• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. ŞANSI VERIP MUTLU YADA PISMAN OLANLAR VAR MI?

Benim annem var. Bir de degil birkac defa. Sonuc 40 yil sonra bosandilar. Babam asla degismedi giderek daha da kotu oldu. Bosanma sebebine de bagli elbette ama ben bazi insanlarin duzelebilecegine inanmiyorum.

Boşanma sebebinizi tam anlayamadım ailesi ile zaten görüşmüyormuşsunuz elbette silip atacak değil yedi ceddini sizin için.Nasıl bi sebebiniz var tam izah etmelisiniz .

Aranızda ki iletişim, bağlılık, sevgi ,saygı ,yatak odanız, arkadaşlığınız paylaşımlarınız ...

Ben konunuzdan kv görümceden başka bir şey okumadım.Ben eşimi bu sebeplerle boşamazdım mesela .

Adamın babalığı nasıldır mesela vs vs .Konunuzun içi boş .Boşanma sebebiniz de öyle gibi içerikten .Hırs yapmışsınız bir şeyleri sanki.

guvenmiyorsan neden canisi? kagit uzeri devam etsende, zaten bitmis oluyor o evlilik. ha yalan soyleme huyu varsa eger, dedigi birseye inanma

arkadaslar bosanma davasini actim..
Isini degistirecegini baska sehire gidecegimizi soyledi davani geri cek. Dedi. Ama ben asla guvenmiyorum . Bosanma davasini cekip pisman olan yada cekip eskidende mutlu olan var mi.fikirlerinize ihtiyacim var?
Geri adım atmayın pişman olursunuz...

Bitmesi gerekirken şans verenlerdenim.mutlu değilim...içimde ona dair ne varsa çok ağır yara almış onaramıyorum...öfkeliyim ,hiç kimseye duymadığım kini ona duyuyorum.mutluluk falan yok yani..
Siz evliliğinize devam etmemeliydiniz zaten, eşinizi gerçekten affedip normal bir ilişki yaşayacağınızı zannetmiyorum. Kendinizi mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz bile bile.

Boşanma sebebinizi tam anlayamadım ailesi ile zaten görüşmüyormuşsunuz elbette silip atacak değil yedi ceddini sizin için.Nasıl bi sebebiniz var tam izah etmelisiniz .

Aranızda ki iletişim, bağlılık, sevgi ,saygı ,yatak odanız, arkadaşlığınız paylaşımlarınız ...

Ben konunuzdan kv görümceden başka bir şey okumadım.Ben eşimi bu sebeplerle boşamazdım mesela .

Adamın babalığı nasıldır mesela vs vs .Konunuzun içi boş .Boşanma sebebiniz de öyle gibi içerikten .Hırs yapmışsınız bir şeyleri sanki.
Cok bilmiş seni..
Hirs yapmadim..
Cocuga karsi sorumlulugu sifir cocuguna kiyafet almaktan mama alirken bile soylenen..
Her hafta sonu ben annemgildeyim sen yemek ye diyen. 10 gunluk lohusaliktan itibaren hep yanliz birakan.. abisigillr annesigille gezmelere giden. Sütüm bittiginde bile tatildeydi ailesiyle ve. Bana arayip durma tatildeyim diyen. Süt sagim makinesini bIle acidi babam aldi. Mama ya oyle bir soyleniyordu ki sanki ben iciyorum.
Yani kv gorumceye kizipta yuva yikacak kadar aptal degilim
Ailesinin her lafiyla ustume yuruyen baba seni bana paramiz icin verdi diyen.
Hastanelerde minicikken kontrellerinde arabayla hastane birakip giden. Kucucuk cocukla kucagimda bebegim sirtimda canta. Emzirmeye bile emzirme odasina zor giriyordum birisinin yardim etmesi lazim degilmi? Bebek arabasini yine babam aldi.. ablasi eskiden kalma bebbek arabasi dedi. Babam.tuttu birde travel.sistem bebek arbasi aldi. Ayakkabasi yoktu cocugumun surekli alalalim dedim aliriz aliriz
Babam aldi..
Ama ailesi birsey istesin agzidan cikmadan hemen yapar.
Boyle bir evlilikti iste.

