• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. ŞANSI VERIP MUTLU YADA PISMAN OLANLAR VAR MI?

Leonmathilda

Karmakarışık...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
405
392
103
31
arkadaslar bosanma davasini actim..
Isini degistirecegini baska sehire gidecegimizi soyledi davani geri cek. Dedi. Ama ben asla guvenmiyorum . Bosanma davasini cekip pisman olan yada cekip eskidende mutlu olan var mi.fikirlerinize ihtiyacim var?

Benim iki tanidigim var eşiyle tekrar bir arada olan Biri çok mutlu oldu diğeri çok mutsuz ... Her yigidin yoğurt yiyişi farklidir.. Meseleniz ne bilmiyorum ama özellikle çift terapisi almadan denemeden vazgeçmeyin bence!
Esimin abisi ablasi annesi hepsinin evliligimize karismasi
Beni yok.saymalari bununda bunlara goz yummasi..
Onlara uyup bana cektirmesi hakaret etmesi.
Annesi hala.tehlikeli birisi benim icin sanmiyorum.annesinden.vazgecer mi
Evin kucugu onlarin izinden ayrilmadi hic. Son ana kadar kendin geleceksin diyordu davayi actim.180 derece dondu. Ama guvenemiyorum kizimda var.

Boşanmaya karar verme nedeniniz neydi?
Ablasinin sozunu annesinin sozunu dinleme abisinin
Ablasinin eziyetlerine
Ailesinin emrivakielerine goz yummasi
Evin kucugu kendiyle birlikte benide ezdirdi..
Artik yildim hep yanlizdim o ailesinin islerine kosturdu.
Biz kucuk cekirdek ailemizi kuramadik.

Esimin abisi ablasi annesi hepsinin evliligimize karismasi
Beni yok.saymalari bununda bunlara goz yummasi..
Onlara uyup bana cektirmesi hakaret etmesi.
Annesi hala.tehlikeli birisi benim icin sanmiyorum.annesinden.vazgecer mi
Evin kucugu onlarin izinden ayrilmadi hic. Son ana kadar kendin geleceksin diyordu davayi actim.180 derece dondu. Ama guvenemiyorum kizimda var.
Buradaki örneklere bakarsanız bu durumlarda 2-3 ay iyi olup sonra yine başa sarıyorlar.
Annesi uzakta olsa bu sefer gelip sizde kalıp huzursuzluk verir, eş de ailesi de böyle devam eder. Daha fazla sinirleriniz yıpranacak, belki üstüne bir çocuk daha olacak iyice çıkmaza gireceksiniz. Bu evlilik yıpratır sizi kararınızdan vazgeçmeyin.

Son düzenleme:
Isini degistirecegini baska sehire gidecegimizi soyledi davani geri cek. Dedi. Ama ben asla guvenmiyorum . Bosanma davasini cekip pisman olan yada cekip eskidende mutlu olan var mi.fikirlerinize ihtiyacim var?
Kimseye 2. şansı vermem. Kimseden 2. şansı istemem.

Kızınız kaç yaşında ? Şehir değişikliğinden etkilenecek yastaysa bu düşündürür.

Bunun dışında eğer şiddet ve aldatma yoksa , bugünün şartlarını değiştireceğine , şehirden uzaklasacagina söz veriyorsa ve yapacaksa, içinizde sevgi kaldıysa bence denenebilir.

Kaybedecek sadece bir kaç sene olur. Ikinci çocuk konusunda azami dikkat ederek o şans verilebilir.

sizin olayınız eşinizin ailesiyle bence bazı erkekler malesefki devamlı baskı ve kontrol altında büyüdüklere aileye karşı aaa evlendim büyüdüm haddinizi bilin diyemiyor ben kendimden örnek vereyim kaç yaşına geldim hala çekinirim annemden bazı şeyler varki sanane diyemem kendi evime kendi paramla aldığım şeye karışır misal bence olayı artıları eksileriyle değerlendirin eşiniz ailesine rest çekip sizinle uzakta bi yaşama cesareti var ve bunu teklif ediyorsa önce sizi kandırmasına iizn vermeyin evi tutu eşyaları taşı vidyo at davayı geri çekiyim diyin
bence denemekten 6 ayınız gitmesinden başka büyük bi zararınız olamaz belki bu 2.şansla kızınız parçalanmış bi aileye sahip olmıycak

Bence gerçekten işi değiştirip şehir değiştirene kadar zerre sözüne inanmam.sorun tek sizin ikinizin arasında olsa tekrar deneyin, terapi alın derim. Ama durum burda farkli. Ailesinin lafından çıkabileceğini ancak şehir değiştirerek ispat edebilir bence. O zaman ailesi ciddi olduğunu anlar

