Neden doktoruna güvenin kalmadı?Ben 1 tup bebek düşük le sonuçlandı. 1 dondurulmuş da kanda hiç gozukmedi.3 dondurulmusum daha var (1tup)ama doktoruma güvenim kalmadı siz olsanız onu da kullanır miydiniz
Canım beni tatmin eden açıklamalar yapmadı ve adamın yüzünü doğru düzgün goremiuorduk
Nakil yaptirabiliyosun diye biliyorum bir diğer merkeze..bulacağın merkeze bunu sor..zarar görmeden bebislerini yeni hastahanene aldırabilirsin..doktoruna sor...ben öyle biliyorum.Peki dondurulmus embriyo lar ne olacak
Teşekkür ederimyengeminde 3. denemede tuttu 1.düstü 2. kalbi durdu kürtaj oldu 3.de nasip oldu ama o doktoruna cok güvendi asla degistirmeyi düsünmedi güven cok önemli hazır emriyoların varken kesinlikle onları kullan degiştirceksen onlardan sonra degistir nacizane fikrim...
Benimde 3. Denemede oldu suan ikiz bekliyorum ilk iki deneme bir merkezdeydi ama ilki kimyasal genelik 2. Hiç tutmadı bişeyler eksik gibiydi doktorda ve hastanede 3. Denemeyi orda kesinlikle yapmayacaktım arastırdım iyi bir doktor buldum dondurulmuş 4 embriyomu tasıdık bu en doğal hakkın tasıyabiliosun istediğin merkeze hem yeni merkezde sadece dondurulmuş transfer ucreti odedik hemde dondurulmuş embriyolar çöpe gitmedi ve okadar hormonu tekrar vucuduma almak zorunda kalmadım ve hamile kaldım çok sukur doktor hatasından olmadı ilk ikisi oyle dusunuyorum ve değiştirmek psikolojık olarakta çok iyi geldi bana inş kucağımıza alırız bebişlerimiziDondurulmuslarımi iptal ettirmek saçmalık mi
Canım bilmiyorum ya ...gerçekten kafam çok karışıkBenimde 3. Denemede oldu suan ikiz bekliyorum ilk iki deneme bir merkezdeydi ama ilki kimyasal genelik 2. Hiç tutmadı bişeyler eksik gibiydi doktorda ve hastanede 3. Denemeyi orda kesinlikle yapmayacaktım arastırdım iyi bir doktor buldum dondurulmuş 4 embriyomu tasıdık bu en doğal hakkın tasıyabiliosun istediğin merkeze hem yeni merkezde sadece dondurulmuş transfer ucreti odedik hemde dondurulmuş embriyolar çöpe gitmedi ve okadar hormonu tekrar vucuduma almak zorunda kalmadım ve hamile kaldım çok sukur doktor hatasından olmadı ilk ikisi oyle dusunuyorum ve değiştirmek psikolojık olarakta çok iyi geldi bana inş kucağımıza alırız bebişlerimizi
Ben de tüp bebek tedavisine bilinen meşhur hastahanelerden birinde başladım ,lakayt tavırları,doktoruma ulaşamamanın doğal sonucu olarak güvensizlik oluştu ben de ani bir kararla daha yumurta toplama aşamasına gelmeden başka bir doktora geçtim.iyi ki de öyle yaptım şimdi 6 aylık kızım var.tüp bebekte güven ve kendini rahat hissetmek çok önemli.güvenin kalmadıysa kendini maddi manevi yorma.Ben 1 tup bebek düşük le sonuçlandı. 1 dondurulmuş da kanda hiç gozukmedi.3 dondurulmusum daha var (1tup)ama doktoruma güvenim kalmadı siz olsanız onu da kullanır miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?