Yook unutmam ya. Ama haftasonlari pek giremiyorum kizlar mazur görün cook ama cok yogun oluyorum. Cocuklar alisveris gezme misafirlikler vs vs derken.
Ben bugun ac karna tatildim ve sonuç 73.6 kizlar zayiflayacagima 200 gram da almışım. Niye boyle oldu ya dun birazcik kacirdim ondan dolayimidirKımseler ugramaz olduyarın tartı gunu
Canim hoşgeldin haftasonu kk ya girmedim o nedenle senin mesajini goremedim.Merhabalar ben de 5 kilo vermek istiyorum.
2 gün oldu kendimce diyet yapıyorum.
Sabahları 1 bardak yeşil çay içiyorum. Yarım saat sonra 2 dilim etimekle biraz beyaz peynir bolca domates salatalık maydanoz yiyorum.
Saat 14-15 gibi bir tabak çorba bir büyük kase salata yiyorum.
Akşam saat 18 gibi 1 bardak çayla 3-4 galeta yiyorum.
Daha sonra da 1 tabak yoğurt içine pul biber nane karabiber ekleyip yiyorum
Yatmadan 1 bardak yeşil çay içiyorum
Başlangıç kilom 59 du.
Bu gün tartildim 57.7 olmuşum.
Boyum 160
Hepimize bu yolda başarılar
Umarım istediğimiz kilolara kavusuruz sağlıkla
Ondandır canım .biraz da ödem olmustur belki .Kabizlik sorunum var ondanmi acabaa
Ben şu yeni sürüme alışamadım ,o yüzden girmiyorumCanim hoşgeldin haftasonu kk ya girmedim o nedenle senin mesajini goremedim.
Konuya ekleyeyim seni de
Umarim hedefine ulasirsin sende
Canım fırsat buldukça yuruyorum mekık cekıyorum plank yapıyorum öyle 3 cocuklr var fırsat bulursam hareket feln işte...Merhaba mart ayını sıkı gecırıp Nisanda powerplate e başlamak istiyorum siz spor yapıyor musunuz?
HosgeldınMerhaba
Bende 78 kiloyum. Sıkı takip ediyor musunuz bu konuyu?
Katılabilir miyim? Boyum 171 cm kilom 78. Yogurt odaklı bir beslenme programı uygulayacagım. Bugun basladım.
Hedefim 60 kilo olmak.
Ne dersiniz birlikte verebilir miyiz?
O kadar olur canım ...onemlı olan üst üste yapmamakkaç gündür bakamadım bilmiyorum buraya,
aaa sabah tartılmadım iyi mi yarın bakayım bari.
diyetim yolunda gidiyor sanırım ara ara gluten kaçamakları yapıyorum haftasonu toparladım yeniden.
Canım sen nerelerdesin ıyısındır ınsaAllahKizlar su haftasonu gezenlere hayranim bizde haftasonu olunca tarlada aliyoruz solugunasil yorgunum anlatamam sanirsin 3 saat araliksiz agirlik calistim o derece kollarim bacaklarim.
Sabah 1 haslanmis yumurtanin sarisi 5 zeytin
Oglen sadece tere
Aksam 1 kase corba ve biraz patates kizartmasi
Suyu 3 lt ye tamamlayamadim
Spor un haddi hesabi yok 11 den 5e kadar tarla sporu :)
3 çocuk. Hic canım cekmedı ama cok takdir ettim :) basarılar dılerım3 cocuklr
Rahat bırakmıyor lar ki ne yapalım ::)3 çocuk. Hic canım cekmedı ama cok takdir ettim :) basarılar dılerım
Ben de tek var o halde spora baslayamadım. Sıkılıyorum yaparken. Ama bıraz kılo verırsem kendımı powerplate ıle odullendırecegım
Teşekkür ederim iyi olur.Canim hoşgeldin haftasonu kk ya girmedim o nedenle senin mesajini goremedim.
Konuya ekleyeyim seni de
Umarim hedefine ulasirsin sende
3 cocuk var ve sen 66 kilosunCanım fırsat buldukça yuruyorum mekık cekıyorum plank yapıyorum öyle 3 cocuklr var fırsat bulursam hareket feln işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?