verılebılır.yanı yag da yakılabılir

Sen de haklısın canım ama ben tek başına detoks dedim zaten. Aynı malzemeleri yesen ayranı içsen, diğer öğünlere de dikkat etsen ve spor yapsan da kilo vereceksen zaten vereceksin. Burda amaç sıvılaştırıp ödem atmak.
Yağ yakan deyince sanki gün boyu yiyip içelim akşam bunu içip hoop yağlarımız eriyecek. Ordaki ifadenin yanlış anlaşılabileceğini vurgulamak istedim. Her kilo verimi de yağdan gitmiyor. Kastan, sudan da gidebilir.
Keşke öyle bir şey olsa da içip yağlar eriyip gitse kimse bu kadar zahmete girmezdi.

Be
Benim aslında kfm da kız soru acaba kıloları yagdan mı kastan mı veriyorum .bunu nasıl ogrenebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…