Cok bilmiş seni..
Hirs yapmadim..
Cocuga karsi sorumlulugu sifir cocuguna kiyafet almaktan mama alirken bile soylenen..
Her hafta sonu ben annemgildeyim sen yemek ye diyen. 10 gunluk lohusaliktan itibaren hep yanliz birakan.. abisigillr annesigille gezmelere giden. Sütüm bittiginde bile tatildeydi ailesiyle ve. Bana arayip durma tatildeyim diyen. Süt sagim makinesini bIle acidi babam aldi. Mama ya oyle bir soyleniyordu ki sanki ben iciyorum.
Hastanelerde minicikken kontrellerinde arabayla hastane birakip giden. Kucucuk cocukla kucagimda bebegim sirtimda canta. Emzirmeye bile emzirme odasina zor giriyordum birisinin yardim etmesi lazim degilmi? Bebek arabasini yine babam aldi.. ablasi eskiden kalma bebbek arabasi dedi. Babam.tuttu birde travel.sistem bebek arbasi aldi. Ayakkabasi yoktu cocugumun surekli alalalim dedim aliriz aliriz
Babam aldi..
Geri dönüşü olmayan bir karar vermekte ne kadar haklı olduğunuzu gösterir bu yorum.
Bu "adam" sizi ve bebeğinizi kesinlikle haketmiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Isini degistirecegini baska sehire gidecegimizi soyledi davani geri cek. Dedi. Ama ben asla guvenmiyorum . Bosanma davasini cekip pisman olan yada cekip eskidende mutlu olan var mi.fikirlerinize ihtiyacim var?
Birine ikinci şansı vermek, gel beni bir kere daha yık demektir, diye bir söz okumuştum..

Esimin abisi ablasi annesi hepsinin evliligimize karismasi
Beni yok.saymalari bununda bunlara goz yummasi..
Onlara uyup bana cektirmesi hakaret etmesi.
Annesi hala.tehlikeli birisi benim icin sanmiyorum.annesinden.vazgecer mi
Evin kucugu onlarin izinden ayrilmadi hic. Son ana kadar kendin geleceksin diyordu davayi actim.180 derece dondu. Ama guvenemiyorum kizimda var.
Ama bunu okuduktan sonra 2.sansi vermemelisin bu adama cok uzgunum 😔

Ben ayrıldım ve tekrar birleştim mutlumuyum evet mutluyum ama erkek asla değişmiyor olmuyosa olmuyodur sakin zorlama bitir kardeşim hemde aklindan tamamen sil herseyi sakin peşine düşüp gitme

Esimin abisi ablasi annesi hepsinin evliligimize karismasi
Beni yok.saymalari bununda bunlara goz yummasi..
Onlara uyup bana cektirmesi hakaret etmesi.
Annesi hala.tehlikeli birisi benim icin sanmiyorum.annesinden.vazgecer mi
Evin kucugu onlarin izinden ayrilmadi hic. Son ana kadar kendin geleceksin diyordu davayi actim.180 derece dondu. Ama guvenemiyorum kizimda var.
Kesinlikle dönme bunlari yaşamış biri olarak yaziyorum sana tamamen sil at kafandan hayatindan

Cok bilmiş seni..
Hirs yapmadim..
Babam aldi..
O zaman konunuzu içeriğini bu şekilde güncelleyin bir size yaptığım yorumu tekrar okuyun .Konunuzda kocanız dışında tüm ailesi mevcut .

Kuzenimi 2 kere evden kovdular hiçbir şey yapmadığı halde. Yine affetti eskisinden daha beter oldu, kayınvalidesi vasıtasıyla kocası tarafından yine evden kovuldu. Boşandı ama hala beddua eder lafı geçince.

Back
X