2.sezaryen korkusu

Belden uyuşturmalı ol kesin ben hiçbir şey hissetmedim

akışına bırakman lazım düşündükçe beyin error verir... Ben de zor bir normal doğum yaptım kabız olsam ağlıycam doğum derdine ama yapacak bir şey yoksa kurtulmaya bakacağız. Bir şekil de çıkacak bu bebekler

Benim oğlumda belden uyusturdular çok rahat oluyor canım genel anesteziyi herkez zor diyor bende şuan hamileyim özele gidiyorum bende tekrar belden uyusturmayı düşünüyorum

Özel daha iyi olur senin için bence benim fikrim bana 3 bin dediler doğuma

Sezeryanda belden yapilan igne epidural degil, spinaldir.
Spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. Bebegimi gordum opup kokladim. Sonra goturduler tabii onu giydirmeye, muayenelerini yapmaya. E madem bebek gitti beni azicik uyutun dedim. Ameliyat bitene kadar uyuttular. Ama hayal meyal hatirliyorum herseyi, cok az bi sedasyondu herhalde. Ameliyathaneden cikarken tam uyanıktım. Anestezi gectikce tabii agri kendini hissettiriyor. Ama genel anezteziden uyanmaktan cok daha iyidir.

Acilden sezeryana girmek bana mantıklı gelmedi açıkçası. Spinal anesteziyi de tercihinize birakmama ihtimalleri var. Ben olsam baska alternatifleri arastirirdim

Hİç korkmayın allahın izniyle birşey olmayacak.
2 doğum yaptım sezeryan bende çok korkmuştum geçti gitti.ama size tavsiyem 39. Haftayı beklemeyin.bebek kanala girmeden sezeryan olursa daha iyi olur.güzel haber bekliyoruz

Evet canım ıkiside özeldi. İlk dogumum İstanbul Avrupa 2.dogum anadoluda ozel bir hastanede oldu.

Bu kadar korkuyorsaniz ki bende korkarim ama nasıl takipsiz ve devlet hastanesi düşündüğünüzü anlamadım. O zaman özel ve takipli dusunmeniz gerekmez mi

Bu kadar korkuyorsaniz ki bende korkarim ama nasıl takipsiz ve devlet hastanesi düşündüğünüzü anlamadım. O zaman özel ve takipli dusunmeniz gerekmez mi
Biraz karışık durumum ama İstanbul 'a gelin gittim, daha yeni doğum için İzmir e annemin yanına geldim o nedenle burda takibim yok. İlkinde özel hastaneye gittim hiç memnun kalmadım, özeller artık ticarethane gibi geliyor gözüme ve anneme fazla para harcatmak istemiyorum, o dediğim devlet hastanesinde yapıp çok memnun olan iki kişi oldu mahalleden gördüğüm. Korkuyorum gerçekten ama özelde de çok büyük konfor farkı olmaz gibime geliyor

Lütfen insanları bu denli korkutmayın yok felç kalırsın yok şöyle yok böyle
Epidural anestezili sezaryen doğum yaptım ne felç kaldım ne de ağrım oldu bir gram bile ağrım olmadı
Ayrıca o iğne kıl gibi bir iğne gördüm anlamadım bile hadi takın dedim e taktık dediler
Burda arkadaşları korkutmak yerine moral verici olmamız gerekirken iyice strese sokuyoruz
Bunu neden yazdım benimde arkadaşım beni strese sokmuştu hastanelik olmuştum korkudan ama hiçbişey yok kimsede ölmüyor lütfen yapmayın arkadaşlar

tatlim.ozelleri ticarethane gibi goruyorum diyorsun ama zaten sezeryan olacaksin. bu ticarethane mantigi normal dogum.isteyene daha cok para almak icin sezeryan yapmak benim bildigim. baska bir sey vatsa yazar misin lutfen ben de ogreneyim.

dpgum olayinda en onemli sey doktor. ozel ve ya devlet doktor arastir lutfen. eger devlette doktoru secersen onun nobet gununde gidersin o zaman o yaptirmis olur dogumu. özelde biraz cazgirlik yaparsan daha cok siner, daha iyi davranir o ters hemsireler. devlette ise tam tersi ancak gonullerini kazanirsan iyi davranis gorursun.

saglikla kucagina al insallah.

Ilk sezertanim da bende o kesil ağrısı ile uyandım ama 2.ve 3.sezeryanda o ağrı yoktu. Daha rahat atlattım 2.ve3. Yü bende çok korkuyordum Allah razı olsun doktorum çok rahatlattı beni.

Epidural ile normal doğurdum. Arada belim ağrıyor ama dünyam başıma yıkıldı ağrısı değil. Korkutmayin kadını.

Izmirde tanıdık bir kadın doğumcu doktor var. Eşim bir saglik derneğinde çalışıyor. Oradan tanıyoruz. Ona sorayim devlet hastanesinde diye biliyorum. Yakınlık uzaklık nedir sizin bilemem ama isterseniz konuşur sizi ona göndeririz. Yardımcı olur diye düşünüyorum.

Ben takipli ve sorunlu hamilelik geçiren bir hastaydım hastanede gecti hamileliğim 35. Haftada evde baslayan kanamayla acilden giriş yaparak doğuma gittim bende çok korkuyordum sezaryenden ilk doğumum normaldi ağlayarak gırdım ama hiç bir acı hissetmiyorsun sonrasında hiç kendini sıkma moralini bozma.
Kardeşimde ilk doğumunu genel yaptı ayılırken çok çekti ama ikinci de genel olmasına ragmen ben hiç istemiyordum ilkini hatırladıkça ama onda çok rahattı.
Hayırlı güzel doğumlarınız olsun sağlıklı bir şekilde kavuşun bebeğinize inş

Aynen öyle korkutmakla ellerine ne geçiyor hatta bende yerini bulamadı yapan kişi 3. Defada soktu sinek ısırıgı gibi birşey koldan takılan kelebek bile daha çok can yakıyor.

Psikolojik destek alabilirsiniz aslında bu konuda, bir de doktorunuza sorup normal doğum deneyin. Ben öyle yapacağım. İlki sezaryen.

Araları ne kadar?

Canım ben devlette sezaryen oldum ilkini, bence imkanın varsa özeli tavsiye ederim. Ayrıca develtte de gün veriyorlar ya başka doktorla görüş. Ben de sancımla gittiğim için acil sezaryene alındım devlette. Ama yine de genel yapmadılar spinal yaptılar.

çok teşekkür ederim buca kadın doğum hastanesinde yapmak istiyorum sizin dediğiniz doktor nerde çalışıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…