- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
Be
Benim aslında kfm da kız soru acaba kıloları yagdan mı kastan mı veriyorum .bunu nasıl ogrenebılırım
senim hedefin kaç ki? boyun kaçmerhaba;
unutmadan kilo bilgimi gireyim 51,400 anlamlı bir değişiklik olmamış görünüyor ki geçen hafta biraz fazla yedim zaten. bir de çu mate çayını merak ediyorum kullanan oldu mu acaba hiç?
Masallahh ne guzellArpa bugday nohut hashas ve kucuk bi meyve bahcesi. Allah ne verdiyse :)
Ekliyorum canim
liliyaa noldu sana :)
ben de seni hatırladım bir topikte daha beraberdik sanki:) ay hiç sorma canım ya, eşim geldi yurt dışından ben de yedikçe yedim onunla beraber:/ yazık oldu emeklerime. neyse yeniden başlicam artık sağol:)liliyaa noldu sana :)
seni diğer sayfalardan hatırladım iraden çok iyiydi en kısa sürede verirsin canım
bu arada kızlar gizli okuyanlarınızdanım bende :)
Evde mezur yok ama canım yatarken otururken ozellıjke gobegımın bazen kollarımın bazen bacaklarımın yandığını hıssedıyorum Boyle spor yaparken kı gıbı acaba diyorum yglr mı parçalanıyor aynaya baktığımda kendimde kı degısıklıklerı hıssedıyorum ...5 kılo vermiş oldum toplam cevremden de hıssedılmeye basldı ..annem gobegın küçüldü diyor omuzların feln..Şimdi tartılara baktım. Benimki yağ ve su oranını gösteriyordu. kas, yağ ve su oranını gösterenler de çıkmış.
Spor hocasının videosunu dinledim. Bunlar yaklaşık değerlerdir hiçbiri tam ölçümü göstermez. Kadınlarda bel ve kalçayı mezura ile ölçmek daha doğru sonuç verir diyor.
Ben haftada bir ölçüyorum zaten if ye başladığımdan beri.
Bekleriz canim yaz kilonu bize konuya dahil edeyim seni deMerhaba bende kilo vermek istiyorum ve 2 öğün beslenme tarzını beğendim. Şuan regl dönemindeyim çok şiş hissediyorum ama yarından itibaren başlamak istiyorum
Ayran detoksu benim midemi bulandirdi ve tok tutmadi neden acabaHoş bulduk canım :) Evet 500gr. bile önemli bizim için ve mutlu oldum.
Demin topikte biraz geriye doğru baktım da iradene direnişine hayran kaldım maşallahİnşallah hep böyle gidersin ve fazlalıklardan kısa sürede kurtulursun. Yiyerek mutlu olacağımıza ve sonra pişman olacağımıza dediğin gibi tartıda mutlu olalım Ben sevdiğim ama yememem gereken bir şeyde diyorum ki ''ağızda 3dk. midede 3 saat vücutta ömür boyu'' değer mi? Değmezzzzzz. Hedefe kadar sabredelim ulaşınca kendimize arada bir izin vereceğiz mutlaka.
Ben de ayran detoksuna başladım canım. Sen şimdi hazırlık yaparsın misafire yazamazsın ama yarın akşam vs fırsatın olunca yazsan seninki nasıldı aynı mı acaba? Ben ilk kez yaptım tadı hoşuma gitti ve doyurucu geldi.
Benimki sabah normal kahvaltı, öğle sadece sebze yemeği veya yoğurt, ara meyve, akşam 2 bardak ayran, 2 ceviz, 1 salatalık, maydanoz, dereotu, 3 kaşık buğday, pulbiber karışımı sıvı hale getirip içiyorum. 3 bardak oluyor. 5 gün boyunca et ve türevleri yok.
Ayran detoksu benim midemi bulandirdi ve tok tutmadi neden acaba
Evde mezur yok ama canım yatarken otururken ozellıjke gobegımın bazen kollarımın bazen bacaklarımın yandığını hıssedıyorum Boyle spor yaparken kı gıbı acaba diyorum yglr mı parçalanıyor aynaya baktığımda kendimde kı degısıklıklerı hıssedıyorum ...5 kılo vermiş oldum toplam cevremden de hıssedılmeye basldı ..annem gobegın küçüldü diyor omuzların feln..
Merhaba canım ,bir süre yoktum şimdi tekrar katıldım aranıza ama ben 2 öğün değil de biraz daha fazla yiyorum .ama daha düzenliyim :)Bugun
Sabah tok uyandim
Limonlu su
2 kur kayisi
Kucuck bir dilim kasar peynir
2 dilim salatalik
Aksam
Yogurtlu brokoli haslamasi
2 kofte
Full dukan birasi iciyorum buaralar acayip odem atiyor ve ise yariyor
Kizlar ben spora başlıyorum simdi hadi bana kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?