2 öğünle zayiflama yolculuğum

Gunaydin kizlar nihayet telefonuma kavustumm. Artik burdayim hep.

Sabah itibariyle hurma diyetine başladım 2 hafta yapmayı planliyorum
2 hafta sonunda normal saglikli ogunlerime geri doncem

Sabah aksam olmak üzere
4 hurma + yogurt tüketcem

Aralarda yesil cay ve su.

Artik buda kilo verdirsin yani. :)

2 hafta uzun bir süre. Bu tür diyetler uzun süre yapılmıyor diye biliyorum

Canim arkadasin dedigo gbi sen bi diyetisyene mi gitsen.
Fitiktan dolayi sana belli egzersizler verir.
Sac dokulmesi vs bazi vitamin
Kan degerlerinde eksiklikler nedir görür ona gore yol izlersiniz.

2 hafta uzun bir süre. Bu tür diyetler uzun süre yapılmıyor diye biliyorum
Ben internette en fazla 2 hafta diye okudum. 1 hafta deniyim bakalim. Gidişat iyiyse 2.ci haftayi da yaparim
Bu arada sabah sabah hurma yemek cok tatli geldi bana ama yoğurt bastirdi onu ikisi bir arada iyi gidiyor

Ben internette en fazla 2 hafta diye okudum. 1 hafta deniyim bakalim. Gidişat iyiyse 2.ci haftayi da yaparim
Bu arada sabah sabah hurma yemek cok tatli geldi bana ama yoğurt bastirdi onu ikisi bir arada iyi gidiyor
hurma diyeti yaparken tek sayıda yemenizi tavsiye ederim. sizde araştırın tek sayıda yendiği zaman farklı çift sayıda yendiği zaman faklı oluyormuş. ben tam anlatamadım ama siz araştırın :)

Kızlar tatlı krizlerini bastıran ve metabolizmayı hızlandıran bir karışım yapıp içiyorum .tarifi şu şekilde .
2/3 çubuk tarçın
Bir tutam taze nane
3/4 tane karabiber
Biraz karanfil (3/4 olabilir )
Bir tutam hibiskus
Bir tutam zeytin ağacı yaprağı
Bir parça zencefil
Yarım elma
Yarım limon

Ben denemeye başladım sanki işe yarıyor

Kızlar kızlar ne güzel gelmıssınız kılı vermem durdu uc dört gündür tartı oynamıyor ama can sıkmak yok bırde ellerim sıs ödem tuttum.o yuzden ananas cayı içicegim bugün ananas alırsam. kacamak yapmayı hıc düsünmuyordum ama bu durgunluktn dolayı bugün hafif de olsa menulerı artırdım vücudumun ssırmsı ıcıjn..
Gecen 5 6 gün benim ıcın cok yogun du hıc oturmdım ustune bırde cok az yedım metobolızmam yavaslamıs kendını korumaya almıs öyle okudum..
Ne yazıkkı bende durumlar Boyle 67 de kaldık cok uzgunum..

Canım yukarıda yazdığım çayı bir dene ,bende işe yaradı

Yazmayı unutmuşum ,tüm malzemeleri geceden 1 litre sıcak suya koyup sabaha kadar demlendirip ertesi gün içiyoruz

Aksam giremedim kizlar dunku menum
Sabah klasik ekmeksiz kahvalti
Ogle haslanmis karnibahar ve yogurt
Aksam pilav ve firinda cok az et salata
Gun icinde yarim elma
3 lt den az fazla su
1.5 saat egzersiz +yuruyus

Hurma diyeti nasil gidio bu arada bende yapim dedim hep verenler geri almis sonucta bi omur hurmayla beslenemeyiz normal yemege gecince geri aldik diyolar

Kizlar sizde de degisim oldu mu site de . Mavi ve ingilizce

Hurma diyeti nasil gidio bu arada bende yapim dedim hep verenler geri almis sonucta bi omur hurmayla beslenemeyiz normal yemege gecince geri aldik diyolar
Benim iyi gecti.
Normal yemekten kastin nedir toktigim.
Biz zaten omur boyu 2 ogun beslenicez. Bu diyet degil ki aralardaki kacamaklari saymazsak geri alacagimizi dusunmuyorum ben sahsen.
Cunku o geri alanlar zaten aşıri beslenip bu durumdan sikayetci olup şok diyete başvuranlar.
İnan midem kuculmis hiiic aclik cekmedim
Bu sabahta yedim 3 hurma 1 kase yogurt yesil cay gayet iyi yani

Ben okula vee markete gidiyorum. Gelince spor yapcam konusurz kızlar

:) sende deneyelim o zmn sakin zayiflayinca terketme bizi sonrasini merak ediyorum zaten hurma diyetini biraktiktan sonraki 1 hafta 10 gunde belli olur geri alinip alinmadigi. Ben oncesinde cok zayifladim tekrar tekrar kilo aldim onun icin korkuyorum ani kilo kayiplarindan. Sende olumlu olursa bende deniycem yolumu kisaltmis olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…