Ablasinin sozunu annesinin sozunu dinleme abisinin
Ablasinin eziyetlerine
Ailesinin emrivakielerine goz yummasi
Evin kucugu kendiyle birlikte benide ezdirdi..
Artik yildim hep yanlizdim o ailesinin islerine kosturdu.
Biz kucuk cekirdek ailemizi kuramadik.
ben 3 yıldır evliyim, aralıkta anlaşmalı boşanma için duruşma günü aldık. şimdi 14 aylık bir oğlum var ve 6 aylık da hamileyim. ben de eşimin ailesi yüzünden boşanıyorum. aynı sizin gibi eşim de en küçükleri.. zaten evde hem kadın hem koca ben idim. maddi- manevi herşey bende idi.. eşime ne ikinci ne üçüncü.. bir sürü şans verdim. kaç kez evden gitti. bazen ben kovmuştum.. bana birgün dedi ki, biz ayrılmayız, ayrılsak da yne birleşiriz.. eşimin bana yaptıklarının artık hata ve yanlış olmadğını tamamen gözden çıkartıldığımı anladım. tükenmiştim. ikinci çocuk isteyerek olmadı. eşimle cinsel anlamda da soğukluk yaşıyordum. onca yaptıklarıma rağmen eşimin hep ailesiyle birlikte olmak istemesi, benim arkamda durmaması, bana saip çıkmaması, değer göstermemesi, sadece ailesiyle zaman geçirmek istemesi,onca alınan terapilere ( bir sürü para döktüm) rağmen kendinde suç görmemesi.. seviyorum kelimesini sadece söz ile söyleyip hiç bir zaman uygulamaya geçirmemesi.. bütün bunları bana yapmasına nasıl izin verdim.. ben mi yaşadım onunla 3 yıl boyunca nasıl yaptım deyip kendimi o kadar suçluyorum ve aptal gibi hissediyorum ki..

eşim babalığı hak etmeyen bir insan. ben ailesiyle hiç görüşmyordum, çocuğumu da göstermiyordum. hiç kimse de benle muhattap olmuyordu. eşim evde tel ile konuşmuyordu ama ben uyuduğumda harıl harıl mesajlaşmalar yapıp sildiğini, iş için gittiği yollar boyunca ablalarıyla sürekli dedikodu yaptığını biliyordum. ne zaman arasam teli meşguldü. ikinci hamilelikten sonra bu beni hiç bırakamaz deyip, önce gizli gizli yaptığı şeyleri artık normalmiş gibi yapmaya başladı. balkondan eşyalarını attım. evden kovdum. bana yine dön diyeceksin ama ben seni affetmeyeceğim dedi. 3 ay oldu onu evden kovalı.. anlaşmalı boşanma için imza attı. bence halen blörf yaptığımı, onsuz olamayacağımı düşünüyor. ama bende hiç birşey kalmadı. ne sevgi, ne umut. bu evlilik bitti. bir kaç kez mesaj attı. bu yuvayı sen yıktın diye.. bende evet ben kötü bir bayanım, biraz gururun varsa bu yaptığın horozluğu devam ettirir ve duruşmaya gelip boşanırsın benden ne kadar nefret edersen ben o kadar mutlu olurum, senden tiksiniyorum deyip sonlandırdım. gerçekten tiksiniyorum. ne yüzünü ne sesini duymak istemiyorum. çok uğraştım yola gelmesi, yuvasına sahip çıkması, çocuklarımın babasızlık yaşamaması için, ama o asla yola gelmeyeccek biri.. keşke o kadar şans vermeseymişim. pişmanım daha önce boşanmadığıma.

ben artık ailesinde suç bulmuyorum. ailesini tamamen elini eteğini çekmişti zaten.. biliyorlardı çocuklarının kendilerine bağımlı olduklarını.. çok çirkin bir güç yarışına girildi.. eşim acaba hangi safta yer alacaktı. bende girdim bu çirkin oyuna.. ve dedim ki alın verdim size tepe tepe kullanın.. vazgeçerek kurtuldum..

cengiz kurtoğlunun bir şarkısı var. " ben mağlubum ama sen de kaybettin, ben hayatı, sen de beni.... "

pişmanım 3 yılıma, hataydı, sevgim nefret oldu, dilerim kıymetimi ikinci eşinde anlar.. gelen gideni aratırmış.. allah yüzünü görmeyi duruşmadan sonra bir daha nasip etmesin.

ilk 2 ay zordu ama son 1 ay sadece kendime yoğunlaştım nasıl izin verdim bunca şeye? nasıl bu adamla aynı havayı soludum.

Hatırladım sizi ve eski konularınızı. Bence bir kez daha okuyun açtığınız konuları hala aynı soruyu sorabilecek misiniz? Karşınızda sizi hiç kadın anne hatta insan yerine koymamış bir adam var.

Ben varim..Genelde bu durumlar yasaniyor. Davayi geri cektigin anda affetmis oluyorsun..ikinci defa geldi. 4 ay sonra eski fabrika ayarlarina dondu. Sonra tekrar gitti. Ben davayi cekmeden sans verdim olmadi. Ben ikinci kez sans verip eskisinden mutlu olani gormedim. Hatta 3. sayfa haberlerindeki kadinlar genelde 2.veya 3. defa sans verenlermis.

