2 olumsuz tup bebek tedavisinden sonra doktorunuzu değiştirir miydiniz

Ben 1 tup bebek düşük le sonuçlandı. 1 dondurulmuş da kanda hiç gozukmedi.3 dondurulmusum daha var (1tup)ama doktoruma güvenim kalmadı siz olsanız onu da kullanır miydiniz
Neden doktoruna güvenin kalmadı?
Adama bakkaldan vermediler diplomayı mutlaka.
Bilimsel bir açıklaması mutlaka vardır. Tüp bebek tedavisi yorucu ve uzun bir yolculuk olabiliyor.
Önemli olan doktor hasta ilişkisi, sana güven vermesi. Sorularını rahatlıkla ve içtenlikle cevaplaması seni bu konuda mutlu etmesi. Bir çeşit psikolog yani. Bu konulardan memnun olmasaydım ki en az tıbbi tedavi kadar önemli kesinlikle değiştirirdim.

Canım beni tatmin eden açıklamalar yapmadı ve adamın yüzünü doğru düzgün goremiuorduk

Tüp bebeğin olumlu sonuçlanması doktorun işine gelir hamile kalma oranı arttığı için. 10 denemeden sonra çocuk sahibi olanlar var ya az sabırlı olun.

Canım beni tatmin eden açıklamalar yapmadı ve adamın yüzünü doğru düzgün goremiuorduk

tatmin eden açıklama derken nasıl bir beklenti içindesin

ben sormayan bir hasta idim; ne derse he der geçerdim. aksini idida edecek bilgi birikimim var mı? Yok, o zaman yorum yapmak haddimi aşar

zira beni de sürekli arayan; işime karışan kişilerden hoşlanmadığım için doktoruma da oğlumun öğretmenine vs de karışmam.

Adamın yüzünü göremiyorduk demişsin; yumurta takibini başkasına mı yaptırdı; zaten yumurtalar takip edilir; toplanır; transfer edilir ve kan testi yapılır

Takipte gördüm tabii ki; toplamada anestezi vardı; transferde de sesini duydum; kan testi sonucunda da telde aradı.

çok beklentiye girmeyin; bu kişi doktor ve çokkk yoğun oluyorlar genellikle

Dondurulmuslarını kullanırken günde 3 tane estrofem içtim. Son günü rahim kalınlığında bakılmadan transfer yaptı mesela .neden tartışma içinde konuşuyorsun ki

Peki dondurulmus embriyo lar ne olacak
Nakil yaptirabiliyosun diye biliyorum bir diğer merkeze..bulacağın merkeze bunu sor..zarar görmeden bebislerini yeni hastahanene aldırabilirsin..doktoruna sor...ben öyle biliyorum.

benim 3 denemede hamilelik oluştu
hangi merkeze gidiyorsunuz bilindik bir yer mi? buna göre cevap verecğeim

Siz ve sizin gibi bebek bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun...sorunuza cevap olarak : doktorumla aramda bir güven problemi yaşıyorsam evet baska bir hekim arayışına girerdim.

yengeminde 3. denemede tuttu 1.düstü 2. kalbi durdu kürtaj oldu 3.de nasip oldu ama o doktoruna cok güvendi asla degistirmeyi düsünmedi güven cok önemli hazır emriyoların varken kesinlikle onları kullan degiştirceksen onlardan sonra degistir nacizane fikrim...

Teşekkür ederim

Dondurulmuslarımi iptal ettirmek saçmalık mi
Benimde 3. Denemede oldu suan ikiz bekliyorum ilk iki deneme bir merkezdeydi ama ilki kimyasal genelik 2. Hiç tutmadı bişeyler eksik gibiydi doktorda ve hastanede 3. Denemeyi orda kesinlikle yapmayacaktım arastırdım iyi bir doktor buldum dondurulmuş 4 embriyomu tasıdık bu en doğal hakkın tasıyabiliosun istediğin merkeze hem yeni merkezde sadece dondurulmuş transfer ucreti odedik hemde dondurulmuş embriyolar çöpe gitmedi ve okadar hormonu tekrar vucuduma almak zorunda kalmadım ve hamile kaldım çok sukur doktor hatasından olmadı ilk ikisi oyle dusunuyorum ve değiştirmek psikolojık olarakta çok iyi geldi bana inş kucağımıza alırız bebişlerimizi

Canım bilmiyorum ya ...gerçekten kafam çok karışık

ben de dondurulmus embriyoyla bebek sahibi oldum. dondurulmuslari iptal edeyim mi demissiniz ama bana tedavinin zor gelen yanlarindan biri o asamaya kadar olan kisimdi. o yuzden baska bi yere tasima durumu olabiliyorsa onu deneyebilirsiniz.

ayrica nerdeyse tum transferlerimde kramp yasadim. sanirim o anki pozisyondan ve gerginlikten oluyor.

bir de hic bir olumlu beklentimin olmadigi zaman bebegim geldi.

her sey gonlunuzce olur umarim.

Ben 1 tup bebek düşük le sonuçlandı. 1 dondurulmuş da kanda hiç gozukmedi.3 dondurulmusum daha var (1tup)ama doktoruma güvenim kalmadı siz olsanız onu da kullanır miydiniz
Ben de tüp bebek tedavisine bilinen meşhur hastahanelerden birinde başladım ,lakayt tavırları,doktoruma ulaşamamanın doğal sonucu olarak güvensizlik oluştu ben de ani bir kararla daha yumurta toplama aşamasına gelmeden başka bir doktora geçtim.iyi ki de öyle yaptım şimdi 6 aylık kızım var.tüp bebekte güven ve kendini rahat hissetmek çok önemli.güvenin kalmadıysa kendini maddi manevi yorma.

Rabbim seni hayırlı bebeklerine kavuşman için en yakın zamanda en hayırlı kapıya ulaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…