2 öğünle zayiflama yolculuğum

Midende bir rahatsızlık olabilir veya içindeki herhangi bir yiyecek dokunuyor olabilir. Aynısını mı yaptın canım beni tok tuttu.
Yogurtu ayran gbi yaptim icine 2 kasik sisirdigim bulguru koydum pul biber koydum maudanoz salatalik koydum mikserden gecirdim. Daha cok aciktirdi gbi :)

Selam kizlar bugun gune guzel haberle basladim 98.5 yaniii -1.1 :)))
Oooo super toktikk. 11 martta konuda ki kayitli kilolarimizin yanina guncel kilolarimizi yazicam. Aradaki fark bizi mutlu edevek umarim

Bu arada bende bugun tartildim tartim artik dogru duzgun calsiiyor. Ilk kullanimlarda cok dusuk gosteriyordu inanmiyordum.
An itibari ile 73.7 kilo ciktim

Kizlar bu arada ben 77.6 kilo ile baslamistim.
2 ogun beslenmeye

Okullar acilmadan 1 hafta once baslamistim. Yani okullar 4 subatta acilmisti ben ocak sonu subat basi gbi baslamistim.
4 kilom gitmis simdiye dek.
Az gibi geldi. Aradaki kacamaklar olmasaydi daha cok verirdim eminim
1 ay kadar sonra kardesimin nisani var daha siki diyet yapicam
4 5 kilo veririm insallah

Yasamenerjisi senin enerjine ve mesajlarina hayrandim. Guzel mitive ediyorsun. Gitme kal

Kendinde degisiklikler hissetmen cok iyi bisey bak annen de farkediyormus

5 kilo sen vermissin 4 kilo ben :) .

Bu kilolar vucudumuzun her yerinden gittigi icin cok asiri farkedilmiyor ama daha yuksek rakamlarda kilo vermis olsaydik daha cok farkederdi. Kiyafetler acisindan bile.
Insallahh ipin ucunu birakmak yok. Daha önümde 13.7 kilo vermem gerekiyor uzun bir yol var.

Verirsin canim hic merak etme.

25 günde 4 kilo vermişsin canım ,bu muhteşem birşey .Ben aç yaşasam olmayacak birşey .Maşallah tü tü tü nazar değmesin :)

Yogurtu ayran gbi yaptim icine 2 kasik sisirdigim bulguru koydum pul biber koydum maudanoz salatalik koydum mikserden gecirdim. Daha cok aciktirdi gbi :)

Aynı sayılır. Bulgur yerine buğday olur mu diye sormuş biri yorumda diyetisyen olur demiş. Ben buğdayla yaptım.

Valla hıc bir bilgim yok ama yag birikimimin 100 19 yazıyordu zaten cok sısman bır ondan degılım ama gobek önden gıdıyor tek sıkıntı duyduğum göbek kemıklerım ırı dır mınyon tıplı degılım...canım 2 hafta da valla..ama cok emzırıyorum.bugun gören herkes cok zayıflamasına dedı

Gunun ozeti sabah haslanmis yumurta salata 6 zeytin az peynir
Oglen hastanedeydik yarim tost
Ikindi yarim muz yarim elma 5 hurma
Aksam firinda balik salata
Hareket 9 dan 3 e kadar kosturmaca :)

Kızlar menüm
Ikı kayısı iki ceviz
Sabah
Klasik kahvaltı az öz
Aksam
Bir kase yogurt
Tavuk
Bir kasık plav
Boyle kapatmayı düsünüyorum ıcersem bır kahve sadece..

bugün pek dikkat ettiğimi söyleyemem canım o kadar açma istedi ki sabah kahvaltıda 2 açma yedim, öğlen ızgara köfte yedim 5 adet 3 kaşık bulgur da vardı.
gluten bombası diyebilirim ‍
akşam yemeğini ekmeksiz yiyeyim de bari ordan kurtarayım, az porsiyon yerim ama ne olduğunu bilmiyorum henüz yemekte.
Bu arada gün içinde içtiğim çay ve kahveyi de azalttım yalnızca sabah türk kahvesi içiyorum o kadar.

Slm kizlar nasilsiniz ben iki haftadir yoğundum, cuma gunu regl oldum dun istemeye.istemeye dr gittim tup bebek icin sonunda yumurta olusmus tedaviye dunden basladim ama simdi saglikli beslenerek en azindan 79-78 kg da tup bebegimi yaptirmak istiyorum basarabilirsem tabi..

Dunku menu
Öğle
1,5 haslanmis yumurta zeytin peynir iki dikim ekmek sekersiz cay

Aksam
4-5 yemek kaşığı yesil fasulye iki yk yogurt
20:00 iki uc yk kavurga su
Kur ve ilaclar

Bugunku menu
Sabah 7:00 ilac
7:30 bir haslanmi yumurta zeytin peynir bir dilim t.bug.ek ilaç

12 :00haslanmis et 100 gr iki dilim ek,kucuk kase yogurt
Ara bir portakal
18:00 bir porsiyon salata,70-80 gr haslanmis et ve kucuk kase yogurt ilaç
21:00 Uc yk kavurga
Kur ilaç icerim yatarken..

1,5 saat yürüyüş yapildi 3 lt su icildi..

Insallah guzel haberlerin olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…