Yogurtu ayran gbi yaptim icine 2 kasik sisirdigim bulguru koydum pul biber koydum maudanoz salatalik koydum mikserden gecirdim. Daha cok aciktirdi gbi :)Midende bir rahatsızlık olabilir veya içindeki herhangi bir yiyecek dokunuyor olabilir. Aynısını mı yaptın canım beni tok tuttu.
Oooo super toktikk. 11 martta konuda ki kayitli kilolarimizin yanina guncel kilolarimizi yazicam. Aradaki fark bizi mutlu edevek umarimSelam kizlar bugun gune guzel haberle basladim 98.5 yaniii -1.1 :)))
Yasamenerjisi senin enerjine ve mesajlarina hayrandim. Guzel mitive ediyorsun. Gitme kalMerhaba canım ,bir süre yoktum şimdi tekrar katıldım aranıza ama ben 2 öğün değil de biraz daha fazla yiyorum .ama daha düzenliyim :)
Kahvaltı saat 9.30
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 parça peynir
Dereotu ,maydanoz,domates ,salatalık
11.30 portakal ve yeşil çay
Saat 14.00
Kıymalı kabak yemeği ,2 yk yogurt ,salata
Saat 16.00
2 adet wasa arasına sürülmüş labne ,üzerine çörekotu ,
Süt ve ardından yeşil çay
Kendinde degisiklikler hissetmen cok iyi bisey bak annen de farkediyormusEvde mezur yok ama canım yatarken otururken ozellıjke gobegımın bazen kollarımın bazen bacaklarımın yandığını hıssedıyorum Boyle spor yaparken kı gıbı acaba diyorum yglr mı parçalanıyor aynaya baktığımda kendimde kı degısıklıklerı hıssedıyorum ...5 kılo vermiş oldum toplam cevremden de hıssedılmeye basldı ..annem gobegın küçüldü diyor omuzların feln..
Verirsin canim hic merak etme.Kizlar bu arada ben 77.6 kilo ile baslamistim.
2 ogun beslenmeye
Okullar acilmadan 1 hafta once baslamistim. Yani okullar 4 subatta acilmisti ben ocak sonu subat basi gbi baslamistim.
4 kilom gitmis simdiye dek.
Az gibi geldi. Aradaki kacamaklar olmasaydi daha cok verirdim eminim
1 ay kadar sonra kardesimin nisani var daha siki diyet yapicam
4 5 kilo veririm insallah
25 günde 4 kilo vermişsin canım ,bu muhteşem birşey .Ben aç yaşasam olmayacak birşey .Maşallah tü tü tü nazar değmesin :)Kizlar bu arada ben 77.6 kilo ile baslamistim.
2 ogun beslenmeye
Okullar acilmadan 1 hafta once baslamistim. Yani okullar 4 subatta acilmisti ben ocak sonu subat basi gbi baslamistim.
4 kilom gitmis simdiye dek.
Az gibi geldi. Aradaki kacamaklar olmasaydi daha cok verirdim eminim
1 ay kadar sonra kardesimin nisani var daha siki diyet yapicam
4 5 kilo veririm insallah
Yogurtu ayran gbi yaptim icine 2 kasik sisirdigim bulguru koydum pul biber koydum maudanoz salatalik koydum mikserden gecirdim. Daha cok aciktirdi gbi :)
Valla hıc bir bilgim yok ama yag birikimimin 100 19 yazıyordu zaten cok sısman bır ondan degılım ama gobek önden gıdıyor tek sıkıntı duyduğum göbek kemıklerım ırı dır mınyon tıplı degılım...canım 2 hafta da valla..ama cok emzırıyorum.bugun gören herkes cok zayıflamasına dedıVücudumuzda belli oranda yağ olması gerekiyor ama %19 çok az. Bence ölçü yanlıştır. Kas oranın çok fazla ve çok çok incecik olman gerekiyor bu rakam için. Kadınlarda % 21- 31 arasında olması ideal oran kabul ediliyor bildiğim kadarıyla. 32 ve fazlası obeziteye girer.
163 boyum hedefim 50 diete başladığımda 57'ye koşuyordum. , glutensiz/ laktozsuz diet yapıyorum şimdi kocaman bi karnım vardı kurtuldum yalnızca 1,5 kilo kaldı.senim hedefin kaç ki? boyun kaç
Insallah guzel haberlerin olur canimSlm kizlar nasilsiniz ben iki haftadir yoğundum, cuma gunu regl oldum dun istemeye.istemeye dr gittim tup bebek icin sonunda yumurta olusmus tedaviye dunden basladim ama simdi saglikli beslenerek en azindan 79-78 kg da tup bebegimi yaptirmak istiyorum basarabilirsem tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?