- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
Canım bu kiloları bı anda almadık bi anda verelim ..en ıyı yol bıldıgın yoldur ..kendını yorma bıktırma ..senın yolun bızım yolumuzdn uzun yerı gelecek bunyen pes edecek metobolızman duracak o zaman bu tur seylere odklanırsın suan ıhtıyacın yok bunlara ..ne guzel 1 1 gıdıyor kılolrın ..baktın durdu vermen ..bu tur diyetler dusunebılırsın.:) sende deneyelim o zmn sakin zayiflayinca terketme bizisonrasini merak ediyorum zaten hurma diyetini biraktiktan sonraki 1 hafta 10 gunde belli olur geri alinip alinmadigi. Ben oncesinde cok zayifladim tekrar tekrar kilo aldim onun icin korkuyorum ani kilo kayiplarindan. Sende olumlu olursa bende deniycem yolumu kisaltmis olurum :)
Kahvaltıda 3 dilim ekmek yerine 2 dilim ekmek 1 yumurta yesen daha tok olurdun bence canım .Aynen site bir tuhaf oldu ..menüm
Iki cevız uc dilim ekmek peynir salam zeytin biraz fındık ezmesi
Ara yarım portakal muz bir tane
Birde Nescafe ıctım 5 gibi
Aksam
Yogurt corbsı
Böbrek
Bir kaşık makarna
Bu kadar bıraz fazla yedim cunku metobolızmam durdu
Yumurta dan sıkıldım canım o yüzden yemedim ..emzırdıgım için içmiyorum ..ananas cayı ıcmeyi düşünüyorum inş...Kahvaltıda 3 dilim ekmek yerine 2 dilim ekmek 1 yumurta yesen daha tok olurdun bence canım .
Ayrıca ben çok birşey göremedim menünde .
Ödem için yeşil çay falan içiyor musun
Sitenin bu halinden nefret ettim ,giresin gelmiyor ya .
Sabah
1 yumurta
Bir parça peynir üzerine çörekotu
Dereotu ,maydanoz ,salatalık
Yeşil çay
Öğlen
Kıymalı karnabahar
Salata
2 kaşık yoğurt
Akşam
Balık
Salata
Ben de emziriyorum ,içiyorum da zararı mı varmışYumurta dan sıkıldım canım o yüzden yemedim ..emzırdıgım için içmiyorum ..ananas cayı ıcmeyi düşünüyorum inş...
Bilmiyorum canım arastırmadım ne olur ne olmaz diye ıcmedım..bir bardaktan bırsey olmaz herhalde sonuct a yesıl cay faydalı saglıklı bırseyBen de emziriyorum ,içiyorum da zararı mı varmış
Kızlar bugün kü menüm bu
Emzirenler yesil cay icmiyor diye biliyordum cuma yarisma grubunda hep konusurlardi bir arastirirsaniz iyi olur Y YasamenerjisiBilmiyorum canım arastırmadım ne olur ne olmaz diye ıcmedım..bir bardaktan bırsey olmaz herhalde sonuct a yesıl cay faydalı saglıklı bırsey
Canim bir ara telefonum arıza landi diyordu belki ondan ugrayamadi heral..yanlis hatirlamiyorsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?