2 öğünle zayiflama yolculuğum

Be

Benim aslında kfm da kız soru acaba kıloları yagdan mı kastan mı veriyorum .bunu nasıl ogrenebılırım

Bizim tartılar bunu söylemez :) ayrıntılı tartılar var yağ oranını fln gösteren. Ben bir ara almıştım ama bozuldu.
Diyetisyen tartıları her ayrıntıyı gösteriyor ama 15 günde bir gidip farkı görmek lazım. Bir ara metro istasyonlarında vardı öyle tartılar kaldırılmış. Sizin oralarda varsa bir bak istersen bazen dikkat etmiyoruz bir yerlerde oluyor.
Her hafta beli de ölçmek lazım ki incelme de bir fikir verebilir en azından.

merhaba;

unutmadan kilo bilgimi gireyim 51,400 anlamlı bir değişiklik olmamış görünüyor ki geçen hafta biraz fazla yedim zaten. bir de çu mate çayını merak ediyorum kullanan oldu mu acaba hiç?
senim hedefin kaç ki? boyun kaç

Kizlarr merhaba . Dun hicc giremedim. Cok yogunum bu ara. Oglen kizimi okula bırakıp eve geldikten sonra daha aktif okarak gelicem.

Dunki yediklerimi ve bugunkuleri yazicam gelince.

Şimdi tartılara baktım. Benimki yağ ve su oranını gösteriyordu. kas, yağ ve su oranını gösterenler de çıkmış.
Spor hocasının videosunu dinledim. Bunlar yaklaşık değerlerdir hiçbiri tam ölçümü göstermez. Kadınlarda bel ve kalçayı mezura ile ölçmek daha doğru sonuç verir diyor.
Ben haftada bir ölçüyorum zaten if ye başladığımdan beri.

liliyaa noldu sana :)
seni diğer sayfalardan hatırladım iraden çok iyiydi en kısa sürede verirsin canım
bu arada kızlar gizli okuyanlarınızdanım bende :)
ben de seni hatırladım bir topikte daha beraberdik sanki:) ay hiç sorma canım ya, eşim geldi yurt dışından ben de yedikçe yedim onunla beraber:/ yazık oldu emeklerime. neyse yeniden başlicam artık sağol:)

Evde mezur yok ama canım yatarken otururken ozellıjke gobegımın bazen kollarımın bazen bacaklarımın yandığını hıssedıyorum Boyle spor yaparken kı gıbı acaba diyorum yglr mı parçalanıyor aynaya baktığımda kendimde kı degısıklıklerı hıssedıyorum ...5 kılo vermiş oldum toplam cevremden de hıssedılmeye basldı ..annem gobegın küçüldü diyor omuzların feln..

D dun ben o dedıgın trtılardn hastanede gordum yag bırıkımım 100 de 19 mus ıyı mı kotu mu acaba kasla ilgili birşey yazmıyordu

Merhaba bende kilo vermek istiyorum ve 2 öğün beslenme tarzını beğendim. Şuan regl dönemindeyim çok şiş hissediyorum ama yarından itibaren başlamak istiyorum
Bekleriz canim yaz kilonu bize konuya dahil edeyim seni de

Ayran detoksu benim midemi bulandirdi ve tok tutmadi neden acaba

Kizlar dunki menu

Sabah klasik kahvalti
Yumurta domates zeytin peynir

Aksam
Izgara uskumru yarim fleto
Bol salata
1 kase kasarli mantar yemegi
2 bardak salgam suyu.
Salgam suyu 1 bardak 200 ml 6 kalori
Cok iyi yani

Ha birde aksam 1 avuc ici kadar cekirdek

Bugun
Sabah tok uyandim

Limonlu su
2 kur kayisi
Kucuck bir dilim kasar peynir
2 dilim salatalik

Aksam
Yogurtlu brokoli haslamasi
2 kofte

Full dukan birasi iciyorum buaralar acayip odem atiyor ve ise yariyor

Kizlar ben spora başlıyorum simdi hadi bana kolay gelsin

Yanma ile yağ parçalanma arasındaki bağlantıyı bilemeyeceğim ama 5 kg. harika mutlumuyum ki diyorsun mutlusun tabii ki daha ne olsun :) emeğinin karşılığını almışsın. Ne kadar zamanda verdin canım?
5kg. herkes fark eder zaten.

D dun ben o dedıgın trtılardn hastanede gordum yag bırıkımım 100 de 19 mus ıyı mı kotu mu acaba kasla ilgili birşey yazmıyordu

Vücudumuzda belli oranda yağ olması gerekiyor ama %19 çok az. Bence ölçü yanlıştır. Kas oranın çok fazla ve çok çok incecik olman gerekiyor bu rakam için. Kadınlarda % 21- 31 arasında olması ideal oran kabul ediliyor bildiğim kadarıyla. 32 ve fazlası obeziteye girer.

Merhaba canım ,bir süre yoktum şimdi tekrar katıldım aranıza ama ben 2 öğün değil de biraz daha fazla yiyorum .ama daha düzenliyim :)
Kahvaltı saat 9.30
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 parça peynir
Dereotu ,maydanoz,domates ,salatalık
11.30 portakal ve yeşil çay
Saat 14.00
Kıymalı kabak yemeği ,2 yk yogurt ,salata

Saat 16.00
2 adet wasa arasına sürülmüş labne ,üzerine çörekotu ,
Süt ve ardından yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…