Ve tekrar aynı sebeple bir dava daha açamıyorsunuz. Bu Mahkemeye verdiğiniz boşanma sebeplerini davadan vazgeçtiğinizde tekrar aynı sebepleri sunamıyorsunuz diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltebilir bilenler.

ben 3 yıldır evliyim, aralıkta anlaşmalı boşanma için duruşma günü aldık. şimdi 14 aylık bir oğlum var ve 6 aylık da hamileyim. ben de eşimin ailesi yüzünden boşanıyorum. aynı sizin gibi eşim de en küçükleri.. zaten evde hem kadın hem koca ben idim. maddi- manevi herşey bende idi.. eşime ne ikinci ne üçüncü.. bir sürü şans verdim. kaç kez evden gitti. bazen ben kovmuştum.. bana birgün dedi ki, biz ayrılmayız, ayrılsak da yne birleşiriz.. eşimin bana yaptıklarının artık hata ve yanlış olmadğını tamamen gözden çıkartıldığımı anladım. tükenmiştim. ikinci çocuk isteyerek olmadı. eşimle cinsel anlamda da soğukluk yaşıyordum. onca yaptıklarıma rağmen eşimin hep ailesiyle birlikte olmak istemesi, benim arkamda durmaması, bana saip çıkmaması, değer göstermemesi, sadece ailesiyle zaman geçirmek istemesi,onca alınan terapilere ( bir sürü para döktüm) rağmen kendinde suç görmemesi.. seviyorum kelimesini sadece söz ile söyleyip hiç bir zaman uygulamaya geçirmemesi.. bütün bunları bana yapmasına nasıl izin verdim.. ben mi yaşadım onunla 3 yıl boyunca nasıl yaptım deyip kendimi o kadar suçluyorum ve aptal gibi hissediyorum ki..

eşim babalığı hak etmeyen bir insan. ben ailesiyle hiç görüşmyordum, çocuğumu da göstermiyordum. hiç kimse de benle muhattap olmuyordu. eşim evde tel ile konuşmuyordu ama ben uyuduğumda harıl harıl mesajlaşmalar yapıp sildiğini, iş için gittiği yollar boyunca ablalarıyla sürekli dedikodu yaptığını biliyordum. ne zaman arasam teli meşguldü. ikinci hamilelikten sonra bu beni hiç bırakamaz deyip, önce gizli gizli yaptığı şeyleri artık normalmiş gibi yapmaya başladı. balkondan eşyalarını attım. evden kovdum. bana yine dön diyeceksin ama ben seni affetmeyeceğim dedi. 3 ay oldu onu evden kovalı.. anlaşmalı boşanma için imza attı. bence halen blörf yaptığımı, onsuz olamayacağımı düşünüyor. ama bende hiç birşey kalmadı. ne sevgi, ne umut. bu evlilik bitti. bir kaç kez mesaj attı. bu yuvayı sen yıktın diye.. bende evet ben kötü bir bayanım, biraz gururun varsa bu yaptığın horozluğu devam ettirir ve duruşmaya gelip boşanırsın benden ne kadar nefret edersen ben o kadar mutlu olurum, senden tiksiniyorum deyip sonlandırdım. gerçekten tiksiniyorum. ne yüzünü ne sesini duymak istemiyorum. çok uğraştım yola gelmesi, yuvasına sahip çıkması, çocuklarımın babasızlık yaşamaması için, ama o asla yola gelmeyeccek biri.. keşke o kadar şans vermeseymişim. pişmanım daha önce boşanmadığıma.

ben artık ailesinde suç bulmuyorum. ailesini tamamen elini eteğini çekmişti zaten.. biliyorlardı çocuklarının kendilerine bağımlı olduklarını.. çok çirkin bir güç yarışına girildi.. eşim acaba hangi safta yer alacaktı. bende girdim bu çirkin oyuna.. ve dedim ki alın verdim size tepe tepe kullanın.. vazgeçerek kurtuldum..

cengiz kurtoğlunun bir şarkısı var. " ben mağlubum ama sen de kaybettin, ben hayatı, sen de beni.... "

pişmanım 3 yılıma, hataydı, sevgim nefret oldu, dilerim kıymetimi ikinci eşinde anlar.. gelen gideni aratırmış.. allah yüzünü görmeyi duruşmadan sonra bir daha nasip etmesin.

ilk 2 ay zordu ama son 1 ay sadece kendime yoğunlaştım nasıl izin verdim bunca şeye? nasıl bu adamla aynı havayı soludum.
Böylerine allah mutşu olmayı nasip etmesin.Benim başımda benzer bi ruh hastası vardı bnm cocuğum yok ama zaten martta evlenmiştim âdi herif gitmiş boşanma davası açmış miyop neyine güveniyor çok merak ediyorum

Back
X